Sayfa 155 / 156 İlkİlk ... 55105145153154155156 SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Sazan.avi olma ihtimali %99 milyar ama yine de paylaşayım :

sizleri uyarıyorum ve yalancısın, liseli detected muhabbeti yapacaklara söylüyorum bilginin nerden geldiğini anlattırmaya çalışmayın.. anlatıyorum ister inanırsınız ister 24 saat daha bekler hep birlikte inanırsınız ki olay şudur..
    1-şu anda facebook twitter ve bütün sosyal platformlarda yarın bütün iller ayrı ayrı toplanıp bu olayı protesto etmek için yazılar yayınlıyor ve anlaşılan o ki bunlar bu sefer boş değil..
    2-şu anda taksimde neler olduğunu tahmin bile edemezsiniz.. polis elindeki gaz bombasının %80nini harcadı bu yüzden de plastik mermi kullanmaya başladı
    3- izmit, yalova,bursa, edirne,adapazarı illerinden istanbula takviye biber gazı mermileri ve panzerler geliyor..
    4- eskişehir, konya,çankırı, yozgat,kayseri ve niğdeden ankaraya ekip ve mermi desteği yola çıkmış durumda..
    5- antalyadaki bütün otellere müşterileri olan turistlerden gerek otel yönetimi gerekse bağlı bulundukları turlar, acentalar açısından korumakla yükümlü olduklarını hatırlatan mailler yağıyor...
    şimdi gelelim neden olduğuna
    istanbulda şu anda bütün askeri birimler gaz maskesi dağıtmak için emir aldılar emri veren ise 'aslan güner'...
    tayyip erdoğanın şu anda nerede ve ne yaptığını bilen yok...
    apdullah gül nerde bilen yok...

ne mi olacak tuğgenereal zeki es ve topçu kurmay albay metin tokel bugün görüştüler ama kimse haber yapmadı yapamadı...
    görüşme sonrası polis asker gerilimi başladı...
    çok uzatmıyorum sonucu uzatmayim 2 haziran 2013 sıkı yönetim tarihidir..
    yorum yapmayın 24 saat bekleyin...

İnciden.
    tayyip istanbulda dolaşıp duruyor en son ilim irfan lı biyerdeydi. cumhurbaşkanı da muhtemelen köşkünde.

bunu kim yazmışsa 60 lara 80 lere fena takılı kalmış.
    şuan türkiyede böyle bir olayın yaşanma ihtimalı %0 ve yaşanmasın da zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sazan.avi olma ihtimali %99 milyar ama yine de paylaşayım :

sizleri uyarıyorum ve yalancısın, liseli detected muhabbeti yapacaklara söylüyorum bilginin nerden geldiğini anlattırmaya çalışmayın.. anlatıyorum ister inanırsınız ister 24 saat daha bekler hep birlikte inanırsınız ki olay şudur..
    1-şu anda facebook twitter ve bütün sosyal platformlarda yarın bütün iller ayrı ayrı toplanıp bu olayı protesto etmek için yazılar yayınlıyor ve anlaşılan o ki bunlar bu sefer boş değil..
    2-şu anda taksimde neler olduğunu tahmin bile edemezsiniz.. polis elindeki gaz bombasının %80nini harcadı bu yüzden de plastik mermi kullanmaya başladı
    3- izmit, yalova,bursa, edirne,adapazarı illerinden istanbula takviye biber gazı mermileri ve panzerler geliyor..
    4- eskişehir, konya,çankırı, yozgat,kayseri ve niğdeden ankaraya ekip ve mermi desteği yola çıkmış durumda..
    5- antalyadaki bütün otellere müşterileri olan turistlerden gerek otel yönetimi gerekse bağlı bulundukları turlar, acentalar açısından korumakla yükümlü olduklarını hatırlatan mailler yağıyor...
    şimdi gelelim neden olduğuna
    istanbulda şu anda bütün askeri birimler gaz maskesi dağıtmak için emir aldılar emri veren ise 'aslan güner'...
    tayyip erdoğanın şu anda nerede ve ne yaptığını bilen yok...
    apdullah gül nerde bilen yok...

ne mi olacak tuğgenereal zeki es ve topçu kurmay albay metin tokel bugün görüştüler ama kimse haber yapmadı yapamadı...
    görüşme sonrası polis asker gerilimi başladı...
    çok uzatmıyorum sonucu uzatmayim 2 haziran 2013 sıkı yönetim tarihidir..
    yorum yapmayın 24 saat bekleyin...

İnciden.
    Diliyorum yalan haberdir dediğiniz gibi çok yüksek ihtimalle de birisi sazan.avi yapma derdinde ancak bu ortamda insan neye inanacak bilemiyor.İnşallah yalandır,bu ülke yeteri kadar darbe gördü bir üçüncüsüne gerek yok.Bizim gibi düşünen,hükümetten memnun olmayan bir çok kişi var ama memnun olan da bir çok kişi var bu sefer onlar galeyana gelir böyle bir durumda.Ben bunu düşünebiliyorsam asker hayli hayli düşünebilir,yalandır,sazan.avi dir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar Balde_mir'in de imzasında yazdığı gibi eskiden (31 Mayıs'a kadar) hükumetten korkuyordu,artık onlar korkacak.

Halk gücünün farkına vardı.

Edit: Ali,seçimlerden 2 hafta önce kömür ve torba insanları 180 derece döndürmeye yetiyor.
    Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen chpli izmirin bi ilçe belediyesi ramazanda evime ramazan kolisi gönderdi hem de adıma soyadıma nerden öğrenmişlerse
    Ben fikrimi değiştirdim mi hayır
    İnsanlar bu kadar saf mı iki torba kömüre ideolojilerini değiştirecek
    Bu halka geri zekalı muamelesi yaptıkça muhalefet kaybedecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen chpli izmirin bi ilçe belediyesi ramazanda evime ramazan kolisi gönderdi hem de adıma soyadıma nerden öğrenmişlerse
    Ben fikrimi değiştirdim mi hayır
    İnsanlar bu kadar saf mı iki torba kömüre ideolojilerini değiştirecek
    Bu halka geri zekalı muamelesi yaptıkça muhalefet kaybedecek
    Dünden beri yazdıklarından ve tarafını belli ettikten sonra (kötü manada söylemiyorum bunu) ironi adına yazılmış bir yazı gibi durdu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Nocna Mora Bu olay kesin bugünün olayı değil mi ?
    Evet bugünün olayı. Ankara olması lazım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

@Karabüklü Kral Ee zaten istemiyor halk ? Adam hala "yapılacak !" diyor.
    Çıkıyor ama.Polise disiplin verecek kurum asker değil iyi yetişmiş müdür ve amirlerdir.Geç sen askeri işleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Amirlerin ve müdürlerin 2 senedir düzen veremediği ortada.
    Polise disiplin verecek kurum asker değil iyi yetişmiş müdür ve amirlerdir.
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:38

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Amirlerin ve müdürlerin 2 senedir düzen veremediği ortada.
    silinirse sevinirim bu mesajım
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:38

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valilik ve Emniyet Müdürlüğünden alınan karara göre GERÇEK MERMİ kullanma izni çıkmış dikkat edin !

diyorlar,doğru mudur ?
    2 gündür aynı dedikodu. Korkutup geri göndermek için insanları çıkarılıyor bu laflar. Gerçek mermi kullanmaya güçleri yetmez. Eğer gerçek mermi kullanırlarsa işin rengi tamamen değişir. Bütün dünya tepelerine biner.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Rezalet yemin ediyorum rezalet bunlar insan olamazlar ya ben inanamıyorum bunların insan olduğuna . nasıl bir ruh haline sahipler eve gittiklerinde karılarının çocuklarının analarının babalarının yüzlerine nasıl bakacaklar? emir eri desek değil herifler resmen keyif alıyorlar birinin canını yakınca allah belalarını versin en yakın zamanda bu şerefsizler ve yandaşlar hakkettiğini bulur inşallah.
    Eminim eve gidince "........'lar bizi ne uğraştırdılar" diyorlardır.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Rezalet yemin ediyorum rezalet bunlar insan olamazlar ya ben inanamıyorum bunların insan olduğuna . nasıl bir ruh haline sahipler eve gittiklerinde karılarının çocuklarının analarının babalarının yüzlerine nasıl bakacaklar? emir eri desek değil herifler resmen keyif alıyorlar birinin canını yakınca allah belalarını versin en yakın zamanda bu şerefsizler ve yandaşlar hakkettiğini bulur inşallah.
    Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.

Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.

Ayırımı iyi yapmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.

Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.

Ayırımı iyi yapmak lazım.
    polis en başında müdahale etmeseydi bunlar olacak mıydı ? kameraların sökülmesi iş yerlerine atmlere saldırmak bunların hepsi fazla mesaiye kalmaktan mı kaynaklı? zaten o taş sopa atan bir kaç kişiye halk müsaade etmiyor hemen engellemeye çalışıyor arada elbette karışan olacaktır ama görüldüğünde durduruluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ninja team iş başında.

İşte başbakan Türkiye'yi bu hale getirdi. Dinciler ve dinsizler. Yazıklar olsun başka da bir şey demiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ninja team iş başında.

2 kişinin gözleri görünüyor. Yazı (mevsim) getirmişler belli ki!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ninja team iş başında.

Iste Ninja team karsimizda

raporladimda.

Simdide burda yazmayalimki medeni medeni tartisiyoruz, neden kural 5. O kural bosuna koyulmamis oraya, bak boyle hakaretlere sebep olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

%50'yi dışarı çıkarırım diyor,bu milleti ötekileştirmek değilde nedir dostlar ?

Ayrıca cumhurbaşkanının yaptığı açıklama takdire şayan.Başbakan böyle bir açıklama yapsaydı olaylar çoktan yatışırdı.
    adam zaten içerde o sebepten yatmış halen aynı kafa devam ediyor. bu teroristi imralıya, kardeşinin yanına koymak gerekir

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adam zaten içerde o sebepten yatmış halen aynı kafa devam ediyor. bu teroristi imralıya, kardeşinin yanına koymak gerekir
    Talihsiz bir açıklama olmuş senin adına üzüldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Talihsiz bir açıklama olmuş senin adına üzüldüm.
    gayet gerekn birşey bana çapulcu diyene bende bunu rahatlıkla derim başbakan dik duruyor diyorsun ya dik duran daha sert kırılır
    o kadar dik durma sevdalısıysa gitsin pkk karşısında dik dursun dediği lafın arkasında olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    gayet gerekn birşey bana çapulcu diyene bende bunu rahatlıkla derim başbakan dik duruyor diyorsun ya dik duran daha sert kırılır
    o kadar dik durma sevdalısıysa gitsin pkk karşısında dik dursun dediği lafın arkasında olsun
    Oynak olmaktan daha iyidir dik olmak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Oynak olmaktan daha iyidir dik olmak.
    ben diyorum adamın kıçı ayrı başı ayrı oynuyor sen diyorsun oynak olmaktan iyidir 3 sene önce teröristleri muhattap almam diyen adama ne oldu ne oldu türkiyenin dili birdir diyen adama hadi kal sağlıcakla

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaşlar "ekonomimiz çok iyi" diyen insanlara birkaç sözüm var;

Milyonlarca kişi açlık sınırının altında maaş alıyor.Çıkmış bakan 700 TL ile geçinilir diyor.
    Kişi başına düşen milli gelir 10.000 $'mış.Kardeşim hiç babası,anası veya tanıdığı 10.000 $ geliri var mı ? Nadir.
    2 Milyon 890 bin işsiz var.
    IMF'ye borç bitti de,dış borç aldı başını gidiyor ?

Zamanında Erbakan memurlara % 50 zam verdiğinde mi iyiydi ekonomi? Acısı krizle çıktı... Her ülkenin bir kişi başına düşen milli gelir rakamı vardır ama hiçbir ülkede insanların cebine o rakamlar girmez. Yani bazıları çok bazıları az kazanır. Her ülkede herkes az para kazandığından yakınır. Ekonomi bu söylemlerle ölçülseydi siz haklı olabilirdiniz ama bugün dünyanın milli geliri en yüksek ülkesinde bile açlıktan ölen insanlar da var,dilenciler de... sapla samanı karıştırmayalım. köy kahvehanesinde çay içerken yapılan yorumlara bakarsak fakiriz,fakat madalyonun öbür yüzünü reddedemezsiniz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Abi başbakan milli gelirle övünüyor,o yüzden öyle bir şey dedim.

Ayrıca kahvehanedeki yorumlar benim dediğim yorumlar.Ekonomimiz çok iyi değil abi yapma gözünü seveyim.
    dedimya zaten kahvehanelere bakarsak sen haklısın diye Dünya üzerinde devletler batıyor. İspanya,İtalya ve Yunanistan bitmiş durumda. Halimize şükür etmek lazım. Bazı ülke liderlerinin çıkıp "ekonomik olarak türkiye'yi örnek alıyoruz" dedirtebildiysek her ne kadar biz cebimizde hissetmesek de iyi bir şeyler vardır. kıbrıs rum kesiminde borçları kapatmak için mevduatlardaki paralara vergi koyulduğunda adamlar paralarını çekebilmek için haftasonu bankaya dozerle girdiler. bu günleri de yaşayabilirdik. zamanında 1 günde bu ülkede paramız pula dönmüştü. döviz uçmuştu. öyle bir ekonomik kriz yaşansa emin olun bu günlerimizi çok ararız... Enflasyonun %70lerde gezdiği,bankaların türk parasına % 90larda ,dövize %10'larda faiz verdiği günleri anımsıyorum... ekonomi tabiki de cebimizde hissettiğimiz bir konudur ancak sadece cebimizden ibaret olmadığını da unutmamak lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar "ekonomimiz çok iyi" diyen insanlara birkaç sözüm var;

Milyonlarca kişi açlık sınırının altında maaş alıyor.Çıkmış bakan 700 TL ile geçinilir diyor.
    Kişi başına düşen milli gelir 10.000 $'mış.Kardeşim hiç babasının,anasının veya tanıdığının 10.000 $ geliri var mı ? Nadir.
    2 Milyon 890 bin işsiz var.
    IMF'ye borç bitti de,dış borç aldı başını gidiyor ?

Ya kardeş ben şeyi merak ettim.10.000 dolar paradan konu açmışında senin babanın kazancı ile Tarkan'ın cebine giren bir mi.Bırak yıllık geliri baban işçi ya da memursa babanın kıdem tazminatı ile Tarkan'ın gecelik kazancı bir mi.Bunları düşünecek yaşta olduğunu düşünüyorum.Aritmetik ortalama gibi Tarkan'ın kazancı+işçi kazancı+memur kazancı+emekli kazancı bölü 4 ortalama yani Diğerlerine bir şey demiyorum da şu GSMH'ya çok takılmamak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

https://www.facebook.com/photo.php?v=501025059950976

Dünkü caminin içinden görüntüler.

Kardeşim başbakan bunla övünüyor,o yüzden paylaştım.Yani geçerliliği olmayan bir bilgiyle sanki durum çok iyiymiş gibi lanse ediliyor başbakan tarafından.
    Tamamdır o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bayrak yakma olayı gerçekmiş malesef
    TRT arşivini acıcağını bilsem.Taksim'e gidip o videonun görüntüsünü bulmak isterdim.Gerçekten.Ama AÇMAZ !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bayrak yakma olayı gerçekmiş malesef
    Arkadaşım bu bayrak yakma olayından bahsediyorsun. Kaynağını öğrenebilir miyiz? Kaynağın yoksa sileceğim mesajını.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Apo ve PKK bayraklarını asan yere adam sokmuyorlarmış. Gidip indirmeye çalışanları engelliyorlarmış. TD forumunda okudum ne kadar doğru, yanlış bilinmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Tamam ama böyle bir mesajı ben de yazıp, internete yükleyebilirim. Belki buna benzer mesajlar gönderilmiştir; lakin, bu örnek pek inandırıcı gelmedi bana.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sizin için "değersiz" olan insanlar bazı kesimler için "bir değer" taşıyor olabilir (mi acaba ? )
    Onun ulkeye girmesi yasak. Ne deger tasiyacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neyse "KONUŞMAYA DEĞMEZ"...

Mesaj Yetkileri