Sayfa 157 / 569 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
4,681 ile 4,710 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eyvah eyvah , ben maçı Pazar diye ona göre ayarlamıştım kendimi . İşin yoksa bi ton bahane bul şimdi
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cumartesi BJK-TS maçı olur pazar bizim maç olur diye düşünüyordum Neyse en azından 1 gün daha az bekliycez

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yahu ben benim yeğenin sünnetini 13ünde maç olur diye 12sine aldırttım zorla ablamlara , olaya gel
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yahu ben benim yeğenin sünnetini 13ünde maç olur diye 12sine aldırttım zorla ablamlara , olaya gel
    Aoooov çok kötü olmuş ama Gelde 13'üne aldırt şimdi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aoooov çok kötü olmuş ama Gelde 13'üne aldırt şimdi
    Sorma Furkan , hayır davetiyeler falan dağıtıldı . Ablam kardeşlikten reddeder Bir ayar çekmem lazım dur bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

13'ü anneler günü diye aldılar kesin cumartesiye O gün herkes söveceği için bari Anneler gününde sövmeyin milletin anasına diyerekten almışlardır cumartesiye

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Taraftarlarimizdan biri yine kalp krizi geçirmis gecmis olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Taraftarlarimizdan biri yine kalp krizi geçirmis gecmis olsun.

Öldüğü söylentileri de var. Eğer öyleyse Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Yaşıyorsa da acil şifalar, geçmiş olsun.

İnsan hayatı, her şeyden önde gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Taraftarımıza geçmiş olsun, umarım durumu ağır değildir.

Açıkcası ben hereşeyin son maça kalmasını istiyordum. Bugün evden çıkarken inş fenerde yener dedim atkımı bile almadım. Haftaya 55bin kişinin kendi stadlarını 3.kez yakmasını izleyeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Taraftarımıza geçmiş olsun, umarım durumu ağır değildir.

Açıkcası ben hereşeyin son maça kalmasını istiyordum. Bugün evden çıkarken inş fenerde yener dedim atkımı bile almadım. Haftaya 55bin kişinin kendi stadlarını 3.kez yakmasını izleyeceğimizi düşünüyorum.
    bence yanlış düşünceler içindesin.

gs bizi isterse 10 - 0 yensin o taraftar yine alkışlar o futbolcuları

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bence yanlış düşünceler içindesin.

gs bizi isterse 10 - 0 yensin o taraftar yine alkışlar o futbolcuları
    Arkadaşın söylediği şeyin daha önce emsali var
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

var bende o maçtaydım

ama o zamanki şartlar ile şimdiki şartlar çok farklı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Söylemekten bıktıkta artık bu sezonla öncekiler aynı mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Eboue taç kullanınca provakatör, emre kullanınca kahraman. Cech arkadan engine çift dalar topla alakası olmadan kimse konuşmaz Zokora'nın tekmesini her sayfada gördüm. Yine söylüyorum Fener bu sene Ankaragücü'ne kuramadığı üstünlüğü Trabzon'a her maçta kurdu. Şenol Güneş'in fenere karşı hırsı her maçta takımına zarar verdi. Onun için bugünkü futbola bakıp son maç için korkulacak bir durum göremiyorum.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Söylemekten bıktıkta artık bu sezonla öncekiler aynı mı ?
    GS'ın yenmesi halinde fenerlierin alkışlayacağını sanmıyorum geçen senelerde de gördük bu sene de gördük. Bizim stadımızda hiç bir olay olmamasına rağmen 2.maçta hem F.Terim'in hem H.Şaş'ın kaşı açıldı atılan cisimlerden. Son maçta top göstermediğimiz fenere yenilmemize rağmen türbünler alkışladı, haftaya görücez bakalım aynısını fenerli taraftarlar yapabilecek mi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@GeanyGS
    Gs'li futbolcuları alkıslamaktan degil kendi futbolcularımızı alkıslamaktan bahsediyoruz.Zaten dedigin gibi olsa Türk futbolu çağ atlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    @GeanyGS
    Gs'li futbolcuları alkıslamaktan degil kendi futbolcularımızı alkıslamaktan bahsediyoruz.Zaten dedigin gibi olsa Türk futbolu çağ atlar.
    Bende onu diyorum işte, Arena'da sahanın ortasında göbek atan fenerlileri alkışlaycak kadar çağ atlamış bir taraftarımız olduğu için aynısını rakibimizden beklememizde normal.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Bende onu diyorum işte, Arena'da sahanın ortasında göbek atan fenerlileri alkışlaycak kadar çağ atlamış bir taraftarımız olduğu için aynısını rakibimizden beklememizde normal.
    Evet süper alkışladınız.O yüzden o görüntüler gösterilirken LigTv sesi kıstı o yüzden para cezası aldınız küfürden katılıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

e yuh taktiktemi veremicek adam

Serhat Ulueren: "Haftaya Fatih Hoca'nin walkie talkie kullanmasi, tweet atmasi, facebook dm atmasi bile yasak kulubeye"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    e yuh taktiktemi veremicek adam

Serhat Ulueren: "Haftaya Fatih Hoca'nin walkie talkie kullanmasi, tweet atmasi, facebook dm atmasi bile yasak kulubeye"
    avrupada da böyle benim bilidğim.

Şampiyonlar liginde bu sezon bi hoca ceza almıştı yanlış bilmiyorsam mourinhoydu heralde oda hiç karışmamıştı kulübeye

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu konu gerçekten sıkıntılı allah şifa versin altı üstü bi futbol ama geriliyoruz işte

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Arkadaşın söylediği şeyin daha önce emsali var
    Bunda direk rakiple oynuyorsun , haber beklemiyorsun , yanlış anons ( ) olmayacağı için hayal kırıklığı o kadar büyük olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bunda direk rakiple oynuyorsun , haber beklemiyorsun , yanlış anons ( ) olmayacağı için hayal kırıklığı o kadar büyük olmaz.
    Umarım maç berabere biter de "Dostluk" kazanır
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe özellikle şu yıl oynadığı bütün derbi maçlarında hep kontra futbolu oynadı ve başarılı oldu. Bu maçta eğer bizde yenmek için hücum yaparsak yine aynı taktiği yapıp 2-3 pozisyonu gole çevirip alırlar şampiyonluğu. Oyun mantelitemizi değiştirmemiz lazım son maçta. Yoksa iyi oyun yine elimizde patlayacak.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu tüm TFF sahiplenmiş Fenerbahçe'mize. Biz de sahiplenelim. Cumartesi paflarla gidelim, şampiyonluğu da biz hediye edelim bence. Hazır tüm TFF pahabiçilmez hediyeleri vermişken biz de boş durmayalım Fenerbahçe'miz için
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yahu tüm TFF sahiplenmiş Fenerbahçe'mize. Biz de sahiplenelim. Cumartesi paflarla gidelim, şampiyonluğu da biz hediye edelim bence. Hazır tüm TFF pahabiçilmez hediyeleri vermişken biz de boş durmayalım Fenerbahçe'miz için
    Sen normal ligi şampiyon tamamlamışsın play of olacağı en başından belliymiş 5 puan da öndesin maçlarını kazanamamışsın ondan sonra gelip tff yayagarası çıkartıyorsun oyun sahada kazanılır hemşerim şimdi kesin uyfaluşiye de tff demiştir kendi kalene gol at diye necatiye tff demiştir topu volkana nişanla diye kimbilir peki kamil abitoğlu hangi tffye bağlı zokoranın attığı tekmeyi kolmanın attığı tekmeyi görmedi neden kuyruğunuz sıkışınca FENERASYON muhabbetine giriyorsunuz anlamıyorum GEÇİNİZ BUNLARI...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Sen normal ligi şampiyon tamamlamışsın play of olacağı en başından belliymiş 5 puan da öndesin maçlarını kazanamamışsın ondan sonra gelip tff yayagarası çıkartıyorsun oyun sahada kazanılır hemşerim şimdi kesin uyfaluşiye de tff demiştir kendi kalene gol at diye necatiye tff demiştir topu volkana nişanla diye kimbilir peki kamil abitoğlu hangi tffye bağlı zokoranın attığı tekmeyi kolmanın attığı tekmeyi görmedi neden kuyruğunuz sıkışınca FENERASYON muhabbetine giriyorsunuz anlamıyorum GEÇİNİZ BUNLARI...

Yahu ben şampiyonluktan bahsetmiyorumki Süper finalde Galatasaray içerde 3 maçta 2 puan alarak ya da başka deyişle 7 puan kaybederek şampiyonlugu kendisi riske atmıştır. orası ayrı konu ahmet. maçlar ilgili yazmadım yani...

Yaşa Fenerbahçe! bundan sonra hepimiz Fenerbahçeliyiz Yeterki türk futbolunun marka değeri korunsun

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kuyruk acısı büyüktür.Bundan dolayı sanırım bu söylemlerin, kendinizle çelişmeyi bırakın herşeyi ellerinizle siz verdiniz.

Bizim maçta o kadar kaçırın diye TFF mi dedi size ?
    Play Off'un olacağını biliyordunuz kalkıp ona göre plan yapsaydınız, kimse direklere vurdurmadı topu kalecinin üzerine attırmadı yaptıysanızda kendinize yaptınız.

Şimdi kalkıp yok süt kupası yok hatır kupası çıkar diyor Fatih Terim madem öyle koca bir sezon bu oyunu oynatan Fatih Terime sorarım 5 maçta ne değişti ?

En ufak şeyde Tff Feneri koruyor ayaklarına yatmayın artık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

aziz YILDIRIM demirören

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Benim yorumların şampiyonluk ya da süper finalle ilgisi yoktur diyorum ama anlayana...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Kuyruk acısı büyüktür.Bundan dolayı sanırım bu söylemlerin, kendinizle çelişmeyi bırakın herşeyi ellerinizle siz verdiniz.

Bizim maçta o kadar kaçırın diye TFF mi dedi size ?
    Play Off'un olacağını biliyordunuz kalkıp ona göre plan yapsaydınız, kimse direklere vurdurmadı topu kalecinin üzerine attırmadı yaptıysanızda kendinize yaptınız.

Şimdi kalkıp yok süt kupası yok hatır kupası çıkar diyor Fatih Terim madem öyle koca bir sezon bu oyunu oynatan Fatih Terime sorarım 5 maçta ne değişti ?

En ufak şeyde Tff Feneri koruyor ayaklarına yatmayın artık.
    Yahu ben şampiyonluktan bahsetmiyorumki Süper finalde Galatasaray içerde 3 maçta 2 puan alarak ya da başka deyişle 7 puan kaybederek şampiyonlugu kendisi riske atmıştır. orası ayrı konu ahmet. maçlar ilgili yazmadım yani...

Yaşa Fenerbahçe! bundan sonra hepimiz Fenerbahçeliyiz Yeterki türk futbolunun marka değeri korunsun
    illa kırmızı mı yapalım anlamanız için?

Mesaj Yetkileri