Sayfa 16 / 28 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Boş alanların bombalanmasından söz ediliyor. Askerler vurulacak demek en hafif tabirle halüsinasyondur.

Bu sızma da hayırlara vesile olsun diye umalım. Diğer illegal dinlemeler ile zaten ahlaksızlığın dibine vurmuşlardı, bu sonuncusu cami duvarına yapmak oldu. Artık kimse 'bu paralelciler bu kadarını da haketmedi' diyemeyecek.
    Hakan Fidan: gerekirse oraya da (süleyman şah türbesi) bir saldırı düzenleriz, oraya da, oraya da biz saldırtırız önden canım. şey yaparız yani ben şeyi anlamaya çalışıyorum.

Saldırtırız kendi toprağımıza diyor müsteşar efendi.

Paralelciler meselesine gelirsek. Cemaat iddiaları yalanladı biz yayınlamadık diye. Yayınlayandan çok dinleten önemli bence bi devlet bu kadar mı başıboş olur Allah aşkına. Yarın savaş çıksa koordine çalışamüyrüz diyecek bir Bakan var. Harbi rezillik.

FSA, Özgür Suriye Ordusu. Tırlar onlara gidiyor. Bunlar bize döner derken bize karşı dönerler demiyor, savaşmadan dönerler diyor. Mühimmat lazım deniliyor.

Savaş çıkarmak dediğiniz şey zaten el kaide bağlantılı işid'e karşı yapılıyor.
    Yahu adamları besliyorsun sonra bunun sonu yok deyip silah, mühimmat yardımını kesiyorsun. Sence bu adamlar iyi bari Türkiye'ye gidip normal bir yaşantı sürelim, sözde özgür Suriye davamızdan vazgeçelim mi diyecekler. Yapmayın Allah aşkına, yapacakları şeyi söyleyeyim, sınır kentlerimizde bomba patlatıp bizi tehdit ederler. Bize dönerlerden cümlesinden ben bunu anlıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    verdiğin benzetme mantıktaki kıyas ilkesine aykırı
    birileri senim evini yakmaya çalışıyor
    sen evini nasıl korurum diye ailenle konuşuyorum
    birileri de bu konuşmayı kaydedip düşmanlarına ifşa ediyor

birileri memleketi yakmaya çalışıyor
    bana neden hükümeti destekliyorsun demeyin
    kibriti tutanlar hükümete düşman oldukları için destekliyorum
    Hükümet zaten ülkeyi yakmis senin düşman dediklerin gerçeği ortaya çıkarıyor. Şu kasedi dinleyipte sadece paylasanlara vatan haini demek nasıl bir mantık akıl almıyor
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hükümet zaten ülkeyi yakmis senin düşman dediklerin gerçeği ortaya çıkarıyor. Şu kasedi dinleyipte sadece paylasanlara vatan haini demek nasıl bir mantık akıl almıyor

paylaşanlara demiyoruz bunu dinleyip yayınlayanlara sonuçta ben de o paylaşımdan yararlanıp dinledim
    hükümet konularını çok tartıştık sadece hükümetin yanında kim var karşısında kim var onlara bakarak bile kimin ne olduğu anlaşılır

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Açıkcası konuşmayı pek dikkatli dinleyip neler döndüğünü merak edenlerdenim. Başlarda pek inanamadım yani mevzu nedir o konuya oraya nasıl geldi nasıl gelişti bunlar niye toplantı veya bu kaset veya ses kaydı neden ortaya çıktı aklımda bin tane soru var. Montaj diyemem ama savunmak için birkaç kelam etmeyeceğim! çünkü bu olayların öncesi ve sonrasını bilmeden yorum yapmam pek doğru bulamam. Diğer arkadaşlara laf söylemeyeceğim çünkü herkes düşüncesini söylemiş ve buda bu ülkede doğru olan birşey odur! Burada birbirimize girip düşüncelerimizi alaşağı edip hakaret edeceğimize bekleyip sonuçları görmeliyiz. Şimdi bu ses kayıtlarından sonra youtube kapatıldı ve bu ses kayıtlarını doğrular tarzında yorum gelebilir veya gelmişte olabilir fakat bunun kapatılacağı zaten twitterdan bu yana söyleniyordu eh yani geç oldu güç olmadı diyelim.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Açıkcası konuşmayı pek dikkatli dinleyip neler döndüğünü merak edenlerdenim. Başlarda pek inanamadım yani mevzu nedir o konuya oraya nasıl geldi nasıl gelişti bunlar niye toplantı veya bu kaset veya ses kaydı neden ortaya çıktı aklımda bin tane soru var. Montaj diyemem ama savunmak için birkaç kelam etmeyeceğim! çünkü bu olayların öncesi ve sonrasını bilmeden yorum yapmam pek doğru bulamam. Diğer arkadaşlara laf söylemeyeceğim çünkü herkes düşüncesini söylemiş ve buda bu ülkede doğru olan birşey odur! Burada birbirimize girip düşüncelerimizi alaşağı edip hakaret edeceğimize bekleyip sonuçları görmeliyiz. Şimdi bu ses kayıtlarından sonra youtube kapatıldı ve bu ses kayıtlarını doğrular tarzında yorum gelebilir veya gelmişte olabilir fakat bunun kapatılacağı zaten twitterdan bu yana söyleniyordu eh yani geç oldu güç olmadı diyelim.
    http://www.haberturk.com/gundem/habe...-flas-aciklama

kendileri kabul ediyolar zaten doğru olduğunu

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Facx View Post
    http://www.haberturk.com/gundem/habe...-flas-aciklama

kendileri kabul ediyolar zaten doğru olduğunu
    Dikkatini çekerim ben buna yalan demedim sadece bilgim yoktu diye böyle yazdım daha sonra bu konuşmanın öncesi ve sonrası nelerdir bilmeden sadece bu kısım için yorum yapılmaz. Yapan arkadaşlarımada saygı duyarım.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selim Atalay View Post
    Dikkatini çekerim ben buna yalan demedim sadece bilgim yoktu diye böyle yazdım daha sonra bu konuşmanın öncesi ve sonrası nelerdir bilmeden sadece bu kısım için yorum yapılmaz. Yapan arkadaşlarımada saygı duyarım.
    Ben yalan dedin demedim ki bilgin olmadığı bi konuda bilgilendirdim sadece

------

Ek olarak ne kadar çok savaş meraklısı , yanlısı varmış call of duty , battlefield falan sanıyolar heralde savaşı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ek olarak ne kadar çok savaş meraklısı , yanlısı varmış call of duty , battlefield falan sanıyolar heralde savaşı
    Olay savaş meraklılığı değil kardeşim . İyi okuyun şu yazılanları. Şu insanoğlunu çözemediniz gitti. Her şeyi güllük gülistanlık zannediyorsunuz. Özgür olalım kimse bize dokunmasın savaşmayalım malesef yok öyle bir dünya ve malesef ki olmayacakta. İnsan sevgisinden bahsedersin şimdi ona daha çok gülerim. He nolur gideriz tek başımıza her gezegende ayrı ayrı yaşarız ozaman olur . Gerçi ozamanda benim gezegen dandik seninki daha güzel diye kavga çıkar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ben yalan dedin demedim ki bilgin olmadığı bi konuda bilgilendirdim sadece

------

Kusura bakma yanlış anlaşıldım galiba orada tersleme veya onun tarzında bir durum yok sadece öyle yazdım eğer yanlış anlaşıldıysam affola
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kardeş kardeşe düşman olmuş, görevi halkı korumak olan polis halka düşman olmuş halk polise düşman olmuş, yasaklardan sonra ülkedeki bir çok bilgisayar kullanıcılar farkında olmadan siber ordulara oyuncak olmuş, ülkenin yarısı yoksulluk sınırının altında maaş alıyor, yolsuzluk tavan yapmış, cari açık uçmuş, komşularda dost kalmamış, devletin başındakiler gözü kapalı savaş çıkarma planları yapıyor ve hala bu yapılanlara göz yumuluyor. Hee pardon Ankara Konya arası 2 saat oldu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Komple kapatın ulkeyi de gidelim ya

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Erdoğan'ın ekibi mi "polise emri ben verdim" dedirtmiştir? sanmıyorum.

Hitap gücü kuvvetli derseniz anlarım ama lider demek "kontrol edebilme yeteneği" gibi bir anlama geliyor bildiğim kadarıyla. Gerçi medya vs. gibi yerleri kontrol konusunda lider derseniz ben de o yorumu alkışlarım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Adamlar gelip evlerini soysa, olsun fakirlere dağıtacaklardır diyecek insanlar var. Saflıklarına üzülüyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

"Boş araziler vurulacak, türbe vurulacak" diye olay savaş çıkartmaya doğru, yani bizim askerlerimizin katline doğru gitmeyecekmiş gibi konuşanları gördükçe şaşırıyorum.

Bunların "ihtimal" olarak konuşulmasını bile normal olarak karşılayanları gördükçe şaşırıyorum.

Abdullah Gül gibi her şeye şaşırır, hayret eder oldum.

Del Piero_10 Misafir

Ben de senelerdir 'Türk ordusu Kandil'e girsin' diyenlerin şimdi nasıl 'Gandi' kesildiklerine hayret ediyorum.

Aslında etmiyorum, hükümet ne dersi tersi...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bir tarafta teröristlere karşı mücadele verilmesi,

diğer tarafta ülkenin devlet adamlarının kendi kendilerine savaş çıkartması.

Anlamamanız normaldir. Bir de bize putlaştırdınız Ata'yı derler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayir stratejik derinlikci bakanımız bizi niye israrla Ortadoğu'nun batagina sokmaya calisiyor? Bu ustunde savasin eksik olmadigi terör örgütlerinin cirit attigi cogragyaya niye girmeye çalışıyoruz.olasi bi savas ABD Irak savasina benzemez.ABD istedigini aldi cikti oradan.bu adamlar bizim komsumuz lan.olasi bi savaşta butun buyuk şehirlerde bombalar patlar. Reyhanliyi onleyememis hukumet istanbulda patlayacak bombalari mi onleyecrek? Istihbarat onler diyorsaniz acayip yerleriyle guler insanlar.gorduk istihnarati.

Neo osmanliciliginiz batsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

[YOUTUBE="-HjApkTJbwA"]Twitter'a böyle girilir.[/YOUTUBE]

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Başbakan, perez'e karşı atarlandığında ben de gurur duymuştum. ta ki "moderatör'e atarlandım" diye geri vites yapana kadar.

Zamanında başörtülülere cüzzamlı gibi bakanlarla, "hükümet ne diyorsa tersini istiyorsunuz" diyenler aynı kafadalar. At gözlüğü takmışlar.

Neyse ucu size dokunmadıkça siz şu an rahattasınız. Gerçi dokunan dokunduruyor ama ruhunuz duymuyor ya da duymak istemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu ses kayitlari da gosteriyor ki devletin yonetildigi falan yok, boyle bir konusmanin gecmesi bile bir facia. amerikanin her turlu senaryo icin 10 tane plani var, bizimkiler 3 kafadar oturmus plan yapiyor. rezillik.

muhakkak ki bir devlet toresi, uluslararasi konjonkturu vardir ama bu secilmisler herseyi dumduz ettiler. herkes bunu biliyor zaten, dis iliskiler ve buyukelcilerin sikca soyledigi seylerdi. bunlar da acik kaniti...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu ses kayitlari da gosteriyor ki devletin yonetildigi falan yok, boyle bir konusmanin gecmesi bile bir facia. amerikanin her turlu senaryo icin 10 tane plani var, bizimkiler 3 kafadar oturmus plan yapiyor. rezillik.
    Yapsa yine iyi, birbirlerini şikayet ediyorlar liseliler gibi caymıyoruz beyler değil mi diyorlar abi rezillik ya.
    Koordine çalışamıyoruz bu ne demektir ya. Tabi Başbakan sadece arsa satışıyla ile ilgilenirse olacağı bu.

Del Piero_10 Misafir

Anlamayan ve anlamamakta ısrar eden arkadaşlar için bir kez daha özetliyorum;

Esad, Suriye'nin kuzeyini pkk'nın uzantısı olan pyd ile el kaide bağlantılı işid'e bırakıyor. Ses kayıtlarında da işid'in rejimle işbirliği yaptığını duyabiliyoruz.

Tam pkk olayı bitiyor derken, en uzun kara sınırına sahip olduğumuz devletin toprakları üzerinde iki yeni terör örgütünün peydah olmasına ve bir 30 seneyi de bunlarla uğraşarak geçirmeye niyetimiz yok.

Zaten bugün yarın o taraftan bir saldırı bekleniyor. Bu ahlaksızca sızdırılan konuşmada onların vurmasını beklemeden nasıl 'meşru bir bahane ile müdahale edebiliriz' konuşuluyor.

Suriye'ye girmek için türbenin vurulmasını bekleselerdi daha mı rahat edecektiniz yoksa ortalığı yangın yerine mi çevirecektiniz anlamadım ki?!

Şunu okuyun, savaş kapıda ''evde yokuz'' demenin bir manası yok.
    http://www.mynet.com/haber/guncel/is...iyor-1132034-1

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Anlamayan ve anlamamakta ısrar eden arkadaşlar için bir kez daha özetliyorum;

Esad, Suriye'nin kuzeyini pkk'nın uzantısı olan pyd ile el kaide bağlantılı işid'e bırakıyor. Ses kayıtlarında da işid'in rejimle işbirliği yaptığını duyabiliyoruz.

Tam pkk olayı bitiyor derken, en uzun kara sınırına sahip olduğumuz devletin toprakları üzerinde iki yeni terör örgütünün peydah olmasına ve bir 30 seneyi de bunlarla uğraşarak geçirmeye niyetimiz yok.

Zaten bugün yarın o taraftan bir saldırı bekleniyor. Bu ahlaksızca sızdırılan konuşmada onların vurmasını beklemeden nasıl 'meşru bir bahane ile müdahale edebiliriz' konuşuluyor.

Suriye'ye girmek için türbenin vurulmasını bekleselerdi daha mı rahat edecektiniz yoksa ortalığı yangın yerine mi çevirecektiniz anlamadım ki?!

Şunu okuyun, savaş kapıda ''evde yokuz'' demenin bir manası yok.
    http://www.mynet.com/haber/guncel/is...iyor-1132034-1
    http://www.haber7.com/ortadogu/haber...karsi-birlesti Eee bu ne şimdi ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya suna biz esad'in devrilmesini istiyoruz.oso bunun icin ugrasiyor.pyd ve isid oso'nun isini zorlastiriyor.oso bir de bunkarla ugrasmak zorunda kaliyor.biz oso'nun elini rahatlatmaya calisiyoruz desenize.pyd isidin yanindatken tehlikeli iken oso'nun yaninda tehlikesiz mi oluyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.
    Savaşa her an hazır olmak ayrı, bir bahane yaratıp saldırmak ayrı. Önce bunu netleştirmek lazım.

Pyd ülke kurmasın yanı başımızda diyorsunuz sonra da onlarla işbirlği yaptığınız ortaya çıkıyor. Bunu da tehdit azaldı diye adlandırıyorsunuz. Pyd hiçbir zaman tehdit olmadı bize. Biz ite kaka zorla pyd'nin elini güçlendirdik. Aynısını işid denen naneye de yaptık. Zaten Başbakan'ın en büyük saçmalığı herkese ikili oynaması tabi sizler bunu siyaset olarak algılıyorsunuz. Siyaset bu kadar tutarsız birşey değildir. Siyaset yaparken bir stratejin olur ona göre hareket edersin.

Ülkemizin Suriye konusundaki stratejisini söyleyebilir misin? Öso'ya yardım ettik, eğittik. Sonra barış süreci adı altında pkk'lıların pyd'e geçişini sağladık. Ne için yaptık ? Esad'ın zulmüne karşı çıkmak için mi yaptık madem durum böyle pyd ne alaka ? Kuzey Suriye'de kurulacak Kürt devleti ne alaka?

Benim fikrim biz bu tiyatro oyununda yan rolde oynayan yeteneksiz oyuncuyuz. Yarın vur diyecekler vuracağız, öl diyecekler öleceğiz. Hiç bir etkinliğimiz yok. Öso'ya yardım edin dendi, ettik. Şimdi de İsrail Suriye üzerinde baskı oluşsun diye Kuzey'de kurulacak Kürt devletini destekliyor. Şuan için tehdit olarak gösterdiğiniz durumu yarın hükümet destekleyecek. O zaman ne yapacaksınız merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herifler resmen sebebsiz yere savaşı destekliyorlar iyi mi. Kaç tane masum askerimiz ölecek kim bilir. Ekonomi iyice geriye gidecek, zayıflayacağız. En önemlisi bizi ilgilendiren hiç bir halt yokken her olaya sanki süper güçmüşüz gibi burnunu sokan bir başbakan var. Ne yazıkki ülkemiz bölgesinde hiç bir ülkeyle iyi değil.

Sırada Ne Var ?

Facebook mu ? İnstagram mı ? Ya da Tüm İnternet Alêmi mi ?

Bilim Çağından Teknoloji Çağından Bahseden Biri Kendisiyle Çelişirse Ne Olur ? (Cevap Şekil A'da Olduğu Gibi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sırada Ne Var ?

Facebook mu ? İnstagram mı ? Ya da Tüm İnternet Alêmi mi ?

Bilim Çağından Teknoloji Çağından Bahseden Biri Kendisiyle Çelişirse Ne Olur ? (Cevap Şekil A'da Olduğu Gibi)
    Abi senin turksportal hesabını kapıyacaklarmış

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

adam diyor ki "türbeyi vururuz" bunun meali ne? yapılacak savaş propagandası ne?

"BUNLARIN DİNE SAYGISI YOK" yani her zaman dediğimiz gibi yine muhafazakar kesimin desteğini almak için oyunlar döndürecekler.

Suriye'ye girmek için meşru sebebe ihtiyacımız var mı? Bize ne? Hem dünya lideriysen direkt olarak girsene Suriye'ye. Aciz misin?

Ayrıca Süleyman Şah türbesi bu elemanların gönderecekleri adamlar sayesinde atılacak füze yüzünden vurulacaksa oradaki Türk askerlerine ne olacak? Kaç şehit verilmesi lazım savaş çıkması için? Ne verelim abimize?

Yok ama ya. Bizim kendi kendimize füze atmamız daha iyi olur değil mi?

Şu durumu hala savunan arkadaşın midesine cidden hayranım.

Sayfa 16 / 28 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri