Sayfa 160 / 483 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
4,771 ile 4,800 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    fenerlilere bir sorum olacak...diyelim ki düşürdü tff sizi ki imkanı yok böyle birşeyin...ama düşürdü hadi...seneye lider olarak yükseldiniz...gene lig tv...napcaksınız?çıkıp çıkıp düşcekmisiniz ?

eğer havuza dahil olmayı diyorsanız ve bu mümkünse ve erçekten fb yönetimi bunu yaparsa inanın bir gsli olarak forma alır destek olurum...ama sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...
    Kendinizi çok önemsiyorsunuz diyeceksin biliyorum. Ama biz 1 sezon ligde olmayalım Digitürk 400 m € luk ihaleyi iptal eder. Ama kurnaz oldukları için TRT ile anlaşıp maçları yine vermek ister. Bu sefer de decoderler iptal edileceği için yine sonuca ulaşamaz.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    resmi kayıtlar %58 diyor. bu bile yeterli.
    o resmi kayıtları bi gösterebilir msiiniz bi şekilde...istanbuda ailemin evinde de izmirde kendi öğrenci evimde de lig tv var bana soran olmadı hangi takımlısın diye de ondan soruyorum...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu klup fenerbahçeyse mecbur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

fenerlilere bir sorum olacak...diyelim ki düşürdü tff sizi ki imkanı yok böyle birşeyin...ama düşürdü hadi...seneye lider olarak yükseldiniz...gene lig tv...napcaksınız?çıkıp çıkıp düşcekmisiniz ?

eğer havuza dahil olmayı diyorsanız ve bu mümkünse ve erçekten fb yönetimi bunu yaparsa inanın bir gsli olarak forma alır destek olurum...ama sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...
    ne mi olacak tabii ki havuza dahil olmayız. böyle bir hak her kulubün var. ama biz şuan sözleşme imzaladığımız için çıkamıyoruz havuzdan.

seneye hersey farklı olur.

bu arada rıdvan ntv den istifa etti diyorlar doğru mu bilmiyorum. Fenerbahçemizin ona da ihtiyacı var. dön kulübe be Rıdvan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    arkadaşım fener neden böyle yaptı diye hiç düşündün mü? eğer bu yıl düşersek 1 yılımız gider. biz çekilirsek en az 2 yıl...
    İşte bende diyorumki zaten 1 seneniz gidicek.Fenerbahçe olarak ağırlığınızı koyup biz çekiliyoruz arkadaş bu ligden dese sence daha iyi olmayacak mı?Demek istediğim ortaya bir tavır koymanız.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne mi olacak tabii ki havuza dahil olmayız. böyle bir hak her kulubün var. ama biz şuan sözleşme imzaladığımız için çıkamıyoruz havuzdan.

seneye hersey farklı olur.

bu arada rıdvan ntv den istifa etti diyorlar doğru mu bilmiyorum. Fenerbahçemizin ona da ihtiyacı var. dön kulübe be Rıdvan...
    Aykutla beraber olsa ne güzel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Türk futbolu kimseye mecbur değil isteyen oynamaz oynamayan kaybeder.Kimse kendini göklerde sanmasın.
    öyle bir mecbur ki yakında görürsün Aygün. bakalım o transferleri bu kulüpler yapabilecek mi. digiturk sözleşmeyi fesh edecek mi. hepsini göreceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İşte bende diyorumki zaten 1 seneniz gidicek.Fenerbahçe olarak ağırlığınızı koyup biz çekiliyoruz arkadaş bu ligden dese sence daha iyi olmayacak mı?Demek istediğim ortaya bir tavır koymanız.
    Yarınki görüşmede gerekli tavır konacaktır. Merak etmeyin. Kim bilir ne teklifler olacak yarın?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o resmi kayıtları bi gösterebilir msiiniz bi şekilde...istanbuda ailemin evinde de izmirde kendi öğrenci evimde de lig tv var bana soran olmadı hangi takımlısın diye de ondan soruyorum...
    arkadaşımın yakın bir arkadaşı ligtv'de çalışıyor. ikisi de fenerbahçeli. bilgiyi ondan almıştım.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    anlatamıyorum heralde bu yıl onlar düşürürse bank asya da oynayacağız. ama biz çekilirsek ( 2 maça cıkıp düşürülürsek) seneye bank asya da oynayacağız ve bir yıl sonra çıkabileceğiz. aynı şey mi bu ikisi sence..

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Teknik ekipte yer alsın o TV'deki yorumlarının yarısın yapsa açık ara farkla şampiyon oluruz ama şampiyonluk istemiyorum teknik ekibe gelsin yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rıdvan futbolun içinde olmayacağını açıklamış. Büyük ihtimal bu kararı doğrultusunda istifa edecektir. Aslında sportif direktör olsa iyi olur Rıdvan. Ya da menejerlik gibi bir görev. İşin idari kısmında olabilir. Ya da sorun etmezse Aykut Hoca'nın ekibinde de olabilir.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

öyle bir mecbur ki yakında görürsün Aygün. bakalım o transferleri bu kulüpler yapabilecek mi. digiturk sözleşmeyi fesh edecek mi. hepsini göreceğiz..

transfer ile ne alaka yahu olayi nereye getiriyorsunuz ee juventus dusunce inter milan transfer yapamadimi ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    arkadaşımın yakın bir arkadaşı ligtv'de çalışıyor. ikisi de fenerbahçeli. bilgiyi ondan almıştım.
    doğrudur belki o zaman ama inandırıcı bir bilgi değil bence bu...dediğim gibi üye olurken ya da herhangi bir dönemde bana takımımı soran olmadı size oldu mu bilmiyorum..yüzde 58 çok ciddi bir oran çünkü gerçekçi gelmedi bana pek...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Teknik ekipte yer alsın o TV'deki yorumlarının yarısın yapsa açık ara farkla şampiyon oluruz ama şampiyonluk istemiyorum teknik ekibe gelsin yeter.
    Rıdvan Dilmen bir ara teknik direktör olarak gelmiş o zaman ne yapmış bir baksana.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

digitürk neden feshediyor sözleşmeyi ya? playoff olayı çıktı %10 zamla anlaştılar gene...fener düşer %20 indirimle anlaşırlar abi...adamlar nelere çözüm buluyo baksana buna mı bulamıcak =)
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2011 at 05:06 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anlatamıyorum heralde bu yıl onlar düşürürse bank asya da oynayacağız. ama biz çekilirsek ( 2 maça cıkıp düşürülürsek) seneye bank asya da oynayacağız ve bir yıl sonra çıkabileceğiz. aynı şey mi bu ikisi sence..
    Ben senin demek istediğini anladımda sen benim anlatmak istediğimi anlamadın.Neyse boşver.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Kimsenin kendini göklerde sandığı yok Ali Koç'un ağzından -Lig TV'yi batırıcaz ligden çekilelim herkes batıcak görürsünüz diye bi lafmı çıktı ? Adam biz yarın Bank Asya'da oynamak için başvuru yapıcaz dedi.Bu senin dediğin bazı taraftarların düşünceleri he bir alt lige gidersek Digitürk için bir zarar olucağı muhtemeldir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    transfer ile ne alaka yahu olayi nereye getiriyorsunuz ee juventus dusunce inter milan transfer yapamadimi ?
    naklen yayın gelirleridir bir kulubun en büyük geliri. fener gidince digiturk o parayı verir mi sanıyorsun. juventus ne alaka anlayamadım. aynı orana mı sahipti juventus... ve şunu atlıyorsunuz orada kulubun sahibi var ve onunda parası var. burada kuluplerin halkın.. şahsın değil..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben bu şike olaylarının başından beri rıdvanı pek piyasada görmedim...çok takip edemiyorum o ayrı bi konu ama gazete okuyorum en azından...yanlış mıyım yoksa tam da bilmiyorum?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

doğrudur belki o zaman ama inandırıcı bir bilgi değil bence bu...dediğim gibi üye olurken ya da herhangi bir dönemde bana takımımı soran olmadı size oldu mu bilmiyorum..yüzde 58 çok ciddi bir oran çünkü gerçekçi gelmedi bana pek...
    Doldurduğun kağıtta takım yazıyordu ben üye olurken .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Şöyle anlatayım. Kulüpler sponsorlardan para alıyor. 4 büyük ligde olacak şekilde yapılıyordur bu anlaşmalar. Örneğin Digitürk ihalede 400 m € verdi. Çünkü özellikle 4 büyükler taraftarları hücum ediyor decoderlere. Şimdi Fenerbahçe olmayınca Digitürk' ün yarı üyesinin Fenerbahçeli olduğu düşünülürse ne oluyor Digitürk Fenerbahçe'den kar elde edemeyecek. Adam diyecekki benim anlaşmamda Fenerbahçe vardı şimdi yok. Ben bu parayı vermem. Bütün sponsorlar aynı şekilde. Böyle olunca sene içinde kulübüne 50 m euro geliyorsa yarı yarıya düşecek. Daha başka şeyler de var tabi. Maddi gücün azalacak. Anlatabildim mi? Sadece sponsor kısmı bu.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Rıdvan Dilmen bir ara teknik direktör olarak gelmiş o zaman ne yapmış bir baksana.
    Ligde 5 de 5 yaptı ama uefadan elendi diye kovuldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu lig F.Bahçe'ye muhtaç değil demek son derece yanlış bir yaklaşım. Digitürk 400 milyon dolar veriyorsa 3-4 takıma güvenerek vermiştir ve büyük çoğunluğu oluşturanlarda bizim taraftarımızdır. Şahsen bende bu sebeple iptal ettireceğim ve bu kervana katılacağım. Ayrıca İtalya ligi şikeden önce nasıldı şikeden sonra nasıl bunu anlamak çok zor olmasa gerek?

Ayrıca bugün üyelik bilgilerimdeki hangi takımlısınız sorusuna Fenerbahçe dedim. Demekki oradan felan alıyorlar bilgileri Digitürk.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Doldurduğun kağıtta takım yazıyordu ben üye olurken .
    izmirdeki eve aldığımda ki bu sene aldık başında öyle bir soruyla karşılaşmadım aga ben...dediğim gibi bi yerden öğreniyo olsalar bile yüzde 58 inandırıcı gelmedi bana.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Rıdvan Dilmen ligde nağmağlup iken istifa etti.Sebebi Aziz Yıldırım'la sorunlar yaşamasıydı,başarısızlık değil.Soyunma odasına girme muhabbetleri sanırım sorunda en azından böyle bir dedikodu vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu lig F.Bahçe'ye muhtaç değil demek son derece yanlış bir yaklaşım. Digitürk 400 milyon dolar veriyorsa 3-4 takıma güvenerek vermiştir ve büyük çoğunluğu oluşturanlarda bizim taraftarımızdır. Şahsen bende bu sebeple iptal ettireceğim ve bu kervana katılacağım. Ayrıca İtalya ligi şikeden önce nasıldı şikeden sonra nasıl bunu anlamak çok zor olmasa gerek?
    İtalya futbolu çöküşte ve Juventus bitmiş. Hala Türk Futboluna ne olacak deniyor. Umarım bizde de Juventus gibi aklanma olmaz. Yoksa kim verir bu olanların hesabı.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

izmirdeki eve aldığımda ki bu sene aldık başında öyle bir soruyla karşılaşmadım aga ben...dediğim gibi bi yerden öğreniyo olsalar bile yüzde 58 inandırıcı gelmedi bana.
    peki ya doğruysa ne kadar vahim değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

peki ya doğruysa ne kadar vahim değil mi ?
    Yeni ihale 180m € falan olur herhalde.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bu lig Fenerbahçeye muhtaç değilde yanlış ama biz olmazsak takımlar biter olayını geçmemiz lazım diğer takımlar bizi gram ilgilendirmez kendi yolumuza bakmamız lazım.

Mesaj Yetkileri