zaten bu olaylar bütün gs taraftarına yüklenmememeli buradaki GALİBİYETİ KALDIRAMAYAN bazı arkdaslar gibi taraftarlar atıo o şişeleri, koltukları
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
zaten bu olaylar bütün gs taraftarına yüklenmememeli buradaki GALİBİYETİ KALDIRAMAYAN bazı arkdaslar gibi taraftarlar atıo o şişeleri, koltukları
Sinirler biraz daha gevşesin. 10 dk. ara.
Bana cevap vermek isteyen, bu konuyu tartışmak isteyen özel mesaj atsın, bu konuda diyeceklerimi dedim, anlayan anlar ama hala sizin yaptıklarınız deniyorsa diyecek lafım yok. Ben hepimiz biz olalım ve bu iğrençliklere(Kadiköydeki de dahil yoksa anlamıyorsunuz) karşı çıkalımdiyorum. Bu iğrençlikler bitsin diye uğraşalım.
----------------------------------
Sonuçta maçı kazandık, 2 sezondur ligde derbi kaybetmiyoruz, Tebrikler Fenerbahçe bizlere bu mutluluğu yaşattığın için...
"YÜCE ATATÜRK"
Konuyu tekrar açıyorum seviyeyi koruyarak maçı tartışmaya devam edebilirsiniz..
Fenerbahçe derbilerini kaybetmeyerek Şampiyonluğu kazandı... Terbikler Fenerbahçe... Umarım bugün yaşanan olaylar bir daha olmaz...
Seneye;
Beşiktaşa Şampiyonlar Liginde,
Galatasaray ve Erciyesspor'a Uefa Kupasında
Başarılar!
![]()
Beşiktaş taraftarı gerçekten çok centilmenmiş, bunu anladım. Buradan tüm Beşiktaşlı arkadaşlarıma selam yolluyorum, hepsini tebrik ediyorum, hem Şampiyonlar Ligi'ne kaldıklarından, hem centilmenliklerinden...
Şampiyonluk maçında çok centilmendiler. Bu maçtan çok daha önemli bir maçtı Beşiktaş-Fenerbahçe maçı ve o maçta Beşiktaş taraftarı sahaya en ufak bir yabancı madde atmadı, Tümer'e bile küfür etmedi. Sadece maçın sonunda sinirler gerilince küfür ettiler, o kadar, onun dışında son derece centilmendiler.
Sportmenliği ve centilmenliği İnönü'de gördüm 2 hafta önce, maalesef bu hafta Ali Sami Yen'de göremedim.
Yahu ilk önce kendi sahanizda bize yaptiklariniza bakin sonra konusun!Ben ilk maci izledim.GeretS´in,Ümit´in kafasinin yarilmasini gördüm.Mondi´ye atilan ses bombalarini gördüm.Sahada edilen küfürleri duydum.Atilan yabanci maddeleri gördüm.Taraftarlarimizin oturduklari yere sidik torbalari konuldugunu duydum.Nerede centilmenlik?
Bizim yaptiklarimiz dogru degil,kesinlikle yakismadi bize.Galatasaray asaletine yakismadi.Onlarla bir olmamaliydik.Ama simdi zeytinyagi gibi su üstüne cikmaya calisanlari görüyorum![]()
Sakin olalım..
Herkes yapılanlan iğrençliklerin yanlışlığını kabul ediyorsa artık bu iğrençlikleri konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum...
Alex'in kadroda olmaması çeşitli dedikodular çıkardı ama Zico biraz önce yaptığı açıklamada, Alex'in karısının, kızının ve kaynanasının dün gece hastanede olduğunu, Alex'inde onlarla beraber olduğunu söyledi. Sabah tesislere geldiğinde çok yorgun göründüğü için seni bu şekilde oynatamam diyip kadroya almamış. Alex'in oynamama sebebi budur...
"YÜCE ATATÜRK"
Başka isteğiniz de var mı ? Siz yapın yapın biz centilmen olalım, nereye kadar ? Neden hep ilk adımın atılması bizden bekleniyor anlamıyorum.. Başkanınız çıkar küfürü engellemem diye açıklama yapar.. Bunlarda o hiç birşey olmayan maçtan birkaç resim..
![]()
Ne olursa olsun bu oyunun adı alt tarafı futbol. Bizim ülkemiz futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Bunu diğer ülkelerde yapıyor ama diğer ülkelerle bizim ülkemizin farkı çok açık; onlar eğleniyor, biz abartıyoruz..
Öncelikle Galatasaray'lı olarak böyle olayların bizim stadımızda yaşanmasından dolayı tüm Türk futbolundan kendi adıma özür diliyorum. Bunun x stadda veya y stadında olması önemli değil, sonuç olarak Dünya sıralamasında en üstte yer alan bir derbi maçında bunlar yaşanıyorsa, pes doğrusu..
Artık fanatikliği bir kenara bırakıp olaylara pozitif yaklaşalım. Bu olayları ben en son 1996 yılında gördüm bugün bakıyorum yıl 2007 hala aynıyız.. Peki soruyorum bugün baktığınızda futbolumuzda ne değişti?
Biz futbolu eğlence aracı olarak görebilsek herşey düzelecek ama nerede..
gsye geçmiş olsun 3. olmayı haketti rahat rolan rakibi karşısında 3 puanı almalıydı ama alamdı fbyide tebrik ederim
Biz de iyi demiyoruz ama benim sinir olduğum Fenerli arkadaşlar sanki kendileri hiç birşey yapmamış gibi aşırı yükleniyor.. İlk maçta olay olmasaydı bugünde hiçbirşey olmazdı..
Burak şimdi ben de geçen seneki maçlarda yaşanan fotoğrafları mı koyayım?
Anlamak istemiyorsunuz sanırım, kısasa kısasla bu işler iyiye gitmez. Siz bunu yaptınız biz de yaparız, deyip seneye kadiköyde oynanacak maçta da olaylar mı çıksın?
O konuyu bulup bakabilirsiniz, eminim ki o zaman da tepkimi göstermişimdir ben. Herkes bu yapılan olayların rezilliğini, sadece acizlik olduğunu kabul ederse zaten ortada sorun kalmayacak.
Şimdi soruyorum, burada bu acizliği kabul eden, bu iğrençlikler yaşanmamalıydı diyenler kimler? Eğer karşı çıkan varsa buyrun tartışmaya ama yoksa daha da konuşmaya gerek yok diyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Ben en başından beri diyorum, hiç olmamalıydı.. Bende istemiyorum olay çıksın, insanlar biber gazı yesin..
Ayrıca bu derbi dünyanın en büyük derbisi falan değil, bu kadar sıkıcı maç görmedim..
Taraftar görevini yapması gerektiği gibi yapsaydı bügün kesin kazanırdık
Taraftarlar sirf futbolculari baski altina soktu,fb ile ugrasti.Bu durumda biz nasil maci kazanabilirdik?Bu taraftarlar insallah bir daha maclarimiza gelmezler.
Biz bu olanlari hos karsilamiyoruz tabiki de ama bazilari zeytinyagi gibi üste cikmaya calisinca,bütün sucu bize atinca sinirleniyoruz dogal olarak.
eğer takım tutmak buysa ben takım tutmuyorum
eğer takım desteklemek böyle oluyorsa ben takımımı desteklemekten nefret ediyorum
eğer galatasaray taraftarı böyle olunuyorsa böyle taraftarlığa lanet ediyorum
bir zamanlar real madrid karşısında devre arasına 2-0 girip maçı çeviren takımımı düşünüp bugün devre arasına 2-0 yenik giren takımıma bakıyorum üzüntüm daha da artıyor.başlar önde... bırak kazanma azmini kazanma umudu bile yok..
tribüne bakıyorum bizi kurtaracak biri var mı bu çukurdan diye..yönetici olarak seçilmişlerden başkan olanı korkudan stada bile gelmemiş yardımcısı fiyakalı laflar edebilmek için düşüncelerde..takımını göya desteklemeye gelmiş olan taraftar da 10 yıldır yıkılamayan stadı kendi elleriyle yakıyor takımının geleceğini hiç umursamadan...
umutlanmak için sebep arıyorum bir şey bulamıyorum.uefa kupası finalini hatırlayıp kendimi avutuyorum.aklımda tek soru var nasıl bu hale geldi benim galatasarayım?
arda oyuna girdi takimi hareketlendi gelecek yil ondan çok şey bekliyoruz
Gerets maçtan sonra kadro kalitesi falan demiş, geçen sene şampiyon olurken böyle demiyordu nedense.. Maça gelmeye korkan Özhan beyle elele istifa etmesini diliyorum Gerets beyin..
Al iste, bunu gören(duyan) yabanci futbolcu Türkiye'de futbol oynamak istermi?"Canlı kalabilmek için uğraştım"
Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman G.Saray maçında çıkan olayları "Hayatımda böyle şey görmedim" diye yorumladı. Daha önce Chelsea, A.Madrid gibi kulüplerde forma giyen tecrübeli futbolcu "Sahada canlı kalabilmek için uğraştım" dedi.
LİG TV mikrofonlarına "Sahada taşlar gördüm, bıçaklar gördüm. Herşeyi gördüm. Çok şaşırdım. Böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Aklıma sığmadı bu olaylar. Hayatta kaldığım için ve galip geldiğimiz için sevindim" açıklamasını yapan Kezman şaşkınlığını gizleyemedi.
Lig TV
Ya kafayı yemek üzereyim, bu insanlar nasıl böyle konuşabiliyor.. Sürekli aynı yere dönüyoruz farkındayım ama bu kadarına da pes doğrusu.. İlk maç nerdeydi bu konuşanlar.. Şaka gibi ya..
Kimse tarafsız değil.Yazık.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ben tarafsızım 10 dk kilit..
Beşiktaş taraftarına teşekkür eden Fenerlilerin teşekkürünü kabul etmek istiyorum...
Bu arada arkadaşlar bir konuda sözüm vardı.
Burası Türkiye Cumhuriyeti ve 18 kulübüde kardeştir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"