Sayfa 16 / 91 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rafael Van der Vaart sakat olduğunda kendine yer bulur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bencede iyi bir yedek olur ancak..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamburg takıma takviyeelrde bulunuyor ama yıldız oyuncu almaları lazım şampiyonluğa oynamaları için bu tip oyucularla çok zor

Del Piero_10 Misafir

Default Düşmanlığın bu kadarı: 54-1

Almanya'da amatör bir Türk takımının bir üst lige yükselmemesi için Alman takımlar şike yaptılar

Vatan gazetesinin haberine göre ligde ikinci sırada bulunan ve son haftaya 37 gol averajıyla önde girerek C Ligi'ne çıkmayı garantilediğini düşünen Türk takımı Germania Nippes II'nin hayali, SpVg Rheinkassel Langel II'in attığı 54 golle sona erdi.

İki Alman takımı arasında oynanan şikeli maçın takımlarının bir üst lige çıkmasını engellemek olduğunu belirten Germania Nippes Kulübü Başkanı Ercan Kabakçı, "Böyle bir şeye göz yumamayız. Futbol centilmenlik sporudur. Bizim bir üst lige çıkmamızı engellemek için yapılan bu davranış sportmenliğe yakışmamaktadır. Futbol federasyonuna şikayette bulundukö dedi.

Köln Kreisliga D'de sezon boyunca başarılı bir mücadele vererek yakın takipçisine 37 gol averajıyla ligde ikinci sıraya yerleşen Türk takımı Germania Nippes II'nin C Ligi'ne çıkmasını önlemek için iki Alman takımı, büyük bir skandala imza attı. Ligin son haftasında üçüncü sırada bulunan SpVg Rheinkassel-Langel II ile rakibi DJK Löwe II arasındaki karşılaşmanın 54-1 gibi farklı sonuçlanması tüm dikkatleri bu maça çekti. Maç boyunca adeta ayaklarına top değmeyen DJK Löwe'nin oyuncuları sadece bir gol atarken, rakip Alman takımdan 54 gol yiyerek futbol tarihine geçtiler.

Rheinkassel-Langel'in rakibine her 100 saniyede bir gol attığı bu sıra dışı maçın nedeninin ise Türk takımı Germania Nippes II'nin çıkışını önlemek olduğu öne sürüldü. Türk takımı son haftaya 37 gol averajıyla, SpVg Rheinkassel Langel II'nin önünde ligde ikinci sırada girdi. C ligine yükselmesi kesin gözüyle bakılan Germania Nippes II, son maçını da DİTİB Spor II'ye karşı 10-0 kazanmasına rağmen, yakın takipçisinin 54-1 gibi farklı galibiyetine yetişemeyince, bir üst lige çıkma rüyaları hayal oldu.

İki Alman takımı arasında oynanan şikeli maçın takımlarının bir üst lige çıkmasını engellemek olduğunu belirten Germania Nippes Kulübü Başkanı Ercan Kabakçı, tepkisini şöyle dile getirdi:

"Böyle bir rezalete göz yumamayız. Futbol centilmenlik sporudur. Bizim çıkmamızı engellemek için yapılan bu davranış sportmenliğe kesinlikle yakışmamaktadır. Futbol federasyonuna giderek şikayette bulunduk. Zaten Federasyon bizim şikayetimizden önce soruşturma başlatmış. Bu işin peşini bırakmayacağız. Bundan bir ay önce DJK Löwe II takımıyla maç yapmıştık. O maçta illegal bir oyuncu oynattıkları iddiasıyla Futbol Federasyonu'na şikayette bulunduk. Bu şikayetimizden ötürü bize böyle düşmanca davrandıklarını düşünüyorum. DJK Löwe II zaten ligde sürekli sorun çıkartan bir takım. Maçlarda başka takımlarla çıkarttıkları kavgalardan ötürü Federasyon bu sezon 6 puanlarını silmişti." Germania Nippes II Takımı'nın forvet oyuncusu Muhammet Tosun (23) da yaşananlardan üzüntü duyduklarını belirterek, "Centilmenliğe sığmayan bir davranış. Takım olarak hepimiz çok üzgünüz" dedi.

Bölge Futbol Komisyonu Başkanı Herman-Josef Schmitz ise iki takım arasında 54-1 gibi böylesine farklı bir skorla biten maçı, "Ahlaksız bir davranış olarak nitelendirdi. Olayın futbol federasyonuna bildirildiğini söyleyen Schmitz, buradan alınacak kararın sportmence olmasını beklediğini de sözlerine ekledi. Karşılaşmayı yöneten hakem Helmut Koch de Express gazetesine yaptığı açıklamada, "Benim de elim kolum bağlandı. Maçı karşı takımın pasif oyunu yüzünden kesemezdim. Böyle bir şey hayatım boyunca ne duydum, ne de yaşadım. Kendimi, dalga geçilmiş gibi hissediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Vatan

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

skandal....

Nesil
    2006

Bu maçta şike olduğu kesinleşmiştir. Bu kadarda ırkçı olunmaz ki.

Kadro çok derin ve iyi Hamburger SV Bundesliga Şampiyonu olabilicek bir kadrsou var...Kosi Saka alternatif bir oyuncu olur büyük ihtimalle...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok artık.Ne olursa olsun 54 tane yenilmezki.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu kadarda olmaz artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı çok merak ediyorum nasıl 54 gol atıldı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ümit Frankfurt ile anlaştı!

Eintracht Frankfurt, 22 yaşındaki Türk kökenli orta saha oyuncusu Ümit Korkmaz'ı transfer etti.Eintracht Frankfurt kulübünün internet sitesinde yer alana açıklamada, Avusturya Milli Takımı oyuncusu Ümit ile görüşmelerin tamamlandığı, Rapid Wien ile de transfer sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. Türk ve Avusturya vatandaşı olan Ümit ile de 30 Haziran 2012 yılına kadar bir sözleşme imzalanacağı belirtildi. Ümit, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı kadrosunda yer alıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

cok iyi transfer, gelecek yil süper frankfurt görecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yuh be 1.5 dkya bir gol olmuş.Bu maçta şike olsada Almanlar birbirini kollar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence genç bir kaleciye yönelmeliydi Bayern.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

iyi bi alternatif

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

tebriği hakettiler

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

bu sadece bild in haberi resmi olarak acıklama yapılmadı hala

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende ümit özat sandım Milli takım için bayağı oyuncu kaptırmışız..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ümit özat sandım vallahi ben de

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şimdilik idare eder ama, kahn gibi bir kaleci yaratmak için genç yetenekli biri kesinlikle yetiştirilecektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence artık Lehmann bitti, çok büyüleyici bir performans beklemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Daha genç ve kaliteli bir kaleci almalıydı Bayern.Butt nereye kadar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende Ümit Özat sandım .Keşke Avusturya değildi milli takımımızda oynasaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yuh artık yazık ya herşey para değil be.1 sezonun başarısını para 1 dakikada bitirmiş yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yuh ! Bu kadarınada pes artık, şike olduğu apaçık

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu Almanlar'dan herşey beklenir. 54 değil 154 tanede atarlardı bunlar.
    Last edited by Burak Duran : 06.Haziran.2008 at 13:57 Reason: silinmis mesajlar uzerine yorum

bu transfer de yılan hikayesine döndü valla

Hayırlısı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bayern bu sene 4. olmanın acısını kötü çıkaracak...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ribery 25 Milyon Avro'ya Resmen Bayern'de!

Fransa'nın Olimpik Marsilya takımı, bünyesinde bulundurduğu eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery'yi Bayern Münih'e sattığını resmen açıkladı.

Marsilya Kulübü, Fransa Millî Takımı'nın da değişmezi hâline gelen Franck Ribery'yi, tam 25 milyon Avro'luk bonservis bedeliyle Alman kulübüne resmen sattı. Bu rakam, Bundesliga transfer tarihi için, bir rekor.

Franck Ribery, Fransa Millî Takımı kampından ayrıldıktan sonra, Perşembe günü Münih'e giderek sağlık kontrolünden geçecek. Ünlü futbolcunun, aynı gün imza törenine katılması bekleniyor.

Sayfa 16 / 91 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon

Mesaj Yetkileri