Tamam ,tamam yahu sizin köy daha güzel.
Galatasaray
Kayserispor
Berabere
Tamam ,tamam yahu sizin köy daha güzel.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lincoln farklıdır demedim, en iyi yok ortada, Alex de iyi Lincoln de, bütün bu tartışma benim anlatmak istediğimdi.
Benim anlatmak istediğim şey farklıydı, sizin tartıştığınız hedef.Lincoln'un yeteneğini beğenirim zaten.Ben Gslıyım en iyi Lincoln, ben Fbliyim en iyi Alex.Onun yeri burası değil zaten.Onun altına bunu yazmamam hata.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alexin kariyerinde lincoln gibi büyük takımlarda kazandığı bir başarı yok oyun yok onu Brezilya milli takının ününden faydalanarak iyi futbolcu yapmayın..
Avrupadan biri gelse Lincolnü mü Aleximi verseler kesinlikle Lincolnü alır her zaman..Gidipte kaç milli maç oynamış bakmaz..Avrupanın unuttuğu adam değil Alex..(Deja vu oldu sanki![]()
)
Lincoln Schalke'de çağırıldı 3 defa ama sakatlandıktan sonra gidemedi... Parreira'nın bir sözü : "Biliyorum ki, Lincoln futbolu çoğumuzdan iyi biliyor, hele oyun zekası, hareketleri.." Brezilya'nın neden Lincoln'u çağırmadığını anlamış diğilim, ama demekki gelen antrenörler istememiş.
Üstelik brezilyanın adil oyuncu çağırdığını kim söyledi?Yani Bobo çağrıldı Amuiri çağrılmadı..
Yani biz burda oyuncunun yeteneğini kıyaslıyoruz milli forma sayısını değil..
Alex lincolnden iyi olsaydı avrupada lincolnün yaptıklarının yarısını yaapardı hani onu geçtim 2 maçta gönderilmezdi..
F.altaylı iyi sallamış onuda belirtmeden geçemiyCEMm..![]()
![]()
Konu kapansın arkadaşlar;
biz tekrar hakeme dönelim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sanırım 15 sayfa boyunca yazılar yazılmış...
Bütün atılan mesajları tek tek okudum. Aslında bu konunun gerçek sayfa sayısı 6'yı geçmezde neyse.
Bu haftadan sonra atılan mesajlara dikkat edelim.
- Konu harici
- Geyik türü
- Sadece yazmak için yazılmış
- Tahrik unsuru içeren
- Sadece yazmanın dışında acayip üsluplara izin verilmeyecektir.
Bilginize... Sonra ben uyarı alıyorum demeyelim.