Belki herkes eleştiriyor ama ben ofsayt taktiğini seviyorum
Tabii ki hatasından dolayı goller yenilebilir ama çok maçta da bizi ofsayt taktiği kurtarmıştır.
Bu maçta birkaç posizyonda hatalı uygulandı ve Kezman'da bunu iyi değerlendirdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kezman'ın yerinde Deivid olsa eminim orda ofsaytta kalırdı ama Kezman kalitesini göstererek ofsaytı bozdurdu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
beşiktaş'mı iyi oynadı yapmyaın ya.şişirme top atınca iyi oynuyor mu oluyor beşitaş'ın en etkili olduğu dakikalarda 45-60 arasıydı ama o dakikalarda pozisyon bulamadı kornerler ve serberst vuruşlarla gelemye çalıştı ancak bizim savunmamız genelde uzaklaştırdı.sonra tempo düştü zaten
Beşiktaş 2. yarı gayet güzel oynadı. Ben gol bekliyordum açıkcası.
Dün gerçekten galibiyeti hak ettik. Kezman sonuda anlamlı bir gol attı. Bu forumunu umarım devam ettirir. Ama Trabzom maçı için sakatlanması kötü oldu. Artık şampiyonuz diyebiliriz.
İlk dakikalarda çok bastırdılar. Ama Fenerbahçe'nin katı defansını çökertemediler. Defans nasıl yapılır gösterdik.Originally Posted by Toze
Doldur boşalt yapabildiler anca.Yoksa birşey yoktu bjk de...
Tuncay'da sorun yok!..
Maçın ilk yarısında İbrahim Toraman'la girdiği ikili mücadelede sağ omzundan sakatlanan Tuncay Şanlı özel bandaj yapıldıktan sonra oyuna devam etti. 60. dakikada yerini Selçuk'a bırakan milli yıldızın maçtan sonra hastanede MR'ı çekildi. Tuncay'ın ciddi bir sorununun olmadığı öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
06.05.2007
Herşey iyi güzel gidiyor şimdilik.Hakemi eleştirenler şöyle bir 90 DK'yı izleyip tüm hatalı kararları bi gözden geçirsinler.İlk yarıdaki güzel oyun sonucu getirdi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sezon başından beri eleştirilen, kötü denilen, kasap denilen Edu ve Lugano'yu dün gördük, savunmada geçit vermeyerek kalitelerini bir kez daha gösterdiler.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Denizlispor maçından sonra söylediklerimin arkasındayım. Kabloların kesilmesine olan tepkim, yönetime olan tepkimde de haklı olduğumu düşünüyorum. Yenilince üzülürüm, öfkelenirim, galip gelince de sevinirim. Bundan daha normal bir şey yok. Bize geçen seneki acıyı yaşatmaya hakları yok onların, geçen seneden bugüne HEP DESTEK TAM DESTEK dedik, fakat bizi geçen sene yakan Denizlispor'dan, Vestel Manisaspor'dan intikam alınamadı, Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'tan intikam alınamadı, ben bu yüzden geçen hafta o sözleri söyledim. Geçen sene o yaşananlardan sonra bize bu kötü anıları tekrarlattıkları, o kötü şeyleri tekrar bize yaşatacaklarından korktuğum için geçen hafta öyle bir tepki koymuştum, pişman da değilim.
Benim oyunculara herhangi bir tepkim olmamıştı geçen hafta. Tepkim Zico'ya ve yönetime olmuştu. Yönetimin Deivid gibi bir adamı almasına, kabloları kesmesine, ligden çekilme düşüncesine, 100. yılda bile bize stres yaşatmasına sinirlenmiş ve tepki koymuştum.
Şimdi ise şampiyonluğa daha çok inanıyorum, geçen hafta hiç inancım kalmamıştı ki bu galibiyetle inancım arttı. Bu sene şampiyon olalım, başka hiçbir şey istemiyorum.
bir öyleyim bir böyleyim diyorsun yani![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Dünkü galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum.. Bjk de iyi mücadele etti.. Son 3 maçın 1ini kazanmak 1 de beraberlik almak yetecek.. Umarım Tur'u Ali Sami Yen'de atarız...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Selcuk sahini kiniyorum ceza alabilir fair play e aykrii davrandigi icin ceza kesin almasi lazim
Burada yapılan terbiyesizlikleri saysak tansiyon daha çok artacak Selçukta Ceza almalı Beşiktaş taraftarıda.
Bir insan´a ne olursa olsun tükürülmez ve Selçuğun yaptığı hareketi de ondan başka kimse yapmaz.
büyük ihtimalle beşiktaş a ya saha kapatma gelir yada sehircisiz maç
selçuk da 2-3 maç men
Beşiktaş taraftarını gördük. Maçtan sonra savaş alanı gibiydi. Böyle taraftarlık kötü oluyor. Daha iki gün önce hiç küfür etmiyorlardı sözde. Kınıyorum bu tip taraftarları. Ankarada İstanbulda gerçekten fanatizm.
Ben olsam Beşiktaş'ın sahasını 2 maç kapatır, Selçuk'a 1 maç, İ.Toraman'a 2 maç ceza veririm.
Selçuk taşıdığı formanın kutsal Fenerbahçe forması olduğunun farkında değil galiba,yaptığı hareketten bunu çıkarttım. Selçuk o kutsal formaya yakışmıyor. Beşiktaş taraftarı maçın sonlarına doğru topluca küfür etmese diyebilirdik ki işte o tükürük bir kişiye aittir tüm taraftara mal edilemez ama taraftarın hep bir ağızdan ettiği küfür herkesin tükürmesinden farksızdı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Futbolcular paralandı!..
Fenerbahçe'de futbolcular dün akşam Beşiktaş'a karşı aldıkları 1-0 lık galibiyetle hem 3 puan kaptılar hem de 1,5 milyon dolarlık primin sahibi oldular.
Beşiktaş maçı öncesi İnönü'ye 2 puan avantajla giden ve dün kü galibiyetle puan farkını 5 puana çıkarması ile 1,5 milyon dolarlık primi almaya hak kazandılar. Bu sezon ilk kez bu kadar büyük bir prim almayı hak kazanan futbolculara bu primin bu ay içiresinde dağıtılacağı bekleniyor.
Kaynak: DHA
06.05.2007
şu wakitteen sora yapılacak tek şey TRABZONU WE galatasarayı YENİP son maçta saracoğlunda kupayı kaldırmak bu kadar basitt takım hawaya girdi artık maç kaybedeceklerini zannetmiorum