Originally Posted by
footballer33
Emirates konusunda, sadece başkan olmasını beklemek lazım. Tüm bu yazılanlar, Emirates falan yalan çıkarsa zaten senden önce ben eleştiririm kandırdı bizi diye; fakat Fikret Orman'ın da yalanlarını az dinlemedik (hesap sormak en bilinen örnek). Zaman gösterecek söylediklerinin doğru olup olmadığını; ancak benim duyduklarım ve yazılanlar Adalı'nın sözü güvenilir birisi olduğu yönünde.
Demirören maskesi falan derken, neyini gördün de öyle söyledin? Transferlerdeki başarısı ortada. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2'ye bitirmesi ve Quaresma'yı 300 bin euroluk fark için haftalarca bekletmesi gibi. Torres, zaten çok zor bir transfer ve gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Belki de, dediğin gibi ortaya atılan bir yemdir, medya yanındadır.
UEFA'nın içinde Şenes Erzik de var, bilmem farkında mısın ve önceden yapılan açıklamalar da vardı, şike süreciyle alakalı. Bu günleri biliyorlardı yani. Demirören bile bu işin içinde olabilir, zira Fikret Orman'ı desteklediğini biliyorum. Bunlar benim düşüncemden öte, bilgim; bunu söyleyim. Onu da şu twitle destekleyebilirim. 2 hafta önce atılmış bir twit, yeni değil:
@mechulhaberci 29 May
Serdal Adalının Başkanlığa Adaylığını engellemek için, Yıldırım Demirören'in S.Erzik ile görüşüp UEFA kararını hızlandırdığı söyleniyor.
Tekrar söylüyorum, bütün bunların doğru olup olmadığını başkan seçilirse anlayabileceğiz; fakat siz de gözlerinizi açın artık. Fikret Orman'ın listesini de gördüm, Beşiktaş'ı yönetebilecek bir kadro yok yönetimde. Şubeleri kapatmaya, FEDA sezonunu yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.