Sayfa 157 / 220 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben de öyle biliyorum ama bu gencolar biraz erken davranmış
    Seçimlere az kaldı ya, zamandan kazanmak istemiştir başkan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim stada ne oldu bilen var mı akşam üstü öyle bi su sıktılar iki kepçe vurdular ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim stada ne oldu bilen var mı akşam üstü öyle bi su sıktılar iki kepçe vurdular ama
    Masrafa gerek yok aslında. Ne gerek var vinçlere falan para vermeye, oradan gelen geçen birer parça alsa stadyum kalmazdı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynen öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten yalan olacak gibi baksanıza

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında millet yıksa ne güzel olurdu. Yasak falan da kalmazdı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen fazla gerilmişsin kardo git rahatla biraz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen fazla gerilmişsin kardo git rahatla biraz
    Olum o değilde bizim dozeri alıp götürdüler O lazımdı lan stadı yıkacaktık

https://vine.co/v/b3OO3lhtxPU
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ruh hastaları ya ahahha

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O dozerle stadı yıkmak varken, toma kovalamak da neyin nesi ya? Oldu mu şimdi bu yani?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stadın belli bir kısmından başlanacak yıkıma, sembolik bir yıkımdı yani dün yapılan. Stadı dinamitlerle bir anda havaya uçuracak halleri yok herhalde abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Stadın belli bir kısmından başlanacak yıkıma, sembolik bir yıkımdı yani dün yapılan. Stadı dinamitlerle bir anda havaya uçuracak halleri yok herhalde abi.
    O yüzden mi sorduk eşek sipası Bütün sitelerde tek bir fotoğraf var başka bir şey yok. Su sıkıp bıraktılar mı yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O yüzden mi sorduk eşek sipası Bütün sitelerde tek bir fotoğraf var başka bir şey yok. Su sıkıp bıraktılar mı yani
    Sembolik olarak başladılar. Al sana fotoğraf abi ;

http://www.haber1903.com/Foto-365-in...basladi.html-1
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ohooo yeni açık bitmiş

Stadımızın yapılması çok önemliydi. Bi 10 sene önce bu stad yapılsaydı şimdi çok farklı yerlerde olabilirdik. Neden bu kadar aynı yerde diretildi anlamıyorum. Bu kadar diretile diretile aynı yerde yapılsın diye üstünede yöneticiliği zayıf bir başkanla borçlar katlandı gitti.Bizim için kurtuluş olacak 1 senede tamamlanması gerek.

Öte yandan kimin başkanı olması konusunda karasızım Fikret Ormanın yönetim kadrosu çok zayıf.Geçen yönetim kadrosuda zayıftı. Ama başkanda önemli bir vizyon var fakat bu işler öyle tek kişiyle olacak bir şeyde değil. Başkanın yapmak istediklerini konuşmalarını beğeniyorum. Tam bir dünya klübü adayı klübün başkanı gibi konuşuyor. Serdal Adalı'ya gelirsek yönetimi çok sağlam.Bu sene için kuracağı kadronun Fikret Ormanın kuracağı kadronunkinden daha iyi olma ihtimali daha yüksek zaten Fikret Orman'ın 2 kötü yanı vardı bana göre fakir edebiyatı yapması ve kötü hoca seçimi bunun doğrultusunda kötü transferler. Tweet attı diye adama Beşiktaş'a direk transfer edilirmi 34 yaşında 2 senedir antreman yapmamış oynadığı ülkede. Onu geç Katar'a 30 yaşından sonra giden oyuncudan hiç bir klübe hayır gelmez.O oyuncu kafasında bitirmiştir artık futbolu tek düşüncesi paradır.Serdal Adalı'nın kazanacağını düşünüyorum.Tek korkum klübü borç batağına sürüklememesi.M.Denizli'yle anlaşılıp eline iyi bir kadro verilirse şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İşte Beşiktaş'ın yeni hocası!

Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü görevine Önder Özen'in getirilmesinin ardından gözler teknik direktör arayışlarına çevrildi. Ahmet Kavalcı, Önder Özen ile yaptıkları çalışmaların ardından yeni teknik direktörün büyük ihtimalle Atletic Bilbao'nun hocası Marcelo Bielsa olacağını açıkladı.

Beşiktaş’ta teknik direktör, İnönü Stadı'nın yenilenmesi ve transferler konusundaki belirsizlik sürerken Başkan Fikret Orman, futbol komitesi sorumlusu Ahmet Kavalcı, yönetim kurulu üyesi Umut Güner ve Kanaltürk Spor Direktörü Bülent Ülgen ile birlikte öğle yemeğinde buluştuk.

Bu kritik dönemde bir araya geldiğimiz başkan Fikret Orman’ın yüzüne biraz gerginlik ve seçim öncesi yoğunluktan biraz da yorgunluk yansımıştı. Özellikle merak edilen sorulara kendisi pek konuşmak istemese de stat ile ilgili konuda Umut Güner, futbol ile ilgili konuda da Ahmet Kavalcı konuştu.

İşte taraftarın merak ettikleri;
    UMUT GÜNER: İNÖNÜ STADI YIKIMI İLE İLGİLİ PROBLEM YOK
    "İnönü stadı ile ilgili ruhsat alamadığımızı bu yüzden vinçleri stat çevresinden çektiğimizi iddia edenler herhalde yaşanan ciddi olayların farkında değillerdi. Biz ruhsatı aldık, aldık ki o vinci oraya sokarak yıkımı başlattık ve hiçbir problem yaşanmayacak. Başkanımızın dediği gibi İnönü Stadı 2014 Eylül ayında bitecektir"

AHMET KAVALCI'DAN TRANSFERDEKİ SON DURUMLAR.
    AYKUT DEMİR TRANSFERİ ZOR
    Gençlerbirliğinin stoperi Aykut Demir listemizde yer alan oyunculardan bir tanesi ancak bonservis konusunda kulübü ile uzlaşmamız zor gözüküyor.

SAĞ BEK İÇİN ÖNCE SERDAR KURTULUŞ, SONRA VEYSEL SARI
    Eskişehirspor’dan Veysel Sarı da listemizdeki oyunculardan bir tanesi ancak aklımızda o bölge için bir başka oyuncu var (Serdar Kurtuluş). O eğer olumsuz yanıt verirse Veysel için ne gerekiyorsa yapacağız.

GÖKHAN TÖRE TAMAM
    Rubin Kazan kulübü ile Gökhan Töre için görüşmelerimiz olumlu geçti. Öncelikle kiralama yöntemi ile milli oyuncuyu getireceğiz sonrasında satın alma opsiyonu bizde olacak.

KALECİ ADAYIMIZ TOLGA ZENGİN
    En çok merak edilen soruların başında kaleci geliyor. Standart Lıege kalecisi Sinan Bolat listemizde var ama Trabzonspor bildiğiniz gibi 1461 Trabzon’un kalecisi Fatih’i aldı. Onur’un 7.5 milyon euroluk ayrılma maddesi ve Tolga’nın da Beşiktaş’a gelmek istemesi dolayısı ile rotamız direk Tolga Zengin’dir. Kale futbolda en önemli yer olduğu içinde kaliteli bir Türk transferi yapacağız bunun Tolga olması en büyük isteğimiz. Ayrıca Almanya 3. Lig takımlarından Stuttgart Kickers'ın 21 yaşındaki Türk kalecisi Günay Güvenç'i de geleceği düşünerek kadromuza kattık.

TEKNİK DİREKTÖR MARCELO BIELSA
    Yoğun çalışmalar ve elemeler sonucu futbol genel direktörümüz Önder Özen başta olmak üzere, araştırma komitemizin onayı ile teknik direktör adaylarımızı ikiye indirdik. Bunlardan bir tanesinin şansı yüzde 60 bir diğerinin şansı ise yüzde 40’tır.

Yüksek ihtimal bana göre konuşma tarzı, yüzdeler ve Önder Özen’in verdiği yaş ortalamasından yola çıkarsak Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü La Liga kulüplerinden Athletic Bilbao’yu çalıştıran 58 yaşındaki Arjantinli Marcelo Alberto Bielsa diyebilirim. Son bilgiler bu yönde..

Kanaltürk/ Alper Üstündağ

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı'nın gümbür gümbür geldiğine dair hisler artıyor içimde.

Fikret Başkan'ın insan üstü emeklerinden , vefasından dolayı devam etmesini istiyorum ancak Serdal Adalı çılgın atıyor maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı'nın gümbür gümbür geldiğine dair hisler artıyor içimde.

Fikret Başkan'ın insan üstü emeklerinden , vefasından dolayı devam etmesini istiyorum ancak Serdal Adalı çılgın atıyor maalesef
    Dün dinlemedim ancak maçlarımızı Arena'da oynayacağız diye açıklaması olmuş.Bizim kulüp yanıt vermiş.Biraz fazla çılgın atıyor

Bugün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı Sayın Serdar Adalı’nın Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nde vermiş olduğu beyanat sırasında, bu sezon Beşiktaş maçlarının bir kısmını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacağı şeklinde bir ifadesi olmuştur. Kulübümüzün ne mevcut Beşiktaş yönetimine ne de Sayın Adalı’ya bu konuda herhangi bir taahhüdü olmamıştır. Yanlış anlaşmalara mahal vermemek adına bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok güzel de bir de şu adamın adını tam anlamıyla öğrenseler iyi olacak SERDAL ADALI.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bielsa olursa inanılmaz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Dün dinlemedim ancak maçlarımızı Arena'da oynayacağız diye açıklaması olmuş.Bizim kulüp yanıt vermiş.Biraz fazla çılgın atıyor

Bugün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı Sayın Serdar Adalı’nın Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nde vermiş olduğu beyanat sırasında, bu sezon Beşiktaş maçlarının bir kısmını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacağı şeklinde bir ifadesi olmuştur. Kulübümüzün ne mevcut Beşiktaş yönetimine ne de Sayın Adalı’ya bu konuda herhangi bir taahhüdü olmamıştır. Yanlış anlaşmalara mahal vermemek adına bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşırız.
    Belki yanlış anlaşılma olmuştur. Çünkü bu zamana kadar biz de bu yönde bir çalışması olduğunu duymadık. En azından istiyoruz falan demiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ooooooooooo bir hocamız olsaaaa

kır saçlarıı olsa

tontiş yanaklı olsaaa

marcelo bielsa olsaaaa

Nereden çıktı şimdi demeyin , içimden geldi yazdım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bielsa'yı almadan gelmeyin !
    Canım FEDA olsun sana !

gs istediği açıklamayı yapsın Serdal Adalı'nın dediği doğrudur. Beşiktaş istediği takdirde istediği yerde oynar. Bunun kararını spor bakanlığına bağlı bi kurum karar verir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu mevzunun tartışması çok yapıldı,gelecek sene Olimpiyat'ta başarılar size.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu mevzunun tartışması çok yapıldı,gelecek sene Olimpiyat'ta başarılar size.
    En son tercih Olimpiyat stadı olacak hatırlatırım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    En son tercih Olimpiyat stadı olacak hatırlatırım.
    Valla ben ne sözleşmesini bilirim ne başka bir statüsünü,Beşiktaş'ın Arena'da maç yapmasına gram ihtimal vermiyorum.Hazır İBB lig düşmüşken Beşiktaş oynar Olimpiyat'ta.İBB'de diğer stadlardan birinde oynar,zaten seyircisi azdı,lig düşünce ilgi de düşer.Olimpiyat'ta oynamazlar gelecek sene.

Biraz daha yapıcı konuşmak gerekirse takımların evlerinde tahmini oynayacağı maçları sayarsak;

Beşiktaş;

Lig: 17
    Kupa: 5
    Avrupa: 6

Galatasaray;

Lig: 17
    Kupa: 5
    Avrupa: 4

Toplam;

Lig: 34
    Kupa: 10
    Avrupa: 10
    Genel: 54

Bu sezon gördüğümüz zeminden sonra gelecek sezon 54 maçı kaldırır mı bizim stadımız ? Milli maçlarda var onları saymadım.
    Last edited by europeanconquer : 07.Haziran.2013 at 18:53
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla ben ne sözleşmesini bilirim ne başka bir statüsünü,Beşiktaş'ın Arena'da maç yapmasına gram ihtimal vermiyorum.Hazır İBB lig düşmüşken Beşiktaş oynar Olimpiyat'ta.İBB'de diğer stadlardan birinde oynar,zaten seyircisi azdı,lig düşünce ilgi de düşer.Olimpiyat'ta oynamazlar gelecek sene.
    Başkan kendisi söyledi son tercihimiz Olimpiyat olacak diye. Alternatifler arasında en son stad o yani. Yönetim olaya maddi açıdan baktığı için yeni sezon maçlarımız ya Kadıköy'de ya da Arena'da oynanacak ama istenilmedikten sonrada ısrar etmenin pek bir anlamı yok. Çok karışık bir iş çok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    gs istediği açıklamayı yapsın Serdal Adalı'nın dediği doğrudur. Beşiktaş istediği takdirde istediği yerde oynar. Bunun kararını spor bakanlığına bağlı bi kurum karar verir.
    geçen sene niye oynayamadı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

O çimler 60 tane maçı zor kaldırır hem beşiktaşa yazık olur hem galatasaraya ondan çok saçma. beşiktaş başka statta oynamalı

Mesaj Yetkileri