Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bazı yorumlar çok komik gerçekten.Sanki Beşiktaş 90 dk müthiş oynamış da biz şansa bala gollerle olmayan penaltıyla puan kazanmışız gibi saçma yorumlar var.İlk yarıda kendi kalemize gol atıp bir de en olmıycak yerde top kaptırarak iki saçma gol yedik.Ama buna rağmen kendi sahasında Beşiktaş'ı ilk yarı ezdik.Topla oynama 61'e 39'du sanırım.Biz deplasmanda Anadolu takımlarına falan yapıyoruz bu yüzdeyi normalde.Gelelim ikinci yarıya.Melo'nun çıkıp Amrabat'ın girmesi bizim aleyhimize oldu.Emre'nin ortada olması hiç iyi olmuyor.Adam faul yapmak nedir bilmiyor.Direk dalıyo rakibine mesafe,dakika tanımaksınız.Beşiktaş'ın üçüncü golünde de Hakan Balta asist yaptı öyle attılar.3-2 olunca kendilerine biraz güvenerek oynamaya başladılar.Biraz üstün oynamaya başladılar o dakikalarda da.Burak kendisini yere atmış o sayede gol atmış olabiliriz.Ama sizin de Beşiktaş'ın hakkı yendi o oldu bu oldu demeniz için takımınız üstün oynaması gerçekten haketmesi gerekiyor.3 maçtır kendi sahasında Galatasaray'a karşı maç kazanamıyor Beşiktaş böyle giderse de zor kazanır.Bazı Beşiktaşlılar da gündemi penaltıdan çıkarıp ilk yarıda takımının oynadığı rezil oyuna baksınlar.Sanki ilk kez haksız bir penaltı kazanıldı.Haksızlıktan,emek hırsızlığından bahseden iki kulüp taraftarı kulüplerinin yaptığı haksız şeyleri,emek hırsızlıklarını ne çabuk unutmuşlar.
    Maçı kaleye çok şut atan,çok pozisyona giren,iyi pas yapan takım kazanmıyor.Kurallarda bu yok.Maçı rakip kaleye daha fazla gol atan takım kazanıyor.Galatasaray dün akşam gol atamadı ama iyi oynadı diye bir şekilde kazanacak diye bir kaide yok.Sizin mantığınıza göre Yunanistanı ellerinden alsınlar Avrupa kupasını. Yada geçen sezon Chelsea'nin aldığı kupa falan iptal olsun öyle mi?Finalde olmayan bir penaltı olsaydı ve Chelsea kupayı alamasaydı kimse demezdi 'Chelsea zaten haktmiyordu' diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bazı yorumlar çok komik gerçekten.Sanki Beşiktaş 90 dk müthiş oynamış da biz şansa bala gollerle olmayan penaltıyla puan kazanmışız gibi saçma yorumlar var.İlk yarıda kendi kalemize gol atıp bir de en olmıycak yerde top kaptırarak iki saçma gol yedik.Ama buna rağmen kendi sahasında Beşiktaş'ı ilk yarı ezdik.Topla oynama 61'e 39'du sanırım.Biz deplasmanda Anadolu takımlarına falan yapıyoruz bu yüzdeyi normalde.Gelelim ikinci yarıya.Melo'nun çıkıp Amrabat'ın girmesi bizim aleyhimize oldu.Emre'nin ortada olması hiç iyi olmuyor.Adam faul yapmak nedir bilmiyor.Direk dalıyo rakibine mesafe,dakika tanımaksınız.Beşiktaş'ın üçüncü golünde de Hakan Balta asist yaptı öyle attılar.3-2 olunca kendilerine biraz güvenerek oynamaya başladılar.Biraz üstün oynamaya başladılar o dakikalarda da.Burak kendisini yere atmış o sayede gol atmış olabiliriz.Ama sizin de Beşiktaş'ın hakkı yendi o oldu bu oldu demeniz için takımınız üstün oynaması gerçekten haketmesi gerekiyor.3 maçtır kendi sahasında Galatasaray'a karşı maç kazanamıyor Beşiktaş böyle giderse de zor kazanır.Bazı Beşiktaşlılar da gündemi penaltıdan çıkarıp ilk yarıda takımının oynadığı rezil oyuna baksınlar.Sanki ilk kez haksız bir penaltı kazanıldı.Haksızlıktan,emek hırsızlığından bahseden iki kulüp taraftarı kulüplerinin yaptığı haksız şeyleri,emek hırsızlıklarını ne çabuk unutmuşlar.
    Hani rahat kazanıyordunuz? Ancak hakemin yardımıyla son dakikalarda zar zor beraberliği kurtardınız.Neredeydi o bahsettiğin süper Galatasaray? Burak'ın hakemi aldatmasıyla 1 puan alabilecek kadar kötü durumdasınız,hala bıdı bıdı yapıyorsunuz.Yok Escude neden düşmüşmüşte,yok Burak'ın suçu yokmuşmuşda,yok maç zaten sizin hakkınızmışda.Başarı için her yol mübahtır mantığı güzel bir şey değil.Buradaki sağ duyulu hareket eden renktaşlarınızı örnek alın biraz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ağustos.2012 at 03:58 Reason: anlam düşüklüğü giderildi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hani rahat kazanıyordunuz.Ancak hakemin yardımıyla son dakikalarda zar zor beraberliği kurtardınız.Neredeydi o bahsettiğin süper Galatasaray? Burak'ın hakemi aldatmasıyla 1 puan alabilecek kadar kötü durumdasınız.Yok Escude neden düşmüşmüşte,yok Burak'ın suçu yokmuşmuşda.Başarı için her yol mübahtır mantığı güzel bir şey değil.
    Arkadaş bana da demişti ki 4-0 yeneriz ama belki bizimkiler acırda 3 tane atar 3-0 biter
    Last edited by LaigLeNoiR : 28.Ağustos.2012 at 03:39
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel kardeşim , aslan kardeşim , canım kardeşim siz 90 dakika yata yata 0-0 bitirip şampiyon oldunuz değil mi ? Niye ? Size o maçta öyle bir taktik gerekiyordu ve onu uyguladınız , başarılı oldunuz. Bizim durumun farkı ne ? Beşiktaş'ın eldeki kadrolara bakıldığında Galatasaray'a oyun olarak üstünlük kurması biraz zor evet bu yüzden böyle bir taktikle oynadık biz de zaten. Top Galatasaray'da olsun biz de ha babam arkaısndan koşturalım diye istediğimizden değil. Senin ya bunu anlayacak kadar futbol bilgin yok top kimdeyse o iyidir kardeşim ben ona bakarım şeklinde sığ bir düşüncen var ya da fanatiklikten takımına toz konduramıyorsun. İlginçtir her ikisi de ağır basıyor sende. Yani sırf "Beşiktaş'ın hakkı yendi demesi için üstün olması gerekiyor" cümlen bile yeterince sağlıklı düşünemediğinin bir göstergesi emin ol. Çok sığ. Hakkın yenmesiyle üstün olmak arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyorsun anlamış değilim. Üstün oynamayan insanın hakkı olamaz mı ? böyle saçma düşünce mi olur ?

Son olarak İnönü'deki son 17 maçın 2 tanesini kazanabilmiş bir takım taraftarı olarak çok iddialı konuşuyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tek bişi dicem Yıllardır Burak kendini atıyor diye eleştirdiler, dalga geçtiler, şimdi de savunuyolar.. Bu filmin sonu yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tek bişi dicem Yıllardır Burak kendini atıyor diye eleştirdiler, dalga geçtiler, şimdi de savunuyolar.. Bu filmin sonu yok..
    Bunu her takım taraftarı yapıyor. En büyük örnek de Emre Belözoğlu'dur.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tebrik ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Şahsen benim takımıma karşı böyle bir şey yapılsa hak hukuktan bahsetmem hakem görseydi derim. Direk oyuncuya çullanmam.

Ha hakeme sinirlenmem mi sinirlenirim tabii ki. Ama yok oyuncu hak hukuk yaptı yok kul hakkını yedi yazık yani. Sırf Galatasaray camiasını sevmeyenler böyle kirletir takımı, tek suç hakemin görmemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex'in de Galatasaray maçında hakemi aldatarak kazandığı penaltı var.

Milyonlarca örnek bulunabilir, neden kıyas yapmak yerine sadece pozisyon değerlendirilmiyor ben anlamıyorum.

Herkes tetikte bekliyormuş, Burak Yılmaz kendini atmasaydı nereden vuracaktınız B planı neydi onu söyleyin de bilelim. Galatasaray zaten kolay penaltı kazanıyor, biz zaten 80'den sonra böyle bir şey olacağını biliyorduk falan geçin arkadaşlar bunları. Burak Yılmaz'ın hareketini sevimli göstermeye çalışanlar, kelime oyunlarıyla basitmiş gibi göstermeye çalışanlar ne kadar komikse aha bir şey bulduk vurun mantığındaki özellikle Fenerbahçeliler de o kadar komik.
    Last edited by uAburak89 : 27.Ağustos.2012 at 23:30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beni başka takımların nasıl oyunlarla maç veya şampiyonluk kazandığı ilgilendirmiyor. İnsanların söyledikleri de. Ben bir Galatasaraylı olarak bu şekilde değil puan almak, gol atmayı kendime yediremiyorum. Galatasaray böyle bir takım değil, bu durum Galatasaray'a yakışmaz. Arif Erdem de muazzam futbolcuydu benim için ama şu özelliği yüzünden sinir olurum kendisine. İhtiyacımız yok, gerek de yok.

Galatasaray bundan menfaat sağladığı halde pozisyonun tekrarını görünce sinir küpü oldum. Yazık günah. Yenileceksek yenilelim; ezileceksek de ezilelim. Burak'ın ufak şakalarıyla berabere kalmayalım. Galatasaray demek bu demek değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Burak mevzusunu uzatmasak daha fazla. Burda da GS sohbet konusunda da bütün renkdaşlarım söylenmesi gerekenleri söyledi. Hala Burak şöyle Burak böyle muhabbetleri devam ediyor. Duyan da sanır bu maç şampiyonu belirledi. Tamam başka platformlarda konuşuluyor hâlâ bir şey demiyoruz ama sizde laflarınızı o platformlarda söyleyin, burda konuyu uzatmanın bi alemi yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Hayır, Burak Yılmaz bunu Avrupa maçında yapsa hak hukuktan kimse bahsetmez aksine "aferin oğlum işte bu, işte böyle" denirdi. Yapılması gerekeni yaptı. Bu bir oyun gereken her şeyi, eline geçen her şansı değerlendireceksin. Eminim ki perde arkasında tebrik edilmiştir oyuncu.

En iyi örnek Barcelona, hadi biri çıksın desin ki Burak böyle devam ederse hiç bir takımda dahi oynamaz. Yahu adamlar Barça'da oynuyor sen daha hak hukuk kul hakkı böyle kazanılmaz diyorsun. Zaten elimizdeki haklar alınmış Burak Yılmaz 2 puan almış çok mu...

Neyse

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Burak'ın bu "kendini bırakma" eylemini sıklıkla yapıyor olması sebep oluyor bu kadar konuşulmasına. Bunu, mesela, Elmander yapsaydı, bu kadar konuşulmazdı sanıyorum. Benzer şekilde, yukarıda Alex için verilen örnek, Alex bu tür şeyleri sıklıkla yapmadığı için bir "olay" olarak kalıyor; ama mesela Burak için bu artık bir "olgu" malesef.

Evet, Arif Erdem görmüş bir nesiliz: Adam, 15 senelik kariyerinin sonlarına doğru, artık arkadan gelen bir rakip ayağı görmese bile hissedebilecek, o ayağın gelişine göre uygun bir zamanlamayla kendini yere bırakabilecek farklı bir zihinsel seviyeye evrilmişti. Bunun yarattığı sorun şu: Hakemler, bu tür bir adamın gerçekten düşürülüp düşürülmediğini, kendini yere bırakıp bırakmadığını anlayamıyor; karar anlarında ister istemez önyargıları algılarının önüne geçiyor. Neticede, Türkiye gibi futbolla yatılıp futbolla kalkılan bir ülkede, adamın ceza sahası içerisinde her yerde kalışı bir olay oluyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şuna bi bakar mısınız yahu öldüm bittim gülmekten

http://i.capsspot.com/s/2/9/176072.gif
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post

[YOUTUBE="6_LpKYshBd8"]Yasin Sülün[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

oscarlık bir hareket gerçekten bugün aynısını beşiktaş konusunda paylaşmıştım ama uygunsuz video isminden silindi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Ahaha ne güldüm yaa . İsimlere takılma Burak , attığın videodaki Yasin ' in performansı da iyiymiş
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu komediye giriyor Ama tarihte çok var bunun gibi şeyler. Bizim konumuz Burak'ın hep öyle olması. Karikatür o yüzden hoşuma gitti ama bu video ya benzemiş benim verdiğim caps
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benziyor diye koydum ben de zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ali aydin o besiktas galatasaray macindan sonra hakemligi birakmisti galiba.. bülent yildirim birakmadi ama ayni penaltiyi son dakikada galatasaray aleyhine verseydi birakirmiydi yada biraktirilmiydi diye düsünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

KanaKe eline sağlık ne güzel yazdın öyle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yalnız Ali Aydın olayı sadece tek maçlık değil. Yıllık olan birşeydi. Başka örneği yok Ali Aydın'ın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Aydın hakemliği Victoria'ya 2 sarı kart gösterip atmadığı, yağmurdan silindi diye açıkladığı Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçından sonra bıraktı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ali Aydın hakemliği Victoria'ya 2 sarı kart gösterip atmadığı, yağmurdan silindi diye açıkladığı Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçından sonra bıraktı.
    alakasi yok cok iyi hatirliyorum yasin sülünün penaltisindan sonra maci bjk nin kazanmasiyla özhan canaydin mactan sonra kameralar karsisina gecip ali aydin hakemligi birakacak galatasaray camiasina yapilan terbiyesizlik yanina kar kalmayacak dedi ardindan ali aydin hakemligi birakti.. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=17959 burda son mac olarak besiktas galatasaray maci var o 2-1 lik mac

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    alakasi yok cok iyi hatirliyorum yasin sülünün penaltisindan sonra maci bjk nin kazanmasiyla özhan canaydin mactan sonra kameralar karsisina gecip ali aydin hakemligi birakacak galatasaray camiasina yapilan terbiyesizlik yanina kar kalmayacak dedi ardindan ali aydin hakemligi birakti.. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=17959 burda son mac olarak besiktas galatasaray maci var o 2-1 lik mac
    Doğru olan bu. Rizespor - Fenerbahçe maçı, burada bahsedilen Galatasaray - Beşiktaş maçından 5 ay önceydi; maç iptal edildiği için Ali Aydın'ın maçları listesinde görünmüyor.

Şöyle de bir bonus var:

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/264954.asp
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Doğru olan bu. Rizespor - Fenerbahçe maçı, burada bahsedilen Galatasaray - Beşiktaş maçından 5 ay önceydi; maç iptal edildiği için Ali Aydın'ın maçları listesinde görünmüyor.

Şöyle de bir bonus var:

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/264954.asp
    hafizam cok iyiymis demekki ali aydin hakemligi biraktida ne degisti? arkasindan yeni ali aydinlar geldi su anda süper lig de hakemlerin %90 i kötü performans sergiliyor her mac en az 2-3 kritik hata yapiyorlar sonuca etki eden..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    hafizam cok iyiymis demekki ali aydin hakemligi biraktida ne degisti? arkasindan yeni ali aydinlar geldi su anda süper lig de hakemlerin %90 i kötü performans sergiliyor her mac en az 2-3 kritik hata yapiyorlar sonuca etki eden..
    Brezilya ligini bir izle bizim hakemler süper ötesi gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sahada güçsüz denilen, çoğunun güvenmediği, şans verilmeyen Beşiktaşımız yürekli bir şekilde oynadı ancak böyle bir hareketle bütün emeklerin gitmesi çok kötü oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

İstatistiklere ulaşan varsa bi baksın ben bulamadım. Televizyondan gördüğümde Galatasaray'dan daha fazla şut çekmiştik. Yani öyle bütün maç top çevirip %61 yüzdeye ulaşmakta övünülecek bir şey yok. Top çevirildi, kanada atıldı, orta geldi, savuşturuldu. Maç bundan ibaretti ikinci yarı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by playeray View Post
    İstatistiklere ulaşan varsa bi baksın ben bulamadım. Televizyondan gördüğümde Galatasaray'dan daha fazla şut çekmiştik. Yani öyle bütün maç top çevirip %61 yüzdeye ulaşmakta övünülecek bir şey yok. Top çevirildi, kanada atıldı, orta geldi, savuşturuldu. Maç bundan ibaretti ikinci yarı.

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri