Bayan Voleybol'dan sonra Kadınlar Masa tenisinde de Şampiyonlar ligi şampiyonu olduk. Seneye futbolda da alsak fena olmaz hani : )
...
Aziz Yıldırım seçilecek yarın 3 sene, bu 3 sezon içerisinde futbolu bilemem ama diğer tüm branşlarda avrupa şampiyonluğu geleceğine eminim.
Bu 6 maçlık ceza, Fatih Terim'in yöntemiyle ertelenecek mi acaba? Önemli maçlarda seyircili olsun, sezon ortasında mutlak favori olduğumuz maçlarda arada çekerek tamamlarız cezayı.
"YÜCE ATATÜRK"
Benim bir fikrim yok, erteleme derken şartlı mı erteliyorlar yoksa belli bir süresi var öyle mi erteliyorlar bilmiyorum.
Ama madem ki Fatih Terim'in ertelendi, Fenerbahçe de başvursun ertelensin, erteleme bitince bir daha başvururlar, erteleye erteleye gider.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
beyler bizim muhtemel rakiplerimiz bellimi
FC Copenhagen şampiyon olursa 1. önelemede seribaşıyız (Lider ve 2 hafta kaldı). Chelsea sayesinde 2. önlemede seribaşı olduk.
3 tanesi olursa ŞL'nde 3. torbadayız.
- Basel’in elenmesi
- Anderlecht’in elenmesi
- Malaga’nın CL gruplarına kalması.
- Monchengladbach’ın CL gruplarına kalması.
- Brugge’un CL gruplarına kalması.
- FC Nordsjaelland’ın şampiyon olması veya ön eleme ile CL gruplarına kalması.
- Panathinaikos’un CL ön eleme hakkı kazanamaması.
- Udinese’nin CL gruplarına kalması
- Lille’in CL gruplarına kalması
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
...
Ali Koç, Nihat Özdemir, Vedat Olcay, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer ve Serhat Çeçen Aziz Yıldırım'ın listesinde yer almıyormuş.
Ali Koç'un olmaması kötü oldu ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun. Bu arada MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluktan hala haber alınamıyor. Norveç'e falan taşındılar herhalde. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ali Koç'u bir 5-6 sene sonra başkan olarak göreceğiz inşallah![]()
isfendiyar zulfikari bu adam tehlike
Ali Koç'a ailesinden büyük baskı vardı, bunu aylar önce ifade etmişti, başkan dışarıda olsa belki ikna ederdi ki dün Nihat Özdemir, Ali Koç'a başkanvekli olması gerektiğini söyledi, Aziz Yıldırım'dan sonraki de başkan olacaktı.
Ama bu derece önemli bir aile, direk taraf olmaktan yana değil. Her kulübe destek veren aile bireyleri var ama başkan olacak kadar değil. Ali Koç biraz geri planda kalacak sanırım ama mutlaka o koltuğa oturacak bir gün.
Ali Koç'un yönetime girememesi olayı haricinde çok güzel geçiyor. Vefa Küçük çok önemli bir konuşma yaptı. Vefa Küçük'ten o sözleri duymak birlik beraberlik adına çok önemliydi.
Aydınlar ve onun sessiz çoğunluğu sessiz kalmayı tercih etmiş sanırım. Hani başkan olup 45 milyonu cebinden verecekti.
Ayrıca Aziz Yıldırım'ın tahliyesinden sonra ya da bir kaç ay içinde dava sonucunda aklandığında Olağanüstü Kongre yapılacağını düşünüyorum. Yani bu yönetimin ömrü o kadar uzun olmaz.
Bugün tek adayla Aziz Yıldırım'ın yanındayız mesajı verilmeliydi ve birlik beraberlik gösterilmeliydi, o da gerçekleşiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
MAA nin sessiz cogunlugu görülmeye değerdi ben göremedim bir türlüsamanyolu haber bir açıklama yapmış; yoneticimiz , taraftarımız hepsi provokatör veya teröristmis. Açıklama yapmaları iyi oldu. Kiminle savaştığımızı herkes görsün. Kacak dövüsmesinler artık, böyle açık olsunlar
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kadir Topbaş'ın oğlu daha önceden de yönetimde alt yapıdan sorumluydu.. Listeye yeni girmiş birisi değil..
Kadir Topbaş'ın oğlu geçen yönetimde de vardı, Futbol Altyapıdan Sorumlu yönetici olarak. İsminden dolayı değil, önceki çalışma döneminde yaptıklarından dolayı bu listeye de girmiştir umarım
"YÜCE ATATÜRK"
Ferit Şahenk göremedim ?
Aziz Yıldırım : "Ben Çıktığımda Dünya Sadece 3 Takımdan Bahsedecek. Barcelona, Real Madrid ve Fenerbahçe!"
Kadir Topbaş'ın orada olmasının bizim stat problemimiz ile yakın ilgisi olduğunu birkaç sene önce bir yerde okumuştum. Tahminen yine öyledir.
Bunu nerede söylemiş Aziz Yıldırım, ben göremedim.
"YÜCE ATATÜRK"