Türkçe'ye çevrilse de okusak.
Türkçe'ye çevrilse de okusak.
Ne yazık ki İsveççe sanırım o kitap kapaktan anladığı kadarı ile.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Türkçe'si çıktığında alacağım ilk kitap olacakIbra'nın hayatını o kadar merak ediyorum ki...
Biraz baktımda Wiki'ye göre yok Google Translate'ye göre varJag Är "Ben" demekmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Wiki'de ki bilgi yanlış o zaman İsveççe diye bir dil var.
İsveççe konuşan tanıdıklarım var.![]()
Çevirsinler de bir okuyalım bakalım. Juventus'un o çalkantılı dönemini, Barcelona'dan ayrılışının hikayesini falan.![]()
isveççe diye bir dil yok mu? isveç'te nece konuşuluyor o halde?![]()
Juventus ile ilgili bölümün bir kısmı
''Moggi ile ilk karşılaşmamda güçlü bir kişi olduğunu gördüm. Bunu giyiminden ve davranışlarından anladım. Ama o gün(istifadan önce) o başka bir kişiydi. Karşımızda ağlamaya başladı. Beni en çok etkileyen olay bu oldu. Mideme yumruk yemiş gibi hissettim. Her zaman güçlü görünmüştü onu hiç böyle görmemiştim.
Calciopoli skandalı bir saçmalıktan ibaret. En azından büyük bölümü. Biz hakemler sayesinde kazanmamıştık. Kazandık çünkü çok çalıştık ve en iyisiydik. Hep savaştık ve hiç yardıma ihtiyaç duymadık. Olan biten herşey tamamen saçmalık.''
"The first time I met Moggi it was immediately clear that he was a powerful person. The way he dressed and behaved. He was a different person during that meeting, though. He stood there and started crying in front of us. That's what's impressed me most," Ibrahimovic reveals in his autobiography.
"It felt like a punch in the stomach. He had always looked strong and I had never seen him like that before. He had always radiated power and strength and seemed to be in control of what happened. I felt compassion for him when I saw him in that state."
"The Calciopoli scandal is all nonsense, in my opinion. At least the most of it is. We didn't win because referees did us favours. We won because we worked very hard and were the best. We always fought hard and didn't need any help. It's all bulls***."
ibrahimoviç'i okumayacamda kimi okuyacağım![]()
Her ülkenin kendine has "ce,çe"si yoktur. Örneğin Breziylaca yoktur. Onlar Portekizce konuşur. Wiki'de de Fransızların çoğunlukla yaşadığı yerde Fransızca, İtalyanların çoğunlukta olduğu yerde İtalyanca, Almanların çoğunlukta olduğu yerde Almanca konuşulur. Resmi dili Latincedir yazıyor.
Edit : Aman bee. İsviçre'yle İsveç'i karıştırmışım. Küçükkende karıştırırdım hepNeyse genel kültürümüz artmış oldu
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Haha genel kültür yarıştırmaya dönmüş iş![]()
İsviçre ne alakaAdam İsveçli
![]()
İbrahimoviç sayesinde kitap okumadan ok şey öğrendik..![]()
İsveçin dili İsveççe'dir. İngilizce'de ise
Swedish language olarak geçer.
nokta...
Eee ne olmuş Ibrahimovic kitap mı yazmış?![]()
İtalya Futbol Federasyon'una Calciopoli skandalındaki rolü nedeniyle 443 miyon € tazminat davası açılıyor. Moratti saçmalık olarak nitelemiş.
![]()
O dönemki Juventus'un bugünkü Barcelona'yı yeneceğini düşünmüyorum, Juventus'un düşüşü İtalya Ligi'ni etkilese de Dünya'yı etkileyecek büyüklükte değildi. Milli takım ise skandal ortaya çıktıktan bir ay sonra Dünya Kupası'nı kazandı.
umarım bi yayınevi tr haklarını alır da okuruz.
Serie A yayın haklarını D-Smart almış.
Ben 100 milyon Euro'ya da razıyımkeşke alabilsek ama sanmıyorum.