Aziz Yıldırım'ın her ne olursa olsun devlete dava açmayacağını düşünüyorum en azından maddi bakımdan belki sembolik olarak 1 TL lik dava açabilir.
Aziz Yıldırım'ın her ne olursa olsun devlete dava açmayacağını düşünüyorum en azından maddi bakımdan belki sembolik olarak 1 TL lik dava açabilir.
eto'o bitmiş.
Siyasi olsa Korcan , Emenike , Sezer alınmazdı.
Şu şike muhabbetine varya yemin ediyorum bizim kızların başarısını çöpe attılar. Bi çoğumuz maçın bugün olduğundan bile haberi yoktur. Şuçlu suçsuz muhabbeti alakadar etmiyor beni ama cidden yazık oldu bizim kızlara.
Mecnun Odyakmaz, Bülent Uygun, Ümit Karan var bir de.
Bence futbolculara birşey olmayacak. En fazla neden oynamadın denir Emenike'ye. Sezer'e de birşey olacağını sanmıyorum.
Tabii ki gözaltına alınanların hepsi şüpheli olarak alınmamıştır, sadece ifadesine başvurulacaklar da vardır.
Organize şube'nin kalkıp da Emenike'ye sadece neden oynamadın demek için içeri alacağını sanmıyorum. Herkes ciddi deliller var diyor ama şu an inanılmaz bilgi kirliliği var. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yarın öbür gün aydınlanır herşey.
Emre'nin tutuklanacağını sanmıyorum belki ifadesini alırlar o kadar. Bunun dışında bi yarın olsa da öğrensek artık, yetti bu bilgi kirliliği.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Suçun ne olduğu kesinleşse iyi olacak. Bugün hangi kanaldı bilmiyorum. Saymaya bi başladılar. Suç örgütü, şike, teşvik, dolandırıcılık vs... Herkes birşeyler söylüyor. Kanaltürk'te de Levent Eriş'in avukatı ile konuşmuşlar. Nasıl devam ediyor süreç diye. İfade veriliyormuş. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın ve Şekip Mosturoğlu'nun iyi olduğunu, neşeli olduğunu odalarında oturduğunu söylemiş. Ne kadar doğru bilinmez tabi. Yarın net bilgiler gelecektir. Bu saatten sonra adalete güvenip gereğinin yapılmasını beklemekten başka çaremiz yok.
TariboWest
Şimdi ben Korcan'ın yerinde olsam ve şike yapmasam bu ortamda kafayı yerdim. Şu sorunun cevabını bulupta millete anlatabilmen imkansız ve bu yaşta futbol hayatı bitti bana göre... Damgayı yedi birkere. Aklansada aklanmasada...
Merak ettiğim Volkan Babacan tutuklandı mı ? Tutuklanmadıysa maille youtube videosunu koyalım ve gönderelim ilgili birimlere...![]()
Zor bir durum gerçekten. Fakat birşey biliniyorki alındı. Yarın ifadesi alınıp suçsuz diye serbest bıraklırsa oyuncuya da yazık. Şu anda diğer sitelerde damga vurulmuş bile. Hatta Korcan'ın golü ağır çekimde izleyip 3-4 saat önce altına yazıklar olsun yazanlar olmuş. Burada kulüpler, yöneticiler, oyuncuların adı çıkarıldı. İnşallah aklanırlarsa da bu insanlar kaybedilmemeli...
TariboWest
Fırsat varken kulüpler istemedikleri oyuncuları versinler içeri![]()
Sıradan bir konu olsaydı bu kişiler ifadelerine başvurulmak üzere emniyete çağrılırlardı. Demek ki ciddi bir organize iş var. Takip yapılıyor, eş zamanlı operasyon oluyor, sağlık kontrollerinden geçirip içeri alıyorlar.
Şimdi içeri alınan kişiler ya bu işin başında duruyorlar ya da birileri bu işi çevirirken bilmeden olayların bir yerinde takibe takıldılar. Aktarılan paralar ve oynamama karşılığında sezon sonu transfer sözlerinden bahsediliyor. Kendilerini aklarlarsa sorun yok ama suçlularsa veya aklayamazlarsa sorunlar başlar.
Mustafa'nın Pino'ya ettiği hakaretler inceleme altına alınmalı
@DisCo Katılıyorum abi ve aynı şekilde düşünüyorum.
Aziz Başkan yarın sabah serbest olacak deniyor. Haber ya da başka birşey değil.![]()
TariboWest
Doğru mu yanlış mı olduğunu göreceğiz ama pek ihtimal vermiyorum![]()
Bende vermiyorum. 1 günlük olmadığı belli. İlaçlarını felanda aldırmış. Üstelik bu kadar yankı uyandıran bir şekilde alınıyorsa 1 günlüğüne olmaz. Zaten olmamalıda. Olursa o zaman daha kötü olur.
Gozalti suresi 4 gunmus ve yarin sabah yani artik bu sabahtan itibaren baslayacakmis.
Bu surec zarfinda kimsenin serbest kalacagini sanmiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"