Konserler iptal edildiğine göre hemen başlamak lazım, zaman önemli.
Konserler iptal edildiğine göre hemen başlamak lazım, zaman önemli.
Canım FEDA olsun sana !
@OzturkDursun
Önder Özen şu anda BJK TV'de önemli açıklamalar yapıyor. Örneğin; Zico Beşiktaş'ın hocası olmayacak.
Önder Özen: Beni tanıyanlar bilir, ben Eskişehirspor'luyum.Ancak profesyonel bir insanım Beşiktaş'ın menfaatleri için çalışıyorum
Önder Özen: Daum, F. Magath ve Zico kesinlikle Beşiktaş' a hoca olarak düşünülmüyor.
Önder Özen: Oyunculara "Şerefinle oyna,hakkınla kazan" diyecegiz ama öncelik Şerefiyle oynamalarında."kazanmak için herşey mübah"doğru değil
FM Gazetesi
Siz bana katılmayabilirsiniz ama Serdal Adalı'nın seçime girmesi bence kulübe zarar veriyor. İlk olarak taraftar ikiye bölündü şimdi de transferler gecikiyor.
Taraftarı bölecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.her ikisinin seçilmeside besiktasa faydalı olacaktır.ayrıca rekabet her zaman faydalı bir şeydir.
FM Gazetesi
Bencede bölünme gibi bir durum yok. Aksine rekabet fayda getirecektir. Listesi iyi olan kazanır. Kim gelirse gelsin Beşiktaş kazansın, taraftar bölünmesin.
Canım FEDA olsun sana !
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu akşam ''Top Bizde'' Programına katılacak. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayacak olan Başkan Fikret Orman'ın yapılacak olan seçime hangi listeyle katılacağı merak konusu oldu.
Yıldırım Demirören, Bülent Deriş ve adını unuttuğum bir kaç kişi daha Serdal Adalı'yı destekliyor. Serdal Adalı da boş durmuyor kongre üyelerinin aidatlarını yatırıyormuş. Kolay gelsin Fikret Orman umarım başkan çıkarsın seçimden!
Şampiyon Beşiktaş
U-17 Takımımız, U-17 Akademi Ligi final maçında Bursaspor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.
FM Gazetesi
Fikret Orman, şu an Kanaltürk'te. Bu sene, 200 bin FEDA tişörtü satılmış.
EDİT: Beyler bir bırakın da, adam konuşsun yahu! Dalga mı geçiyorsunuz? Karşınızdaki Beşiktaş Başkanı be!
Niang attığı twit ile transfer edilmiş. Yazık vallahi.
FM Gazetesi
Bir de profesyonel yapıdan bahsediliyor!
Önder Özen, İbrahim Altınsay tarzı isimler bizimle olmadığı sürece, biz daha bu tarz transferleri çok yaparız.
O değil de, ben harbi harbi uyuz oldum bu gece! Fikret Orman'a soru soruyorlar, bir şeyler söylüyorlar; ama izin vermiyorlar adamın konuşmasına. Sözünü kesmeler, araya girip başka şeyler söylemeler, bir de mal mal gülüyor Bilgin Gökberk. Dalga geçiyor sanki!![]()
Neymiş alttan hazine çıkarsa ne yaparmışYahu ne saçma sapan yorumcular var ülkemizde.
FM Gazetesi
Dentinho'yu Önder Özen aldırmış.Ah Sergen, ahh! Başladın yine karalamaya!
Altınsay ile sorun yok. O zaman neden hâlâ bir anlaşma, birleşme vs. yok ortada. Açıklama bile gelmedi daha Altınsay'dan.
Transfer listemiz 15 milyon Euro. 6 oyuncu alınacakmış. Görüşmelere başlanmış.
Edit: Listemiz değil bütçemiz![]()
FM Gazetesi
İçinde bonservis ücreti de varmış. 2 sağlam adam alalım, gereksiz transfer yapmayalım desek, yine yetmez 15 milyon euro. 6-7 oyuncu nasıl alacağız, kimleri alacağız, çok merak ediyorum.
Holmen'i de almamışız. Sevinmedim desem yalan olur. Kulübeye değil, sahaya transfer yapmalıyız artık. Hele de kontenjan azalacakken. Aykut Demir ve Sinan Bolat için olabilir dedi. Vedersonla ilgilenmiyoruz.
15 M€ büyük para. O bütçeye denildiği gibi 6 değil 8 tane yine direk oynayacak oyuncu alınır ama kimleri alacaklarına bağlı. Yine menajerlerin ve tanıdıkların tavsiyelerine uyulursa boşa harcanmış olur. Araştırırlarsa bulurlar illa bir oyuncuya 7,8 M€'ları verecek değiller başka liglerde kulübüne 2 , 2.5 M€ bonservis bedeli ödeyip alınacak oyuncu kaynıyor. Bu oyuncular fayda sağlayacak oyuncular.
15 M€'nun 6-8 transfer için yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Veysel Sarı'ya bile kapıyı 3'ten açıyorlar.6 tane adam bulsan böyle yine kurtarmıyor.Aynı şekilde ilgilenilen Aykut Demir gibi yerliler çok zorlar.
Merak ediyorum açıkçası kimler gelecek.Belki bonservisi elinde olan 1 kaç oyuncu bulunur.Yada Oğuzhan-Olcay gibi yeni gurbetçiler gelir ve aşı tutması beklenir.
Bilmiyorum bana o bütçeyle +6 oyuncu fazla geldi.
Okadar umutlandımki şu anda takımla ilgili. Çok güzel konuşuyor başkan.
Alınacak oyuncular belli olmuş, gözlemcilerin izlediği kriterlere göre alınacaklarmış artık. Ama açıklamıyor kimler olduğunu başkan.
Holmen alınmayacakmış sanıyorum.
Aykut Demir - "Olabilir" dedi.
Sinan - "Olabilir" dedi.
Wederson - "ilgilenmiyoruz" dedi.
İzleme komitesi 1000'e yakın maç izlemiş. Alınacak her oyuncunun alternatifi bile hazırmış.
FM Gazetesi
Eğer Fikret Orman kazanmazsa o kadar üzülürüm ki şu geceden sonra...
FM Gazetesi
"FUTBOL FUTBOLDAN ANLIYANLARIN İŞİDİR.BEN İNŞAAT MÜHENDİSİYİM BEN SERGEN'LE FUTBOL KONUŞMAM.BENİM İŞİM FUTBOLCULARIN PARASINI YATIRMAKTIR.BEN BUNDAN ANLARIM"..
Bilgin Özberk Fikret Orman'ı cok sinir etti.adam sinirli konuşmaya başladı.hoş ben bile sinirlendim ya.
Kesinlikle Fikret Orman Beşiktaşın başında kalması lazım.
Fernandes büyük ihtimal kontratı uzatacak.
FM Gazetesi
Fernandes, 3 yıl daha bizimle inşallah. Konuşulanlar arasında yüzümü en çok güldüren haber bu oldu.
Süleyman Seba'nın röportajını koydular şimdi. Fikret Orman gülerek izliyor; ama Sergen, kafasını kaldıramadı, kendini zor tutuyor ağlamamak için gibi geldi bana ya da yüzüne bakamayacağı bir yanlışı oldu sanırım Büyük Başkan'a.
Duygulandım Seba'yı izlerken![]()
FM Gazetesi
Yeri ve zamanı değil; ama... Olcay...
http://s1.directupload.net/images/130517/9fhbagkq.swf
Fikret Baskan'da yeni Seba potansiyeli seziyorum. elbette kolay degil efsane baskankmiz kendisi ama eger ki bu adam bu secimden baskan cikarsa efsane olma yolunda ilerler.
bu arada bilgin gokberk kadar gevsek bir adam gormedim. sikistirmaya calisacagim diye sacmaliyor. adam ustune basa basa defalarca dedi ki hersey planli programli , beyefendi hala diyor ki neden bu kadar rahatsiniz.
son olarak ergin paramanin foyalari dokuluyor meydana , konus baskan!
Çok açık konuşacağım.
İbrahim Altınsay'da başkan adayı olsa Fikret Orman'ı destekliyorum. Ama umarım Fikret Orman Altınsay ile anlaşır ve yönetime alır.
FM Gazetesi