Galatasaray
Kayserispor
Berabere
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnş bi tokat da Kayseriden yemeyiz.![]()
Haftanın maçı oLmaya aday.Bir tarafta üstçü,bir tarafta altçının oLduğu iki ekibin maçı.Her şey oLabiLir.Eğer maç 70Lere kadar goLsüz gider ve Gs maçı kazanmak için risk aLırsa Agahowa devreye girer.Tahminim Gs 1 farkLa aLır yada berabere biter..
Galatasaray bu maçı elini kolunu sallayarak kazanır.Kayserinin yıllardır Sami Yen'de nasıl oynadığını biliyoruz.Bu sene de değişmez bu.
Galatasaray açık futbol oynarsa aghahıwa birşeyler yapabilir bizde yine her zamanki gibi baya bir eksiğimiz var takıma güveniyorum ben bu kez e azından bir puan alacak büyüklere zaten şuana kadar maç vermedik ligde bu sezon
Galatasaray için rahat bir maç olacaktır.Kayserinin bu ara formda değil ve Ali Sami Yendeki maçlarda da pek iyi bir performans gösteremiyor.Skor tahminim 2-0 Galatasaray kazanır.
Güzel maç olacak eminim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray'ın Sivasspor maçında olduğu kadar zorlanmayacağına eminim. Meira Cangele ile başa çıkar o sorun yaratmaz.
Eğer Kayserispor biraz şanslı olur ve erken gol yemezse buradan puan çıkartabilir. Galibiyet çok zor. Lincoln oynuyor etkisi mutlaka görülecektir. Arda eğer kötü oynarsa magazin basınının yazdıkları ile daha çok baskı altında kalır.
Güzel maç olur.
Kayseri bu sene pekde benim beklediğim Kayseri değil..Fenerbahçeye 4 attıkları aşikar fakat Galatasaraya karşı pek şanslı görmüyorum (: ama dilerimki yanılırım (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bizi çok kötü bir dönemimizde yakalamışlardı Turgut Abi.Kayseri gerçekten de geçen seneki görüntüsünden epey uzak.
----------------------------------
Florya'da kimsenin durumu belli değil!
Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray, taraftarı önünde kazanmayı hedefliyor.
Fortis Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Sivasspor'a elenerek veda eden sarı-kırmızılı takım, Kayserispor karşısında galip gelerek şampiyonluk yarışında yeni puan kaybı yaşamamayı ve yeniden moral bulmayı istiyor.
Galatasaray'da Kayserispor maçı öncesi Hasan, Murat, Uğur ve Serkan Çalık'ın sakatlıkları devam ederken, durumları henüz netlik kazanmayan çok sayıda oyuncunun bulunması da teknik heyeti sıkıntıya soktu.
Dün yapılan çalışmaya katılamayan Meira ve Barış'ın yanı sıra, fizyoterapistler eşliğinde çalışan Baros, Nonda, Lincoln, Kewell, Aydın ve Sabri'nin durumlarının bugün yapılacak son çalışmanın ardından belli olacağı bildirildi. Ayrıca, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle dün dinlendirilen Arda'nın durumu da henüz netlik kazanmadı.
Kayserispor maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Kayserispor maçını hakem Selçuk Dereli yönetecek.
06.02.2009
Kaynak : AA
Kayserisporumun önceki senki performansından uzak olduğu açık görülüyor gerçekten ama bunun nedeninin oyuncuların kötü olmasından kaynaklanmadığınıda herkes biliyor takımda biraz rehavet var geçen yılki gelen kupa bazı futbolcuların fazla medyada gündemde olması ve en büyük etkende sakatlığın çok olması diyebilirz.Zaten baktığımızda bu sezon ligde hiç bir büyüklerle yaptığımız maçı kaybetmedik buda isteyince ne yapabileceğimizi gösteriyor sanırım son haftalarda takımda daha büyük bir düşük olduğuda belli ama ben bu maçtan umutluyum takım isterse bu kez olacak
Lincoln dönüyor diye bir haber okudum İnşAllah dogrudur bu haberde aynı zamanda Linderoth'unda oynuyacagı yazıyordu , Şöyle bir orta sahayı düşünemiyorum
---Tobi---Topal---
--Ayhan--Arda---
-----Cassio-------
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Linderoth o kadar sakatlıktan sonra uzun bir süre kendinde olmaz herhalde.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Olur valla Olur , aslında bizim teknik direktör düşünmesi lazım , Denizli'de son 10 dk sokması lazımdı ki kadroda yoktu , aynı zamanda Ftk 'daki Sivas maçlarında oynaması lazımdı neyse , maç eksigine ragmen eski haline dönücektir,
Hoşgeldin Terminatör![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tobi 18 de olur ama ilk 11 baslayamaz daha. Güven - Topal göbeği olur ortada.
Samiyende gene sonuna kadar destek vereceğiz. Bence Bu maçı sakatlıklara rağmen kazanacağız.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kayserinin eksikleri var ama bugun topuz cangele aghaowa gibi oyunculari war kayseriden umitliyim !!!
Başkan Adnan Polat'tan Kayserispor'a Yemek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, bugün öğlen Kayserispor Yönetim Kurulu'na yemek verdi.
Galatasaray Adası’nda düzenlenen öğle yemeğine Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Adnan Polat, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldı.
İŞTE 11'LER
GALATASARAY:
De Santics
Sabri
Servet
Hakan balta
Emre Aşık
Ayhan
Mehmet Topal
Arda
Lincoln
Milan baros
Nonda
KAYSERİSPOR
Süleymanou
Mehmet Eren
Ali Turan
Eren
Toledo
Mehmet topuz
Saidou
Abdullah
Ragıp
Aghahowa
Cangele
De Sanctis
Sabri - Servet - Emre Aşık - Hakan Balta
Ayhan - Mehmet Topal
Nonda - Lincoln - Arda Turan
Baros
Sanırım dizilişimiz bu şekilde.
Nonda ile baros'un yerini değiş, bence o şekilde![]()
Nonda'yı forvetin arkasında bir yerlerde oynatacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçında da öyle olmuştu. Ortada sol sağ gezip duruyor.
Ama bence de ileride oynasa daha faydalı olur. Çünkü topu aldığı zaman hemen hareketlenebilen bir oyuncu değil. Biraz hücumu yavaşlatıyor. Son topları kullanırsa daha yararlı bir oyuncu olabilir.
Hakan balta da sakatlanmis Mehmet Guveni oynatacakmis yerine.. Volkani neden oynatmiyor anlamadim
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Az önce kadro geçti. Ama yakalayamadım. Bakalım neler yapacağız.
Tribünde Fatih Terim var.
Bu arada Kayseri'den Abdullah'ı merak ediyorum nasıl oynayacak.
Lincoln klas paslar atıyor Baros'a.
Kayseri çok kapanıyo.Golü yemesi yakındır.
Sanırım şu anda Sol Beksiz oynuyoruz![]()
Galatasaray da Kayseri de pek iyi başladı denilmez, orta saha mücadelesi oluyor sadece, Servet ceza sahasında Cangele'yi elle indirdi.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lincoln yerde penaltımı amanınn
edit: lincoln'e sarı kart :S