ligde toparlanmışsın şampiyonlar ligi kötü olmuş türkiye kupasında yaptığın karadenizspor vardı bunu görünce şaşırdım baya bi yahu
Sorması ayıp Türkçeyi nerden yaptın ?![]()
vay vay vay kardeşim liderliğe yükselmiş bileşampiyonluk uzak değil
![]()
TÜRKİYE KUPASI
2.HAFTA
ŞAHİNLER 4 KÖŞE
TÜRKİYE KUPASI
3.HAFTA
ANTEP KUPADA DOLUDİZGİN
TÜRKİYE KUPASI
4.HAFTA
4’TE 4
Gaziantepsporun çeyrek finalde ki rakibi Fenerbahçe. ilk maç Şükrü Saraçoğlu stadyumunda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bana bir mail adresi ver sana yamayı e-mail olarak atayım dostum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeşim lider olduk ta avrupa defteri kapandı yaa![]()
Last edited by sayinriza : 17.Ocak.2009 at 23:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
OLsun Rıza Biz Avrupada Ne Zaman Başarılı Olduk Ki 2000 Uefa Dışında![]()
GAZİANTEPSPORDA 2 TRANSER
Gaziantepspor ünlü oyuncu Gökdeniz Karadenizi 500 bin ytl karşılığında renklerine bağladı.Yıldız oyuncu böyle bir takımda forma giydiğim için mutluyum dedi.
Gaziantesporun ikinci transferi Güney afrikalı Phelelani Katzman.18 yaşındaki orta saha oyuncusu 3 milyon ytl ye trasfer edildi.
Buarada Gaziantepspor Ferdi Elması 3 milyon ytl ye Ascoliye Oğuz sabankay ı da 300 bin ytl ye Altaya sattığını duyurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol dostum verdiğin moral iyi geldi.elendiğime üzülmüştüm.artık seneye
![]()
Last edited by sayinriza : 17.Ocak.2009 at 15:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
18.HAFTA
ASLAN ŞAHİN YİNE YENİŞEMEDİ
Gaziantepspor zorlu Galatasaray deplasmanından 1 puanla döndü.Ligin ilk yarısındaki maçta da bir birini yenemeyen iki ekipten bugün daha etkili olan Sarı-Kırmızılılardı.Fakat Galatasaray bir türlü galibiyet golünü atamayınca 1 puana razı oldu.
TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI
GAZİANTEPSPOR YARI FİNALDE
Gaziantepspor 2–0 rövanşında Kamil ocakta Fenerbahçeyi konuk etti. Maçta daha atak gözüken Fenerbahçe rakibine skor üstünlüğü kuramayınca kupaya veda etti. Gaziantepsporun yarı finaldeki rakibi ise Galatasaray. ilk maç Ali Sami Yende oynanacak.
![]()
Bu Senede Double YaparsınYeni Regen'in Çok İyi ...
21.HAFTA
GAZİANTEP KÂRLI ÇIKTI
Gaziantepspor evinde ligin flaş takımı şampiyonluğa oynayan Gençlerbirliğini 2-0 yenerek Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.Maçtan sonra Rıza Hoca mikrofonlara
“Gerçekten Üst düzeyde mücadeleye sahne olan bir maçtı.Bu maçtan galip çıkmamız bizi Şampiyonluğa biraz daha yaklaştırdı.Önümüzdeki maçlarıda alarak Şampiyonluğumuzu tekrarlamak istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.
![]()
22.HAFTA
ŞAHİNLER KALEYİ GOLE KAPADI.
Son 4 maçında kalesinde hiç gol görmeyen Kırmızı Şahinler rakip fileleri de 11 kez havalandırdı. Gaziantepsporun muhteşem performansı böyle devam ederse onları liderlikten indirmek çok zor olacağa benziyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. double yaparız yeni regen dediğin gibi güzel ama bu sezon oynatamıyorum yabancı kontenjanı dolu artık inş. seneye![]()
Last edited by sayinriza : 17.Ocak.2009 at 17:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İranlı,Hollandalı ve Bu Arkadaş Seni Uçurur![]()
Son Resimler Gözükmüyor Rıza
Teşekürler sorun Giderildi.Ayrıca Zevkle Okuyorum Antep 2.Senedede Şampiyon Olacak :P
TÜRKİYE KUPASI
YARI FİNAL İLK MAÇI
ALİ SAMİ YEN DE SESSİZ GECE
Bu sezon 3. kez karşılaşan iki ekipten yine galip gelen çıkmadı. Türkiye kupası yarı final maçının 0–0 bitmesiyle Gaziantepspor avantajı eline geçirdi. Eğer Kırmızı Siyahlılar seyirci avantajını iyi kullanırsa rövanş maçında finale merhaba diyebilir.
![]()
26.HAFTA
ŞAHİNLER KARTALA DA ACIMADI
Gaziantepspor evinde konuk ettiği Beşiktaşı 2-0 yenerek bir engeli daha geçerek yoluna devam etti. Maçta daha etkili olan daha çok gol pozisyonuna giren Kırmızı Şahinler bu oyunlarını skorada yansıtınca 3 puanı alan taraf oldu.Takım Kaptanı Bekir
“Puan kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. İnşallah bu sezonda şampiyon olarak geçen seneki başarının tesadüf olmadığını herkese göstermek istiyoruz” dedi.
![]()
28.HAFTA
TİMSAHTAN ŞAHİNE BALANS AYARI
Ligde Şampiyonluğa dolu dizgin koşan Gaziantepspor Bursasporla evinde berabere kalarak 2 puan kaybetti.Bursaspor da deplasmanda alınan bir puanın sevinci vardı.
29.HAFTA
ANTEPE BİR DARBEDE KARADENİZ FIRTINASINDAN
Gaziantepspor geçen hafta evinde kaybettiği 2 puana Trabzon deplasmanında bir 3 puan daha ekledi. Son puan kayıpları Gaziantepspor cephesinin morallerini bozarken Kırmızı Şahinler 26 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.
![]()
Kötü Gidiş Başlamış Puan Durumu Nasıl Tabloyu Koyarmısın?
30.HAFTA
ANTEP KENDİNİ BULDU
Ligde son 2 hafta puan kayıpları yaşayarak taraftarlarını üzen Gaziantepspor Ankaragücünü 3-0 yenerek Taraftarlarını mutlu etti.Maçtan sonra Rıza hoca
“Hiç hesapta olmayan puan kayıplarıyla şampiyonluk yolundaki avantajımızı biraz kaybetmiştik fakat yaşadığımız bu kısa süreli duraklama döneminden çabuk çıkarak yolumuza devam ediyoruz. Artık her maç final havasında geçecek. inş. mutlu sona biz ulaşırız”
![]()
Şampiyon Olursun Bence![]()
Galatasaray Belki Beraberlik Olur Feneri Yenersin Cimbomu'da Yeneceğini Düşünüyorum
TÜRKİYE KUPASI
YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI
ANTEP KUPAYADA HAVLU ATTI
Avrupa’dan erken elenen Gaziantepspor bugün Türkiye kupasına da havlu attı. ilk maçta 0-0 gibi bir skor avantajı elde etse de kendi evinde Galatasaraya 2-1 yenilerek Türkiye kupası finalinin kapısından döndü. Gaziantepsporlu oyunculara bu yenilgi sonrası basınla konuşma yasağı konuldu.
31.HAFTA
ŞAHİN KANARYA PUANLARI PAYLAŞTI
Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin Şükrü Saraçoğlundaki mücadelesinden galip gelen çıkmadı. Rıza Hoca
“Buradan galibiyetle ayrılmayı çok istiyorduk fakat yenilmemekte bizim için avantaj. Artık önümüzdeki 3 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
![]()