Sayfa 160 / 220 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon
4,771 ile 4,800 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Seçimi Fikret Orman kazanırsa yapacağı savunma belli. O kişilerin kulüple ilgisi kesilmiştir. Buyrun 2 senedir kulübün içinde değiller.

Ama seçimde Adalı kazanırsa Beşiktaş seneye Avrupa'da yok. Başkanlık seçimi bir daha yapılır ve Fikret Orman küsmüş olur her halde.

not: birkaç saat içinde Serdal Adalı başkanlık adaylığından çekilecek diye bir bilgi aldım.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş başkanına yakışan karar açıklanana kadar seçimleri ertelemektir. Her ne kadar Fikret Orman'ın seçilmesini istesem de Serdal Adalı'nın suçsuz olduğuna inanıyorum. Adil davranılmalı kurnazlığa yer yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben, bizim maçta şike olduğunu düşünmüyorum. Ceza almamızı gerektirecek tek sebep, transfer usulsüzlüğü olabilir, ki bunu yapan tek takım da biz değiliz. Bundan ötürü ceza alacaksak, dünyada bu durumdan ötürü ceza almayan birçok takımın takipçisi olmak gerekli diye düşünüyorum.

Bu arada, Adalı açıklama yapmış çıkan haberlerle alakalı.

http://www.haber1903.com/Besiktas-13...ini_verdi.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, bizim maçta şike olduğunu düşünmüyorum. Ceza almamızı gerektirecek tek sebep, transfer usulsüzlüğü olabilir, ki bunu yapan tek takım da biz değiliz. Bundan ötürü ceza alacaksak, dünyada bu durumdan ötürü ceza almayan birçok takımın takipçisi olmak gerekli diye düşünüyorum.

Bu arada, Adalı açıklama yapmış çıkan haberlerle alakalı.

http://www.haber1903.com/Besiktas-13...ini_verdi.html
    Hayırlısı

Eğer Fener men edilirse Beşiktaş edilmezse Beşiktaş Şampiyonlar Ligine mi gidiyor?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Eğer Fener men edilirse Beşiktaş edilmezse Beşiktaş Şampiyonlar Ligine mi gidiyor?
    evet

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seçim o kadar kötü bir döneme geldi ki, herkesin eli kolu bağlandı. Ne TD belli, ne transferler belli, ne stad işleri belli. Şu seçim artık ertelenmeden tamamlansın artık hayırlısıyla.
    Canım FEDA olsun sana !

Artık ertelenemez sonuç 1 temmuz da açıklanacakmış. Eğer ertelenirse en az 2 temmuz da yapılacak demektir ki takım ayın 26'sında toplanıyor. transfer yapılmasın stad yıkılmasın mı yani beklenemez.

Orman, Beşiktaş’ta görevde olduğu dönemde borçların düşmediği konusuyla ilgili iddialara da şöyle yanıt verdi: "Zaten seçimden bir gün önce mali ve idari kurulumuz var. Burada neyin ne olduğu genel kurul üyelerine anlatılacak. Doğru bilgiler, statta olduğu gibi, benim tarafımdan resmi evraklarla anlatılacaktır. Kamuoyunu yanlış yönlendirmenin manası yoktur. Konuşan arkadaşların havadaki laflarla değil, doğru veriler üzerine hareket etmeleri lazım. Hırslarının, zekalarının önüne geçmemesi lazım. Hata yapıyorlar, Beşiktaş kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar. Doğru şeyler değil."

Ayrıca Fikret Orman 'Teknik direktör ve stad konuları neredeyse belli ama seçim arifesinde açıklamayacağım.'dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.kartalbakisi.com/gundem/a...ti-h22482.html

Bayağı ciddi adımlar atıyor Serdal başgan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sponsor konusunda Emirates ile anlaşmak gerçekten büyük başarı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük bir hamle yapmış gerçekten Serdal Adalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Atılan adımları ve yapılan açıklamaları dinledikten sonra, Serdal Adalı'nın başkan olmasını istiyorum artık. Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike sürecinden ötürü de, bu isteğim 2 kat daha arttı.

Umarım, yeni başkanımız Serdal Adalı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Serdal Bey'in ceza alma ihtimali yüzde birdir. Başkanlıktan çekilme ihtimali ise yüzde sıfırdır."
    Ben de aklanacağımıza ve Serdal Adalı'nın ceza almayacağına yürekten inanıyorum. Allah utandırmasın.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "İnandıklarımızın peşinde koşuyoruz hayallerin peşinde değil göreve geleceğiz inancındayız."
    Seçimin sonunda Beşiktaş kazansın, başka bir isteğim yok.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Bir yerli bir yabancı teknik adamla anlaştık. 17 Haziran sabahı doğru hangisi ise onla anlaşacağız."
    Yerli Mustafa Denizli, yabancı Felix Magath. Hayırlısı...

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Orta saha-forvete bir yıldız getireceğiz ama bunu 17 Haziran sabahı açıklayacağımız hoca belirlicek."
    Sissoko ve Torres isimleri konuşuluyor. Torres çok zor, daha gerçekçi isimlerin peşine düşmeliler.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Önder Özen bizimle çalışmak isterse oturup konuşacağız memnuniyetle devam ederiz."
    Önder Özen'in kalması, herkes için hayırlı olacak diye düşünüyorum. Umarım anlaşırlar ve devam edilir.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Yıldırım Demirören'e hesap sormak yakışmaz oturup fedakarlık noktasında anlaşacağız işi çözeceğiz."
    En azından hesap soracağız diye oyalamıyor. Doğrusunu söylüyor. Zamanla inşallah hesap da soracağımız günler olur.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "BJK TV yenilenecek yepyeni taraftara yakışır bir hal alacak ilk işlerden biri bu olacak."
    İşe Tuğrul Yenidoğan'ı kovarak başlasınlar.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Oynamak için Arena,Saracoglu ve Kasımpaşa'yı düşünüyoruz; ama Olimpiyat kesinlile olmayacak."
    Kasımpaşa olsun, bizim olsun. Fikret Orman seçilirse de, Olimpiyat Stadı'ndayız.

Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Beşiktaş için bir gururdur. Stat yapımı için dünyanın en büyük firması Emirates'ten teklif aldık."
    Vizyondan kastım budur işte. En basit örneklerden birisi. Kaptan Demirçelikle, Kalde Boruyla falan sponsor işi yürümez.

KAYNAK: Alper Üstündağ - Radyospor
    Last edited by footballer33 : 12.Haziran.2013 at 17:54

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hesap sorsana hesap sorsana DEMİRÖREN'den hesap sorsana !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Last edited by footballer33 : 12.Haziran.2013 at 18:25

Hesap sormaktan kasıt nedir? Yani ben Fikret Orman'ın sessiz kalmasını Demirören'in senetleri işleme koymamasına bağlıyorum ve hak da veriyorum. Şimdi sen bu adama dava açsan ekstra 100 Milyon Euro daha borç çıkacak.

Atılan adımları ve yapılan açıklamaları dinledikten sonra, Serdal Adalı'nın başkan olmasını istiyorum artık. Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike sürecinden ötürü de, bu isteğim 2 kat daha arttı.

Umarım, yeni başkanımız Serdal Adalı olur.
    Serdal Adalı hakkında çıkan her haberi doğru mu zannediyorsun? En basit örneği listesinde yer alacak denen o zenginlerden hiç biri yok. Emirates'le anlaşmış diyorlar bak burdan alıntı yap Emirates Beşiktaş'ın sponsoru olmayacak. Kendisi bile gazetelerden okuyordur bu haberleri. Medya da Serdal Adalı'nın yanında çünkü Serdal Adalı kazanırsa medyaya da iş çıkacak. Yok Torres'miş. Serdal Adalı Torres'in olduğu odaya giremez. Ya da girer kulübe de bir o kadar borç girer ama. 'Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike süreci'. Vay anasını be. UEFA'da beklemiş beklemiş Beşiktaş'ın seçimi olsun. Serdal zaten kesin aday olur. Hee kazanmasın o diye de bir dava açalım demiş. Yaa seçimden haberleri bile yoktur adamların. Ligler bitti dava süreci başladı. Bu sadece Beşiktaşa'a olsa hadi neyse Fener'in 5 davası var. Ayıptır ya kulüp yeni yeni kurtuluyor bu tip adamlardan. Lütfen nasıl oldu da bir sene geçtikten sonra maskeli Demirören'in başkan olmasını istesiniz...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni sezon forması mı yoksa antrenman forması mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antrenmandır bu
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Geçen sezonun antrenman forması olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Serdal Adalı hakkında çıkan her haberi doğru mu zannediyorsun? En basit örneği listesinde yer alacak denen o zenginlerden hiç biri yok. Emirates'le anlaşmış diyorlar bak burdan alıntı yap Emirates Beşiktaş'ın sponsoru olmayacak. Kendisi bile gazetelerden okuyordur bu haberleri. Medya da Serdal Adalı'nın yanında çünkü Serdal Adalı kazanırsa medyaya da iş çıkacak. Yok Torres'miş. Serdal Adalı Torres'in olduğu odaya giremez. Ya da girer kulübe de bir o kadar borç girer ama. 'Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike süreci'. Vay anasını be. UEFA'da beklemiş beklemiş Beşiktaş'ın seçimi olsun. Serdal zaten kesin aday olur. Hee kazanmasın o diye de bir dava açalım demiş. Yaa seçimden haberleri bile yoktur adamların. Ligler bitti dava süreci başladı. Bu sadece Beşiktaşa'a olsa hadi neyse Fener'in 5 davası var. Ayıptır ya kulüp yeni yeni kurtuluyor bu tip adamlardan. Lütfen nasıl oldu da bir sene geçtikten sonra maskeli Demirören'in başkan olmasını istesiniz...
    Emirates konusunda, sadece başkan olmasını beklemek lazım. Tüm bu yazılanlar, Emirates falan yalan çıkarsa zaten senden önce ben eleştiririm kandırdı bizi diye; fakat Fikret Orman'ın da yalanlarını az dinlemedik (hesap sormak en bilinen örnek). Zaman gösterecek söylediklerinin doğru olup olmadığını; ancak benim duyduklarım ve yazılanlar Adalı'nın sözü güvenilir birisi olduğu yönünde.

Demirören maskesi falan derken, neyini gördün de öyle söyledin? Transferlerdeki başarısı ortada. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2'ye bitirmesi ve Quaresma'yı 300 bin euroluk fark için haftalarca bekletmesi gibi. Torres, zaten çok zor bir transfer ve gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Belki de, dediğin gibi ortaya atılan bir yemdir, medya yanındadır.

UEFA'nın içinde Şenes Erzik de var, bilmem farkında mısın ve önceden yapılan açıklamalar da vardı, şike süreciyle alakalı. Bu günleri biliyorlardı yani. Demirören bile bu işin içinde olabilir, zira Fikret Orman'ı desteklediğini biliyorum. Bunlar benim düşüncemden öte, bilgim; bunu söyleyim. Onu da şu twitle destekleyebilirim. 2 hafta önce atılmış bir twit, yeni değil:

@mechulhaberci 29 May
    Serdal Adalının Başkanlığa Adaylığını engellemek için, Yıldırım Demirören'in S.Erzik ile görüşüp UEFA kararını hızlandırdığı söyleniyor.

Tekrar söylüyorum, bütün bunların doğru olup olmadığını başkan seçilirse anlayabileceğiz; fakat siz de gözlerinizi açın artık. Fikret Orman'ın listesini de gördüm, Beşiktaş'ı yönetebilecek bir kadro yok yönetimde. Şubeleri kapatmaya, FEDA sezonunu yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Beşiktaş başkanına yakışan karar açıklanana kadar seçimleri ertelemektir. Her ne kadar Fikret Orman'ın seçilmesini istesem de Serdal Adalı'nın suçsuz olduğuna inanıyorum. Adil davranılmalı kurnazlığa yer yok.
    Fikret Orman erteleyemez tek başına diye biliyorum. Kurulun erteleme yetkisi var herhalde. Fikret Orman başkan seçilmek için ertelenmesi yönünde görüş belirtmiyor bence. Stadın sembolik yıkımı gibi yaptığı hareketlerde bence başkan seçilmek için yapılan hareketler. Ben daha önce hiç stad yapan bi klüpte böyle bir şey görmedim.

Seçimin ertlenmemesi bizim için çok kötü olur.Başkan büyük ihtimalle Serdal Adalı olacak gibi görünüyor.Yönetimi çok sağlam.Açıklamalarıda heyecanlandırdı bence kongre üyelerini. Serdal Adalı başkan olduktan 20 gün sonra karar verilecek Serdal Adalı ve bizim hakkımızda. Serdal Adalı'nın alehinde bi karar olursa başkanlığı sadece 20 gün sürecek ve başkanlığı düşecek. Fikret Orman'da ondan sonra aday olmaz. Zaten camiada aday olabilecek isimler var ama kimse çıkıp aday olmuyor.Beşiktaş başkanı olabilecek güçte olmayanlar o zaman gelir başkan olur.

Emirates konusunda, sadece başkan olmasını beklemek lazım. Tüm bu yazılanlar, Emirates falan yalan çıkarsa zaten senden önce ben eleştiririm kandırdı bizi diye; fakat Fikret Orman'ın da yalanlarını az dinlemedik (hesap sormak en bilinen örnek). Zaman gösterecek söylediklerinin doğru olup olmadığını; ancak benim duyduklarım ve yazılanlar Adalı'nın sözü güvenilir birisi olduğu yönünde.

Demirören maskesi falan derken, neyini gördün de öyle söyledin? Transferlerdeki başarısı ortada. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2'ye bitirmesi ve Quaresma'yı 300 bin euroluk fark için haftalarca bekletmesi gibi. Torres, zaten çok zor bir transfer ve gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Belki de, dediğin gibi ortaya atılan bir yemdir, medya yanındadır.

UEFA'nın içinde Şenes Erzik de var, bilmem farkında mısın ve önceden yapılan açıklamalar da vardı, şike süreciyle alakalı. Bu günleri biliyorlardı yani. Demirören bile bu işin içinde olabilir, zira Fikret Orman'ı desteklediğini biliyorum. Bunlar benim düşüncemden öte, bilgim; bunu söyleyim. Onu da şu twitle destekleyebilirim. 2 hafta önce atılmış bir twit, yeni değil:

@mechulhaberci 29 May
    Serdal Adalının Başkanlığa Adaylığını engellemek için, Yıldırım Demirören'in S.Erzik ile görüşüp UEFA kararını hızlandırdığı söyleniyor.

Tekrar söylüyorum, bütün bunların doğru olup olmadığını başkan seçilirse anlayabileceğiz; fakat siz de gözlerinizi açın artık. Fikret Orman'ın listesini de gördüm, Beşiktaş'ı yönetebilecek bir kadro yok yönetimde. Şubeleri kapatmaya, FEDA sezonunu yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.
    Ben hala bilerek sürecin hızlandırıldığını düşünmüyorum. Fikret Orman bugün basketbol şubesine büyük yatırımlar yapılacağını açıkladı fakat şu mali tablo biraz daha düzelse daha rahat olur bu işler. Tabiki hiçbir şeyi yaşamadan göremeyiz fakat ben Serdal Adalı'nın hem 'muhteşem' transferler yapıp hem de borçları kapatabileceğine de inanmıyorum. Fikret Orman bir işe başlamış bitirsin düşüncesindeyim. Sonraki seçimde ne olur bilinmez icraata bağlı ama 1 yılda yaptıklarıyla Fikret Orman'ın bu işin altında kalkabileceğine inancım tam.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Serdar Adalı eğer seçilirse taraftara iyi gözükmek için yüksek maliyetli 2-3 oyuncu getirecektir.Zaten bozuk olan mali yapı daha da derinleşecek ve önünü almak zorlaşacaktır.Beşiktaş'ın 1-2 sene daha Eto,Querasma gibi adamlardan uzak durup,Gökhan Töre gibi düşük maliyetli ve potansiyelli oyunculara yönelmesi gerekmektedir.Şu anda Serdar Adalı hoş gözüküyor olabilir bazı arkadaşlara ama klübün geleceğini de düşünmek gerekiyor.Bence Fikret Orman bu konu da daha iyi gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Fikret Orman erteleyemez tek başına diye biliyorum. Kurulun erteleme yetkisi var herhalde. Fikret Orman başkan seçilmek için ertelenmesi yönünde görüş belirtmiyor bence. Stadın sembolik yıkımı gibi yaptığı hareketlerde bence başkan seçilmek için yapılan hareketler. Ben daha önce hiç stad yapan bi klüpte böyle bir şey görmedim.

Seçimin ertlenmemesi bizim için çok kötü olur.Başkan büyük ihtimalle Serdal Adalı olacak gibi görünüyor.Yönetimi çok sağlam.Açıklamalarıda heyecanlandırdı bence kongre üyelerini. Serdal Adalı başkan olduktan 20 gün sonra karar verilecek Serdal Adalı ve bizim hakkımızda. Serdal Adalı'nın alehinde bi karar olursa başkanlığı sadece 20 gün sürecek ve başkanlığı düşecek. Fikret Orman'da ondan sonra aday olmaz. Zaten camiada aday olabilecek isimler var ama kimse çıkıp aday olmuyor.Beşiktaş başkanı olabilecek güçte olmayanlar o zaman gelir başkan olur.
    Evet bende bunu düşünüyorum. Serdal Adalı başkan seçilir ve başkan seçildikten sonra ceza alırsa başkanlığı düşecek. Buda demek oluyor ki yeniden kongreye gidilecek. Yazdığın gibi Fikret Orman seçilmediği taktirde bir daha aday olacağını düşünmüyorum. Yazdıkların çok doğru şeyler. Şu an yapılacak en doğru iş seçimlerin ertelenmesi olmalı bence. Bazı arkadaşlar transferler gecikti olmaz o iş demiş ama zaten Serdal Adalı'nın ceza alması durumunda daha da karışacak. Belirsizlik dahada artacak. Düşünmek istemiyorum ama ceza çıkarsa çok karışık bir hal alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalı'nın söylediklerini takip ettim ve az önce Ligtv'de "Seçime Doğru" programında izledim.
    Benim şahsi görüşüm çok uç noktaları hedefliyor.Çok fazla vaadi var.Yani Beşiktaş'ta hem maddi durumu düzelticeksin hemde o kadar iş yapıcaksın zor geliyor bana.
    Hani böyle sınıf başkanı seçerken esprisine hep bir muhabbet vardır."Kantini beleş yapıcağım,bahçeye havuz yaptıracağım."
    Serdar Adalı'da bana aynı öyle geldi.Bakalım seçilirse neler yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah pazar günü Serdal Adalı yeni başkanımız olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Serdar Adalı'nın söylediklerini takip ettim ve az önce Ligtv'de "Seçime Doğru" programında izledim.
    Benim şahsi görüşüm çok uç noktaları hedefliyor.Çok fazla vaadi var.Yani Beşiktaş'ta hem maddi durumu düzelticeksin hemde o kadar iş yapıcaksın zor geliyor bana.
    Hani böyle sınıf başkanı seçerken esprisine hep bir muhabbet vardır."Kantini beleş yapıcağım,bahçeye havuz yaptıracağım."
    Serdar Adalı'da bana aynı öyle geldi.Bakalım seçilirse neler yapacak.
    Bence olaya ne açıdan baktığına bağlı Emre. Geçtiğimiz yıldan sonra Serdal Adalı'nın vaatlerine bakarsan ohoo uçmuş bu adam dersin ama söz konusu Beşiktaş yahu heralde olacak dendiği zaman gayet makul hedefler. Eto'o , Ronaldinho vs bunlara ben de inanmıyorum açıkçası ama dikkat ettiyseniz Serdal Adalı 5-6 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor deniyor. He bana kalırsa yine fason haber. Onun dışında sponsorların ayarlanmış olması vs zaten olması gereken şeyler bence. Beşiktaş'tan bahsediyoruz yani bir yerde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bence olaya ne açıdan baktığına bağlı Emre. Geçtiğimiz yıldan sonra Serdal Adalı'nın vaatlerine bakarsan ohoo uçmuş bu adam dersin ama söz konusu Beşiktaş yahu heralde olacak dendiği zaman gayet makul hedefler. Eto'o , Ronaldinho vs bunlara ben de inanmıyorum açıkçası ama dikkat ettiyseniz Serdal Adalı 5-6 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor deniyor. He bana kalırsa yine fason haber. Onun dışında sponsorların ayarlanmış olması vs zaten olması gereken şeyler bence. Beşiktaş'tan bahsediyoruz yani bir yerde.
    Valla transfer konusunu kastederek yazmadım.İyi adamlar getirebilir elbette.Quaresma'lar,Guti'ler onun zamanında geldi.Her neyse asıl konudan bahsedeyim.

Dün yönetim kurulunu tanıtırken ve bugün Ligtv'de dinlediğim kadarıyla bazı şeyler yapacaklarını söyledi.Onlara takıldım esasen.
    5 pilot bölgede spor koleji açılacakmış.Şan Ökten Futbol Vadisi projesi var.Geniş bir arazi üzerine yapılacak sporcular için tesis.
    Avrupa ve Anadolu Yakası'nda araziler keşfediyoruz oralara rezidans ve çarşı yapmayı planlıyoruz dedi.
    Bunların yanı sıra Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'de bir başka vaad.Belki unuttuklarımda vardır.

Bunlar geniş yatırım gerektiren projeler.Yani bunların hepsini seçildiği takdirde başkanlık döneminde yaparsa helal olsun.

Mesaj Yetkileri