QPR, Dynamo Kyiv'den Niko Kranjcar'ı 1 yıllığına kiraladı.
QPR, Dynamo Kyiv'den Niko Kranjcar'ı 1 yıllığına kiraladı.
QPR yine kağıt üstünde çok çok iyi bir kadro kurdu ama iş icraata gelince bir cacık olmayacak gibi bir his var içimde.
Southampton, Atletico Madrid'den Toby Alderweireld'i 1 yıllığına kiraladı.
3 sezon önce Ligue2'den düşen Metz'te parlayan daha sonra Salzburg'a giden Sadio Mané, 15 milyon euroya Southampton'da...
Morgan Amalfitano, West Ham'da
Hull City , Ben Arfa'yı transfer etti.
Screw you guys, I'm goin' home
Sonunda !
Manchester United, Falcao'yu 1 yıllığına kiraladığını duyurdu.
Falcao: "United'da oynamak bir rüya"
Muhabir:"Daha önce RM'de oynamak rüyam demiştin"
Falcao: "Çok rüya görürüm ben""
Ahahhahah
Genelde bu tarz oyuncular Şampiyonlar liginde daha iyi bir takımda oynamak için transfer olurlar,Falcao o turnuvayı sevmiyor sanırım![]()
Falcao bizim M.Sarp'a çok benziyor yahu.Keşke zamanında değiştirseydik yerlerini belli olmazdı bence.
Bu arada Ben Arfa gibi adamın Hull City ile anlaşması garip. Daha iyi bir takıma gidebilirdi bence. Southampton ise kazandıkları parayı iyi oyunculara harcamış Mane'yi EPL'de izlemek harika olacak.
Bu adamın kariyer planlamasında sıkıntı var herhalde o geliyo takım ŞLye çıkıyor o takımdan gidiyor![]()
Daniel Agger 3m sterline Brondby'e transfer olmuş.
Sadece kramponu bu fiyat edecekken ve kendisine tüm avrupanın büyük kulüpleri talip olabilecekken kendisi Brondby'i tercih etmiş.
Gerçekten çok şaşırdım.
İnanılmaz bir vefa örneği harbiden helal olsun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arsenal sahasında City ile 2-2 berabere kaldı. Maçı çok çekişmeli oldu 2 tarafta öne geçti ama skoru koruyamadı.
2-2 den sonra City'nin 2 direk bir de ofsayttan sayılmayan golü var. Herşeyi anlarım da kornerde 11 kişi savunmaya gelip bomboş bir kafa golü yemek çok saçma. Mesut maçta döküldü resmen, kanatta kullanmaktan ne zaman vazgeçilecek acaba adam zaten çabuk yorulan biri nefes nefese oynuyor ve kanatta oyun görüşünden de yararlanamıyorsun.
Maçta top Mesut'un ayağına her geldiğinde aynı soruyu sordum. Ne olmuş bu adama ?
İçine Baroni kaçmış. Arsenal ne yaparsa yapsın yıllardır aynı sorunları çözemiyor.
Edit: Diego Costa yine gol attı, adam ligde Suarez etkisi yapacak galiba. Maç devre sonunda 1-1 oldu.
Last edited by himone : 13.Eylül.2014 at 18:46
Diego Costa 2-1 yaptı, Fabregas 2.asist. Mou ilk yarıda çok top ezen Schürrle'yi çıkarıp Ramires'i aldı iyice oyunu Swansea ceza sahası önünde oynama başladı, iyi hamle.
Chelsea'nin Yaptığı Hiç Hoş Değildi. Swansea'ya Gösterip de Vermemek Gibi Olmuş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Arsenal - City maçını kaçırdığıma üzüldüm. Çok güzel maç olmuş harbiden.
Chelsea maçını tv8 ermiş. 3 haftadır yayınlamıyorlar diye onuda kaçırdıkCosta ve Fabregas koptu gidiyor. Sakatlık filan olmazsa yılın en iyi transferlerini yapmış olacak Jose.
Liverpool maçını izledim. Bir şey demek istemiyorum, bir gol atamayıp 680 liradan ettiler beni![]()
Balotelli'nin ayak bastığı takım eskisi gibi olamaz. Bu adamda yemin ediyorum bir uğursuzluk var.
City de başına gelenler tesadüf değil. Liverpool'un da sonu hayırlı olmaz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Maçı ligtv'de görmeyince çok sinirlenmiştim, sonra internetten link bulup izledim. İnsan bir reklam falan yapar, hatta hafta içi ligtv de maç verilecek görünüyordu ama son anda iptal oldu. Boşuna berbat görüntüyle izledim.
Edit: Aynı şeyi yapmışlar, bugün 18:00'de Manu maçı vardı, şimdi yayın akışına göre 20:'00'de tekrarı verilecek. TV8'in yayın akışında da 18:00'de sadece Futbol yazıyor, büyük ihtimalle Manu maçını verecekler.
Dün maçı izlerken aklıma sen geldin. Herhalde Liverpool maçlarından keyif alan bir tek sen olacaksın galiba bu sezon, nasıl kakaladık bu adamı diye. Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Balotelli alındıktan sonra Liverpool bir daha geçen seneki gibi olamaz. Ayrıca geçen sene neredeyse şampiyon olacak takımdan sahada sadece 4 oyuncu vardı. Ve bildiğim kadarıyla bir tek Sturridge sakat. Aşırı değişim takıma yaramamış.
Last edited by himone : 14.Eylül.2014 at 13:33
Cenker'e katılıyorum bu sezon Liverpool için maalesef iyi geçmeyecek.Suarez gibi sadece işini yapan bir oyuncudan Balotelli gibi yetenekli ama aşırı megolaman birine kalınca sonuçları iyi olmaz.Sturridge,Borini ve Lambert'de iş yapacak isimler değil.
Bu yıl ilk 6 başarıdır bizim için.Suarez'i satmak,Ekim'de dönecek bile olsa dünyanın en aptalca işiydi,onun yerine Falcao varken !!!! gittik mahalle serserisi Balotelli'yi aldık.(Balotelli kötü demiyorum ama L'Pool seviyesinde değil)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mourinho hocamin bu yil sampiyonlugu istiyor.. takimi tas gibi yapmis
Valla halen yetenekli demenize şaşıyorum. Saygı duyuyorum görüşüne o ayrı ama gerçekten büyük zevk duyuyorum onun bizden gittiğini görünce.
En basit örnek Milan hazırlık kampında, turnuvada dökülüyordu. Averaj takımı olmuştu he belki oynamadı ama takım fark yerken bile kenarda Niang, Muntari ile gülüşüyordu Balotelli.
Bu adam uğursuz çok net söylüyorum bunu. Yetenekli falan da değil bana göre ama yetenekten önce konuşulması gereken bir uğursuzluğu mevcut.
Milan'dan bir gitti takımın o laubali havası gitti. L'pool'un başına çok sorun açar bu adam ve bende kurulup televizyonun başına zevkle izlerim.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Manu 2-0 önde, maçı TV8 veriyor. Yeni transferlerin eklenmesi ile Manu bayağı bi toparlanmış. Di Maria yine döktürüyor. Saçma taktikten vazgeçince takım kendine gelmiş. Bakalım bu oyun devam edecek mi?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mesut böyle giderse 2 sene içinde Türkiye'ye gelir.