Servet ne yapıyor orda öyle![]()
Servet ne yapıyor orda öyle![]()
Servet'i bırak da Gs'nin kadro amma zayıflamış yahu orada![]()
Maçta 5 adet ağır sakat var ancak tek bir kart bile yok.
![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
oyunda artık şükrü saraçoğlunda fenerbhçe-beşiktaş maçında aziz yıldırımın yaptırdığı büyüyle tavukların çıkacağı gibi haberlerde çıkarsa hiç şaşırmayınbu oyun resmen medyumluğada başlamış yav
![]()
Kendi kalesine atılan goller sayılmıyor.Adam kendi kalesine şut atmadı ya.Çarpıp girmiştir bişiy olmuştur![]()
ya abilerim ben tatile çıkamıyorum oyunda ne ayak bi anlamadım..tatile çık diyorum giriş ekranı geliyo oyu durumunu falan gösteriyo bi yardımcı olsanız......
korsan olduğunu nerden anlıycam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya oyuna yeni başladım çok hosuma gitti ama her maçı oynaması sıkıyo biraz..bide bugun v9.0.3ü yükliycem faydası olur mu
Last edited by gillettesalih : 10.Temmuz.2009 at 18:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tmm Sağolun
[img]http://img361.imageshack.us/img361/1037/hhm.jpg[/img]
hehe
Çok uyumlu olmuş Arzu..![]()
Last edited by cris king : 18.Temmuz.2009 at 16:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hoffenheim la oynuyorum. ilk sezonum. ve henüz agustos ayı. yani oyuna baslayalı 2 ay bile olmadı. ama baskan dietmar hopp aynı ayın icerisinde bi kere 11.75 mE bi kere 8.25 mE bi kerede 16.5 mE para aktardı kasaya. bu benim daha önce hic karsılasmadıgım bisey. acaba bu hoffenheima özel biseymi yoksa genel manada alman klüplerinde bu oluyomu?? bu arada ilk fm 2009 da alman ligi oynuyorum.
İşte en ilginç başkanlık değişimlerinden..Türkler heryerde!!
![]()
Oyundaki bir ilginçlikte Manul Almunia'nın İngiltere Milli Takımına Seçilerek bu kaleyi koruması..
![]()