blanco çok iyiymiş gs maçı ise berbat olmuş kupa ve süper kupanın intikamını almış resmen![]()
blanco çok iyiymiş gs maçı ise berbat olmuş kupa ve süper kupanın intikamını almış resmen![]()
Madrid maçı biraz zor gözüküyor. Hemen hemen aynı taktik ile çıkıyorsunuz ancak muazzam bir kadro kalite farkı var. Tek avantaj taraftar. Bakalım umarım kazanırsın
Football is simple,but Football Manager is not
City maçından umudum pek yok fakat Uefa'ya kalırsak ( ki kalıcaz yüksek ihtimalle ) final yüzü görürüz gibime geliyor![]()
Bence City çok şaşırmaz ha ?![]()
Özet geçiyorum ;
Transferler iyi
Ligde gidişat vasat
ŞL grubu zor
ŞL'de 3. Olabileceğine inanıyorum hocam , ligde de toparlanırsın ama City'yi şaşırtamazsın![]()
city maçı 2-2 biter
UEFA'ya kalamadık. Onur Kıvrak yerine kaleci arayışlarım sürüyor.
3. olamadık. Madrid diğer takımlardan birini yenince sıkıntılar oldu. Zaten as kadromuz ile oynayamıyorduk. AS kadro ile oynayabilsek, belki.
zonk
Genel bir özetlersek.
BURSASPOR ŞAMPİYON LİGİ KUPALARINDAN ÇIKAMADI. GS UEFA'DA.
Gerçekten zor bir gruptu. Grubu ilk gördüğümde zaten 3. lük zor demiştim. Madrid maçını kazanınca bir ümitlendik ama daha sonra haddimizi bildirdiler. UEFA'ya kalsaydık neler yapardık bilmiyorum, sonuçta as kadroyu kayıt ettirebilirdik ve rakiplerimizde nispeten daha kolay olacaktı. Bunun dışında GS, Porto ve PSG'yi yenerek UEFA'ya kaldılar. Onlara başarılar diliyoruz. Ligin başında UEFA'Ya giden takımlardan FB ve Gençler gruplara kalamadan elendiler. Bir tek Beşiktaş Gruplara kaldı.
EMRE GÜRAL SAHALARA DÖNDÜ - GENÇ DOĞANAY KILINÇ SAKATLANDI
Emre Güral sezon başında hazırlık maçlarında harika bi performans göstermişti daha sonra 5 aylığına sakatlanmıştı. Kendisi geri döndü. Bu sefer daha çok üzüldüğüm, gözüm gibi baktığım Bursaspor'un altyapısından yetişen ve çoğu lig maçında kotkmayıp görev verdiğim Doğanay 6 ay sakatlandı. Büyük ihtimalle sezonu kapattı. Onun yerine Kiralık gönderdiğimiz Okay'ı geri çağırabiliriz. Çünkü Okay için herhangi bir kiralama bedeli istememiştik. Doğanay'ın gelişimini aşağıdaki görselden görebilirsiniz.
OYUNCULARIMIZ DEVAMLI GELİŞİYOR
Sezon başında bazı yeni antrenörlerle anlaştık. Bunu sizlerle paylaşmadım çünkü henüz tam istediğim seviyede değiller. Tüm antrenörler hoşuma gitti zaman paylaşacağım ama yine de hiç biri 3 yıldız değil. Bursaspor'un antreanman tesisleri de fena olmadığı için ve oyuncuları genel olarak oynattığım için oyuncularım gelişiyor. Hepsinin gelişimini toplu olarak aşağıdaki görselde görebilirsiniz.
İKİ TANE TEKLİF ALDIK. REDDETTİK
Evet biri Arjantin diğeri İspanya ligi olmak üzere 2 teklif aldık. Ancak böyle bir Bursaspor'u bırakmak aptallıktan başka bir şey olamazdı. Hedeflerime ulaşmadan da hiç bir takıma gitmem. Zaten hedeflerime ulaşırsam oyun biter
LİG NASIL GİDİYOR ?
Kadromuz ligin üstünde sanırım. Ligte çok süpriz skorlar aldık ama sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. 80 puanı alan garantiliyor. Rakibimiz Trabzonspor olunca işimiz kolay gözüküyor.
MAÇLAR VE SKORLAR
![]()
Sentugo.
doğanay çok iyi gelişiyomuş berbat olmuş sakatlığı ama sakatlıktan sonra iyi dönerse harika bir futbolcu olur enes ise birkaç yıla fierro ya bağlar![]()
Resmen düşünemedi valla. Bende de manyaklık var UEFA'ya kalma maçında yedek kaleci ile oynuyorum. Ama Onur kesin daha fazla yerdi yani. Hiç sevmedim Onur'u hiç.
Bu arada
Devre arasında Bosman ile alabileceğimiz oyunculara bakacağız.
Andrade Bursaspor'da.
![]()
Sentugo.
Ne diyorsunuz ?
![]()
Sentugo.
Gaitan'ı alabiliyorsan al, yoksa almadığına pişman olursun![]()
Bizimle görüşmek bile istemiyor lanet herif!
Sentugo.
Gaitan'ı ilk sezon Galatasaray'a aldım 18 maçta 8 gol 3asist yaptı 7.22 ortalaması var ama 8 golün 4 ünü Sneijder sakat olduğu ve amc oynadığı bir maçta attı.onun dışında pek istatistik yapamadı ama top ayağına yapışıyor resmen uçuyor adam
![]()
Kaleci Onur'dan nefret ettik. Gaitan gelmediğine göre bir yabancı için kontenjan açık.
Satılık listesine baktığımızda Jack'i gördüm. Kaleci Begovic'ten fırsat bulamamış, ilk 11 oynamak istiyordu. (Bu arada Hasan Ali de geçen sezon sadece 1 maç oynamış, Kadlec'ten şans bulamamış, o sebeple ucuza gelmiş bana...) -9 pa sı olduğunu biliyorum bu adamın. Yani en az 150 en fazla 180 potansiyelli olabilir. Onur'un zaten maksimum potansiyeli 150 olduğuna göre ve vereceğimiz bonservis bedeli 5.75 milyon olunca bu forsat kaçmaz deyip bu oyuncuyu aldık.
İşte yeni kalecimiz;
![]()
Sentugo.
gaitan geleydi iyiydi![]()
Kupada Elendik
Kupadan elenince yönetim hemen transfer yaptı, dedikoduları susturdu
SÜPRİZ BİR TRANSFER.
Onur'un 40 gol yemesinde tek suçun Onur olmadığını düşünüyorum. Takip listemizde olan "Gerson" a Celta takımı transfer teklifi yaptı, 2.6 milyon euro idi hemde. Ben de bunu gördüm... Hemen teklif ettim. Oyuncu bizi tercih etti tabii ki.
Kendisini yarım sezonluğuna bir takıma kiralayabiliriz... Ya da sezon başında aldığımız defans oyuncusunu kiralarız. Kontenjana takılacak çünkü. Sezon başındaki adam 7.80 gibi bir ortalamayla oynadığına göre tercihimiz bu adamdan olacak.
![]()
Sentugo.
Bence Jack transferi iyi olmuş dediğin gibi Türk bile yapabilirsin.
Ha bide kardeşim oyununun save'ini paylaşabilirmisin bende kendim oynamak isterim bu oyunu![]()
Butland' ı hiç sevmem. 2 sene boyunca adamı almak için uğraştım bir türlü gelmedi takımıma. 3. sene almaya uğraşmadım ve takımıyla olan maçımda kendisine 5 GOL attık. İçimin yağları eridi
Potansiyelli bir futbolcu hayırlı olsun
Transferler güzel abiaynen devam tatilden döndüm takipteyim
![]()
Yaaa dedim ki ben niye elimdeki iyi adamlardan birini göndereyim ? Gitim İbrahim Öztürk'ü sene sonuna kadar kiraladım. Zaten pek oynayamıyorum diyip diyip duruyordu Antalyaspor'a kiraladım.
Aynı şekilde Onur Kırvak'ı da kiraladım cüzi bir rakama. Elimizde genç kaleci ile Jack kaldı...
Gerson'a baktım, sezon başında aldığım defans oyuncusundan daha iyi. İlk 11 olarak onu oynatıyorum..
Sezon başında takıma kattığımız 15 yaşındaki kaliciyi de ilk 11 oynayabilecek bir takıma kiraladım.
En bombası sezonun başından beri skat olan Allione için Beşiktaş'ın kiralık teklifiydi. Maaşının hepsini ödeyemeseler de aylık 600 bin euro ödemeyi isteyerek talep oldular. Dedim ki alın. Çünkü yeni transfer Andrade gelmişti...
LİGE SAKATLIK DAMGA VURDU
Malesef önemli oyuncularımın devamlı sakatlık peşinden koşturdu. Sürekli uzun süreli sakatlıklar, kısa süreli sakatlıkla vs. derken eninde sonunda kadro kurmakta sorun yaşadık. Bu zamanlarda ise biraz puan kayıplarımız oldu. Bu sakatlıklar Allah'tan büyük maçlara denk gelmedi. Şampiyonluk için konuşmak erken ama sanırım sene sonu ipi göğüsleriz.
[YOUTUBE="hR3EdbRuWBw"]Denizli maçı son gol[/YOUTUBE]
Sentugo.
iyice çuvallamışsın son haftalarda ama fazla puan farkı yok![]()
Fazla kaybetmemişiz en azından![]()
Arkadaşlar eğer oyuncularınız sizden maçta gösterdikleri performanstan ötürü yeni sözleşme istiyorlarsa yapmanız gerekeni videoda paylaştım.
[YOUTUBE="t5AQYxWR_dQ"]Fm 2013 - Oyuncu Yeni Sözleşme İsterse[/YOUTUBE]
Oyunda Said durduk yere benden yeni kontrat istedi, sanırım son maçta asist falan yaptı. Biz de ona pışık dedik![]()
Sentugo.
Orayı atlatırsan Şampiyonluk helali hoş olsun sana![]()
Batuhan'ın profili merak edenlere...
Batuhan'ın profili gördükten sonra benim deli olduğumu düşünenler ?
Sentugo.
Arada kaynamış. Sezon sonu paylaşayım. Hatta bunu bir ritüel haline getirip, her sezon sonu paylaşayımBakalım kim daha başarılı olacak
Ben de kendisiyle Birmingham'da oynarken karşılaştım. Bizi üst lige taşıdı sonra takıma gelmek istemedi. Ben de o gün bu gündür kendisiyle oynayamıyordum. Ligteki maçlarda çok gol yemedi tabii ama henüz gelişimini de tam tamamlamadı.
![]()
Sentugo.