Sayfa 165 / 218 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215 ... SonSon
4,921 ile 4,950 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    İlk defa böyle düşünen bir Galatasaraylı görüyorum. Bu sefer kaçan balık çok büyük oldu çok, ayağımıza böyle bir fırsat gelmişti kaçırdık. FO döneminde şampiyonluğu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu adamı destekleyenler çok pişman olacaklar.
    Doğru yazmışsın. Şahsen Fikret Orman'ı destekledim, başkan olmasını istedim. Ben şampiyonluk beklemiyorum zaten. Benim tek beklentim yeni stat. Yeni stat yapılsın bu laflar havada kalır. Yeni stat Beşiktaş için milat olacak. O zaman nasıl bir şeffaflığa bürünecek Beşiktaş göreceğiz. Nasıl bir hedef takımı haline geleceğiz. Çifte kupa kazandık ertesi sezon geri çöküşe geçtik. İlk önce kaynaklar yaratılsın o zaman nasıl ilerliyor, nasıl kişilere bağlı kalmadan kendi kendini çevirebiliyor göreceğiz. İki, üç tane ses getirecek oyuncu transferi ile her şey mükemmel olmaz.
    Last edited by Mamadou : 20.Haziran.2013 at 21:12

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Doğru yazmışsın. Şahsen Fikret Orman'ı destekledim, başkan olmasını istedim. Ben şampiyonluk beklemiyorum zaten. Benim tek beklentim yeni stat. Yeni stat yapılsın bu laflar havada kalır. Yeni stat Beşiktaş için milat olacak. O zaman nasıl bir şeffaflığa bürünecek Beşiktaş göreceğiz. Nasıl bir hedef takımı haline geleceğiz. Çifte kupa kazandık ertesi sezon geri çöküşe geçtik. İlk önce kaynaklar yaratılsın o zaman nasıl ilerliyor, nasıl kişilere bağlı kalmadan kendi kendini çevirebiliyor göreceğiz. İki, üç tane ses getirecek oyuncu transferi ile her şey mükemmel olmaz.
    Adamlar bize fark attı, 4. yıldızı takacaklar ; biz hala stad diyoruz, şampiyonluk beklemiyoruz ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adamlar bize fark attı, 4. yıldızı takacaklar ; biz hala stad diyoruz, şampiyonluk beklemiyoruz ...
    Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.

Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.

Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.
    Hak vermemek elde değil avrupada ekonomik anlamda geride kalmış kulüplerin ekonomilerini geliştirmek için yaptıkları en büyük atılım yeni stad örneğin juventus stadla birlikte düzlüğe çıktı 2 kere şampiyon oldu ekonomisi çok gelişti şimdi jovetice 20 30 m € verceği konuşuluyor interde yeni stada çıkıcak hatta bununla birlikte san sironunda modernize edilmesini gündeme aldı milan stad, loca gelirleri vs. çok önemli

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stad faktörü var, es geçmemek gerek orası doğru. Bu yönetimin yaptığı tek iş stad zaten, başka hiçbir iyi yanları yok. Onuda 1 yılda bitirecekler mi bakalım orası meçhul. Serdal Adalı'nın da kulüpte 9 Milyon € alacağı var ama almıyor, YD gibi değil onunla karıştırmayın. Araplar kulübü alamaz zaten abi, dernek sistemi var.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Beşiktaş son 20 yılda kaç kere şampiyon oldu da Fikret Orman bu ekonomik durumda yaptığı şeyleri beğenmiyorsunuz acaba? Bence kesinlikle başarılı ve ekonomik yönden doğru bir tutum sergiliyor

Serdal Adalı gelseydi beşiktaş başkanlığına onun döneminden sonra beşiktaşın bir daha toparlanamayacağını düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Jose Sambade adlı adamı kesın olarak almısmıyız birde bu adam bize deportivodan gelmiş deportivo küme düşmüş onla bir ilgisi varmıdır acaba sizce

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Beşiktaş son 20 yılda kaç kere şampiyon oldu da Fikret Orman bu ekonomik durumda yaptığı şeyleri beğenmiyorsunuz acaba? Bence kesinlikle başarılı ve ekonomik yönden doğru bir tutum sergiliyor

Serdal Adalı gelseydi beşiktaş başkanlığına onun döneminden sonra beşiktaşın bir daha toparlanamayacağını düşünüyorum
    Doğru düşünüyorsun.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Jose Sambade adlı adamı kesın olarak almısmıyız birde bu adam bize deportivodan gelmiş deportivo küme düşmüş onla bir ilgisi varmıdır acaba sizce
    Dünyanın en iyi matematik hocası bir salağı çalıştırırsa salak yine salaktır.

Adam iyi Türkiye'ye seviye atlatır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adam geldiginde kalecileri calistirmicak yalniz adamin yardimcilari calistircak adam departman sorumlusu gibi birsey olcak onder ozen oyle birsey diyordu galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    adam geldiginde kalecileri calistirmicak yalniz adamin yardimcilari calistircak adam departman sorumlusu gibi birsey olcak onder ozen oyle birsey diyordu galiba
    "departman sorumluları" yapılacak şeyleri belirlerler, yardımcıları da çalıştırır, amelelikleri yapar zaten Arif. Bu her sektörde aynı.

futbolda departman sorumlusu neyse artık
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gerçekten Beşiktaş'a gelirse bende kalecilik antremanı talep ediyorum, inanılmaz eğlenceli bi sistemi var adamın
    Screw you guys, I'm goin' home

Dünyada klüplere gerekli olan para pul değil bu her klüp için geçerli bi vizyonunuz varsa zaten başarı,para bunları vizyonunuz sayesinde yakalarsınız örneğin: Porto. Bize paralı insanlar yıldızlar değil vizyonlu insanlar lazım. Bu vizyon sanki biraz var Fikret Orman'da. Ama benim istediğim düzeyde değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Dünyada klüplere gerekli olan para pul değil bu her klüp için geçerli bi vizyonunuz varsa zaten başarı,para bunları vizyonunuz sayesinde yakalarsınız örneğin: Porto. Bize paralı insanlar yıldızlar değil vizyonlu insanlar lazım. Bu vizyon sanki biraz var Fikret Orman'da. Ama benim istediğim düzeyde değil.
    Hala taktınız yıldız oyuncu istemeyiz, yok takım oyunu bilmem ne. Hala anlamadınız bu ikisini aynı anda yapabilen takımlar başarılı oluyor. Büyük takımın en kötü oynadığı maçta bile yıldız bir oyuncusu çıkar, 2 bilek hareketi yapar, 35 metreden gol atar vs. size maç kazandırır. Bu sizin yıldız oyuncusuz zihniyet PTT takımlarında var. Mehmet Akgün'le, Uğur Boral'la olmaz. Küçüldük anlamıyor musunuz küçüldük. Sportif başarı olmazsa bu kriz bitmez. Bırakın şu Fikret Orman zihniyetli fakir edebiyatını.
    Canım FEDA olsun sana !

Hala taktınız yıldız oyuncu istemeyiz, yok takım oyunu bilmem ne. Hala anlamadınız bu ikisini aynı anda yapabilen takımlar başarılı oluyor. Büyük takımın en kötü oynadığı maçta bile yıldız bir oyuncusu çıkar, 2 bilek hareketi yapar, 35 metreden gol atar vs. size maç kazandırır. Bu sizin yıldız oyuncusuz zihniyet PTT takımlarında var. Mehmet Akgün'le, Uğur Boral'la olmaz. Küçüldük anlamıyor musunuz küçüldük. Sportif başarı olmazsa bu kriz bitmez. Bırakın şu Fikret Orman zihniyetli fakir edebiyatını.
    Ben senin zihniyetini çok iyi anlıyorum dünyadaki örneklerinide biliyoruz bu zihniyetin hiç bir zaman bişey kazanamıyorlar istikrarlı olarak bknz: Man City,Chelsea .Fakat benim savunduğum zihniyetle yönetilen klüplere bakarsak sürekli istikrarlı başarı kazanıyorlar.Bknz: Dortmun,Porto . Bence sen anlamıyorsun benim demek istediğimi. Ben tamamen Veli Kavlak,Necip gibi oyunculardan oluşan bi takım istemiyorum.Bu benim futbolda en sevmediğim kadro düzeni bknz: Stoke City gibi takımlar. Önemli olan o dediğin tarzda yıldız oyuncuların daha genç haldeyken astronomik ücretler almadan burunları havada değilken onları bulabilmek almak.Bu şekilde genç,yetenekli dediğin gibi 35 metreden gol atan oyuncuların olur. Üstelik onlara az maaş verirsin üstelik onları yüksek fiyata satabilirsin. Porto'yu hiç bilmiyorsun galiba.Benim dediğim şekildeyken oyuncular yıldız oldukları bilinmeyen oyuncuları alıyorlar.Senin zihniyetindekileride gördük. Beşiktaş'ı ekonomik açıdan ne hale getirdiğini hayır bir şey denemişsin olmamış tam tersi negatif bi etkisi olmuş hala onu istemek nedir ben anlamıyorum. Herhalde transfer şampiyonu olmak sizin için daha önemli.Fikret Orman'ın sürekli ekranlara çıkıp ''ıııee ekonomik durumumuz kötü şu transferleri falan yapamıyoruz'' demesini bende sevmiyorum ama bu bi gerçek.Gelecek senede kısmen bitmiş olacak bu durum. Yani gelecek senelerde geçen seneki gibi olmayacak. Bunun sinyalleri Ronaldinho'yu almaya çalışarak veriliyor.
    Last edited by berkebjk1 : 21.Haziran.2013 at 04:38

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlaşamıyoruz bir türlü. Bakın GS ve FB arayı açtı gidiyor, siz hala stadı bekleyin, ekonomik durum düzelsin bekleyin falan diyorsunuz. Birileri çıkıpta bu yıl şampiyon olacağız diyemiyor, demiyor. Belkilerle, olabilirlerle, sabırlarla rakiplerlerle aramızdaki bu fark daha da açılıp gidecek. Tahammülümüz yok anlayın. Birkaç yıl bekleyin gibi teselli vermeyin, masal anlatıp uyutmayın lütfen. Bu yönetim ile şampiyonluk falan hayal kandırıyorlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yeni teknik ekibimizin böyle olmasını çok isterim:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
    Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
    Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
    Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.
    Kendi yazdığın mesajları savunmak için inat ediyorsun. Yeni stat tamamlanınca nelerin değişeceğini bende, sende göreceğiz. O zaman yazılanlara belki hak verirsin. Sana ne yazsak boş çünkü bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor. Sen bir taraftar olarak tuttuğun takımdan başarı bekliyorsun, şampiyon olmasını istiyorsun. Bende bunları istiyorum ama birazda bilinçli olmak gerekiyor. Sanki Fikret Orman'ı destekleyenler Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyormuş gibi yazıyorsun. Yazdığın mesajlarla sen zaten yeterince adamcılık yapıyorsun. Seçimlerde Fikret Orman'ın yeniden başkanlığa seçilmesi daha hayırlı olacaktı. Onun için Fikret Orman'ın başkan seçilmesini isteyenler çoğunluktaydı. Eğer Serdal Adalı'nın başkanlığı daha hayırlı olacaksaydı Serdal Adalı başkan seçilirdi. Ona bakarsan Serdal Adalı ve Murat Aksu'da tüpçüye hesap soramadı diye Fikret Orman'dan hesap soracaktı sözde. O iş o kadar kolay bir şey değil. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundasın. Yıldırım Demirören denilen adam her koldan desteklenen bir adam. Ha elbet bir gün bedelini öder o ayrı.

UEFA işi hallolsun hocada belli olur, transferlerde belli olur. Şu an en önemlisi UEFA'dan ceza yememek. Bu iş temizlenince yeni sezonun planlamasına geçilir zaten. Önümüzde koca Temmuz ayı var. Kaldı ki nelerin yapılacağı az çok bellidir ama işte ilk önce bu iş temizlenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.odatv.com/n.php?n=carsini...yor-2106131200

çArşı'nın asabiyetinden nemalanmak isteyenler var. Üzerimize gelip gelip duruyorlar. Amaç bu agresifliği ön plana çıkartıp "işte bakın , desteklediğiniz çArşı bu" diyebilmek ama yemezler. Sakinliğimizi koruyacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    http://www.odatv.com/n.php?n=carsini...yor-2106131200

çArşı'nın asabiyetinden nemalanmak isteyenler var. Üzerimize gelip gelip duruyorlar. Amaç bu agresifliği ön plana çıkartıp "işte bakın , desteklediğiniz çArşı bu" diyebilmek ama yemezler. Sakinliğimizi koruyacağız.
    Kim onlar yahu, hangi Beşiktaşlılar başbakanla birlikte olan?! Bir de Allah şahit diyor! Allah'ı ne diye karıştırıyorsun? Neyin peşindesin sen, kime hizmet ediyorsun, amacın ne İsmail Cevahir?! İlla sövdüreceksiniz adamı, kepaze herifler!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Orman, Adalı ve Havutçu UEFA'da

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı Fikret Orman ile eski yönetici Serdal Adalı ile birlikte eski teknik direktör Tayfur Havutçu UEFA Merkezi'ne giriş yaptı.

DETAYLAR BİRAZDAN...

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ333197SXQ

Haydi hayırlısı!

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

taraftarımız neden bu kadar agresif oldu anlamıs degilim. fikret ormandan 1 yıldı ne yapmasını bekliyorsunuz ki adam calısıyor belli 8 yıldır stad diye uyutulduk ancak adam izinleri aldı yıkıma basladı durumumuz ortada gelir yok takımda sürekli borc ödemek zorunda baskan. serdal adalı gelseydi ne olacaktı para yatıracaktı belki oda 8 senede 1 sampiyonluk yasatacaktı borclar artacaktı biz bunları istemiyoruz..serdal adalı sponsorluk dedi emirates dedi adamlar yalanladı bu durumu fikret orman vodafone yetkilileri ile cıktı acıklama yaptı bence yeterince bu kulüp icin iyi calısıyor kendisi. ne zaman stad gelirlerimiz borclara gitmez kulübün geliri olur o zaman basarılı oluruz. bunun icin de sabretmemiz gerekiyor ayrıca biz bu renklere asıgız sampiyonluk gelir bekleriz..fikret ormana bu kadar yüklenmek bana mantıksız geliyor. YD 8 senede yaptıklarını gördük işte dünyanın parasını harcadı basarı yok dünyanın borcu var bir Beşiktaşlı olarak ben bunu istemiyorum o yüzden fikret orman Beşiktaş icin en hayırlı baskandır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana kalırsa anlımız ak çıkacağız bu işten biz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/uef...k-saatler.html

Olay buysa zaten sıkıntıya gerek yok. O maçı ne zorluklarla aldığımız ortada

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SON DAKİKA: Beşiktaş'ın UEFA'daki duruşması sona erdi.

Serdal Adalı: Duruşmada Beşiktaş-İBB maçını izledik. Toplantı çok verimli geçti. UEFA Disiplin Kurulu, kararını pazartesi günü verecek.

Fikret Orman: Savunmamızı yaptık. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Haklılığımızı anlattık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O maçın önemli anlarını nereden bulabiliriz?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri