Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 520 sonuç

Konu: Turkcell Süperlig 31. Hafta Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Mateja Kezman View Post
    "3 puan için ölebilirdik"

Tebrikler BATMAN.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Belki herkes eleştiriyor ama ben ofsayt taktiğini seviyorum

Tabii ki hatasından dolayı goller yenilebilir ama çok maçta da bizi ofsayt taktiği kurtarmıştır.

Bu maçta birkaç posizyonda hatalı uygulandı ve Kezman'da bunu iyi değerlendirdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    evet ya bende tvde gördüm dün baya güldüm
    Ben o görüntüde gülünecek birşey görmedim açıkçası.Resmen utandım.
    Bir vatandaşımızın başka ülkenin vatandaşına bunu yapması çok ayıp. Yaptığını hayvanlar yapmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ben o görüntüde gülünecek birşey görmedim açıkçası.Resmen utandım.
    Bir vatandaşımızın başka ülkenin vatandaşına bunu yapması çok ayıp. Yaptığını hayvanlar yapmaz
    Hasan Şaş'a atılan yumurtalar unutuldu tabii....
    Afedersiniz o Türk değil mi onlara herşey yapılabilir....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman'ın yerinde Deivid olsa eminim orda ofsaytta kalırdı ama Kezman kalitesini göstererek ofsaytı bozdurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hasan Şaş'a atılan yumurtalar unutuldu tabii....
    Afedersiniz o Türk değil mi onlara herşey yapılabilir....
    Konuyu farklı yönlere çekme lütfen.Ben Hasan Şaş'a yapılanların doğru olduğunu söylemedim.O da en az Zico'ya yapılan hareket kadar çirkin ve edepsiz bir hareket.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beşiktaş'mı iyi oynadı yapmyaın ya.şişirme top atınca iyi oynuyor mu oluyor beşitaş'ın en etkili olduğu dakikalarda 45-60 arasıydı ama o dakikalarda pozisyon bulamadı kornerler ve serberst vuruşlarla gelemye çalıştı ancak bizim savunmamız genelde uzaklaştırdı.sonra tempo düştü zaten

Beşiktaş 2. yarı gayet güzel oynadı. Ben gol bekliyordum açıkcası.

Nesil
    2006

Dün gerçekten galibiyeti hak ettik. Kezman sonuda anlamlı bir gol attı. Bu forumunu umarım devam ettirir. Ama Trabzom maçı için sakatlanması kötü oldu. Artık şampiyonuz diyebiliriz.

Quote Originally Posted by Toze
    Beşiktaş 2. yarı gayet güzel oynadı. Ben gol bekliyordum açıkcası.
    İlk dakikalarda çok bastırdılar. Ama Fenerbahçe'nin katı defansını çökertemediler. Defans nasıl yapılır gösterdik.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Doldur boşalt yapabildiler anca.Yoksa birşey yoktu bjk de...

Tuncay'da sorun yok!..

Maçın ilk yarısında İbrahim Toraman'la girdiği ikili mücadelede sağ omzundan sakatlanan Tuncay Şanlı özel bandaj yapıldıktan sonra oyuna devam etti. 60. dakikada yerini Selçuk'a bırakan milli yıldızın maçtan sonra hastanede MR'ı çekildi. Tuncay'ın ciddi bir sorununun olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet
    06.05.2007

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Herşey iyi güzel gidiyor şimdilik.Hakemi eleştirenler şöyle bir 90 DK'yı izleyip tüm hatalı kararları bi gözden geçirsinler.İlk yarıdaki güzel oyun sonucu getirdi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sezon başından beri eleştirilen, kötü denilen, kasap denilen Edu ve Lugano'yu dün gördük, savunmada geçit vermeyerek kalitelerini bir kez daha gösterdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sezon başından beri eleştirilen, kötü denilen, kasap denilen Edu ve Lugano'yu dün gördük, savunmada geçit vermeyerek kalitelerini bir kez daha gösterdiler.
    sana tavsiyem her zaman takımının yanında ol o formatı terletenlere saygılı ol bir galibiyet ile sevinmen kadar doğal bir şey yok yeilincede üzülürsün ama asla geçen denizli maçından sonraki hareketlerini tekrarlama Fenerbahçeliliğe yakışmaz o hareketlerin.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    sana tavsiyem her zaman takımının yanında ol o formatı terletenlere saygılı ol bir galibiyet ile sevinmen kadar doğal bir şey yok yeilincede üzülürsün ama asla geçen denizli maçından sonraki hareketlerini tekrarlama Fenerbahçeliliğe yakışmaz o hareketlerin.
    imza...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Denizlispor maçından sonra söylediklerimin arkasındayım. Kabloların kesilmesine olan tepkim, yönetime olan tepkimde de haklı olduğumu düşünüyorum. Yenilince üzülürüm, öfkelenirim, galip gelince de sevinirim. Bundan daha normal bir şey yok. Bize geçen seneki acıyı yaşatmaya hakları yok onların, geçen seneden bugüne HEP DESTEK TAM DESTEK dedik, fakat bizi geçen sene yakan Denizlispor'dan, Vestel Manisaspor'dan intikam alınamadı, Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'tan intikam alınamadı, ben bu yüzden geçen hafta o sözleri söyledim. Geçen sene o yaşananlardan sonra bize bu kötü anıları tekrarlattıkları, o kötü şeyleri tekrar bize yaşatacaklarından korktuğum için geçen hafta öyle bir tepki koymuştum, pişman da değilim.

Benim oyunculara herhangi bir tepkim olmamıştı geçen hafta. Tepkim Zico'ya ve yönetime olmuştu. Yönetimin Deivid gibi bir adamı almasına, kabloları kesmesine, ligden çekilme düşüncesine, 100. yılda bile bize stres yaşatmasına sinirlenmiş ve tepki koymuştum.

Şimdi ise şampiyonluğa daha çok inanıyorum, geçen hafta hiç inancım kalmamıştı ki bu galibiyetle inancım arttı. Bu sene şampiyon olalım, başka hiçbir şey istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Dünkü galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum.. Bjk de iyi mücadele etti.. Son 3 maçın 1ini kazanmak 1 de beraberlik almak yetecek.. Umarım Tur'u Ali Sami Yen'de atarız...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

bir öyleyim bir böyleyim diyorsun yani
    Öyle demediğimi dikkatli okursan görürsün

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selcuk sahini kiniyorum ceza alabilir fair play e aykrii davrandigi icin ceza kesin almasi lazim

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Selcuk sahini kiniyorum ceza alabilir fair play e aykrii davrandigi icin ceza kesin almasi lazim
    adam 1 senedir forma giymiyor fenerbahce'de. uzun suredir kendi takimina katkisi olmadi ne dun aksam ne bu sene. ama boyle bir adam sonra bizim sahamizda bize hakaret ediyor. o gitsin fenerium'da mankenlik yapsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Burada yapılan terbiyesizlikleri saysak tansiyon daha çok artacak Selçukta Ceza almalı Beşiktaş taraftarıda.

Bir insan´a ne olursa olsun tükürülmez ve Selçuğun yaptığı hareketi de ondan başka kimse yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

büyük ihtimalle beşiktaş a ya saha kapatma gelir yada sehircisiz maç
    selçuk da 2-3 maç men

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ibob View Post
    büyük ihtimalle beşiktaş a ya saha kapatma gelir yada sehircisiz maç
    selçuk da 2-3 maç men
    Biraz abarttın.. Bu Cezaları vermek Federasyonu Kasar... Verse bile tahkim döndürür..

Nesil
    2006

Beşiktaş taraftarını gördük. Maçtan sonra savaş alanı gibiydi. Böyle taraftarlık kötü oluyor. Daha iki gün önce hiç küfür etmiyorlardı sözde. Kınıyorum bu tip taraftarları. Ankarada İstanbulda gerçekten fanatizm.

Ben olsam Beşiktaş'ın sahasını 2 maç kapatır, Selçuk'a 1 maç, İ.Toraman'a 2 maç ceza veririm.

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Burada yapılan terbiyesizlikleri saysak tansiyon daha çok artacak Selçukta Ceza almalı Beşiktaş taraftarıda.

Bir insan´a ne olursa olsun tükürülmez ve Selçuğun yaptığı hareketi de ondan başka kimse yapmaz.
    tabiki taraftarinda ceza almasi lazim. fakat taraftarinki hadi grup psikolojisi...selcuk'unki simariklik. hic hos degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk taşıdığı formanın kutsal Fenerbahçe forması olduğunun farkında değil galiba,yaptığı hareketten bunu çıkarttım. Selçuk o kutsal formaya yakışmıyor. Beşiktaş taraftarı maçın sonlarına doğru topluca küfür etmese diyebilirdik ki işte o tükürük bir kişiye aittir tüm taraftara mal edilemez ama taraftarın hep bir ağızdan ettiği küfür herkesin tükürmesinden farksızdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Futbolcular paralandı!..

Fenerbahçe'de futbolcular dün akşam Beşiktaş'a karşı aldıkları 1-0 lık galibiyetle hem 3 puan kaptılar hem de 1,5 milyon dolarlık primin sahibi oldular.

Beşiktaş maçı öncesi İnönü'ye 2 puan avantajla giden ve dün kü galibiyetle puan farkını 5 puana çıkarması ile 1,5 milyon dolarlık primi almaya hak kazandılar. Bu sezon ilk kez bu kadar büyük bir prim almayı hak kazanan futbolculara bu primin bu ay içiresinde dağıtılacağı bekleniyor.

Kaynak: DHA
    06.05.2007

şu wakitteen sora yapılacak tek şey TRABZONU WE galatasarayı YENİP son maçta saracoğlunda kupayı kaldırmak bu kadar basitt takım hawaya girdi artık maç kaybedeceklerini zannetmiorum

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri