Çok iyi gidiyoruz gidişat çok güzel.![]()
Çok iyi gidiyoruz gidişat çok güzel.![]()
İyi başlamışsın,başarılar.
...
Kuralar Çekildi
Rakipleri Görünce Ben
Rakipleri Görünce Süleymen Hurma
...
Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Karşılaşma Rakip Benfica Canlı Yayın
...
Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç
Gruptaki ilk maçımıza harika bir başlangıç yapıyoruz, bundan daha iyi bir başlangıç düşünülemezdi. Samed attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle gecenin kahramanı oldu. Ayrıca Okay'ın yokluğunda Salih orta alanı iyi idare etti. İyi başlıyoruz, umarım iyi bir şekilde devam ettiririz.
...
Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Karşılaşma Rakip Dortmund Deplasmandayız Canlı Yayın
...
Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Karşılaşma Rakip Benfica Deplasmandayız Canlı Yayın
City 8, Dortmund 7, Biz 4 ve Benfica 3 puanda. Grupta çoğu şeyin şekillenebileceği maçlar az sonra başlayacak. Ne olursa olsun yenilmemeliyiz. Uefa Avrupa Ligini riske atmamak adına buradan puan ya da puanlar çıkarıp son nefesimizi Dortmund maçına saklıyoruz.
...
Maşallah.Allah nazarlardan sakalsın gruba bak
![]()
Bu gruptan çıkarsak şampiyon oluruz![]()
Gruba bak beRahat rahat lider çıkmanı bekliyorum.
TariboWest
...
lige iyi baslamısız ama gruplar biraz zor gibi![]()
...
Gayet güzel gidiyoruz.![]()
Dk. 1 Galatasaray oyuna hızlı başlıyor ve Burak'ın kafa vuruşunda 1-0 öne geçiyor.
![]()
...
Dk. 4 Kerim Frei sakatlanıyor ve yerini Ömer Bayram'a bırakıyor.
...
Dk. 19 Okay Yokuşlu sakatlanıyor ve yerini Salih Uçan'a bırakıyor.
...
İlk Yarı Sona Erdi Pozisyonun az olduğu ve Sert bir mücadelenin sürdüğü maçta ilk yarı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi
...
Dk. 10 Sağ kanattan aldığı topu çaprazlamasına ceza alanına süren Serdar topu sağına çekiyor ve mükemmel bir gole imza atıyor 1-1
![]()
...
Dk. 26 Sağ taraftan ceza alanımıza bir orta, Sezer vuramayınca Burak maçtaki ikinci golüne imza atıyor 2-1
![]()
...
Dk. 63 Ceza alanına gelen ortada Ömer topu kontrol etti ve çok düzgün bir vuruşla skora tekrar dengeyi getirdi 2-2
![]()
...
sakatlıklar kötü olmuş cidden. ben de çoğu zaman kaybettiğim puanlardan çok sakatlanan oyunculara üzülüyorum
sakatlıklar kötü olmuş ama yinede iyi bi puan cıkarmısız şampiyonlar liginde başarilar![]()
Sakatlar can yakıcı olmaz inşallah.![]()
...
Lige müthiş başlamışsın ama gruplar bayağı zor olmuş biraz zorlar seni ama çıkarsın ya![]()
malatyAdana!
...