Bazı Şeyler Değişmez Ama![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Milan scoutları genç yetenek avında desenize..
Yaşa bakmayın bu kadar yahu Alex,Zanetti örnekleri var![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Ekim.2011 at 14:18
So what?
Saike
Şimdiye kadar Fener le Cimbom la ismi anılması lazımdı bizim basında. Hayret![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İnter yine aynı valla1-0 önde kapamış ilk yarıyı 15 dakika da 2 tane yemişler 2-1 önde Catania...
Inter'i bu halde görmek o kadar güzel ki...
Bir kez daha İtalya'nın çok sıkıcı olduğunu farkettim. Tam 5 maç 0-0 bitti bugün, yanlış okumadıysam.
Doğrudur ancak ben zevk alamıyorum yine de İtalya Ligi'nden. Sıkıcı futbol oynanıyor bence.
Valla haftanın en güzel maçı TSI 21.45 de başlıcak Lazio - Roma ya da tam tersiBence kaçırmayın
6. dakikda Roma 1-0 öne geçti deplasmanda.. Osvaldo attı
klose nin 90+3 te attığı golle 2-1 yenmiş lazio
AC Milan, Juventus efsanesi Alessandro Del Piero'yu önümüzdeki yaz bir kez daha transfer etmeye çalışacak.
AC Milan asbaşkanı Adriano Galliani, gelecek sezonun öncesinde Juventus efsanesi Alessandro Del Piero'yu transfer edebileceklerini açıkladı.
Kırmızı-siyahlılar, daha önceden de Del Piero'yla ilgilendiklerini gizlememişlerdi, ne var ki İtalyan efsane takımında kalmıştı. Fakat Juventus, Del Piero'nun bu sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemedi ve 36 yaşındaki futbolcu henüz futbolu ne zaman bırakacağını açıklamadı.
Bunu bir fırsat bilen ve Del Piero için harekete geçmeyi planlayan Galliani, konu hakkında Sky Sports'a yaptığı açıklamalarda "Hiçbir zaman çok geç değildir, değil mi? Oyuncuları yaşlı ya da genç değil, vasat ya da yetenekli olarak görmeyi öğrendim. Bizim Paolo Maldini ve Costacurta gibi yıldızlarımız 40 yaşında emekli oldu. Pippo Inzaghi 38 yaşında, hâlâ oynuyor." şeklinde konuştu.
Del Piero'yu 1993'te transfer etme fırsatlarının bulunduğunu söyleyen Galliani, sözlerine "1993'te Del Piero'yu neredeyse alıyorduk, bunu yapamamış olmak, kariyerimin en büyük pişmanlıklarından birisidir." ifadeleriyle devam etti.
Juventus formasıyla 450'den fazla maça çıkan Del Piero, takımı için 200'den fazla gol atmış, Torino ekibiyle beş Serie A şampiyonluğu ve bir Şampiyonlar Ligi kazanmıştı.
Milan genç yetenek avında.
Del Piero Juventus'a İhanet Etmez. Adam 2.Ligde Bile Oynadı İhanet Etmedi. Milan Daha Çok Bekler Del Piero'nun Çocuğu Bile Milan'a Gitmez, Göndermez
Del Piero'nun Juventus ile son senesi olduğu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Futbola devam edecek gibi görünüyor ama muhtemel istikamet Amerika veya Japonya.
Neden Türkiye olmasın ki![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pirlo'yu aldıkya ellerinden onun intikamını almak istiyor herhalde.
Ama Pirlo'yu Juve kapmadı Milan git dedi diye biliyorum. Şuan da Del Piero'nun durumuna benzer bir durum.
eto'o bitmiş.
Pirlo'da Ne Gezdi Yahuİnter, Milan, Juve Eee! Daha Nereye Gidecek ?
heralde en zor vedası da bu olmuştur
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=z0eTV4HnWRk&feature=player_embedded"]Pirlo'ya veda[/YOUTUBE]
eto'o bitmiş.
bu videodan sonra gene duygulandım ya eğer bu sene gitmeseydi pirlonun formasını alacaktım