Sayfa 16 / 68 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Harewood Türkiye ligin'' de iş yapar. Çok güçlü bir oyuncu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bursaspor'da hedef büyütecegi yerde gidiyor Freiburg'un forvet oyuncusu ile ilgileniyor yok kardesim bizim takimlar adam olmaz.. adamlar seneye sampiyonlar ligine direk gidecekler ilgilendikleri adama bak..

Ertuğrul Sağlam dün akşam "Stadyum" programındaydı. Fatih Tekke ile hiç görüşülmediğini Rusya'daki fiyatların astronomik olduğunu belirtti. Ayrıca Pearce ile devre arasında anlaştıklarını fakat ŞL göz önünde tutarak farklı isimlere yönetldiğini açıkladı.

--------------------------------------------------------------------
    Semih Şentürk, Bursaspor yolunda

Turkcell Süper Ligi şampiyon tamamlayıp dikkatleri üzerine çeken Bursaspor, transferde de aynı performansı göstermeye hazırlanıyor. 4-5 futbolcu ile kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlı takımda, Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk sesleri yükseliyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcu satmayıp takımlarını 4-5 takviye ile güçlendireceklerini dile getirmişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bursaspor transfer komitesi, ilk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'yle yaşadığı sorunlar nedeniyle Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Semih Şentürk, Bursaspor ile anlaşmak üzere. Galatasaray'a gideceği konuşulan ancak bu transferi gerçekleşmeyen milli futbolcunun, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan yeşil-beyazlı kulübe sıcak baktığı ileri sürüldü.

Semih Şentürk'le ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise 4-5 kaliteli futbolcu alacaklarını hatırlattı. Orta saha, sol bek, stoper ve forvet oyuncularından oluşacak yeni futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini belirten Nayman, bu futbolculardan birinin yerli olduğunu vurguladı.

Semih Şentürk'ün çok iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Nayman, "Semih, takımımızın karakterine uyan bir oyuncu. Takımda ağabeylik yapabilecek bir isim. Şuan herhangi bir görüşme olmadı diye biliyorum. Ama Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam isterse neden olmasın. Bursaspor çok büyük bir takım. Hocamız ne derse o olur. Hocamız, bize uyacak, takımdaki ahengi bozmayacak topçu istiyor." diye konuştu.

"ALEX'İ, BAROS'U YADA BOBO'YU ALABİLİRİZ"
    Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, hep Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Anadolu kulüplerinin futbolcularına talip olduğunu hatırlatarak, "Biz de büyük takımlara talibiz. Alex'i, Baros'u yada Bobo'yu alabiliriz." demişti.

Kaynak : Zaman Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Semih'i de yazmadiklari takim kalmadi bir Besiktas'a gidiyor ertesi gün bakiyoruz Galatasaray'a gidiyor sonra ki gün Tranbzon'a gidiyor simdide Bursa'ya gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Pek inandırıcı haber gibi gelmiyor ama Semihin bursaya çok büyük katkıları olur

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

GS topicini okuyup tam buraya neden Bursa Semih'u dusunmez diye yazacaktim ki dusunmusler bile.:d
    Semih ve Necati iyi oyuncular ve bana gore 5 buyuklere de katkilari olur, hic dusunmeden ikisini de alirim takima, keske ikisi de BJK'ye gelse. Nobre ve Holosko'dan da kurtulmus oluruz boylece.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

hem bu kaynak hem de GS için olan kaynak zaten sallama Bursa için Semih bence süper olur ama habere inanmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Holosko ile anlasilmissa karsiliginda mutlaka ya Volkan ya da Ozan vardir. Holosko'yu parayla almaya Bursa'nin gucu yetmez, bizim yonetiminde ucuza birakacagini sanmiyorum, Holosko piyasasi olan oyuncu. Gerci ben begenmiyorum o ayro konu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor un Sercan, VoLkan ve Ozan ipek üçLüsünden birisini eLinden çıkaracağını düşünüyorum. BunLarı da + para ve GaLatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş tan istediği bir oyuncuyu aLmak konusunda kuLLanacakLardır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bizim donemimizde E.Saglam Tello, Delgado ve Holosko'yu cok oynatiyordu, ozellikle Holosko'yu cok istemisti ve hizli oyununda iyi kullaniyordu, ki Bursa'nin sisteminde ozellikle CL'de ciddi katki saglar sag kanattan. Bence Volkan'a karsilik kiralik Holosko, bonservisle Zapo+2/3 milyon euro ve gerekirse Tello/Delgado kiralik her 2 taraf icin de iyi bir anlasma olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Holosko'yu alacaksa Bursaspor,karşılığında mutlaka Volkan-Ozan-Sercan üçlüsünden birini takasla almalıyız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E heralde abi yok Holosko'ya karşılık Hüseyin olsun karlı çıkarız =) Holosko'nun kabul edeceğini pek sanmıyorum ama gerçekleşirse iyi bir transfer olur her ne kadar Holosko'nun gönderilmesine karşı olsam da ..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sercan gelmez bu sezonda kalmak istediğini söyledi..Büyük ihtimal Holosko'ya karşılık Volkan'ı verirler çünkü Volkan zaten açıklama yapmıştı BJK'de oynamak istediğini söylemişti..Tabi ne kadar doğru bilemem..

Kim ne derse desin Holosko önemli bir silah, bütün sezon oynadığında minimum 20 gole direk katkısı olan bir oyuncu. Ne Volkan'la ne Ozan'la kafa kafaya takas düşünülmemeli. Hele de dünya kupası öncesinde. Üzerine para verirlerse hele Bursa'ya Tabata transferinden bile büyük fiyasko olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sıze takımın yıldızını verecez. Suan kı degerı 10 mılyon euro. Sız bıze zapoyu 3 mılyona + 1 tanede kıralık oyuncu vereceksiniz. Guldurme beni. Bız gecen zaten zapoya sadece alacagını verdık. Bjk yönetımı zapoyu 5.5 mılyon euroya 4 taksıde aldı. Bu sene 2 yada 3.u senesı turkıyede zaten. Yabancı kontenjanını bosaltmak apor topar yolladigı bı oyuncu bjkde durmaz.

Kusura bakmayin ama Volkan Sen daha 1 senelik oyuncu. Ki gecen sene cok iyi muhtesem oynadi deniyor, ama sadece 6 gol ve 7 asisti var 27 macta. Holosko 5 senedir Turkiye'de ve 3 senedir Besiktas'ta ve kendini kanitlamis bir oyuncu. Bu sene 2.5 aylik bir sakatlik gecirmesine ve form tutamamasina ragmen 18 macta 6 gol 1 asist yapmis, gecen sene ise 30 macta 10 gol 7 asist, ondan evvelki sene de 30 macta 15 gol 10 asist yapmis. Yani Holosko'nun ulastigi noktaya ulasmasi icin daha cok firin ekmek yemesi lazim Volkan'in. Ha, tabii Volkan'in genc olmasi ve yerli olmasi avantaji, ama sirf yerli diye BJK 4-5 milyon euroluk oyuncuyu 15 milyon eurodan saymaz.

Ayrica yabanci kontenjanin bosalmasi icin Bursa'ya ihtiyac yok. Zapo icin Eskisehir zaten talip olduklarini acikladi ve 2 milyon euro odemeye hazir olduklarini soylediler, yine Tabata'yi da istiyordu Eskisehir. BJK Holosko'yu satmaya kalksa Avrupa'dan alicisi hemen cikar ve yurt icinden de isteyenler olur. Keza kiralik olarak bircok takim Tello ve Tabata'yi ister ayni sekilde. Bu oyunculari almamasi kayip olur Bursa icin, bizim icin degil. Zapo'yu 2-2.5tan sayarsak Holosko da 4.5-5 oluyor, ki bence bu yeterli degil. Zapo+Holosko=10 milyon euro olursa olur bence bu is.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Holosko ıle yuzde %70 anlasilmis. Ufak puruzler kalmıs. Zapo es-ese gıtmez şampıyon ligınde oynamak varken. Bız almazsak o zaman gıdebılır. Sız holoskoyu 5 mılyon euroya aldinız zaten. Hadı satınbakalım yurtdısına kaça sataçaksınız.

Besiktas'in izni olmadan nasil anlasabilirsiniz? Kaldi ki Holosko'yu taniyanlar Bursa'ya gitmeyecegini biliyor zaten. Ayrica biz Bursa'ya satmazsak Zapo hicbir yere gitmez, ya bizim istedigimiz takima gider ya da kadro disi kalip curur. Eger Zapo'yu istiyorsaniz 2.5 milyon euro'yu gelip odersiniz.
    Holosko'yu BJK satmaya kalsa 7-8 milyon euro'ya alici bulur rahatlikla, ilk olarak Rus kulupleri siraya girer zaten. Manisa''dayken daha Ingiliz takimlari ciddi teklifler yapiyordu (6.5 milyon euro), ama Holosko BJK'yi istedi ve biz de Manisa ile anlastik.

Parasız günlerimizde 7-8 M € 'ya Volkan veya Sercan'ı satmayan başkan şampiyonlutan gelecek paralardan sonra hayatta satmaz. Üstelik hiçbir oyuncunun gitmek isteyeceğini düşünmüyorum. Minimum 6 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında piyasa yapmak isteyeceklerdir.

Not: Rıza Çalımbay geçenlerde 750.000€ verirsek Zapo'yu alırız demişti. . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Besiktas'in izni olmadan nasil anlasabilirsiniz? Kaldi ki Holosko'yu taniyanlar Bursa'ya gitmeyecegini biliyor zaten. Ayrica biz Bursa'ya satmazsak Zapo hicbir yere gitmez, ya bizim istedigimiz takima gider ya da kadro disi kalip curur. Eger Zapo'yu istiyorsaniz 2.5 milyon euro'yu gelip odersiniz.
    Holosko'yu BJK satmaya kalsa 7-8 milyon euro'ya alici bulur rahatlikla, ilk olarak Rus kulupleri siraya girer zaten. Manisa''dayken daha Ingiliz takimlari ciddi teklifler yapiyordu (6.5 milyon euro), ama Holosko BJK'yi istedi ve biz de Manisa ile anlastik.

arkadaşaım tartıştığın adam Bursaspor'u araştıran adam.. Yani bir kaç duyumu olmuş olabilir.. Sen sadece varsayımlarla hareket ediyorsun.. Lütfen bir daha bu tarz fikirlerini transferler konusunda paylaşma..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

@sentugo

Sen kuluple anlasmadiktan sonra nasil oyuncuyla goruseceksin? Bunun duyumla ne alakasi var? Ayrica arastirmaci olmakla duyumun ne alakasi var? Duyum alanlari zaten goruyoruz forumlarda, herkes duyum aliyor, nerden satiliyorsa soylesinler, ben de gidip alayim.

@Crocodile1963

Zorla guzellik olmaz. Bursaspor satmazsa oyuncular Bursa'da kalir, insallah da basarili olursunuz Avrupa'da. Ama unutmayin ki bu oyuncular sadece 1 sene parladi, ayni Sercan veya M.Yildiz gibi 1 sene sonra dibe vurup fiyatlari yariya da inebilir. Veya 6+4 ciktigi an bunlarin fiyati yari yariya duser, bunu da dusunmek lazim. Zapo konusunda hakli olabilirsin, ama benim aklima 2 milyon euro diye kalmisti, 750.000 de olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursa ve Holosko açısından çok doğru bir transfer. Holosko orada kendini tekrardan bulabilir. Bizim artık Holosko'ya ihtiyacımızın kaldığını düşünmüyorum. Zapo ile ikisini verip karşılığında Volkan Şen'i almalıyız bence de.

İki yabancıdan kurtulup hem de sağ kanatı sağlama almış oluruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Parasız günlerimizde 7-8 M € 'ya Volkan veya Sercan'ı satmayan başkan şampiyonlutan gelecek paralardan sonra hayatta satmaz. Üstelik hiçbir oyuncunun gitmek isteyeceğini düşünmüyorum. Minimum 6 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında piyasa yapmak isteyeceklerdir.

Not: Rıza Çalımbay geçenlerde 750.000€ verirsek Zapo'yu alırız demişti. . .
    31 Mayıs bekleniyor. O güne kadar Zapo ile Bursaspor anlaşamaz ise Zapo büyük ihtimal bize transfer olacak...
    I'm back...

Bursaspor Futbol Şube sorumlusu Mesut Mestan az önce yerel bir kanalda Baroş, Servet, Bobo ve Holosko'ya resmi tekliflerin yapıldığını açıkladı. Ayrıca bonservisi elinde bulunan 25 yaşında Dünya Kupasında oynayacak olan iki oyuncu ile anlaşıldığını söyledi. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor Futbol Şube sorumlusu Mesut Mestan az önce yerel bir kanalda Baroş, Servet, Bobo ve Holosko'ya resmi tekliflerin yapıldığını açıkladı. Ayrıca bonservisi elinde bulunan 25 yaşında Dünya Kupasında oynayacak olan iki oyuncu ile anlaşıldığını söyledi. . .
    Nasıl yani ? holoska bi nebze de diğerleri nasıl yani =)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sonuçta ellerinde şampiyon olmuş takımın değerli oyuncuları var. Bu isimlere teklif yaparken takas teklif edebilirler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Servet adı geçen oyuncuların içinde olabiliritesi en yüksek isim. Bu adı geçen oyuncuları ellerindeki oyuncularla takas edip alacaklarsa hiç bulaşmasınlar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro yapısı korunmalı sadece oynamayan oyuncularla yollar ayrılmalı , ve bunun üstüne kaliteli en fazla 4 takviye yapılmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baros ve Bobo, misilleme anlamında yapılmş tekliferdir muhtemelen ama Servet'i Rijkaard'ın düşünmediğini hesaba katarsak, yurt dışından geçen sene aldığı gibi bir tekif almazsa gidebilir Bursa'ya.

Sonuçta ligin son şampiyonu ve ŞL'de 6 maç garanti, Holosko transferi de, Beşiktaş göndermek istiyorsa olur diye düşüüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

30 Milyon Euro isterler inşAllah...

Servet umarım gider ve başarılıda olur Bursaspor'da
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

bizim takımımızın değerli oyuncularına teklifler yapıyorlar, karşı cevap olarak gitmiştir teklifler
    birde burada geçen takas laflarına katılmıyorum, olmaması gereken şeyler. Gidip en değerli yerli oyuncularımızı kalburüstü yabancı oyuncularla değişmek akıl karı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bizim donemimizde E.Saglam Tello, Delgado ve Holosko'yu cok oynatiyordu, ozellikle Holosko'yu cok istemisti ve hizli oyununda iyi kullaniyordu, ki Bursa'nin sisteminde ozellikle CL'de ciddi katki saglar sag kanattan. Bence Volkan'a karsilik kiralik Holosko, bonservisle Zapo+2/3 milyon euro ve gerekirse Tello/Delgado kiralik her 2 taraf icin de iyi bir anlasma olurdu.
    Ben bu sezon Bursaspor'un maçlarıne pek fazla takip etmedim.Volkan Şen bu kadar mı iyi bir adamdır harbiden? Zapo artı para vereceğiz,üstüne Holosko,gerekirse Tello veya Delgado.Valla hiç de iyi bir anlaşma gibi değil bence.
    So what?
    Saike

Sayfa 16 / 68 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon

Mesaj Yetkileri