Var. Puan tablosunu tersten yazmışlar.
Yok bir sorun, puanı averajı eşit olanlar isim sırasına göre yazılmış işte![]()
Bende farkındayım usta neden paylaştığınınDur daha ilk hafta, her zaman sezon başlarken sürprizler olabilir
Valdes yerine Pinto oynadıysa kalede normal sonuç
![]()
An itibariyle başıma gelen olay.. İşsiz olarak başladığım kariyerde ilk yarının bitimine 2 maç kala liginde 17. sırada olan Tottenham'dan gelen teklifi kabul ettim. İlk maçımda Fulham'laydı. Yıllardır Fm oynarım ama böyle bir maç hiç yaşamamıştım =)
![]()
Ben 2 şut attım 2side gol oldu onlar şut bile atmadılar, 0'dan ortaladı own goal oldu![]()
Herhalde ismini koyarken babasının neşesi epey yerindeymiş..
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Nadarevic Almeida'yı düşürüyor, hakem sadece faul veriyor.
![]()
dakika 88 durum 2-2 net gol şansı ... komik![]()
Şike var o maçta.Nasıl kırmızı vermez yahu. İlginç.
![]()
1 kırmızı önceden vermiş zaten yeter bu kadar demiş![]()
Nicolas Anelka'nın Nijeryalı seyyah akrabası : )
...
3d'de de pek belli olmuyor. uzun top atılıyor defanstan ileriye doğru, 2 si koşarken çarpışıyorlar hakem de faul veriyor. Faulse kırmızı şart zaten.
Bu kadarı olur mu demeyin oluyor
Bi maçta 3 penaltı kaçtı0 ccc ye 7 ccc ve kaçan 3 penaltı, üstelik 3 penaltıyıda yaptıran aynı oyuncu
Oyuncu satın almakla yetmiyormuş demek ki
![]()
O olayda biraz değişik. Ben mesela 70. dk ya kadar atak bulamazken 1 forvet oyuna alınca eğer gol atması yazılmışsa ya korner, ya penaltı, ya frikik, ya kaleci hatası bir türlü gol atıyor.
Yani dediğin gibi maç içi değişiklikler illaki etkiliyor. Sen maça girip herkesi forvete koysan fark yersin mesela.
İçim bir tuhaf oldu yahu.O ne öyle.
Bekq bende korner bug'u hakkında öyle düşünüyorum.Bu da senin dediğin gibi olabilir ama yine de fazla ilginç![]()
4 şutum direkten döndü ya. ayıptır.. ortalama her maç 2 tane garanti zaten.. bu duruma acilen el atılmalı.
1 Gol Bile Atmak Kocaeli İçin BaşarıdırO Yüzden İyi Performans Sergilemiş
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"