Sayfa 152 / 483 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
4,531 ile 4,560 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

marsilya nın avrupa kupalarından men edilmesiyle PSG avrupa kupalarına davet edilmiş ama PSG bunu reddetmiştir. @Faik Işık
    Last edited by sui generis : 25.Ağustos.2011 at 11:19 Reason: n>u

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    marsilya nın avrupa kupalarından men edilmesiyle PSG avrupa kupalarına davet edilmiş ama PSG bunu reddetmiştir. @Faik Işık
    aynen yukarda bahsettiğim de budur...bu kadarını geçtim aga bi çıkın bi açıklama yapın ya...ezeli rekabet ebedi dostluk diyoruz yıllardır...rekabeti hep gördük eyvallah da biraz da dostluğu görelim...

senin dediğin kadar olgun olabilecek tek başkan özhan canaydındır o da maalesef artık aramızda değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Nedir yani bu. Trabzonspor utanmalı mı ? Bukadar midesiz olmayın be abi. Avrupanın heryerinden Futbol Federasyonları bu büyük turnuvaya hem en iyi topu oynayanı hem de duruşu ile herşeyi ile ülkesinin en iyi takımı olanı yolluyor. Şikede adı geçen ki bir takımı nasıl bir mide ile Şampiyonlar Ligi gibi biryere Türkiyeyi temsil etmek için yollamamız gerektiğini veya yollanmamasının yanlış olduğunu düşündüğünüzü anlayamıyorum.

Bilakis bu duruma sevinmeliyiz. Ülke puanında çok gerilere düşebilirdik ama Trabzonspor yada başka bir Türk takımının gitmesi bir nebze durumu toparlamak için iyi birşey değilmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

trabzon şuan şüpheli değil mi ?

peki bu karar neden son gün alındı ? itiraz edemeyelim diye olmasın!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İyi de şimdi ne olacak? İçerde tamam en çok yönetici Fenebahçe'den var. Fakat diğer kulüpler ne olacak ? Sivas,BJK ve diğerleri ? Bu hapiste olan insanlar hakkında tutuklama kararı vermeye yetecek kadar kararı türk adliyesi gördü fakat yollanan 26 klasör belgeden bu delilleri etik kurulu göremedi dedi MAA. Ama sonra UEFA müfettişi gelip diğerlerini bilmeyiz ama Fenerbahçe bal gibi de şike yapmış diyerek men kararı verin diyip gitti. Yani TFF'nin bu olayda rolü ne onu anlamadım ben Ne içerde be dışarda bu krizi yönetemiyor. Ligine de takımına da UEFA'ya karşı sahip çıkamadığı gibi içerde de kriz hakkında net karar alamıyor. Şimdi Fenerbahçe ŞL'den men edildi,madur. Bursa ŞL ön elemesi oynayabilirdi, o da madur. Alta doğru indikte madur sayısı da arttığına göre bu bizim TFF Türk futboluna mı ihzmet ediyor sorusu geliyor akıllara.... Allahtan biz çok geride bitirdik de madur olmadık.Yoksa bizimkiler de çıkar mahkemeye giderdi,başımız ağrırdı.Bu olaylar tabiki de ligdeki tüm takımları ilgilendirir fakat konu ile doğrudan muhatap olan tüm takımların camialarına Allah sabır versin. Bu sancılı dönem bittiğinde ve toz duman dağıldığında hepimiz göreceğiz TFF'nin Türk futboluna kattıklarını ya da götürdüklerini..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

trabzon şuan şüpheli değil mi ?

peki bu karar neden son gün alındı ? itiraz edemeyelim diye olmasın!
    Adam gibi federasyon olaydıda zamanında vereydi o zamna kararları. Korkaklıktan cesaretsizlikten veremedi işte. Elin yabancısı gelip 2 saatte karar verebilyosa. Mehmet Ali Aydınlar bu işi bıraksın zaten. Köpeköldüren içip basın karşısına çıkıp zor açıklama yapan bir adam federasyon başkanıysa olayımız zaten bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Adam gibi federasyon olaydıda zamanında vereydi o zamna kararları. Korkaklıktan cesaretsizlikten veremedi işte. Elin yabancısı gelip 2 saatte karar verebilyosa. Mehmet Ali Aydınlar bu işi bıraksın zaten. Köpeköldüren içip basın karşısına çıkıp zor açıklama yapan bir adam federasyon başkanıysa olayımız zaten bitmiş.
    soruma cevap vermiyorsun. ts de şüpheli değil mi ? kim verdiyse verdi kararı sonuçta mağdur edildik. zamanında porto ve milan katılmadı mı. hem de suçları ispatlanmışken. yunan takımları ligden düşürülene kadar uefa birşey yaptı mı ? uefa kararı federasyona verdirtmiştir. çünkü; tazminat ödemek istemiyor. federasyon kulube sahip çıkamamıştır. avrupadan men ediyorsan şike var demektir. neden biz hala şampiyonuz ? neden düşürülmedik ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

soruma cevap vermiyorsun. ts de şüpheli değil mi ? kim verdiyse verdi kararı sonuçta mağdur edildik. zamanında porto ve milan katılmadı mı. hem de suçları ispatlanmışken. yunan takımları ligden düşürülene kadar uefa birşey yaptı mı ? uefa kararı federasyona verdirtmiştir. çünkü; tazminat ödemek istemiyor. federasyon kulube sahip çıkamamıştır. avrupadan men ediyorsan şike var demektir. neden biz hala şampiyonuz ? neden düşürülmedik ?
    Trabzonspor'un neyi şüpheli ? Fenerbahçe kadar adı geçmemiştir heralde şike operasyonunda. Evet zaten şimdi Avrupa'dan men ettiysen küme de düşürmen lazım. Çünkü demekki birşey varki Avrupa'dan men edildi. İleride problem çıksa küme düşürülse falan bu yüzden demekki men ettiler. Ama ligten düşürebileceklerini halen sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Trabzonspor'un neyi şüpheli ? Fenerbahçe kadar adı geçmemiştir heralde şike operasyonunda. Evet zaten şimdi Avrupa'dan men ettiysen küme de düşürmen lazım. Çünkü demekki birşey varki Avrupa'dan men edildi. İleride problem çıksa küme düşürülse falan bu yüzden demekki men ettiler. Ama ligten düşürebileceklerini halen sanmıyorum.
    sıfır tolerans deniyordu hani nerde ? ya da masumiyet karinesi nerde ? fenerbahçenin adını bu kadar medyada geçirmiştir. peki neden porto ve milan katıldı ? yunan takımları nasıl beklendi ? mehmet demirkol un dediği gibi uefa ve tff herseyi planlamış. cl den uefa men etseydi direkt cas'a gidebilirdik. ya da cl'ye ts'yi tff yollasaydı feneri düşürmek zorundaydı. ama fenere mecbur oldukları için yapmadı. ya son gün açıklanmasına ne diyeceksin ?

Haluk Burcuoğlu > tff'nin feneri şampiyonlar liginden men hakkı yok!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

sıfır tolerans deniyordu hani nerde ? ya da masumiyet karinesi nerde ? fenerbahçenin adını bu kadar medyada geçirmiştir. peki neden porto ve milan katıldı ? yunan takımları nasıl beklendi ? mehmet demirkol un dediği gibi uefa ve tff herseyi planlamış. cl den uefa men etseydi direkt cas'a gidebilirdik. ya da cl'ye ts'yi tff yollasaydı feneri düşürmek zorundaydı. ama fenere mecbur oldukları için yapmadı. ya son gün açıklanmasına ne diyeceksin ?

Haluk Burcuoğlu > tff'nin feneri şampiyonlar liginden men hakkı yok!
    Siz şimdi Şampiyonlar Ligini niye bu kadar büyüttünüz onu anlamadım ben. Milan ve Porto katılmış olabilir. Bana göre burdaki asıl sorun küme düşüremeyi beceremedikleri için böyle zamansız kararlarlar alıyolar. Milan ve Porto o sene küme düştü mü ? Hayır. Eksi puanla başladı. Fenerbahçe'ye daha eksi puan ile başlayacak diye bir karar bile çıkmadı. Halen yeterli delil yok işte iddaname cart curt diyolar. Yapmayın Allah aşkına ya. Federasyon karar veremiyo işte beceremiyor. Cesaretide yok. Ben dünden beri bunu diyorum.

Yunan takımları beklendide UEFA'da bir süre verdi bekliyordu zaten. Sadece yumurta kapıya dayanınca Federasyon böyle bir karar verdi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Siz şimdi Şampiyonlar Ligini niye bu kadar büyüttünüz onu anlamadım ben. Milan ve Porto katılmış olabilir. Bana göre burdaki asıl sorun küme düşüremeyi beceremedikleri için böyle zamansız kararlarlar alıyolar. Milan ve Porto o sene küme düştü mü ? Hayır. Eksi puanla başladı. Fenerbahçe'ye daha eksi puan ile başlayacak diye bir karar bile çıkmadı. Halen yeterli delil yok işte iddaname cart curt diyolar. Yapmayın Allah aşkına ya. Federasyon karar veremiyo işte beceremiyor. Cesaretide yok. Ben dünden beri bunu diyorum.

Yunan takımları beklendide UEFA'da bir süre verdi bekliyordu zaten. Sadece yumurta kapıya dayanınca Federasyon böyle bir karar verdi bence.
    şampiyonlar ligini niye mi bu kadar büyüttük ? buna cevap bile vermiyorum. federasyon yanlış yürüttüyse yürüttü benim hakkım yendi nasıl bunu kabul edemezsin. milan ve porto nun cezası kesinken katılıyor biz daha şüpheliyken katılamıyoruz ve sen bunu normal görüyorsun. karar son gün çıkıyor ama bunun hakkında birşey söylemiyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe tahkime gitmiş diyelimki tahkim iptal etti bu kararı bu seferde Ts gitmiyor Fb gidiyor mu denilecek.Çoçuk oyuncağımı bu yahu.Federasyon bu işi yapamadı bu kadar basit.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Nedir yani bu. Trabzonspor utanmalı mı ? Bukadar midesiz olmayın be abi. Avrupanın heryerinden Futbol Federasyonları bu büyük turnuvaya hem en iyi topu oynayanı hem de duruşu ile herşeyi ile ülkesinin en iyi takımı olanı yolluyor. Şikede adı geçen ki bir takımı nasıl bir mide ile Şampiyonlar Ligi gibi biryere Türkiyeyi temsil etmek için yollamamız gerektiğini veya yollanmamasının yanlış olduğunu düşündüğünüzü anlayamıyorum.

Bilakis bu duruma sevinmeliyiz. Ülke puanında çok gerilere düşebilirdik ama Trabzonspor yada başka bir Türk takımının gitmesi bir nebze durumu toparlamak için iyi birşey değilmi ?
    konuyu ne kadar alakasız bir yere çekmişsin arkadaşım sen böyle? kim trabzon utanmalı dedi burda bi oku istersen...

avrupada ülkenin hem en iyi top oynayanını hem de duruşu ile herşeyi ile ülkesinin en iyi takımını gönderiyolarmış...Bana bunun bir örneğini gösterir misin? Aga sen 7. oldun ama iyi top oynuyosun ara pası falan , efendisin oturmasını kalkmasını da biliyosun , az biraz ingilizcen de var hadi sen şampiyonlar ligine...böyle birşey yok...

ayrıca da trabzonsporun da adı karıştı operasyona başkan tutksuz yargılanıyor. dikkatini çekerim.

biz trabzonspor utansın demedik...gitmesin de demedik...sadece ben kendi düşüncem olarak neden en azından büyük kulüp başkanları fenerbahçeye sahip çıkmıyor bu adaletsizlik içinde dedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fenerbahçe tahkime gitmiş diyelimki tahkim iptal etti bu kararı bu seferde Ts gitmiyor Fb gidiyor mu denilecek.Çoçuk oyuncağımı bu yahu.Federasyon bu işi yapamadı bu kadar basit.
    Tahkim bozarsa Fenerbahçe'nin men kararını, TFF UEFA'ya diyecek ki bizim kararımız bozuldu. Fenerbahçe katılabilecek. Ama bu da grup kuraları belirlendikten sonraya denk gelir muhtemelen. UEFA da bu durumda, ben TFF'nin kararına istinaden Trabzonspor'u aldım organizasyona. Bunu değiştiremem. Fenerbahçe TFF'yi mahkemeye verir. Yüklüce bir tazminat kazanır. Benim bildiğim ve tahminlerim bu yönde.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tahkim bozarsa Fenerbahçe'nin men kararını, TFF UEFA'ya diyecek ki bizim kararımız bozuldu. Fenerbahçe katılabilecek. Ama bu da grup kuraları belirlendikten sonraya denk gelir muhtemelen. UEFA da bu durumda, ben TFF'nin kararına istinaden Trabzonspor'u aldım organizasyona. Bunu değiştiremem. Fenerbahçe TFF'yi mahkemeye verir. Yüklüce bir tazminat kazanır. Benim bildiğim ve tahminlerim bu yönde.

Evet haklısın tahkimin bozması durumunda en olası durum bu gözüküyor.

TFF Başkanı kararı önce biz verdik dedi sonra biz ne yapalım UEFA verdi kararı dedi.Ben UEFA'nın verdiğine inanmıyorum öyle olsa adı geçen kimseyi istemezdi avrupada.Hadi diyelim çok ciddi iddialar yok trabzonla ilgili onu aldı ama fenerbahçeyi istemeyip,beşiktaşa ses çıkartmaması UEFA'nın komik bi yalandan başka bir şey değil gibi geliyor bana.Çünkü bjk'nin de yöneticisi şu an tutuklu aynı zamanda teknik direktörü de.

Zaten kararın kura çekiminden 1 gün önce verilmesi çok manidar tam düğmeye basılmış gibi.Kısacası federasyon UEFA'nın yolladığı fenerbahçe'yi istemiyorum belgesinin orjinalini yayınlarsa bi miktarda kafamdaki sorulara cevap bulabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    konuyu ne kadar alakasız bir yere çekmişsin arkadaşım sen böyle? kim trabzon utanmalı dedi burda bi oku istersen...
    - Konuyu alakasız hiç bir yere çekmedim. Gayet dengeli bir yerde. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anladığın için söylüyorsun onu.

avrupada ülkenin hem en iyi top oynayanını hem de duruşu ile herşeyi ile ülkesinin en iyi takımını gönderiyolarmış...Bana bunun bir örneğini gösterir misin? Aga sen 7. oldun ama iyi top oynuyosun ara pası falan , efendisin oturmasını kalkmasını da biliyosun , az biraz ingilizcen de var hadi sen şampiyonlar ligine...böyle birşey yok...

Yahu akıl var mantık var. Demek istediğimi çok iyi anlayıp laf ebeliği yapmanın anlamı nedir ? Benim yazdığım o mesajdan '' Aga sen 7. oldun ama iyi top oynuyosun ara pası falan , efendisin oturmasını kalkmasını da biliyosun , az biraz ingilizcen de var hadi sen şampiyonlar ligine... '' bu anlamı çıkartıyorsan senle benim bu konuyu tartışmamın hiç bir amacı zaten yok. Orda demek istediğim liginde alın teriyle mücadele etmiş, şike yada başka türlü illegal masa başı oyunlarıyla adı geçmeyen, alın teriyle şampiyon olan vs. gibi şeylerdi. Ha dediğine de örnek var. Takım , ligi 7. de bitirse 14. de bitirse Fiar Play ligiydi sanırım orada puanı yüksekse Avrupa Kupalarına katılabiliyor.

ayrıca da trabzonsporun da adı karıştı operasyona başkan tutksuz yargılanıyor. dikkatini çekerim.

Trabzonspor'un Fenerbahçe kadar adı hiç bir zaman geçmedi bana göre. O kadar iddaa, gözaltı vs gibi şeyler Trabzonspor için çok fazlasıyla olmadı. Senin gibi düşünürsek Beşiktaş'da gitmesin Avrupa Kupalarına. Böylede birşey yok malesef. Sen gidemiyosan o takım niye gitmesin. Bu mantıkta çok yanlış. Sen demekki takımındaki olumsuzlukları kabul ediyorsun ki, diğer takıma diyorsun onlarda yaptı onlar niye gidiyo diye.

biz trabzonspor utansın demedik...gitmesin de demedik...sadece ben kendi düşüncem olarak neden en azından büyük kulüp başkanları fenerbahçeye sahip çıkmıyor bu adaletsizlik içinde dedim.
    Bende zaten size utansın dediniz demiyorum. Sadece bu durumdan Trabzonspor utanmalı mı diyorum. Bende kendi düşüncemi yazdım sonuçta. Herkesin düşüncesine saygılıyım. Benim düşüncem sana ters düşer seninki bana ters düşer. Buna yapabilecek bişey yok.

Ben daha yazmıyorum konuya.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

adalet reisi şenol hoca nerde adaletçiyseniz gitmiceksiniz şampiyonlar ligine sizinde isminizde var bu soruşturmanın içinde.asıl adaletsizlik yapılan takım biziz bunların hesabını gün gelicek sorucaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

bu arada Allah aşkına bizi düşürsünler ligden daha neye sırıtıyolar herkes bunu istiyo yönetici bile bizi düşürün diye rica ediyo biz düşeriz temiz temiz oynarlar ts-bjk-gs kardeş kardeşe play-offa girer.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Eğer tahkim feneri gönderirse kuralar yarında çekilebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bütün yıl boyunca 17'ye karşı tekiz parolasıyla hareket eden Fenerbahçe yöneticileri ve taraftarının şimdi diğer kulüplerden haksızlığa karşı onlara destek vermesini istemeleri abes kaçmıyor mu biraz?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yarın da Avrupa Ligi kura çekimi var yanılmıyorsam. Bugünkü organizasyonu ertelemezler ve tahkimin kararı ne olursa olsun Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eder bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

tahkim tffnin işine karışsada uefa tanımazmış tahkim kararını zaten ret çıkacağı için düşünmeye gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

@ bafralı

ortada hiçbirşey yokken bu kadar midesiz olmayın trabzon utansın mı diye bir giriş yapıyorsan bu gayet alakasız bir yerdir.

istediğim ebeliği yaparım buna karışamazsın...alın teri diyorsun adı karışmamış diyorsun ben de sana diyorum ki trabzonsporun adı karıştı mı karışmadı mı?Başkanınız yargılanıy mu yargılanmıyo mu bana bunu söyle sen? sen şikeye çok karıştın sen az karıştın gel diye birşey mi var ki fener kadar adı geçmedi trabzonun diyorsun?

benim gibi düşünürsek beşiktaş da gitmesin değil durum.ben o gitmesin bu gitmesin demiyorum ben ortada örnekler varken bir türk takımına farklı tarife kesilmesine karşıyım isimler öenmli değil benim için...ve bu konuda büyük kuküp başkanlarının birşeyler yapması gerektiğine inanıyorum...

bir galatasaraylı olarak ünal aysalın çıkıp son durumu eleştirecek 1-2 şey söylemesini sterdim...bunu diyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Vfor senol hoca ne yapti omu Tff"yi zorla fenerbahceyi dusurun sampiyonlar liginden zorlami men edin dedi burda tek suc TFF"nindir korkakligi yuzunden bak olaylar ne hala geldi ilk basta karar verseydi fener iste eksi puanla baslicak yada sampiyonlar liginden men edilcek deseydi bu hale gelmezdi olaylar. Uefadan elin yabancisi geldi 1 gunde dosyalari inceledi cozdu benim gorusum adamin dedigi ya fenerbahceyi men edersiniz yada turk milli takimini belirli sure men ederiz yada bir daha turk takimlarini uefaya sampiyonlar ligine vs almayiz MAA ile uefa"da beraber olup men ettiler fenerbahceyi turk futbolunun gelecegini dusunerek futbol"u sukur bitirdiler zaten ama Zararin neresinden Donersen Kar"dir. Bu arada porto sike olaylarindan evet men edilmisti ama CAS"A basvurarak geri sampiyonlar ligine katilabildi fenerbahcede boyle yapabilir CAS"a basvurarak

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bursasporda hak istemiş çok güzel antepde çıkar ister inşallah.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bursasporda hak istemiş çok güzel antepde çıkar ister inşallah.
    işte bahsettiğim bu...bu etik bi davranış değil bence bunu söylemeye çalışıyorum ben...fırsatçılık değil midir bu?

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

fenerbahçeyi tff men ettiği için CAS'a başvuramıcaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Vfor senol hoca ne yapti omu Tff"yi zorla fenerbahceyi dusurun sampiyonlar liginden zorlami men edin dedi burda tek suc TFF"nindir korkakligi yuzunden bak olaylar ne hala geldi ilk basta karar verseydi fener iste eksi puanla baslicak yada sampiyonlar liginden men edilcek deseydi bu hale gelmezdi olaylar. Uefadan elin yabancisi geldi 1 gunde dosyalari inceledi cozdu benim gorusum adamin dedigi ya fenerbahceyi men edersiniz yada turk milli takimini belirli sure men ederiz yada bir daha turk takimlarini uefaya sampiyonlar ligine vs almayiz MAA ile uefa"da beraber olup men ettiler fenerbahceyi turk futbolunun gelecegini dusunerek futbol"u sukur bitirdiler zaten ama Zararin neresinden Donersen Kar"dir. Bu arada porto sike olaylarindan evet men edilmisti ama CAS"A basvurarak geri sampiyonlar ligine katilabildi fenerbahcede boyle yapabilir CAS"a basvurarak
    Gelen müfettiş dosyaları inceledi mi? Eğer böyle bir durum varsa gizlilik kararı nedeniyle şüpheli durumda olanlara bile gösterilmeyen dosyalar nasıl gösteriliyor. Eğer gösterilmediyse nasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Ayrıca dendiğine göre Fenerbahçe'yi UEFA engelleseydi, CAS'a başvurabilirdi Fenerbahçe. Ama TFF engellediği için CAS'a başvurup Porto ya da bu durumda olan başka bir takımın yaptığını yapamıyor. UEFA bunu bildiği için daha önce yaşadığı için kararı TFF'ye aldırtıyor. TFF'nin kucağına bırakıyor bombayı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

uefanın hukuk tanımamazlığı doğru bi yaklaşımdır Fenerbahçe açıklamasında.FB men edilecek CL'den ama kendisi etmeyecek ederse FB'nin CAS'a gidip tekrar katılım hakkı sağlayacını biliyor topu TFF'ye atıyor eğer sen düşürmezsen ülkeni,takımlarını almayız 5-6 yıl beklersiniz diyor TFF'de mecburen başkasından aldığı emri kendi statüsünde uyguluyor MAA dedi zaten mecburen düşürdük eğer düşürmezseniz tüm ülkeye yaptırım uygularız dediler demişti yani üstü kapalı şekilde tehdit ettiler bizi dedi.UEFA kendi kafasına göre hareket etmiştir herkes bi soru sorar-tepki koyar ama UEFA'ya bişey diyemez kimse adamlar akıllık yaptı.....

Mesaj Yetkileri