Diliyorum yalan haberdir dediğiniz gibi çok yüksek ihtimalle de birisi sazan.avi yapma derdinde ancak bu ortamda insan neye inanacak bilemiyor.İnşallah yalandır,bu ülke yeteri kadar darbe gördü bir üçüncüsüne gerek yok.Bizim gibi düşünen,hükümetten memnun olmayan bir çok kişi var ama memnun olan da bir çok kişi var bu sefer onlar galeyana gelir böyle bir durumda.Ben bunu düşünebiliyorsam asker hayli hayli düşünebilir,yalandır,sazan.avi dir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen chpli izmirin bi ilçe belediyesi ramazanda evime ramazan kolisi gönderdi hem de adıma soyadıma nerden öğrenmişlerse
Ben fikrimi değiştirdim mi hayır
İnsanlar bu kadar saf mı iki torba kömüre ideolojilerini değiştirecek
Bu halka geri zekalı muamelesi yaptıkça muhalefet kaybedecek
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.
Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.
Ayırımı iyi yapmak lazım.
polis en başında müdahale etmeseydi bunlar olacak mıydı ? kameraların sökülmesi iş yerlerine atmlere saldırmak bunların hepsi fazla mesaiye kalmaktan mı kaynaklı? zaten o taş sopa atan bir kaç kişiye halk müsaade etmiyor hemen engellemeye çalışıyor arada elbette karışan olacaktır ama görüldüğünde durduruluyor.
Zamanında Erbakan memurlara % 50 zam verdiğinde mi iyiydi ekonomi? Acısı krizle çıktı... Her ülkenin bir kişi başına düşen milli gelir rakamı vardır ama hiçbir ülkede insanların cebine o rakamlar girmez. Yani bazıları çok bazıları az kazanır. Her ülkede herkes az para kazandığından yakınır. Ekonomi bu söylemlerle ölçülseydi siz haklı olabilirdiniz ama bugün dünyanın milli geliri en yüksek ülkesinde bile açlıktan ölen insanlar da var,dilenciler de... sapla samanı karıştırmayalım. köy kahvehanesinde çay içerken yapılan yorumlara bakarsak fakiriz,fakat madalyonun öbür yüzünü reddedemezsiniz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
dedimya zaten kahvehanelere bakarsak sen haklısın diyeDünya üzerinde devletler batıyor. İspanya,İtalya ve Yunanistan bitmiş durumda. Halimize şükür etmek lazım. Bazı ülke liderlerinin çıkıp "ekonomik olarak türkiye'yi örnek alıyoruz" dedirtebildiysek her ne kadar biz cebimizde hissetmesek de iyi bir şeyler vardır. kıbrıs rum kesiminde borçları kapatmak için mevduatlardaki paralara vergi koyulduğunda adamlar paralarını çekebilmek için haftasonu bankaya dozerle girdiler.
bu günleri de yaşayabilirdik. zamanında 1 günde bu ülkede paramız pula dönmüştü. döviz uçmuştu. öyle bir ekonomik kriz yaşansa emin olun bu günlerimizi çok ararız... Enflasyonun %70lerde gezdiği,bankaların türk parasına % 90larda ,dövize %10'larda faiz verdiği günleri anımsıyorum... ekonomi tabiki de cebimizde hissettiğimiz bir konudur ancak sadece cebimizden ibaret olmadığını da unutmamak lazım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ya kardeş ben şeyi merak ettim.10.000 dolar paradan konu açmışında senin babanın kazancı ile Tarkan'ın cebine giren bir mi.Bırak yıllık geliri baban işçi ya da memursa babanın kıdem tazminatı ile Tarkan'ın gecelik kazancı bir mi.Bunları düşünecek yaşta olduğunu düşünüyorum.Aritmetik ortalama gibi Tarkan'ın kazancı+işçi kazancı+memur kazancı+emekli kazancı bölü 4 ortalama yaniDiğerlerine bir şey demiyorum da şu GSMH'ya çok takılmamak lazım.
Apo ve PKK bayraklarını asan yere adam sokmuyorlarmış. Gidip indirmeye çalışanları engelliyorlarmış. TD forumunda okudum ne kadar doğru, yanlış bilinmez.
Tamam ama böyle bir mesajı ben de yazıp, internete yükleyebilirim. Belki buna benzer mesajlar gönderilmiştir; lakin, bu örnek pek inandırıcı gelmedi bana.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Neyse "KONUŞMAYA DEĞMEZ"...