Sayfa 160 / 166 İlkİlk ... 60110150158159160161162 ... SonSon
4,771 ile 4,800 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

2007 yılında asla Chelsea'yi çalıştırmam diyen adam Chelsea'nin başına geçmiş . Benitez'de sezon sonunu göremez bence . Benitez için en doğru takım tekrardan Liverpool olurdu ama Rodgers yavaş yavaş toparlıyor. Chelsea geçen sezon ki Şampiyonlar liginin getirdiği rehavetle bu sezon ayaklar yere sağlam basmıyordu zaten. O takımdaki egoyu tatmin etmek çok zor çok. Bir Mourinho birazda Ancelotti üstesinden gelebildi.

Di Matteo'ya büyük saygısızlık yapıldı. Sen, yıllardan beri CL de CL diye tutturup sonunda kupayı alan adam, Abramovic. E be adam Di Matteo almış işte. Biraz daha sabretmesi gerekiyordu. Sırf CL de şansı çok aza dindi diye olmamalıydı böyle.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

benitez en geç 10 hafta sonra kovulur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default QPR'da beklenen ayrılık!

23 Kasım 2012 15:53 NTV Spor
    Premier Lig kulüplerinden Queens Park Rangers, üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle menajer Mark Hughes'un görevine son verdi. İngiliz basınına göre Hughes'un yerine göreve Harry Redknapp getirilecek.

Premier Lig kulüplerinden Queens Park Rangers, üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle menajer Mark Hughes'un görevine son verdi.
    Sezon öncesi yapılan büyük yatırıma karşın, Queens Park Rangers'ın ligin ilk 12 haftasında galibiyeti bulunmuyor. Ligin son sırasına demir atan takımın, Manchester United ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi, kulüp yönetimi, Mark Hughes'un görevine son verildiğini açıkladı

Takımı, Manchester United karşısına Hughes'un yardımcıları çıkaracak. "Daily Mail" gazetesi, Queens Park Rangers'ın yeni menajerinin, Ukrayna Futbol Federasyonu ile de görüşmeler yürüten Harry Redknapp olacağını yazdı. Gazeteye göre Redknapp, Manchester United maçından hemen sonra göreve başlayacak.

Kaynak | Ntvspor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Queens Park Rangers, Harry Redknapp ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımı emanet edecek en iyi isimi bulmuşlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Balotelli sonunda Mancini'yi delirtti.Antremanda kavga etmişler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belatelli.
    Canım FEDA olsun sana !

sakary Ali Misafir

Devre arasında göndersinler artık başkaları uğraşsın biraz da

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saran Medya yayın haklarını 3 yıllığına satın almış.Gerçi yine paralı olur,yine izleyemeyiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Arsenal-Blackburn maçından önce Kazım'ın verdiği bir röportajı okumuştum.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Olympiakos'a kiraladığı, bu sezonsa Blackburn Rovers'ta kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım, Federasyon Kupası'nda taraftarı olduğu Arsenal'e gol atmak istediğini söyledi.
    http://spor.haberturk.com/futbol/hab...657-sisko-turk

Dediğini de yaptı gol attı ve Arsenal'ı yıktılar. Şu adamda az futbol karakteri olsaydı ve yeteneğini işlemek için çok çalışsaydı büyük bir oyuncu olacaktı. Futbolcu listeme "Kafasıyla ayaklarını bir çalıştırmayan" diye giren oyunculardan biri oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benitez Mayıs'da bırakıyor görevi. Mou gelir umarım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.sporxtv.com/futbol/ingilt...rSXTVQ43782SXQ

Lukaku fena dalga geçmiş Torres ile.Şu hallere düşecek forvet değildi Torres.Cidden çok ama çok üzülüyorum halini gördükçe,ne oldu da bu hale geldi.Geçen yılın sonlarına doğru kıpırdanma gelmişti,bu yıla da iyi başlamıştı ancak tekrar düştü formdan.İyi,kötü fark etmez yıllardır keşke Galatasaray'a gelse diye umuyorum,ama boş umutlar işte.

Lukaku'ya gelecek olursak,onun için denecek bir şey yok.Allah'ından bulsun.Elbet bu davranışlarının hesabını verecek.Başarılı olmak istiyorsan kimsenin hakkını gasp etmeyeceksin,kimseyi aşağılamayacaksın.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://www.sporxtv.com/futbol/ingilt...rSXTVQ43782SXQ

Lukaku fena dalga geçmiş Torres ile.Şu hallere düşecek forvet değildi Torres.Cidden çok ama çok üzülüyorum halini gördükçe,ne oldu da bu hale geldi.Geçen yılın sonlarına doğru kıpırdanma gelmişti,bu yıla da iyi başlamıştı ancak tekrar düştü formdan.İyi,kötü fark etmez yıllardır keşke Galatasaray'a gelse diye umuyorum,ama boş umutlar işte.

Lukaku'ya gelecek olursak,onun için denecek bir şey yok.Allah'ından bulsun.Elbet bu davranışlarının hesabını verecek.Başarılı olmak istiyorsan kimsenin hakkını gasp etmeyeceksin,kimseyi aşağılamayacaksın.
    Site tarafından videonun altına eklenen bilgi:
    İngilizler 2011 yılında büyük umutlarla Anderlecht'ten transfer edilen fakat 2011-2012 sezonunun 2. yarısından beri West Bromwich Albion'da kiralık olarak oynayan Romelu Lukaku'nun Belçika'da katıldığı bir televizyon programındaki sözlerinin altına gerçek olmayan İngilizce altyazı yazarak aylardır gol sıkıntısı çeken Fernando Torres'le dalga geçti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Site tarafından videonun altına eklenen bilgi:
    İngilizler 2011 yılında büyük umutlarla Anderlecht'ten transfer edilen fakat 2011-2012 sezonunun 2. yarısından beri West Bromwich Albion'da kiralık olarak oynayan Romelu Lukaku'nun Belçika'da katıldığı bir televizyon programındaki sözlerinin altına gerçek olmayan İngilizce altyazı yazarak aylardır gol sıkıntısı çeken Fernando Torres'le dalga geçti.
    Ben ilk baktığımda öyle bir yazı görmemiştim.Tam Sporx'ten beklenecek hareketler.Düzeltmiş olmalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok guldum buna

Adam butun antreman ustlerini almis giyinmis gelmis, bide sahaya girmis takimla isinma haraketleri yapiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bunun üstadı Remi Gaillard'dır, Merak eden youtube'dan izlesin onlarca videosu var..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok güzel yapmış ya, helal olsun adama. İyi güldüm
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Michael Owen sezon sonu bırakmaya karar vermiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sakatlık belası peşini bir türlü bırakmadı ve onu bitirdi. Çok severdim kendisini, yolu açık olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kimse yazmamış şaşırdım açıkcası.Cardiff'in ardından EPL'ye yükselen 2. takım Hull City oldu.Hasreti dindirdiler sevdiğim bir takımdı iyi oldu onların çıkması.Play-off eşleşmeleri ise şöyle :

Watford - Leicester City

Brighton - Crystal Palace

4 Takımda bayadır uzaktı EPL'ye.4 Takımında kadroları kaliteli başa baş maçlar olacaktır.Kadro kalitesiyle Watford-Leicester'den üstün olan Palace-Brighton yeneni şampiyon olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex Ferguson sezon sonunda bırakacağını açıkladı. Efsane gidiyor artık. Bakalım yerine kim gelecek, Mourinho getirlir mi acaba ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sir bırakıyor demek, ben ölünce bırakır diye düşünüyodum. Mourinho'nun geleceğini zannetmem, Britanyalı birisi gelir yine.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

david moyes , solskjaer , mourinho 3 lüsünden 1 i gelir valla bi garip oldum ferguson bıraktı yazısını görünce

Bence Manutd bundan sonra yavas yavas gerilere düşer. Liverpool'un şimdiki haline gelir.
    City ile Chelsea alır götürür. Arsenal'in de şansı var ama çatır çatır imzaları attırmaları lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence Manutd bundan sonra yavas yavas gerilere düşer. Liverpool'un şimdiki haline gelir.
    City ile Chelsea alır götürür. Arsenal'in de şansı var ama çatır çatır imzaları attırmaları lazım.
    Chelsea ve City ligi domine edecek takım değiller. Bu iki takım sezonluk yakaladığı büyük başarılarla hemen doyuyor. İki takımda son senelerde kupa bazında beklentileri karşılasa da istikrarsız.

Manu'nun yerini alacak tek takım var oda Arsenal. Liverpool baya baya geriledi çünkü. Yeterince sabır gösterilmezse belli bir düzene girmeleri zor bence. Arsenal yeni stadı yaptırdıktan sonra genç oyunculara yöneldi. Bir çok genci transfer edip sonrasında başka takımlara sattı. Sattığı oyunculardan büyük paralar kazandılar. Ama son iki sezonda artık Arsenal'da hazır oyuncuları transfer ediyor. Arteta, Mertasacker, Giroud, Podolksi, Cazorla, Monreal transfer edildi. Kadroda bulunan sivrilmiş oyuncuların sözleşmeleri uzatıldı. Şahsen ligde ilk dördün dışında kalacaklarını düşünüyordum. Ama şampiyonlar liginden elenmelerine rağmen şahlanıp ligde farkı kapadılar. Yapılacak doğru hamlelerle Arsenal Manu'nun tahtına oturabilir. Sonuçta Arsenal'da bir sistem takımı. Manu'da yerinde sayacak değil elbette. Ama Fergie'nın bırakmasından sonra sekteye uğrayacakları kesin. Fergie'nın yerine kim gelirse gelsin o alışılmışın dışına çıkmak kolay olmayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Nedense Solksjaer'in geleceği kanaatindeyim.Alex'in öğrencisi neticede

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maçta sakız çiğneyen biri gelir.Gelenek bozulmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir devrin sonu, vay be ... Yerine Roy Keane veya Moyes geçecektir. Moyes ihtimali daha kuvvetli.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Amkspor ‏@Amkspor 4 dk
    Manchester United'in yeni teknik direktörü David Moyes oldu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri