Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 26.83%
  • Berabere biter

5 12.20%
  • Galatasaray kazanır

25 60.98%
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 462 arası toplam 462 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hüseyin Göçek sırf o fotoğraftan sonra, Galatasaraylı olmadığını kanıtlamak için kaç maçımızı katlettiğinide araştırsanız çok iyi olacak.
    fb ile bjk nin kac macini katletti? galatasarayli olabilir ona birsey demiyoruz fakat galatasray bjk ve fb maclarina verilmesin ozaman.. anadolu maclarini yönetsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Biz burda durdurarak oynatarak ofsayt olup olmadığına karar veremiyoruz yardımcı hakem saniyelik hatta saliselik bi anda bunu görmeye çalışıyor.Yapmayın Allah aşkına sahada kim nasıl oynamış bunu tartışacağımıza saniyelik pozisyonu tartışıyoruz.Hakem ofsayt olarak görse kaldırır bayrağı bu kadar tepki çekeceğini bile bile bilerek hata yapmaz.Hakem hatası olmadıktan sonra zaten futbolun heyecanı kalmaz.Ama biz bu olayları çok büyütüyoruz.
    Last edited by di canio : 17.Nisan.2012 at 21:08 Reason: Silinen mesajdan alıntı kaldırıldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Biz burda durdurarak oynatarak ofsayt olup olmadığına karar veremiyoruz yardımcı hakem saniyelik hatta saliselik bi anda bunu görmeye çalışıyor.Yapmayın Allah aşkına sahada kim nasıl oynamış bunu tartışacağımıza saniyelik pozisyonu tartışıyoruz.Hakem ofsayt olarak görse kaldırır bayrağı bu kadar tepki çekeceğini bile bile bilerek hata yapmaz.Hakem hatası olmadıktan sonra zaten futbolun heyecanı kalmaz.Ama biz bu olayları çok büyütüyoruz.
    Hayır kardeşim o işler artık milimetrelik değil.. Melon en az 30 cm ilerde.. Hadi göremedin tamam..

Peki ikinci yarıda bundan daha kritik bir ofsaytı yakaladı ve atağı kesti.. Onu gören bu pozisyonu kesin görür.. Göremiyorsa sıkıntı vardır hakemde..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hayır kardeşim o işler artık milimetrelik değil.. Melon en az 30 cm ilerde.. Hadi göremedin tamam..

Peki ikinci yarıda bundan daha kritik bir ofsaytı yakaladı ve atağı kesti.. Onu gören bu pozisyonu kesin görür.. Göremiyorsa sıkıntı vardır hakemde..
    Bak işte ne güzel yakalamış ofsaytı helal o zaman.Benim anlatamadığım şey her insanın hata yapabileceği ama bunu kabullenemiyoruz ve başka yerlere çekiyoruz.Bunda kasıt aramak mantıksız geliyor bana.Bende çalışıyorum ve benimde yaptığım işlerde hatam oluyor.O anlık bir durum.Zaten bu hakemler hatasız maç yönetse ŞL'de,dünya kupasında maç yönetirler.Hakem hatasını bir suç olarak değil de futbolun bir parçası olarak görmezsek futbolumuz gelişmez.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by barahir View Post

Ben elimi actigimda bas parmagimin ucundan, serce parmagimin ucuna kadar mesafe 25cm. Yani ofsayt pozisyonu asagi yukari (34cm olarak olculdugu yazilmisti daha once) bir karis arti 4 parmak.

Hakem 2 metrelik ofsayt'i kacirirsa hep beraber tepki verelim. Ama topu topu 35 cm'den bahsediyoruz. Bir pozisyonda bu kadarlik farki kacirmak bu kadar buyuk sorunsa, zaten saha kenarlarina insan degil, robot yerlestirelim bitsin mesele. Ama o robotu ureten, programlayan kisinin de tuttugu takim sorgulanir herhalde.

Inan ki Fernandes'in bombos durumda ve bariz bir gol sansina girebilecek durumda olan Quaresma'yi gormemesi, hakemin kacirdigi 35 cm'den cok cok daha buyuk bir hata. Koskoca Besiktas'in orta sahasinda (hatta butun kadrosunda) sadece bir tane pas atabilen oyuncusunun olmasi daha da buyuk hata. Bir suru para harcayip, bir gol yiyince kirilacak, baskiyi kaldiramayacak yapida olan bir takimi bir araya getirmek belki de en buyuk hata.

Ama nedense tepkiyi ceken bir karis, 4 parmaklik mesafeyi kaciran hakem. Bana hic mi hic mantikli gelmiyor bu bakis acisi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben elimi actigimda bas parmagimin ucundan, serce parmagimin ucuna kadar mesafe 25cm. Yani ofsayt pozisyonu asagi yukari (34cm olarak olculdugu yazilmisti daha once) bir karis arti 4 parmak.

Hakem 2 metrelik ofsayt'i kacirirsa hep beraber tepki verelim. Ama topu topu 35 cm'den bahsediyoruz. Bir pozisyonda bu kadarlik farki kacirmak bu kadar buyuk sorunsa, zaten saha kenarlarina insan degil, robot yerlestirelim bitsin mesele. Ama o robotu ureten, programlayan kisinin de tuttugu takim sorgulanir herhalde.

Inan ki Fernandes'in bombos durumda ve bariz bir gol sansina girebilecek durumda olan Quaresma'yi gormemesi, hakemin kacirdigi 35 cm'den cok cok daha buyuk bir hata. Koskoca Besiktas'in orta sahasinda (hatta butun kadrosunda) sadece bir tane pas atabilen oyuncusunun olmasi daha da buyuk hata. Bir suru para harcayip, bir gol yiyince kirilacak, baskiyi kaldiramayacak yapida olan bir takimi bir araya getirmek belki de en buyuk hata.

Ama nedense tepkiyi ceken bir karis, 4 parmaklik mesafeyi kaciran hakem. Bana hic mi hic mantikli gelmiyor bu bakis acisi.
    Futbolun olması hata

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Yan hakemin asli görevi nedir?O bayrak eline süs olsun diye mi verildi?

Bir yan hakemin en esas ve en öncelikli görevi ofsaytı görmektir.O hakemi oraya ofsaytı görsün diye koyuyorlar.Yan hakem saha içineki asli görevini yerine getiremiyorsa orda durmasın o halde.5 cm ofsaytıda görecek 35 cm olan ofsaytıda görecek 2 metre olanıda.Siz evinize bir temzilikçi çağırsanız ve ondan evi temizlemesini isteseniz.Oda sadece görünnen büyük pilikleri temizleyip bıraksa ince yemzilik yapmadan evi tozlu bıraksa görevini yapmış olur mu.Hakeminki de o hesap.

Beşiktaş konusundaki söylediklerinize katılıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yan hakemin asli görevi nedir?O bayrak eline süs olsun diye mi verildi?

Bir yan hakemin en esas ve en öncelikli görevi ofsaytı görmektir.O hakemi oraya ofsaytı görsün diye koyuyorlar.Yan hakem saha içineki asli görevini yerine getiremiyorsa orda durmasın o halde.5 cm ofsaytıda görecek 35 cm olan ofsaytıda görecek 2 metre olanıda.
    Ek olarak; pozisyon da orta sahadan şişirilen bir top değil. Topun oynandığı yer de, ofsayt pozisyonunda olan oyuncu da aynı bölgedeler. Ayrıca o pozisyonda yardımcı hakem geriden bir koşu yapmış değil. Yani yardımcı hakemlerin hata yapması için en önemli nedenler bunlardır. Topun ayaktan çıktığı anı gözlerken, kafayı çevirene kadar kaçırabilir ofsaytı. Geriden koşarken, son adam hizasını kaçırabilir. Bu pozisyonda ikisi de yok. Bir yardımcı hakem büyük bir hata.

Bu pozisyon özelinde eklemek istedim. Hakemler genel olarakçok kötü bir yönetim gösterdi. O takım için, bu takım için değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş tarafı önce şapkasını önüne koymalı. Galatasaray'ın puanını bırakın yarı yarıya düşürmeyi 5'e bölsen yine de Beşiktaş'ın önünde yer alıyor. Bu duruma karşı oluşacak tepkileri haliyle bir yere yönlendirmek lazımdı. Biçilmiş kaftan Hüseyin Göçek.

Galatasaray forması ile çekilmiş fotoğrafı var, geçmişte hatalı kararları var, üstüne maçı katletmiş...

Kimse demiyor ki bu hakem müthiş maç yönetti. Kimse demiyor ki gol ofsayt değildi. Kimse demiyor ki Galatasaray müthiş oynadı da yendi. Gönül isterdi ki bu hata olmadan kazanalım.

Tüm bunlar yine de yapılanları haklı göstermiyor. Neticede biz mahkeme yargılaması yapmıyoruz. İşte karımı kestim çünkü erkekliğime laf etmişti diye tahrikten indirim yapalım. Biz yanlış olanı konuşuyoruz. Yoksa elbetteki hakem hataları insanları kızdırmış, oyuncuların hareketleri tahrik etmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kimse demiyor ki bu hakem müthiş maç yönetti. Kimse demiyor ki gol ofsayt değildi. Kimse demiyor ki Galatasaray müthiş oynadı da yendi.
    Sen yüzde 10'luk dilime giriyorsun Disko. Geri kalanı aksini iddia ediyor ne yazık ki.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Beşiktaş tarafı önce şapkasını önüne koymalı. Galatasaray'ın puanını bırakın yarı yarıya düşürmeyi 5'e bölsen yine de Beşiktaş'ın önünde yer alıyor. Bu duruma karşı oluşacak tepkileri haliyle bir yere yönlendirmek lazımdı. Biçilmiş kaftan Hüseyin Göçek.

Galatasaray forması ile çekilmiş fotoğrafı var, geçmişte hatalı kararları var, üstüne maçı katletmiş...

Kimse demiyor ki bu hakem müthiş maç yönetti. Kimse demiyor ki gol ofsayt değildi. Kimse demiyor ki Galatasaray müthiş oynadı da yendi. Gönül isterdi ki bu hata olmadan kazanalım.

Tüm bunlar yine de yapılanları haklı göstermiyor. Neticede biz mahkeme yargılaması yapmıyoruz. İşte karımı kestim çünkü erkekliğime laf etmişti diye tahrikten indirim yapalım. Biz yanlış olanı konuşuyoruz. Yoksa elbetteki hakem hataları insanları kızdırmış, oyuncuların hareketleri tahrik etmiştir.
    Burak abi Beşiktaş taraftarının hiçbir zaman yenilgiyi hakeme bağlamak veyahut ne bileyim senin dediğin gibi yarıştan kopmuşluğun acısını hakemden vs'den çıkarmak gibi bir niyeti olmamıştır olmayacaktır. Bu konuda hemfikir olursak daha sağlıklı tartışma ortamı yaratabilriiz. Yenilgiden şikayet edecek , hakeme bağlayacak adam bizim oyuncumuzu atamayan hakeme Eyyamcı ! diye bağırmaz. Bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak abi Beşiktaş taraftarının hiçbir zaman yenilgiyi hakeme bağlamak veyahut ne bileyim senin dediğin gibi yarıştan kopmuşluğun acısını hakemden vs'den çıkarmak gibi bir niyeti olmamıştır olmayacaktır. Bu konuda hemfikir olursak daha sağlıklı tartışma ortamı yaratabilriiz. Yenilgiden şikayet edecek , hakeme bağlayacak adam bizim oyuncumuzu atamayan hakeme Eyyamcı ! diye bağırmaz. Bu kadar basit.
    Hakem hatasını karşılıklı konuşabiliriz hatta Melo'nun pozisyonuna daha doğru açıdan olacak şekilde çizgi ayarlayabilirim ve bunun üzerinden tartışabiliriz. Tüm pozisyonları tek tek tartışıp hakemin hatalarını belirleyebiliriz hatta belki bilmediğimiz kuralları öğrenir, öğretiriz. Bunlar çok çok ayrı noktalardır.

Eboue'nin derdini yine beraber konuşabiliriz. Amacım cisim yememekse ilk hedefim oradan uzaklaşmak olmalıdır. 2 cisim yer hızla tacı atarım. Orada ah taş geliyor, bakın tacı atamıyorm dersen atılan cisim 5 ken 20 olur. Artık ne zaman top sana gelse sen saha kenarına gelsen tepki de yersin, cisimde yersin. Bunlarda çok çok ayrı noktalardır.

Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın sezon boyu durumlarını, bu maçtaki durumlarını kritik yapabiliriz. Bunlarda çok ayrı noktalardır.

Beşiktaş taraftarının sahaya atlaması, yaptığı diğer olumsuz şeyleride ayrı ayrı konuşuruz. Bunlarda çok farklıdır.

Hakem hakkımızı yedi, Eboue tahrik etti, Galatasaray'da berbat oynadığı halde kazandı. Tabi ki seyirci tahrik olacak tabi ki taşkınlık yapacak dediğimizde bu olmaz. Bir de bunun sonuna sakın sakın ben bunları savunduğum için söylemiyorum dersem hiç olmaz. Çünkü açıkça yapılana bir neden buluyorsam savunuyorumdur.

Görüşlere saygılıyım ama görüşler yanlışı göstermediği sürece... Sahaya atlayan adamı emniyet bırakıyor, arkadaşları sen ne yaptın demiyor, fanatik kalemler helal koçum diyor, biz burada elbette tahrik ederlerse bunlar olur diyoruz = bu adam bir sonraki maçta yine sahaya atlıyor.

Çünkü teşvik ediyoruz.

Bunların haricinde Beşiktaş taraftarı hakeme yüklenmek adına Kırmızı Kırmızı demiştir. Değerlendirirken şartlarıda göz önüne almamız lazım. Ben başka maçlarda hakemlere bu kadar yardımcı olduklarını görmedim. Hakemi yakalamışken iyice ezme noktasına getirdiler. Hatta Ernst bile hakeme bu manada tavır koydu ve bize değil onlara ver dedi, kart görmedi. Bana kalırsa dün gece Hüseyin Göçek'in son maçıydı. Bu süreçten sonra hakemliği bırakması lazım çünkü otoritesi, her şeyi yerle bir oldu.
    Last edited by DisCo : 17.Nisan.2012 at 18:46 Reason: Ekleme

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri