TariboWest
Bu klup fenerbahçeyse mecbur.
ne mi olacak tabii ki havuza dahil olmayız. böyle bir hak her kulubün var. ama biz şuan sözleşme imzaladığımız için çıkamıyoruz havuzdan.
seneye hersey farklı olur.
bu arada rıdvan ntv den istifa etti diyorlar doğru mu bilmiyorum. Fenerbahçemizin ona da ihtiyacı var. dön kulübe be Rıdvan...
Teknik ekipte yer alsın o TV'deki yorumlarının yarısın yapsa açık ara farkla şampiyon oluruz ama şampiyonluk istemiyorum teknik ekibe gelsin yeter.
TariboWest
digitürk neden feshediyor sözleşmeyi ya? playoff olayı çıktı %10 zamla anlaştılar gene...fener düşer %20 indirimle anlaşırlar abi...adamlar nelere çözüm buluyo baksana buna mı bulamıcak =)
Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2011 at 05:06 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.
Kimsenin kendini göklerde sandığı yok Ali Koç'un ağzından -Lig TV'yi batırıcaz ligden çekilelim herkes batıcak görürsünüz diye bi lafmı çıktı ? Adam biz yarın Bank Asya'da oynamak için başvuru yapıcaz dedi.Bu senin dediğin bazı taraftarların düşünceleri he bir alt lige gidersek Digitürk için bir zarar olucağı muhtemeldir.
naklen yayın gelirleridir bir kulubun en büyük geliri. fener gidince digiturk o parayı verir mi sanıyorsun. juventus ne alaka anlayamadım. aynı orana mı sahipti juventus... ve şunu atlıyorsunuz orada kulubun sahibi var ve onunda parası var. burada kuluplerin halkın.. şahsın değil..
ben bu şike olaylarının başından beri rıdvanı pek piyasada görmedim...çok takip edemiyorum o ayrı bi konu ama gazete okuyorum en azından...yanlış mıyım yoksa tam da bilmiyorum?
Şöyle anlatayım. Kulüpler sponsorlardan para alıyor. 4 büyük ligde olacak şekilde yapılıyordur bu anlaşmalar. Örneğin Digitürk ihalede 400 m € verdi. Çünkü özellikle 4 büyükler taraftarları hücum ediyor decoderlere. Şimdi Fenerbahçe olmayınca Digitürk' ün yarı üyesinin Fenerbahçeli olduğu düşünülürse ne oluyor Digitürk Fenerbahçe'den kar elde edemeyecek. Adam diyecekki benim anlaşmamda Fenerbahçe vardı şimdi yok. Ben bu parayı vermem. Bütün sponsorlar aynı şekilde. Böyle olunca sene içinde kulübüne 50 m euro geliyorsa yarı yarıya düşecek. Daha başka şeyler de var tabi. Maddi gücün azalacak. Anlatabildim mi? Sadece sponsor kısmı bu.
TariboWest
Bu lig F.Bahçe'ye muhtaç değil demek son derece yanlış bir yaklaşım. Digitürk 400 milyon dolar veriyorsa 3-4 takıma güvenerek vermiştir ve büyük çoğunluğu oluşturanlarda bizim taraftarımızdır. Şahsen bende bu sebeple iptal ettireceğim ve bu kervana katılacağım. Ayrıca İtalya ligi şikeden önce nasıldı şikeden sonra nasıl bunu anlamak çok zor olmasa gerek?
Ayrıca bugün üyelik bilgilerimdeki hangi takımlısınız sorusuna Fenerbahçe dedim. Demekki oradan felan alıyorlar bilgileri Digitürk.
Bu lig Fenerbahçeye muhtaç değilde yanlış ama biz olmazsak takımlar biter olayını geçmemiz lazım diğer takımlar bizi gram ilgilendirmez kendi yolumuza bakmamız lazım.