Sayfa 168 / 218 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon
5,011 ile 5,040 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilic ve Onder Ozen Besiktasin gelecegini sekillendirecek ve ileride buyuk ovguyle soz edilecek insanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

pedro franco ile 5 yıllık sözlesme imzalamısız bir sitede gördüm ama dogrulugu nedir bilemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

18 Temmuz Perşembe: Beşiktaş – Queens Park Rangers
    21 Temmuz Pazar: Beşiktaş – Schalke 04
    27 Temmuz Cumartesi: Beşiktaş - Southampton.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mac programi guzel rakipler de saglam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu seneki seçimlerde Adalıyı desteklemiştim. Orman seçimi kazandı diye de baya karaları bağlamıştım gelecek adına. Fakat gelinen şuan ki nokta benim gayet hoşuma gitti. Gerek taraftarın biraz olsun bütünleşmeye başlaması, gerek transfer ve teknik ekibin şekillenmesi gerçekten umut verici. Bu şekilde olacağını hiç düşünmüyordum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lukaku haberleri var 1 yıl kiralanacak diye kiralansa süper olur gerçekten.O olmazsa bile bir adam gerekiyor Fernandesin üstünden yükü alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

almedia gidecekse lukaku gelsin ama gitmeyecekse gerek yok lukaku ya.
    ben bilicten cok umutluyum ortasahaya defansif bir yabancı kesin gelmeli ancak ofansif anlamda fernandes ve oguzhan var bunlar cok iyi alternatif olarak yabancı almanın bir mantıgı yok yabancı hakkımızın cogunu sanırım defansa kullanacagız
    bilic in elinde potansiyeli olan bir muhammed ve hasan türk var bunları umarım gerekli seviyeye cıkarabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugünden bir görüntü. Sizce de yıkım çok yavaş ilerlemiyormu?

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bugünden bir görüntü. Sizce de yıkım çok yavaş ilerlemiyormu?
    Olaylardan ötürüdür abi, oralar çok aktifti ondan olabilir birde yıkıcı dozerlerden biri alınıp POMA yapılınca sıkıntı oldu
    Last edited by E.Cartman : 01.Temmuz.2013 at 18:13 Reason: çalınınca kelimesi olmadı duruma
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Son zamanlardaki olaylardan dolayı iptal edilmediyse 1-2 tane konser organizasyonu vardı İnönü'de konserlerin geçmesini bekliyorlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elbet olaylardan ötürü oldu ama kaç gündür çalışma var ve sadece kale arkasının sadece bir kısmı yıkılabilmiş. Ne biliyim ilginç geldi bana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

fikret orman kendisi insaat sektörüyle ugrasan birisi bana göre kendisi 16 ay da bitecek dediyse o tarihlerde bitebilir.( bu olaylardan dolayı zaman kaybı yasandı bunlarıda üstüne koymak lazım)

Seneye ara transfer döneminde bitmiş olur yani 1,5 sezon sürer bence. 1,5 sene İstanbul'un göbeğinde, tarihi semtinde kocaman bir stad için çok iyi bir süre. Açılışını heyecanla bekliyorum son maça bilet bulamadım ama Vodafone İnönü Stad'ının ilk maçı kaçırmam.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir maç daha ayarlasınlar, taraftar yıkıyor zaten sahayı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

100. yıla ait bir tablo

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tablo enfesmiş yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

son maca bende gidemedim sondan bi önceki maca ordu macına gidebildim ama insallah yeni statta ilk maca gidecegim mutlaka..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadyum işi ne oldu nerede oynayacak Beşiktaş ? Normalde merak edeceğim bir şey değil de ucu bize dokunuyor ne yazık ki. Fikret Orman seçilmeden önce gizem yarattı, seçim sonu açıklayacağım dedi, sonra bunu çevirdi ay sonu yaptı, ay bitti hala ses yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin ol senden daha fazla merak ediyoruz abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle bir haber var.Fikret Orman locaların kullanımına izin verilmediği için hayal kırıklığına uğramış.

http://amkspor.com/2013/07/02/besikt...u-gozuktu.html

AB kuralı ile Beşiktaş:

----------------------Yabancı---------------
    Yabancı---Franco(Y)---Sivok---Yabancı
    --------------Yabancı----Necip------------
    Yabancı----------Fernandes------------Olcay
    ------------------Almeida------------------------

Yabancı denen bölgelerin bazıları da AB vatandaşı olduğunu düşünürsek tamamı yabancı bir kadro kurulabilir.Y ani AB kurali asla geçerli olmayacak.
    Last edited by manager725 : 03.Temmuz.2013 at 19:12

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    AB kuralı ile Beşiktaş:

----------------------Yabancı---------------
    Yabancı---Franco(Y)---Sivok---Yabancı
    --------------Yabancı----Necip------------
    Yabancı----------Fernandes------------Olcay
    ------------------Almeida------------------------

Yabancı denen bölgelerin bazıları da AB vatandaşı olduğunu düşünürsek tamamı yabancı bir kadro kurulabilir.Y ani AB kurali asla geçerli olmayacak.
    Bu kadroda Oğuzhan ve iyileşmiş, sağlam bir İsmail Köybaşı da mutlaka olmalı. Yabancı olayı, sınırsız da olsa mevcut kadrodaki yabancı sayısı 10'u geçmemeli bence. 6'sı sahada olur, 2-3'ü kulübede, 1 de 17-18 yaşlarında genç bir yabancı alınıp kiraya ya da A2'ye yollanır. AB statüsü olursa, AB pazarına yönelir artık büyük kulüpler. Ondan sonra da bekle ki, genç bir yerli yetişsin.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu kadroda Oğuzhan ve iyileşmiş, sağlam bir İsmail Köybaşı da mutlaka olmalı. Yabancı olayı, sınırsız da olsa mevcut kadrodaki yabancı sayısı 10'u geçmemeli bence. 6'sı sahada olur, 2-3'ü kulübede, 1 de 17-18 yaşlarında genç bir yabancı alınıp kiraya ya da A2'ye yollanır. AB statüsü olursa, AB pazarına yönelir artık büyük kulüpler. Ondan sonra da bekle ki, genç bir yerli yetişsin.
    Böyle bir şey olamaz zaten ben sadece doruk noktasını gösterdim böyle bir olaya ben de karşıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Su anki hali ile Besiktas.

----------------------cenk--------------------------
    Transfer------franco----sivok----------transfer
    -------------------necip----------------------
    -----------oguzhan-----fernandes---------
    --Tore------------------------------olcay--
    ------------------transfer-------------------

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Su anki hali ile Besiktas.

----------------------cenk--------------------------
    Transfer------franco----sivok----------transfer
    -------------------necip----------------------
    -----------oguzhan-----fernandes---------
    --Tore------------------------------olcay--
    ------------------transfer-------------------
    Bence artık şu çakma 4-3-3'den vazgeçip 4-2-3-1'e dönülmeli. Fernandes ve Oğuzhan'dan birini öne kaydırıp göbekte bu iki isimden birinin yanına kesici bir orta saha alınmalı. Necip'i şu haliyle ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Necip , Veli bu oyuncular kadro derinliği için çok iyiler. Kaleci transferi kadar savunması kuvvetli bir orta saha gerekli. Kanatlarda dediğim oyun düzenine yatkın. Bilic'te zaten geçen sezon Rusya'da 4-2-3-1'i kullanmış. Tigana'dan sonra gelen her hoca üçlü oynattı ama oyun olarak hiç bir zaman tatmin etmedi. Bir tek Schuster zamanında oynanan oyunu ayrı tutarım ama ondada sonuçlar iyi değildi. Ondada sistem 4-2-3-1 idi zaten genelde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bence artık şu çakma 4-3-3'den vazgeçip 4-2-3-1'e dönülmeli. Fernandes ve Oğuzhan'dan birini öne kaydırıp göbekte bu iki isimden birinin yanına kesici bir orta saha alınmalı. Necip'i şu haliyle ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Necip , Veli bu oyuncular kadro derinliği için çok iyiler. Kaleci transferi kadar savunması kuvvetli bir orta saha gerekli. Kanatlarda dediğim oyun düzenine yatkın. Bilic'te zaten geçen sezon Rusya'da 4-2-3-1'i kullanmış. Tigana'dan sonra gelen her hoca üçlü oynattı ama oyun olarak hiç bir zaman tatmin etmedi. Bir tek Schuster zamanında oynanan oyunu ayrı tutarım ama ondada sonuçlar iyi değildi. Ondada sistem 4-2-3-1 idi zaten genelde.
    Guti tarzı birşey olsa elimizde çok yararda kıymetini bilemedik işte.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Guti tarzı birşey olsa elimizde çok yararda kıymetini bilemedik işte.
    Oğuzhan Guti'nin oynadığı pozisyonun oyuncusu diye düşünüyorum. Beşiktaş maçlarını dikkatli izleyen biri şunu iyi gözlemlemiştir. Oğuzhan orta sahanın ortasında oynadığı maçlarda topla çok iyi işler yapsa da işin savunma kısmını iyi beceremeyen , çok fazla koşmayı sevmeyen bir oyuncu. Ve çabuk yoruluyor. Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda değerlendirip, Fernandes göbekte Oğuzhan'ı destekleyen oyuncu olabilir. Fernandes o fizik gücüyle daha çok oyunun iki yönünü oynayan oyuncu olmalı. Samet Aybaba bunun tam tersini yapıyordu ama Bilic bence dediğim gibi kullanacak bu iki oyuncuyu. Oğuzhan'a saha içinde daha fazla serbestlik tanınmalı. Daha önde oynatılmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Oğuzhan Guti'nin oynadığı pozisyonun oyuncusu diye düşünüyorum. Beşiktaş maçlarını dikkatli izleyen biri şunu iyi gözlemlemiştir. Oğuzhan orta sahanın ortasında oynadığı maçlarda topla çok iyi işler yapsa da işin savunma kısmını iyi beceremeyen , çok fazla koşmayı sevmeyen bir oyuncu. Ve çabuk yoruluyor. Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda değerlendirip, Fernandes göbekte Oğuzhan'ı destekleyen oyuncu olabilir. Fernandes o fizik gücüyle daha çok oyunun iki yönünü oynayan oyuncu olmalı. Samet Aybaba bunun tam tersini yapıyordu ama Bilic bence dediğim gibi kullanacak bu iki oyuncuyu. Oğuzhan'a saha içinde daha fazla serbestlik tanınmalı. Daha önde oynatılmalı diye düşünüyorum.
    kesinlikle katılıyorum oguzhan önde serbest olup arkasında fernandes olmalı ancak bu sistem icin kesinlikle cok saglam bir defansif ortasaha lazım. gecen sene bursanın ing,ltereye yolladıgı adam gibi biri lazım bize güclü ve top kesen..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvete pektemek yazilabilir aslinda transder yerine ama alternatif olarak illa ki lazim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transfer yerlerini bırakıp cenk ve necip'in yerlerine adam bakılmalı.İsmail ve Hilbert 1 sezon daha götürür diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri