İsco yeni Alex oldu takımda resmen. Malaga ilk sezondan küme düştü şok bir şekilde ve aldım hemen biraz pahalıya patladı ancak değdi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu adam bende 3. yılında transfer listesinde ama alamıyorum, Manchester Belhanda'yı satıyor ama ikna edemiyorum. Siz nasıl alıyorsunuz arkadaş bana da bir tüyo versenize. Kime el atsam gelmek istemiyor, Emre Can gibi adamları kiralık bile getiremiyorum. Takım 3 yıl üst üste şampiyon oldu, şampiyonlar liginde 2 çeyrek final 1 2. tur gördüm ve ligin itibarı güncelleme öncesindeki haline geri döndü. Ama küme düşen Werder'den Mehmet Ekici ve yine küme düşen Reading'den Jem Karacan bile gelmiyor ya. Böyle saçma birşeyle karşılaşmamıştım. Mecburen regenlere yöneldim artık, Allah'tan iyi Türk ve yabancı regenler buldum da zevk alıyorum. Onlar da olmasa istifa ederdim çoktan.
Ne kadro kurduk be
Alex'i Captain geri döndü ve ilk maçında çoştu. Bu takım Uefa'yı alacak bu sene başka yolu yok![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
arkadaslar sezon bitmek uzere su anda ilk yılım takımda eduardo(shaktar) ve albiol(real) den kıralık
performansları cidden cok ıyı bu oyuncuları almaya calısım mı yoksa sezon sonu cıkıcak regenleremı yonelım transfer lıstesıne dusen ıyı oyuncularımı kovalıyım tavsıyesı olan varsa beklıyorum
martinez nasıl memnunmusun tam ball playingbirde kaça geldi ben 30 milyon bayılmıştım
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
salih in cesaretinin 5 olması sizce de cok dusuk degil mi?
Ben de güncelleme öncesi bu konuda düzeltilsin diyenlerdendim ama aynı şekilde kalmasını uygun gördüler. Bakalım seneye düzelir herhalde.
Benim ilk senemde 2 sıra birden yükseldi ve 4. senemde hala aynı yerde. Sadece sana bağlı değil, tüm takımlar etkiliyor. Senin dışında Avrupa'ya giden tüm takımlar çabucak elenmiştir.
Fm 14'le beraber iyi bir ayar çekileceğini düşünüyorum, Ancak benim en fazla dem vurduğum konu genç oyuncuların fiziksel durumlarının aşırı derecede kötü yansıtılması. Salih gibi bir adam bugün her türlü Fenerbahçe'de oynar. Ama oyunda o seviyeye getirene kadar 4-5 sezon fiziksel çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz, Teknik ve Zihinsel özelliklerine yüklenemiyorsunuz, Ee zaten oynatamadığınız için maç tecrübesinden edineceği kazanımlar da olmuyor. 23-24 yaşına gelince böylesine yüksek potansiyeli olan bir adamdan Selçuk Şahin çıkıyor.
Buna bir çözüm bulmak lazım, Avrupa'daki genç oyuncular oyunun ilerleyen dönemlerinde oyuna damga vururken bizde PA'sı -8 -9 çekilen adamlar yerlerde sürünüyor. Bu farklılığın önüne geçmemiz gerek.
...
problem su bizim arastirma sefinin mentalitesine göre türkiyedeki gencler fizik olarak avrupadaki genclerden geride oldugu icin son dönemde fazla genc oyuncu cikmiyormus altyapilardanbence olayin fizikle felan ilgisi yok tamamen oyuncularin oyun zekasina bagli salih yasina göre oldukca zeki oynuyor bu sayede zaten fenerbahcede forma sansi yakaladi..
Ligin itibari gitgide düşüyor. 18. lige kadar geriledi bende. oyunda 2 senede 1 kere CL'de ceyrek finale cıktım, digerinde uefada gruplardan cıkıp Lille'e elendim.
niye surekli dustugunu anlamıyorum. Bana da kimse gelmiyor.
Moussa Sow'dan en çok verimi hangi görevde alırım? Fırsatçı golcü falan ?
Fırsatçı Golcüde şov yapıyor 1 sezonda 50 Gol'e ulaştı![]()
ozaman oyundan oyuna farkli... belkide verilen rol ile alakasi cok az olabilir..
Taktik te çok önemli. Ben tek forvet oynatıyorsam komple, çift forvet oynatıyorsam fırsatçı oynatmayı tercih ediyorum.
an itibariyle gerginim ve bir o kadarda heyecanlı.3 sezonu devirdim 4-3-3 sistemiyle 105 gol attık son sezonumda;ama gel görki şampiyonluk tek puanla cincona gitti.artık yeni sistem yeni yüzler en az iki sezon daha fenerdeyim hayırlısı be gülüm
Oyunun güzelliği buradaSon haftada puanla, averajla kaçan şampiyonluk oyunu oynama isteğini daha da körüklüyor.
"Seneye bittiniz oglim!!" nidalarıyla daha hırslanıyorsun![]()
etienne capoue yi ilk sezondan almaya bakın taş gibi ön libero 15 milyon min release i var beyler
Ben de Victor Wanyama'yı alın derim, her oyunumda ilk sezon devre arasında transfer listesine konuldu. FB ile oynarken yabancı kontejanı yüzünden almadım 5,5 milyona Liverpool kaptı ama Sociedad ile oynarken kaçırmadım 7,5 verdim ve mükemmel oynuyor. Ratingi 7,5 altına zor iniyor hem de capoue'den daha ucuz.
ilk yıl uefa ç.final türkiye süper kupası ligde 2. lik
ikinci yıl ş.ligi ikinci tur (juventus a yenilmeden elendim) ligde 5 hafta önceden şampiyon süper kupa
üçüncü yıl ş.ligi ç.final (psg ye deplasman golüyle elendik)ligde ikincilik
üç sezon boyunca türkiye kupasını finalde kaybettik nedeni bir hafta önce en az iki asımın sakatlanması
aldığım yıldızlar:javi garcia-barnetta-raul garcia-gourcuff-a.valencia-(di maria nın mevkisi doluydu)
gençler=ozan tufan - salih-atilla turan-özer iseri-nihat demirer-ö.çek-harun sofuoğlu-
3yıl daha yuvamdayım
Şu Tottenham'dan çektiğimi hayatım boyunca hiçbir takımdan çekmedim. Fenerbahçe ile pozisyona bile giremiyorum. Her yılda mutlaka karşıma çıkıyorlar ve erkenden veda ediyorum sayelerinde.
Ben 4. senemde sene başında 37 bin civarı kombine bilet sattım 28 milyon civarı bir gelir elde ettim. O sene şampiyonlar ligini kazandım. Ertesi sene kombine sayım 39 bin oldu ama gelirim 26 civarı bir rakama düştü böyle bir durumla karşılaşan var mıdır? Bilet fiyatlarının artması gerekirken tam aksine düşüş mü oluyor?
fernandesi getirdim fenere sonunda tottenhamdan aldım 15 milyona meireleste yaşlanmıştı 15 ede onu sattım bakalım verim alabilicekmiyim