Nası yapılıyor la bu öğretinde bari rüyamda Emma yanımda olsun![]()
Nası yapılıyor la bu öğretinde bari rüyamda Emma yanımda olsun![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Vallahi yaptım oldu.Baya baya mutluyum.Aslında üstünde uğraşmamıştım.
Ceko nerde oturuyosun ? Ciddiyim seni bi cafeye felan götürüyüm olm rahatla la![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aa konusu açılmışken ben de atlayayım lafa. Bir kez bana da oldu.
Şu an tam hatırlamıyorum 5-6 ay önceydi. Hatta belki yazmışımdır da çok sayfa var diye kontrol etmedim şu an
Rüyadayım abi bakıyorum etraf bomboş. Rüyada olduğumun tam olmasa da böyle bir farkındayım, yani gerçek değil biliyorum. Neyse hiçbir şey yok. Şuraya bir eyfel kulesi dikeyim dedimHayal etmem yetti sadece ve yaklaşık 200 metre ileriye bir yere eyfel kulesi lak diye göründü. Daha sonra başka bir şeyler hayal ettim, rüyada bir çok şey oluşturdum kafama göre. Çok da uzun sürmedi. Hoştu ama güzel bir şeydi.
Bu olay bana çok oluyor böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim.
Mesela küçükken ard arda gördüğüm bir rüya vardı gecelerce bunu görmüştüm önce gerçekte benimle arkadaşımı bir çingene kovalamıştıSonra başlladı bu . Ben dışarıdayım ve Çocuk beni dövmeye geliyor ben kaçıyorum amcam o zamanlar Kick Boks'a gidiyordu o zaman gözümde kahraman gibiydi.Çocuk büyüor ve dev oluyordu amcam geliyordu sen kaç diyordu ben kaçıyordum ama kendim yapıyordum herşeyi nereye kaçacağımı düşünüyordum.Amcam kavga ediyordu onla sonra eve giriyordum babamda iniyordu aşağaya amcam çocuğu dövmüştü çocuk kaçıyordu
![]()
Sonra yine küçükken oturduğum yere ykaın bir çocuk vard ıkavga etmiştik ve bizden büyüktü.O beni kovalıyordu siteye girmiştim koşamıyordum yavaş yavaş yürüyordum yanımda arkadaşım vardı o kaçıyordu at gibi ordan oraya koşuyordu ben napacağımı bilmiyordum yardım edin diye bağırıyordum sonra binanın önünde kocaman samanlar vardı aralarına girmeyi düşündüm sonra tam girecekken beni yakaladı ve ben bağıyordum![]()
Genellikle izlediğim dizilerdeki karakterlerle sürekli beraber dolaşıyorum mesela KVP ve Arka Sokaklardakilerle sanki normal arkadaşmış gibi rüyada dolaşıyoruz KVPde çatışma felan oluyor![]()
Tam olarak hakim olmayı denemek istiyorum.Rüyalardan kalktığımda tekrar uyumak istiyorum devamını merak ediyorum.Hiç göremiyorum ama bu gece deneyeceğim![]()
şimdi ben normal her günkü gibi uyuyorum saat 11-12 gibi kendimi rüyada buluyorum bi kafedeyim garsondan bişey istiyorum sonra cebimden bir taramalı çıkartıp etrafdakilere sıkıyorum garson kızı alıp aşağıya iniyorum hani normalde abaza azgın biri değilimdir ama rüyada öyleyim bir anda kızı soymaya başladım kudurdum iyice tam işe başlıcam bir anda karşıdan kapı açıldı bu arada arkamdan polis ekipleri geliyo o arada sesler falan geliyor ama ben aldırmıyorum biliyorum rüya olduğunu her neyse tam iş üstündeyken karşıdan kapı açıldı bir baktım içerde çıplak 5-6 tane kız onların yanına girdim tam 5 kızla işe başlıyodum ki uyandım acayip üzüldüm kusura bakmayın biraz açık seçik anlattım ama bu lucidmi oluyo şimdi yoksa sıradan basit bir rüyamı
O kadar detaylı anlatmana gerek yoktuKız ile birşeyler yapıyorduk ve ben rüyada olduğumu biliyordum demen yeterli olurdu
Soruya gelirsek cevap hayır lucid değil. Lucid rüyayı kontrol etmek demektir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Öyle bir şey yok. Gerçi 70 milyon da bir Cem Yılmaz oluyorsa 7 milyar da 8 lucid ? ee belki![]()
Lucid rüyasından bahsediyorum.![]()
8 kişiye (+ bu forum dışında yapan binlerce insan var) yalancı mı diyorsun yani![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben bir şey demedim sen çıkardın bakNe yalancısı estağfurullah. Espri olsun diye yazdım.
Valla 500 mesaj atılmış bir konuya böyle şakacı bir yaklaşım yakışmadı bence1. şahıs olarak kendim yaşadığım için biraz garibime gitti mesajın. Neyse
![]()
Gayette gerçek bir şey. Şu ana kadar 3-4 defa yaşamışımdır ve gayette keyifli.
FM Gazetesi
Bazen bende yaşıyorum rüya da olduğumu biliyorum ve devam ediyorum rüyama. Aslında beyin öyle yapmamızı istediğinden bize sanki biz istediğimizi yapıyormuşuz gibi geliyor.
O zaman bütün zevklerimizi oradan yapsın insanlar. Bütün yaşama umudumuz olsun ?
İşte o rüyada olduğunu anladığın kısımda birde kontrol etmeye çalışırsan o zaman alacağın zevki tahmin edemezsin. Böyle bir zevk almak varken "Amaan bu da programlı birşey zaten" diye düşünsen ne geçecek eline ? O zaman uç bir örnek olacak ama "Kader nasıl olsa belli, Allah ne yapacağımızı bilmiyor mu sanki ? "diye düşünüp ot gibi de yaşayabiliriz
"Beyin öyle yapmamızı istediğinden" demişsin. Kim bu beyin ? Beyin bizden ayrı birşey mi ? Sen zaten beynini kontrol ettiğin için rüyayı kontrol edebiliyorsun. Yatmadan önce çeşitli yöntemlerle rüyayı kontrol edeceğine beynini hazıyorsun.
Zaten bu işi abartıpta sürekli uyuyan insanlar var.
İlk mesajda var hatta :
... Ancak Lucid rüyanın sakıncalı olabilecek bazı yönlerinin önce belirtilmesi gerekiyor.Eğer kendi dengenizi kurmayı başaramazsanız bazı sakıncalarını görebilirsiniz.
Nedir bu sakıncalar :
-Uyku düzeniniz Bozulur.
-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.
-Eğer Mutsuzsanız Gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.
.
.
.
Biraz araştırırsan daha somut sonuçlara ulaşacaksın ve Lucid rüya diye birşey olduğunu göreceksin. Tabi ön yargılı durmakta kararlıysan senin fikrin.
Last edited by Nedvedmania : 18.Ağustos.2012 at 04:34