Sayfa 169 / 569 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
5,041 ile 5,070 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Heyt be şeklini yediğim Çok yakışmış Karizma adam zaten.

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arena Yaniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu Sezon"ki istatisklerimiz beyler.

2011-2012 yilinda galatasarayda en çok kosan oyuncular.

Ligin en iyi takimi oldugumuz bu istatiskten belli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüh be dün Florya'daydık ama bugün Arena'ya gidemedim.Yanıyor İstanbul yanıyorrrr.Arena'da olmak vardı şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Alex Ferguson'un o dönem 18bin kişilik Sami Yen için "it was hell" demesini, 4 kez üst üste lig ayrıca UEFA ve Super kupa şampiyonlukları yaşadığımız, Hagi gibi bir futbolcuyu Galatasaray formasıyla canlı canlı izlediğimiz, F.Terim gibi bir Teknik Direktörle aynı devirde yaşadığımız için gurur duyuyorum, Türkiye'de başarı bazında bizden daha şanslı bir tafartar grubu daha yok. Çok şükür ki Galatasaraylıyım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Soyunma odasindan canli canli

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Şampiyonluk yarınlara kaldı süper ya Bir de Baroni taklidi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bu Sabri beni öldürecek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

www.digiturkplay.com.tr ücretsiz veriyor kutlamaları.Dileyen izleyebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Engin Baytar - Emmanuel Eboue

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gokhan yapinca birsey yok sabri yapinca auvvv

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Gokhan yapinca birsey yok sabri yapinca auvvv

gökhan ne dedi ? gökhan çıkıp sabrinin taklidinimi yaptı

gökhan her kulübün değerleri var dalga geçilmez dedi

ayıptır dün yektanın söylediği laflar takım otobüsündeki şampiyonluk yarınlara kaldı lalaylalay yazık çok yazık eğer oyuncularda bu hale geldiyse çok ciddi sorunlar vardır

en kötü sorunda ehmetin yaptığına tahrik diyipde melonun yaptığına sevinç denmesi en büyük iki yüzlülüktür

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post

ayıptır dün yektanın söylediği laflar takım otobüsündeki şampiyonluk yarınlara kaldı lalaylalay yazık çok yazık eğer oyuncularda bu hale geldiyse çok ciddi sorunlar vardır

en kötü sorunda ehmetin yaptığına tahrik diyipde melonun yaptığına sevinç denmesi en büyük iki yüzlülüktür
    Dünden beri okuyorum fenerlilerin GS'lı futbolcular hakkında yazdıklarını ama olaylar hayal dünyanızda yaşadığınız gibi değil kardeşim.

Biz burda yeri geliyor birbirimizi yiyoruz ama eminim bugün bi çok GS'lı futbolcu Fenerli futbolcuyu arayıp "nasıl koyduk hahah" muhabbeti yapmıştır. Bu adamlar futbolcu bir çoğu bir dönem aynı takımlarda oynadı, milli takımdan arkadaşlar, Melo desen Baroni ile uğraşıp duruyor kaç kere ailecek yemeğe çıkmışlıkları var. Bunlar onların arasında birbirlerine takılmalar, sandığınız kadar büyütelecek şeyler değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Öyle mi dedi ? Eminmisin bir daha bak bakalım.

Başta bir yanlış yaptılar.Ama 39 hafta boyunca Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarına say.

Melo'nun klasik sevincini orta saha ya gidip Kangal hareketi yaptım diye inandırmaya çalışmak yaptığı hareketden daha komikti.Melo da intikam yemeğini soğuk yedirdi Mehmet'e.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öyle mi dedi ? Eminmisin bir daha bak bakalım.

Başta bir yanlış yaptılar.Ama 39 hafta boyunca Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarına say.

Melo'nun klasik sevincini orta saha ya gidip Kangal hareketi yaptım diye inandırmaya çalışmak yaptığı hareketden daha komikti.Melo da intikam yemeğini soğuk yedirdi Mehmet'e.

ben mehmetin yaptığı doğru demiyorumki zaten hadi meloyu anlarım tamam ama ya sabri o sözleri gökhan hakettimi cris hep o sevinci yapıyor

yekta sen bu sezon hiç oynama gel saydır fenerbahçeye olmaz futbolcular böyle yapmamalı
    ben çok kırıldım o sevinmelere dün bizim taraftarın yaptığı ne kadar büyük yanlışsa dün o oyuncuların yaptığıda o kadar büyük yanlıştı

gökhan konusuda gökhan fb tvde her külübün değerleri var dalga geçilmez dedi kareografiyle şampiyon olunmuyor dedi bu yanlışmı bunun cevabı kupayı alıp gökhan gökhan diye bağırmakmı hadi volkan diye bağırsan anlarım ama gökhan o lafları duymayı haketmedi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ben mehmetin yaptığı doğru demiyorumki zaten hadi meloyu anlarım tamam ama ya sabri o sözleri gökhan hakettimi cris hep o sevinci yapıyor

yekta sen bu sezon hiç oynama gel saydır fenerbahçeye olmaz futbolcular böyle yapmamalı
    ben çok kırıldım o sevinmelere dün bizim taraftarın yaptığı ne kadar büyük yanlışsa dün o oyuncuların yaptığıda o kadar büyük yanlıştı

gökhan konusuda gökhan fb tvde her külübün değerleri var dalga geçilmez dedi kareografiyle şampiyon olunmuyor dedi bu yanlışmı bunun cevabı kupayı alıp gökhan gökhan diye bağırmakmı hadi volkan diye bağırsan anlarım ama gökhan o lafları duymayı haketmedi
    Gökhan konusunda Sabri ile arasında belli bir sohbet geçmiştir.Bu adamlar robot değil ye elbet arkadaşlardır.Aralarında bir iddaa falan vardır.Ama Gökhan'ın o bizim maçtan sonra dedikleri saçmaydı.Nedenini istersen de açıklarım.Bizim oyuncuların yaptıkları zaten yanlış.Yaptıklarını savunmuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tabi canim oyledir fenerli oyuncular hic birsey solemedi en kisa ornek gokhanin son trabzon macindaki soledikleri

mehmet-melo"ya gelirsek melo sezon basindan beri yapiyor oglu istedi diye , mehmete gelelim Tum Sezon Boyunca Yapmadida , Neden Galatasaray Maçinda Yapti ? bu tahriktir kusura bakmada.

Bide kayseriden beri kangal diyorlarmis hic duymadik ama neyse.

Bu arada imparator Sahnede..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sevinmek gs'li oyuncuların sonuna kadar hakkıdır ama biraz abarttılar gibi geldi bana da. yanlış anlaşılmasın Mehmet Topuz'un yaptığına da çok iyi yaptı demiyorum ama sonrasın da yalan da olsa ortamı germemek için Kayseri'den beri kangal diyorlardı diye bir şey uydurdu.

@byariff

trabzon maçında gökhan ne dedi ? hatırlayamadım veya duymadığım için soruyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih Terim: '' ultrAslana o yaptıkları güzel kareografiler için de çok teşekkür ediyorum. Haklı çıktılar kupayı aldık.

engin ; Tam olarak hatirliyamadim aradim bulamadim ama illaki biri bulur koyar , biz trabzona kazanmaya ve gerekirse olumune falan tarzi açiklmasi vardi daha devamida var ama su an haberi bulamadim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

fatih Terim: '' ultrAslana o yaptıkları güzel kareografiler için de çok teşekkür ediyorum. Haklı çıktılar kupayı aldık.

engin ; Tam olarak hatirliyamadim aradim bulamadim ama illaki biri bulur koyar , biz trabzona kazanmaya ve gerekirse olumune falan tarzi açiklmasi vardi daha devamida var ama su an haberi bulamadim
    burda bahsedilen konu ile gökhan'ın açıklamasının alakası yok ki Gökhan orada galibiyete olan inancını biraz abartı kelimelerle dile getirmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih hoca adamin dibisin Tum Florya Gorevlileri Gelmeden , Oyuncular Gelmicek Dedi , Tum Gorevlilerde Geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

kupa töreni TRT3 SPOR'dan da yayınlanıyor bu arada haberi olmayan varsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

engin hocanin açiklamasini koydum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

engin hocanin açiklamasini koydum
    gökhan'ın açıklamasını hatırladım onun için yazdım dediğin gibi "Biz Trabzona kazanmaya gidiyoruz , gerekirse de ölmeye" tarzı açıklamaydı onun için yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Galatasaraylı oyuncu yapar, Fenerli laf eder..
    Fenerli oyuncu yapar, Galatasaraylı laf eder..

Aşalım artık bunları bunlar normal şeyler.. Laf etmeye hiç gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Al işte Elmander isviçre bayrağıyla çıktı sosyal medyaya bi malzeme daha

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Al işte Elmander isviçre bayrağıyla çıktı sosyal medyaya bi malzeme daha
    İsveç bayrağı*

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    İsveç bayrağı*
    Pardon evet isveç bayrağı ile çıktı.

Bu arada gelecek sezon kaptanlık kesinlikle Ufa&Selçuk ikilisine verilmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Engin Adamsin Ya seni cok seviyorum aslanim benim

edit : baytar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo yine Show"unu Yapti

Mesaj Yetkileri