Sayfa 164 / 464 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
4,891 ile 4,920 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Herkesten özür diliyorum. Olay siyasi diyordum. Bu yurt dışı yasağının kaldırılmasıyla olayın siyasi olmadığını anladım helal olsun...!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Herkesten özür diliyorum. Olay siyasi diyordum. Bu yurt dışı yasağının kaldırılmasıyla olayın siyasi olmadığını anladım helal olsun...!
    abi anlamadım da ben alakası nedir açıklayabilirmisin?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık".

Emre efendi, Galatasaray taraftarı milli maçta ıslıklayınca ne demiştin? "Eleştirileri başka maçta anlarım ama milli maçta olmaz". Peki şimdi sen ne yapıyorsun? Klüpte yaşadığın sorunlar nedeniyle milli takıma gitmeyecekmişsin. Ancak bu kadar iki yüzlü olunabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık".

Emre efendi, Galatasaray taraftarı milli maçta ıslıklayınca ne demiştin? "Eleştirileri başka maçta anlarım ama milli maçta olmaz". Peki şimdi sen ne yapıyorsun? Klüpte yaşadığın sorunlar nedeniyle milli takıma gitmeyecekmişsin. Ancak bu kadar iki yüzlü olunabilir.
    Emre yalanladı bunu. Böyle birşey yok.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post

Emre'nin böyle bir açıklaması yok, olur olmaz bilemem, belki yapar ama şu ana kadar yapmadığı ortada.

Başkanının yurt dışına çıkma yasağı var deniyordu, bu konuşuluyordu hemen kaldırıldı yurt dışına çıkış yasağı, ne oldu da ne değişti soruşturmada da kaldırıldı?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Başkanının yurt dışına çıkma yasağı var deniyordu, bu konuşuluyordu hemen kaldırıldı yurt dışına çıkış yasağı, ne oldu da ne değişti soruşturmada da kaldırıldı?
    daha dur abi yarın tayfur çıkar içerden eleştrilen eleştirilebilecek her konuyla özel olarak ilgilenecekler belli ki...

bana biri çıkıp şu kaos gibi 1 günlük süreçte kim çıkıp da sadri şeneri iyice araştırdı da bu karar veridli acilen...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan İstifa Etti.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Yakında serdar adalı ve tayfurda cıkartırlar.Güzelim ülmekin hukuk sistemi ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya ben hala bu dava Fenerbahçe'ye karşı yapılmamıştır diyen zihniyeti gerçekten anlayamıyorum inanın gözlerinin önlerinde ne var da göremiyorlar anlamış değilim.
    Daha lig bitmeden 1-2 hafta önce İktidar partisinin trabzon milletvekili bi kanalda katıldığı programda son sözünde "siz durun bakın başınıza ne gelecek" gibi tehditkar yaklaşımından sonra zaten olayların bu noktalara kadar geleceği belliydi.

Özellikle şu son günlerde yaşanan olaylar artık pes dedirtti.
    Bursaspor'un 5 maç cezasını nasıl aldığını hepimiz gördük kan gövdeyi götürecekti ! o ceza bi anda püff oldu(kaldırıldı) oysa haksızlığa uğradığı için tepki gösteren Fenerbahçe seyircisi sahaya girdi diye (hemde hazırlık maçında) verilen 2 maçlık ceza hala kapı gibi duruyor.
    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginden men edilmesi istendi hem de öyle bir vakitte istendinki savunma hakkı elinden alınsın ! gerekçesi sıfır tolerans herhalde Sadri Şener'in yurt dışı yasaklı olması az biraz tolerans kapsıyordu ki o da bi anda püff(kaldırıldı)

Özel Yetkili Mahkemeler ve Özel Yetkili Savcıların şu ana kadar açmış olduğu davalarda kesin hüküm giyenlerin sayısı %10 bile değilken bu davanın hala elde tutulması ve başka mahkemelere verilmesi bekletiliyor biri veya birileri tarafından !! Elbet birgün gerçekler ortaya çıkacaktır ama intikamı bundan daha acı olacaktır.

Sırf Türkiye kurtulsun diye Fenerbahçe'yi Dünya'nın önüne yem olarak atanlar yatacak yeriniz yok sadece zaman bekleyecez hemde sonsuza kadar elbet birgün bu son bulacak işte o zaman hesaplaşacaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten bu şampiyonlar ligi daha önce planlanmış ki her ihtimale karşı elimiz kolumuz bağlı olsun istenmiş. Ne dolaplar dönüyor kimbilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

MAA her ne kadarda Fenerbahçe aklanırsa UEFA tazminat öder diyor ama ödemez. Adamın almış olduğu bir karar değil sen kendi elinle alıyosun Fener daha bu karara itiraz etmek için CAS'a gidemiyorken UEFA hangi kriterlerine göre kendisini bağlamayan bir konu hakkında tazminat ödeyececek ? Kendi ayağımıza sıkıyoruz
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Ben bizim Federasyon kadar "aman bana bir şey olmasın" bir müessese ne gördüm, ne duydum bu yaşıma kadar. Futbolculara verdikleri cezalar hep böyleydi; yönetim değişir, bu kaide değişmezdi ama bu kadar olabileceğine de ihtimal vermezdim açıkçası.

Aşağıda listeleyeceğim hadiselerin tamamı kendi yetki ve sorumluluğunda olmasına rağmen hiçbiri üzerine kendi inisiyatifiyle bir karar almadı, alamadı Federasyon:

1 - Türk futbol tarihinin en büyük şike soruşturmasını bütünüyle sivil savcıya bağladı.

Aklı başında herkes bilir ki bizim sivil yargı ağır işler; bütün delillerin kendisini gösterdiği, üstelik bir de suçunu itiraf etmiş bir cinayet zanlısı olsun, o dava bile bir seneden evvel bitmez: Buyrunuz, bakınız Münevver Karabulut cinayeti. Buna mukabil, sportif hukuk kararlarının mümkün olduğunca hızlı verilmesi gerekir; çünkü devam eden bir süreç vardır (ligler, kupalar, organizasyonlar) ve geriye dönük ceza verme şansınız yoktur. Örneğin, bir maçta kırmızı kart gören bir futbolcuya, en geç iki sonraki maçın öncesine kadar net bir ceza vermeniz gerekir ki oynayıp oynamayacağı belli olsun. Veya elimizdeki örnekte, lig başladıktan sonra Fenerbahçe'ye küme düşürme cezası verirseniz iki sene kaybeder.

2 - Beşiktaş'ın iade ettiği kupayı "eyvallah" deyip aldı.

O kupayı verme ve gerekirse geri alma yetkisi sende; muhatap kulübün hiçbir yerde yazılı böyle bir hakkı yok. Hukuki bir merciisin sen yahu, bakkal Osman değilsin. Yarın Beşiktaş kulübü, verdiğin bir kararı beğenmeyip "vazgeçtim ben, ver kupamı geri" derse ne yapacaksın?

3 - Yayıncı kuruluşun tavsiyesiyle lig sistemini değiştirdi.

Mevcut sistemden en küçük atomlarına kadar farklı, en azından iki sene uygulanacak bir sistemi, liglerin başlamasına günler kala, üzerine iki gün bile düşünmeden yürürlüğe koydu; üstelik kendi kendine de değil, maçları yayınlayan kanalın tavsiyesiyle ve bunu da saklamıyor. Bilmiyorum, yorum yapmaya gerek var mı?

4 - UEFA'nın yönlendirmesiyle Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men etti.

Bir de çıkmış Federasyon başkanı "Fenerbahçe aklanırsa UEFA'dan tazminat alır" diyor; ki bu, girişte bahsettiğim "aman bana bir şey olmasın" mentalitesinin 40 saat anlatılsa daha iyi ifade edilemeyecek bir özetidir. Kendin incelediğin belgelerle kendin alman gereken kararı, muhtemelen senden daha az belgeyi, senden daha az süre ve daha az adamla inceleyen bir başka kuruma aldırıyorsun ve ne bundan ne de bu karara aracı edilmekten sorumlu değilsin; Federasyon, sen ne güzel bir şeysin!

5 - Şimdi Fenerbahçe yönetim kurulu küme düşürülmeyi talep ediyor, bakalım bunu da yapacaklar mı?

Adamlar haklı; Federasyon bir başkası dayatmadıkça, yahut sorumluluğu başkasının kucağına bırakma şansı yakalamadıkça karar almıyor ve 15 gün sonra bile birisi gelip "Fenerbahçe'yi küme düşürün" diye dayatırsa ve Federasyon da bu pası değerlendirirse 2 sene kaybedecekler.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Ben bizim Federasyon kadar "aman bana bir şey olmasın" bir müessese ne gördüm, ne duydum bu yaşıma kadar. Futbolculara verdikleri cezalar hep böyleydi; yönetim değişir, bu kaide değişmezdi ama bu kadar olabileceğine de ihtimal vermezdim açıkçası.

Aşağıda listeleyeceğim hadiselerin tamamı kendi yetki ve sorumluluğunda olmasına rağmen hiçbiri üzerine kendi inisiyatifiyle bir karar almadı, alamadı Federasyon:

1 - Türk futbol tarihinin en büyük şike soruşturmasını bütünüyle sivil savcıya bağladı.

Aklı başında herkes bilir ki bizim sivil yargı ağır işler; bütün delillerin kendisini gösterdiği, üstelik bir de suçunu itiraf etmiş bir cinayet zanlısı olsun, o dava bile bir seneden evvel bitmez: Buyrunuz, bakınız Münevver Karabulut cinayeti. Buna mukabil, sportif hukuk kararlarının mümkün olduğunca hızlı verilmesi gerekir; çünkü devam eden bir süreç vardır (ligler, kupalar, organizasyonlar) ve geriye dönük ceza verme şansınız yoktur. Örneğin, bir maçta kırmızı kart gören bir futbolcuya, en geç iki sonraki maçın öncesine kadar net bir ceza vermeniz gerekir ki oynayıp oynamayacağı belli olsun. Veya elimizdeki örnekte, lig başladıktan sonra Fenerbahçe'ye küme düşürme cezası verirseniz iki sene kaybeder.

2 - Beşiktaş'ın iade ettiği kupayı "eyvallah" deyip aldı.

O kupayı verme ve gerekirse geri alma yetkisi sende; muhatap kulübün hiçbir yerde yazılı böyle bir hakkı yok. Hukuki bir merciisin sen yahu, bakkal Osman değilsin. Yarın Beşiktaş kulübü, verdiğin bir kararı beğenmeyip "vazgeçtim ben, ver kupamı geri" derse ne yapacaksın?

3 - Yayıncı kuruluşun tavsiyesiyle lig sistemini değiştirdi.

Mevcut sistemden en küçük atomlarına kadar farklı, en azından iki sene uygulanacak bir sistemi, liglerin başlamasına günler kala, üzerine iki gün bile düşünmeden yürürlüğe koydu; üstelik kendi kendine de değil, maçları yayınlayan kanalın tavsiyesiyle ve bunu da saklamıyor. Bilmiyorum, yorum yapmaya gerek var mı?

4 - UEFA'nın yönlendirmesiyle Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men etti.

Bir de çıkmış Federasyon başkanı "Fenerbahçe aklanırsa UEFA'dan tazminat alır" diyor; ki bu, girişte bahsettiğim "aman bana bir şey olmasın" mentalitesinin 40 saat anlatılsa daha iyi ifade edilemeyecek bir özetidir. Kendin incelediğin belgelerle kendin alman gereken kararı, muhtemelen senden daha az belgeyi, senden daha az süre ve daha az adamla inceleyen bir başka kuruma aldırıyorsun ve ne bundan ne de bu karara aracı edilmekten sorumlu değilsin; Federasyon, sen ne güzel bir şeysin!

5 - Şimdi Fenerbahçe yönetim kurulu küme düşürülmeyi talep ediyor, bakalım bunu da yapacaklar mı?

Adamlar haklı; Federasyon bir başkası dayatmadıkça, yahut sorumluluğu başkasının kucağına bırakma şansı yakalamadıkça karar almıyor ve 15 gün sonra bile birisi gelip "Fenerbahçe'yi küme düşürün" diye dayatırsa ve Federasyon da bu pası değerlendirirse 2 sene kaybedecekler.
    Bunu konuşmak için toplandıklarında emin ol yayıncı kuruluştan adam da çağıracaklar ve onlar istemeyecek kararı veremeyecekler. Bizim üsütümüzden para kazanmak varken neden düşürsünler.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

En başında bir karar verselerdi bunların hiç biri yaşanmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tek soru Yeter Federasyona
    Eğer biz suçluysak bizi küme düşürün
    Eğer biz suçlu değilsek neden şampiyonlar liginde yokuz ?
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yeni bir konuyu açmayı yersiz buldum. herşey bu soruşturmayla oldu. buraya yazmam daha doğru..

bu soruşturma başladığından beri fazla agresifim ve mesajlarımda sert çıkışlarım olmuş olabilir ama öyle tepkiler geliyordu ki kendimi tutmakta zorlanıyordum. şunu belirtmek isterim ki; bu çıkışlarımda tepkilerim sizlere değil. birşeyler yanlış yapılıyor yanlış yürütülüyor ve bunun üzerine birkaç kışkırtıcı mesaj geldi mi benim için katlanılmaz hal alıyordu. artık daha sakin olmaya çalışacağım. birilerini kırdıysam üzdüysem hakkınızı helal edin. dediğim gibi tepkim bu soruşturmadaki yanlışlıklara..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ahmet Ercanlar Hürriyet Fenerbahçe muhabiri

Yüksel Günay: Fenerbahçe şike yapmadı. Avukatlarımızla büyük davalar açmaya hazırlanıyoruz

http://twitter.com/#!/chemedya/statu...23978496126977
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Şuan Aziz Yılmaz konuşuyor ve çıldırmak üzereyim.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şuan Aziz Yılmaz konuşuyor ve çıldırmak üzereyim.

izleyemiyorum da olay nedir?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    izleyemiyorum da olay nedir?
    Aziz Yıldırım'ın kulübü soyduğunu biz taraftarların paralarını boşa harcadığını, Nihat Özdemir'in parayı çok sevdiğini ve o yüzden istifa ettiğini söylüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sürekli yönetimi eleştiriyor.. Sallayıp duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yılmaz baya baya giydirdi Fener'e.

Fenerbahçe'yi temsil etsin diye Ziya Şengül ve Aziz Yılmaz'ı alan bir programın niyeti de oldukça bellidir diye düşünüyorum.İzleyip de sinirlerimizi germeyelim boşuna.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Telegol'ün amacı zaten belli. Z.Şengül'ün yerinde olsam 1 dakika durmazdım o programda. Ama kukla gibi tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yılmaz Fenerbahçe bayrağının arkasına sığınıp Birleşik Fenerbahçeliler derneğinin lokalini kumarhaneye çevirmiş bir insandır. Dolayısıyla fazla dikkate almamak gerek.

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi avukat Ali Rıza Dizdar:Aziz Yıldırım'ın örgüt üyesi olmadığı ortaya çıktı,savcı şuan ne yapacağını şaşırdı. TV8
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aziz Yılmaz Fenerbahçe bayrağının arkasına sığınıp Birleşik Fenerbahçeliler derneğinin lokalini kumarhaneye çevirmiş bir insandır. Dolayısıyla fazla dikkate almamak gerek.

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi avukat Ali Rıza Dizdar:Aziz Yıldırım'ın örgüt üyesi olmadığı ortaya çıktı,savcı şuan ne yapacağını şaşırdı. TV8

http://www.youtube.com/watch?v=gsB-5wgI9qE
    (/s)

Del Piero_10 Misafir

Olgun Peker bağlantısından ziyade, Aziz Yıldırım'ın Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz, Ali Kıratlı gibi isimlerden oluşturduğu bir örgütten bahsediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuyla ilgili soylemek istedigim yalnizca birkac sey var.

Bu baslik altinda dogrulari soyledim her zaman, beni cildirtan bir unsur olmadigi surece hep objektiftim. Ama soyledigim bazi dogrular insanlarin hosuna gittiginde tesekkur edildi bana, gitmediginde Femerbahce dusmani ilan edildim.

Olayin en basindan beri mantikli ve objektif dusunen cogu insan olayin bu boyutlara gelecegini onu gectim Fenerbahce'nin 2 yil birden kaybetme ihtimali oldugunu soyledi, soyledim. Karar ertelenip duruyor bu boyle olmaz dedim. Sen FB dussun istiyorsun dediler. Ama gun gelir devran doner de demistim ben burada. Simdi FBlilerin kendi icindeki olu dallari ayirma vakti gelmistir. Saga sola saldirma vakti degil. Hala oz elestiri yapilmiyor suclular kulupten uzaklastirilmiyor. Basindan beri karari desteklenen bu sureci berbat yoneten ama UEFA devreye girince yapacak hicbirseyi kalmayan TFF'ye ve UEFA'ya saldirilip duruluyor. Burada bunlari demem hicbirseyi degistirmeyecek ama artik FBliler icindeki olu dallari ayirsin. Baskalarina agresif tavirlar sergilemek hicbirseyi degistirmeyecek. Fenerbahce, amatorde bile Fenerbahce'dir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İnsan Telegol izleyip sinirlenir mi renkdaşlar. Daha önce kaç kez örneklerini verdim sadece Fener konusunda da değilin. Araştırın bu programın tarihini rayting için yapıldığını anlarsınız. Sadece şike konusunda değil futbol konusunda bile. Daha önce yazmıştım bi konuya ama hatırlamıyorum. Renkdaşlar Telegol denen programı boşa izlemeyin hadi izlediniz sinirlenmeyin eğlenin.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.htspor.com/besiktas/haber/664264-kupa-nerede

Kupa nerede?Beşiktaş'ın geri iade ettiği Türkiye Kupası, federasyona gelmedi. Peki kupa nerede?29/08/11 09:52

UEFA'nın tavsiyesiyle Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyen Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara tepkiler sürüyor. Sarı lacivertliler, şike soruşturmasında adı geçen Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa'da yoluna devam etmesini sorgularken TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın "Beşiktaş'ın kupayı iade etmesi, UEFA nezdinde iyi niyet göstergesi olarak görüldü. F.Bahçe de aynı şeyi yapsa belki farklı şeyler olabilirdi" sözleri dikkat çekiciydi.

Hürriyet'in haberine göre tüm Türkiye Beşiktaş Kulübü'nün 14 Temmuz'da aldığı kararla Ziraat Türkiye Kupası'nı Futbol Federasyonu'na iade ettiğini biliyor. Bugüne kadar yapılan söylemler bu yöndeydi. Ancak gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı...

- Beşiktaş'ın geçen sezon kazandığı kupa nerede?

14 Temmuz'da kararını aldılar

Kupa nerede?

Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Metin Keçeli, yanıtladı:

- Kupa şu anda kulübümüzde. Koruma altında özel bir odada kilitli. Bu sözler, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyeceğe benzer. Herkesin iade edildiğini sandığı Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş Kulübü'nde çıktı.

İşte, Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren olayın iç yüzü...

Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında, mahkemeye sevk edilen Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, siyah beyazlı kulübün teknik direktörü Tayfur Havutçu ve Beşiktaş Futbol Takımı'nın Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş 14 Temmuz tarihinde, savcılığın isteği üzerine tutuklanınca siyah beyazlı yönetim kurulu Yıldırım Demirören başkanlığında toplanarak tarihi bir karar alır. O kararı kulüp başkanı Yıldırım Demirören, şu sözlerle açıklar:

Fenerbahçelileri isyan ettiren kararlar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a Türkiye Kupası'nı idade etmek istediğimiz söyledik. Arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inancımız tamdır. Bu süreç tammamlanıp arkadaşlarımız aklandığında kupamızı geri alırız.

24 Ağustos Çarşamba akşamı TFF, UEFA'nın direktifleriyle Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermez. Sarı lacivertlilerin yerine Devler Ligi'ne Trabzonspor alınır, soruşturulan kulüplerden Beşiktaş ise yoluna devam edince kıyamet kopar. Bir gün sonra yani 25 Ağustos Perşembe günü, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, Beşiktaş'ın kupayı iade etmesinin UEFA tarafından bir iyi niyet göstergesi olarak algılandığı için siyah beyazlıların UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ettiğini söylemesi tartışmaları bu yöne kaydırır.

F.Bahçeliler'in isyanına neden olan bu olaydan sonra Hürriyet, kupanın nerede olduğunu araştırdı ve Beşiktaş Kulübü'nün en etkili isimlerinden biri olan Metin Keçeli'ye sordu.

Koruma altında, kilitli bir odada tutuyoruz
    Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, olaya şu sözlerle açıklık getirdi: "Şike soruşturması sonrası başkanımız Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetimine giderek Türkiye Kupası'nı sözlü olarak iade ettiğimizi belirtti. Dava sonuçlandığında suçlu bulunmamız halinde kupayı Beşiktaş Kulübü'nden Federasyon binasına götürmek 5 dakikalık bir olay. Eğer suçlu bulunursak iade ederiz. Kupa şu anda kulübümüzde. Koruma altında özel bir odada kilitli."

14 Temmuz PERŞEMBE- Demirören: Aklanınca kupayı geri alırız

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 14 Temmuz'da yaptıkları yönetim kurulu toplantısından sonra açıkladı: " TFF Başkanı Aydınlar'a Türkiye Kupası'nı idade etmek istediğimiz söyledik. Arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inancımız tamdır. Bu süreç tamamlanıp arkadaşlarımız aklandığında kupamızı geri alırız."

16 Temmuz Cumartesi-Adalı: Sanki biz suçluyuz kupa niye veriliyor?

BEŞİKTAŞ Yönetimi'nin aldığı karara cezaevindeki yönetici Serdal Adalı büyük tepki gösterir. Adalı, 16 Temmuz'da, hapishaneden haber gönderir: "Sanki biz suçluyuz. Niye kupa veriliyor? Asbaşkanlık ve futbol komitesi başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Adaletin gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkacaktır."

25 AĞUSTOS PERŞEMBE-Aydınlar: Kupayı iadesi Beşiktaş'ı kurtardı

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, F.Bahçe'nin tepkilerine yanıt verirken Beşiktaş örneğini gösterdi. Aydınlar, 25 Ağustos'taki açıklamasında, "Beşiktaş'ın kupayı federasyona iade etmesi UEFA nezdinde çok olumlu karşılandı. F.Bahçe de aynı şeyi yapsa belki farklı şeyler olabilirdi. UEFA bu tür şeylere büyük önem veriyor" dedi.

Haber doğru mu bilmiyorum görüp paylaştım

Mesaj Yetkileri