Sayfa 16 / 27 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

Hybrid View

1. Default

ya bu download ettiğim dosyaları nereye koycam :S:S:S

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

yanlis adres teknik sorunlar dan ulasabilirsin sorunun cevabina

algayanyonkme Misafir

muslu nalbantoglu gercekten cok iyi defansin saginda oynamasina rahmen kritik goller atiyoo savunmanin ortasindada mukemmmell kesinlikle oneririm manyak futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Sence ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. takımına gider mi ?

birde fernando gago var boca'da 20 oyunun başında 20 yaşında ve 4 miyon £'a alıyorsunuz 2008 yılındayım ve 27 milyon £'a chelsea aldı özellikle liberolu taktiği olanlarda çok iyi

arkadaşlar ben gs gremiodan lucası aldım biraz pahalı 13$ aldımadam muthis bide bide velez defans aldım pallerano 400$ ikiside muthiş ama lucas acayip bir oyuncu...... ultraslan

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

defans isteyene racing de garay war pahali da deil onerilir

arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben yinede yazıyım

adı:jo
    takım:brazil 20 yaş altı ve cska moscow
    mevki: st
    değer: 4,5 mlyon euro

çok iii bir fotbolcu.ben bjk ya aldım harikalar yaratıyo.hız ve bitiricilik süper
    daha sonra reale 25 mlyon euroya sattım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by rayback103 View Post
    Bekir irtegün iyi bir adam.Ben önceden belirtim zaten.Sol kanat lazımdı bana türk kastım buldum . . .Beyler ama türk defans konusunda sorun yaşıyorum tawsiye edebileceğiniz DC warmı türk olarak ? . . .
    kardeş bjk alt yapısında cemal karaduman var
    çooook iiiiii.maçın adamı olup duruyo...

çıktıından beri oynuorum bu oyunu ve 07 versionnda en çok dikkatimi çeken fotbolcular ''gago(dm),higuain(amc,fc)marcelo(dwl)****guardado (sol arka),mehmet topuz(sağ),selçuk inan(mc),jose sosa(amc) ve cesar delgado(fc) ----->sol kanadı arkada guardado önde marcelo(her maç maçın adamı) olarak oynatırsanız sol tarafta sorununuz olmaz..bunların hepsine kefilimm hadii ei fm ler

bu oyuncular super saolasin

thiago ribeiro st
    mauro zarate st
    ever guzman st
    gustavo cabral dc
    ustari gk
    vailati mlc
    fernando gago dm
    caracciolo st !!!!!!!!!
    lakovenko amlc fc

bence de tam potansiyele ulaşması imkansız..zaten yüksek potansiyelli olupta o değere ulaşan çok az oyuncu oluyor..

gercekten lıstedekı futbolcular coq kalıtelı fıyatlarıda coq ekonomık

Ben Bir iyi oyuncu buldum arkadaslar....Cok super...guzel oynuyor...Lebohang Mokoena...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Ben Bir iyi oyuncu buldum arkadaslar....Cok super...guzel oynuyor...Lebohang Mokoena...
    arkadaş saol ama bunu bilmeyen fm oynamıs

Nesil
    2006
    Yer
    internet

teşekkürler

Buldugun oyuncularin en az 70-80ini ben de buldum. Oyunun en guzel yanlarindan biri bu, herkes yildiz kesfediyo ve birbirininkiyle uyusuyo kesifleri

17. Default

nani sporting lisbon, sherman cardenas bucamaranga, gokhan unal kayseri, gokhan gulec, carlos vela, david villa ve cem sultan

Forvet için Celsinho muhteşem.Beşiktaş'da 2 sezonda 47 gol attı.Gerçekten tam bir gol makinası.Barcelona ve Real Madrid bana muhteşem tekliflerle geldiler bu oyuncu için.Bazı maçlarda 4 gol attığı oluyor Çok acaip bir forvet bence.Hatta bu oyuncu yüzünden Gökhan Güleç ve Kleberson yeni kontrat imzalamadıklarını belirttiler
    2 senedir üst üste Türkiye liginde kol krallığına imza attı.Ayrıca en yüksek avarajlı oyuncu niteliğinde hala.Fenerbahçe,Galatasaray gibi kulüpler her maçtan sonra bu oyuncu övüyorlar.Celsinho'da çok sert yanıtlar veriyor İnanın pişman olmazsınız.

Ayrıca Kim Young adlı kaleciyi tavsiye etmiyorum.Ne yapacağı hiç belli olmuyor.Bazen çok iyi bir kaleci,bazen çok kötü.Yani yeri geliyor İstanbulspor'dan 3 tane gol yiyor,yeri geliyor Milan'dan gol yemiyor.Herhalde daha tam kıvamına gelmediği için olabilir.

Tilbaç Nail ve Yılmaz Burak çok iyi birer genç yetenek.Tilbaç'dan öte Yılmaz Burak çok fena.Yani iyi bir eğitimle muhteşem bir oyuncu olabilir.

Şu anda 2008 senesindeyim ve Kleberson,Gökhan Güleç gibi önemli orta saha oyuncularımı kaybettim.Önerebileceğiniz bir oyuncu var mı?

Fenerde 2010 gibi Faruk diye bir eleman yetisiyor defanstan.... 2 senede 20 M$ Valencia'ya verdim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Size Genç oLarak Matias Fernandez Derim Adam AMc Oynuyor Çok YetenekLi..

arkadaslar ben butun yazilanlari herzamn okurum ama fazla cvp fln yazmam bunca sene burda yer alan arkadaslarin soyledigi cok kolpa oyuncular gordum ama burdaki calisma gercekten gusel olmus/
    oyuna basladiginizda almaniz gereken 3 oyuncu soylemek isityorum
    charles n"zogbia fransiz,goran slavkovsky isvecli, birde manch.city de oynayan defans ve sag oyuncusu richard 3ude oyun basinda 20sinin asagisinda ayrica sultan cem ede gerekli ilgiyi gosterirseniz muhtesem bir oyuncu oluyor

sierra leoneli bi kaleci var adını unuttum şimdi 17 18 yaşlarında olcak süper bişey diil ama gayet ii hatta süper diyebilirim potansiyeli de 150 nin üzerinde

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

onlarin icinden bana tavsiye edebilecegin en iyi kaleci kim man unt. a alicam bu arada

halim kurtuş
    yaş 18
    dr amr st

siz forvet antermanı yaptırın bide böle oyunculara özel antreman programı hazırlayın(ferhat öztorun cem sultan vb oyunculara) sonra forvette bi deneyin bence müthiş oyuncu
    not: herkeste işe yaramayabilir çünkü datası bazen deişe bilio
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alidartanel View Post
    nani sporting lisbon, sherman cardenas bucamaranga, gokhan unal kayseri, gokhan gulec, carlos vela, david villa ve cem sultan

evt gökhan ünalı bende aldım geçekten çok iyi maç başına gol ortalaması yaklaşık 1.70 ama şampiyonlar liginde hiç bir işe yaramıo bi maçtaoynatıp birinde oynatmıcan yedeğinde bi oyuncun olcak

25. Default

genç, yetenekli, ucuz ve türk bir sağ bek istiyorsanız NEC takımında oynayan muslu nalbatoğlu'nu mutlaka alın, her maç oynatın, asla pişman olmazsınız

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gökhan ünalı bende neririm walla boş geçmiyo

arkadaslar 2010 yılındayım ıyı bır transfer butcm vr genc olrk hangı oyuncuları onrrsnz

saolasin kardes walla ii ise yaradi ben gagoyu fenere aldim super oynuo hemde ucuza aldim tavsiye ederim

marcelo defans olan onun üstüne topçu yok oyunda

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

james vaughan... ismi geçmedi sanırım ama evertonda rooneye ait oLan en genç goL atan oyuncu rekorunu eLinden aLdı fm de süper oLuyor..16 yaşında
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 16 / 27 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri