Canım FEDA olsun sana !
Şirketimiz Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında Futbol A Takımımızın Ana Sponsorluğu için iyi niyet anlaşması imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında ayrıca , Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yapılan İnönü Stadyumu için İsim Sponsorluğu da yer almaktadır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=290096
(/s)
EDİT: Bildirim, 13.06.2013 tarihliymiş ama.
13.06.2013 10:42:42
Sponsorluk bildirimi ayın 13'ünde yapılmış.
slaven bilic haberleri için kap bildirimi ararken, karşıma bu çıktı.
ama sanırım o tarihlerde forumda bu konuşulmamış![]()
(/s)
Uefa ile ilgili aklinda soru isareti kalan var mi bilic transferinden sonra![]()
http://totemspor.com/yazarlar/ali-ec...dahi-mi-250613
Buyrun arkadaşlar çok güzel bi yazı.
alın serdal adalı destekcileri kına yakın bu duruma artık vizyonu olan başkan adayıymış geçin bunları desteklediğiniz vizyon sahibi adamı görün artık ayıptır be ayıptır fikret ormana yükleniyorsunuz birde ceza aldık hadi bunun suclusuda fikret orman!!
Fikrimce Serdal Adalı'nın ceza almama gibi bir durumu yok,er-geç ceza alacaktır.Yoksa Beşiktaş her türlü o cezayı kaldırtır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Belirli bir stadı olmayan takımdan bahsediyoruz. Gelecek sezon geçen sezona göre daha zorlu geçecek diye düşünüyorum. Bide ceza almamız hiç iyi olmadı. Bu durumun üstesinden gelir miyiz geliriz. Başkanın dediği gibi bir sonraki sezona yeni stat yapımı tamamlanırsa yeni bir oluşum ile yeniden düzlüğe çıkarız, iyi bir hava yakalarız diye düşünüyorum. Bide Bilic bana göre son derece doğru bir tercih. Taraftar açısından beklentiler yüksek olabilir ama bunun yanında birazda sabır gösterilirse Bilic'in ben çok iyi işlere imza atacağını düşünüyorum. Bilic sonuçta bir sistem hocası ve böyle hocalara biraz zaman tanıyacaksın. Ayrıca Fikret Orman yalan söylüyor olabilir. Beşiktaş'ın menfaatleri için yalan söylüyorsa varsın yalan söylesin. Başkanın attığı adımlar son derece doğru ha yanlışları olmadı mı oldu kimsede mükemmel değil zaten.
Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme karşılığı kendisine;
- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro
- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro
- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro
Ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=291990
3sene ağır olmuş. Bu sene olduda 6. olduk ne yapacaklar Bilici yollayıp cebinede 4.5M koyup eyvallah mı diyecekler.
Last edited by pele96 : 26.Haziran.2013 at 15:06 Reason: düzeltme
3 sene Bilic için normal. 1 yıllık anlaşma da yapılmaz ki! Zaten Avrupa'ya gitmezsek, lige daha çok önem gösterilecek ve yapılanmaya bu sene daha çok odaklanılacak.
Önder Özen, Sambade, Bilic ve Fikret Orman. Hepsinin görev süresi 3 yıllık. 3 yılın sonunda ya hepsi birden gidecek ya da hep beraber yola devam edilecek.
Fikret Orman'ın başkanlığı, Önder Özen'in futbol direktörlüğü süresi içersinde teknik heyetle yapılacak anlaşmanın da 3 yıl olması bence uygun. Önemli olan, bu 3 yılı başarıyla tamamlayabilmek.
Beşiktaş Sarar Giyim Tekstil Enerji San. Tic. A.Ş. arasında Giyim Sponsorluğu Sözlemesi imzaladı.
FM Gazetesi
Uefa gerekçeli kararının Türkçe tercümesi paylaşıldı
http://www.haber1903.com/Foto-382-ue..._raporu.html-3
FM Gazetesi
Bilic ve Onder Ozen Besiktasin gelecegini sekillendirecek ve ileride buyuk ovguyle soz edilecek insanlar.
pedro franco ile 5 yıllık sözlesme imzalamısız bir sitede gördüm ama dogrulugu nedir bilemiyorum..
18 Temmuz Perşembe: Beşiktaş – Queens Park Rangers
21 Temmuz Pazar: Beşiktaş – Schalke 04
27 Temmuz Cumartesi: Beşiktaş - Southampton.
FM Gazetesi
Mac programi guzel rakipler de saglam.
Bu seneki seçimlerde Adalıyı desteklemiştim. Orman seçimi kazandı diye de baya karaları bağlamıştım gelecek adına. Fakat gelinen şuan ki nokta benim gayet hoşuma gitti. Gerek taraftarın biraz olsun bütünleşmeye başlaması, gerek transfer ve teknik ekibin şekillenmesi gerçekten umut verici. Bu şekilde olacağını hiç düşünmüyordum.
Canım FEDA olsun sana !
Lukaku haberleri var 1 yıl kiralanacak diye kiralansa süper olur gerçekten.O olmazsa bile bir adam gerekiyor Fernandesin üstünden yükü alacak.
almedia gidecekse lukaku gelsin ama gitmeyecekse gerek yok lukaku ya.
ben bilicten cok umutluyum ortasahaya defansif bir yabancı kesin gelmeli ancak ofansif anlamda fernandes ve oguzhan var bunlar cok iyi alternatif olarak yabancı almanın bir mantıgı yok yabancı hakkımızın cogunu sanırım defansa kullanacagız
bilic in elinde potansiyeli olan bir muhammed ve hasan türk var bunları umarım gerekli seviyeye cıkarabilir..
Son zamanlardaki olaylardan dolayı iptal edilmediyse 1-2 tane konser organizasyonu vardı İnönü'de konserlerin geçmesini bekliyorlardır.
Elbet olaylardan ötürü oldu ama kaç gündür çalışma var ve sadece kale arkasının sadece bir kısmı yıkılabilmiş. Ne biliyim ilginç geldi bana.
FM Gazetesi
fikret orman kendisi insaat sektörüyle ugrasan birisi bana göre kendisi 16 ay da bitecek dediyse o tarihlerde bitebilir.( bu olaylardan dolayı zaman kaybı yasandı bunlarıda üstüne koymak lazım)
Seneye ara transfer döneminde bitmiş olur yani 1,5 sezon sürer bence. 1,5 sene İstanbul'un göbeğinde, tarihi semtinde kocaman bir stad için çok iyi bir süre. Açılışını heyecanla bekliyorum son maça bilet bulamadım ama Vodafone İnönü Stad'ının ilk maçı kaçırmam.