Maalesef KKTC devleti resmi olarak bizden başka hiç bir devlet tarafından tanınmamakta. Oyunlara alınamaz istesekte.
Maalesef KKTC devleti resmi olarak bizden başka hiç bir devlet tarafından tanınmamakta. Oyunlara alınamaz istesekte.
Ethem Sarisuluk'un olumune sahitlik eden iki kisiden biri tutuklandi digerine gozalti tedbiri konuldu.
Harika ya yorumsuz noktaya dogru gidiyoruz.
Buralar epey bir hareketsiz kaldi.
Son 5 aydaki dis ticaret acigi 42 milyar dolara ulasti. Basbakanin suslu palavralarina kayitsiz sartsiz inanan kardeslerimin bilgisine sunayim dedim , bu kadar hareketsiz kalmasin buralar..
Sanmıyorum da yinede belirtmek istedim![]()
Konuyu kapatmıştım ama bugünkü olayların ardından tekrar açıyorum.
Eli palalı kişilere polisin yol vermesini görünce kanım döndü. Kimin polisi, neyin polisi bunlar Allah aşkına? Polisler hakkında genelleme yapmaya kaçınıyordum ama yeter be kardeşim.
Bazı insanlar(!) bazı özellikler konusunda boyut atladılar.Gelin eli satırlı ahlaksızları savunun şimdi.
Sırtına vurup "hadi kardeşim bundan sonrasını biz hallederiz" diye uğurlayan polislerin mi eli kesilmiş?Vali Mutlu, "Bu tür saldırı girişimlerine karşı polisimiz, gorevini dikkatle ve titizlikle sürdürecektir." derken, "Ekranlara görüntüsü de yansıyan palalı saldırganı yakalamak isteyen emniyet görevlimiz de elinden kesi suretiyle yaralanmıştır." diye de ekledi.
Bu kadar yalancılık olmaz artık ya, insanları salak yerine koyuyorlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
[YOUTUBE="z7ZXwTf_ZXI"]itfaiye grevi[/YOUTUBE]
Belcika'da itfaiye'nin grevi böyle oluyor haha..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Özellikle Vali Mutlu kadar yalan söyleyen bir şahıs ben daha ömrüm hayatımca görmedim. Belli yukarıdan gelen emirleri harfiyen uyguluyorsun ama be insaf kardeşim senin bir vicdanın yok mu, hadi kendini düşünmüyorsun torunlarının, yeğenlerinin yüzüne nasıl bakıyorsun bunca yalanla. Daha 15 20 gün önce müdahale yok dendi 2 saat sonra müdahaleye başlandı. Dün palalı yüzünden polis yaralandı dendi palalıyı bildiğin pohpohlayan polisler ortaya türedi. Hayır fotoğraf var, video var sana mı inanalım Vali ? Allahtan adresine kadar deşifre oldu palalı bakalım nasıl bir hayat sürebilecek bundan sonra. Herif bir kadını tekmelerken benim içim acıdı. Bugün bayrak sallayıp, duran adamlar gözaltına alınırken, palalı terör estirdi. Ha unutmuşum zaten bu ülkede Ethem'in katilleri serbest palalıyı da kendini savunuyordu diye meşru kılarlar, şaşırmam.
Bugünde gezi parkı açılışı yapılıyormuş. Sen neyin açılışını yapıyorsun beyefendi ? Ne bir katkın oldu da pişkin pişkin parkın açılışını yapıyoruz imajını veriyorsun ? Bu halk olmasaydı sen 2 3 sene sonra yalanlarını yaydığın şeytanın arkasında avm açılışı yapacak, sağladığınız rantlar sayesinde paranıza para katmanın verdiği sözde huzuru yaşayacaktınız. Şu iktidar yanlısı tüm adamlar hep mi birbirini tamamlar arkadaş. Bu ülke Ethem'in kafasına göstericinin attığı taş isabet etti, ondan vefat etti diyen adamların yönetimi ile sürdükçe daha çok yalan dolan görüceğiz.
O palali adam?!ın videosunu izlerken benim de kanim dondu. Polisin hic bir mudahalede bulunmamasi icler acisi gercekten. O kadinin yerinde hepimizin annesi ablasi teyzesi yengesi olabilirdi. Hangi insanliga sigar bu?
Polisi bu hale getirenler yedikleri halttan memnunlar mi acaba?
Bakmayacağım yazmayacağım diyorum ama dayanamıyorum bu vicdansızlığa. Sen lise ve üniversite öğrencilerinin hayvan gibi saçlarını çek, yerlerde sürü veya taciz et ama elinde palayla milleti kovalayana ses çıkarma. Sonra da polise laf söyleyince suçlu biz oluruz. Polis(imiz) üzülerek söylüyorum ki hiç bir zaman halkın polisi olamadı bu ülkede ne önce nede sonra.
https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf
eylemlerde polisin hayatını kararttığı bir insanın hikayesi. dayanabilecekseniz okuyun.
Futbolcu Bilgileri
O palalı adam serbest kaldı ya artık diyebilecek kelime kalmadı... Adam herkesin önünde yolda yürüyen kadına bile saldırabiliyor.
Satırlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. İşledikleri iddia edilen suçlar : Kasten yaralama, görevli memura direnme... Savcının tutuklama istemiyle sevkettiği 4 saldırı şüphelisi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
hahahahahahaha YASASIN DEMOKRASİ YASASIN KATİL POLSİ HAHAHAHAHAHAHA !
Last edited by Nocna Mora : 07.Temmuz.2013 at 18:52
Futbolcu Bilgileri
http://tr.wikipedia.org/wiki/Demokrasi_%C4%B0ndeksi
ileri demokrasimizin dünya sıralamasındaki yerine göz atmak isteyenler icin
Futbolcu Bilgileri
Ehliyet yenilemedeki 86 liralık fark, polisin pışpışladığı şimdi de serbest kalan palalı arkadaş, kask numarası silinen polisler, söyleyeceklerim bu kadar
Screw you guys, I'm goin' home
Maliye bakanı hristiyanlığı aşağıladı.. (:
Futbolcu Bilgileri
Binlerce yıl öncesinden Platon diyor ki:
"demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir. Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır.
Eğer bu sağlanamazsa, demokrasi, otokrasiye geçebilir.
Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demogoglar, kötü de olsa başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir.
Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse, oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer.
Demagoglardan da diktatörler çıkar."
Futbolcu Bilgileri
Kilise ayakkabıyla girilen bi mekan cami ise ayakkabıyla girilmeyecek yapıda bi duruma sahip bu farkı söylüyor adam gelmiş hristiyanlığı aşağıladı diyor ne alıyor bunlar![]()
"Cami ile kilise arasindaki farki bilemeyecek kadar cahil olamazsiniz. Muslumanlar hic camiye sarhos , kirli ayakkabilariyla girer mi?" Cumlesinden sadece caminin ayakkabiyla girilmeyecek bir yer oldugunu mu cikarabildin yolcuuuu?
Bu kadar olur ya.Harbiden yalnızca gülüyorum sana.
Yani her lafı savunmak icin alakasız bir yerinden tutuyorsun.Adamlar ayakkabıyla giriyor ama kirli pasaklı degil heralde temizleyip giriyorlar sarhosluk zaten baslı basına saçma birşey demiş.Sen hala Hristiyanlıgı asagılamakla ne alakası var diyorsun.
Ayrıca şu camii-ayakkabı mevzu iyice uzadı saçma bir noktaya geldi insanlar canlarını kurtarmak icin girmisler camiiye onu mu düsünecekler yayılmıssınız koltugunuza buradan o ortamda bulunmadan rahat rahat konusuyorsunuz tabi abdestini filanda alsaydı tomadan gelen suyla.Boş boş iftiralar atıyorsunuz elinde hesapta bira şişesiyle cıkan elemanın elindekinin de kola şisesi oldugu cıktı.Bu arada iftira en büyük günahlardan haberiniz olsun.
Sek ayran içiyoruz,hatta yanında arpa çekip üzüm yiyoruz saat 10'dan sonra. Çok iyi geliyor,tavsiye ederiz.
Hristiyanlığı aşağılamayı da çıkarabilirsin buradan. Üstte kilise geçtiğinde Müslüman bunu yapmaz dersen Hristiyan bunu yapar anlamını çıkarabilirsin - uzak anlamdır ancak eğer bakansan lafına dikkat etmek zorundasın-
Gerçekten camii-ayakkabı mevzuusundan bıkmadınız mı ? Veya şöyle sorayım,o kalabalığa saldıracak başka bir şey bulamadınız mı daha ? Onu kullanın,sıktı bu insanları.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu resmi bize anlatabilir misiniz ?
http://www.radikal.com.tr/yazarlar/y...n_vali-1140855