Damat Moussa Sow![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Düğün fotoğraflarında siyahilerin gözükmediği bir fotoğraf çıkar mı ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ahmet tehlikeli sularda yüzüyosun aman diyeyim : )
...
Godfather Altan'da yukarıda yine sıkmış koçum benim. Kendilerine ait tek silah bile bulunmayan bu 2 kişilik dev Çete Counter Strike oynayarak suç işliyormuş : )
...
edit......
Last edited by Walter Sakana : 28.Mayıs.2012 at 18:22 Reason: Başka konuda paylaşılmış
Volkan Reiz futbolu birakinca alayini kursunlucak![]()
bugün mahkeme yokmuydu ya?
Gazetenin attığı manşete bak, o dönemde birilerinin yönlendirmesiyle köşe yazarıyım diyen kalemşörlerin kasıtlı yazılarına bak, şimdiki duruma bak. Alakası yok. Biz o dönemde o yazılanlara isyan ederken, dalga geçiliyordu bizimle, şimdiyse unutuldu gitti o yazılanlar.
"YÜCE ATATÜRK"
savcı doksana taktı manşetini bulabilecek varmı![]()
![]()
![]()
yarın savcı beyde mahkemede olucak
Çok şükür Spahija'yı göndermişler.
Obradoviç Pao'dan ayrılıyor onu almayı denemeliyiz.
Spahija'nın gitmesi iyi de Aydın Örs'ün gitmesi hoş olmadı. Aziz Yıldırım çık artık, eminim Aziz Yıldırım dışarıda olsa gitmezdi Aydın Örs, hele bir de yeniden Mahmut Uslu gündemde ki, bu hiç ama hiç iyi olmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Salih Uçan'ın açıklamaları ;
Fenerbahçe'deki ilk senesinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen genç oyuncu, bu sürede kulübün tesislerinde kalacağını bildirdi. Salih, sarı-lacivertli kulübün Temmuz ayında başlayacak hazırlık kampına katılacağını ve kamp bitiminde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğini dile getirdi.
Kocaman'ın kamp süresince kendisini yeterli görmesi durumunda takımda kalacağını, aksi halde Bucaspor'a bir yıllığına kiralanacağını açıklayan milli oyuncu, teknik heyetin gözüne girmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Fenerbahçeli taraftarlardan destek isteyen Salih, “Yaşım genç olduğu için bana sahip çıksınlar. Ben de sahada her şeyimi ortaya koyacağım. Hem kulübüm hem de onlar için oynayacağım” dedi.
Marmaris gibi önemli bir tatil bölgesinde yetiştiğine dikkat çeken Salih Uçan, İstanbul'un renkli yaşantısının kendisini kesinlikle değiştirmeyeceğini sözlerine ekledi.
6 Ocak 1994'te doğan Salih, 21 Aralık 2010'da, Fenerbahçe'ye karşı da görev yaptı. Samet Aybaba, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 3-2 kazandıkları kupa maçının son 3 dakikasında o tarihte 15 yaşında olan Salih'e şans vermişti.
KAYNAK : SPORX
Tatlılığa bak yaMaşşallah
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O yaşta bira göbeği var![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Jr.Ronaldo![]()
projeksiyon ve ses sistemi iştah kabartıcı![]()
Umarım artık futboluyla konuşulur. QTM'ye yem ettiğimiz Fenerbahçe'li oyunculardan biri daha gidiyor.
Yolun açık olsun Fenerbahçe'li Emre. Bu taraftar seni göndereni de gönderir sen rahat ol. Gözün arkada kalmasın.
Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?
Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.
Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir. Daha öncede yazdım. İlla her oyuncunun saha içinde-dışında Alex gibi olmasını bekleyemeyiz. Bugün Balotelli gelse bu adam olmaz diyerek yollayacak mıyız? Gattuso'nın hırsı Emre'nin belkide 10 katıdır. Adam senelerce Milan'da oynadı. Milli takımda hocasının boğazına sarıldı.
Biz Emre'nin egosunu çekemedik. Yerine dolduramayacağımız bir oyuncu gitti. Gitmesinde kimin payı varsa yazıklar olsun. Bu sadece Aykut Kocaman değil en ufak bir etki veren kişide olur.
Ha Aykut Kocaman kalsın dese kimse çıkıp "Hayır hocam seni dinlemiyoruz biz gönderiyoruz" demezdi.
Bir oyuncuyu yolluyorsan yerini dolduracaksın. Emre'nin yeri bir tek TÜRK OLARAK Nuri ve Selçuk İnan ile dolar. Hadi bakayım istediğiniz kadar para verin alabilecek misiniz ikisinden birini?
Min 8-10 Milyon $ bonservis + 1 adet yabancı sınırına mal oldu bize. Ki başkan çıkmazsa bu bile zor görünüyor..