Sayfa 17 / 220 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

A2 takımının başına mı geliyor?

18 Haziran 2011 Cumartesi 13:26

Beşiktaş Kulübü Altyapıdan Sorumlu Üye Sinan Vardar, Beşiktaş altyapısını HABER1903'e değerlendirdi.

Sinan Vardar HABER1903'e yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez ile 15 gün önce bir görüşme yaptığını ve kendisine A2 takım teknik direktörlüğü için teklifte bulunduğunu açıkladı. İbrahim Üzülmez'in bu teklif için teşekkür ettiğini ve biraz düşünmek için zaman istediğini söyleyen Sinan Vardar, İbrahim Üzülmez'in A2 takımının başına geçmesinin kendisinde memnuniyet yaratacağını söyledi.

Öte yandan Beşiktaş altyapısında bu sezon bazı hocaların gruplarının değiştiğini dile getiren Vardar, başka bir değişikliğin olmayacağını bildirdi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok iyi olur Delinho'nun kulübe böyle dönmesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Beşiktaş takım oyunu oynamalı"

MP. Antalyaspor'un teknik direktörü ve Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncusu Mehmet Özdilek, Siyah beyazlı takımın transfer gündemindeki ismi olan Sinan Bolat'ı ve Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Özdilek, Beşiktaş'ın geçen sezon bireysel oyun yüzünden başarılı olamadığını söylerken, Sinan Bolat'ın dinamik bir kaleci olduğunu vurguladı. Öte yandan tüm babalara babalar günü mesajı verdi.

İşte Mehmet Özdilek'in HABER1903'e yaptığı açıklama;

- BEŞİKTAŞ TAKIM OYUNU OYNAMALI -

Beşiktaş takımının takım oyunu oynamasını vurgulayan Mehmet Özdilek, "Beşiktaş takımı geçen sezon bireysel bir oyun sergiledi. Kadrosunda yabancı bir çok yıldızları barındırdı ama başarılı olamadı. Beşiktaş'a gerekli olan takım oyunuydu. Beşiktaş takımının geçen sezon görüldüğü gibi defans sıkıntısı da vardı. Ama yeni sezon için başarılı transferler yaptılar. Beşiktaş taraftarında istediği bir başarı var. Umarım bu başarı bu sene gelir. " dedi.

- SİNAN DİNAMİK BİR KALECİ -

Sinan Bolat'ın dinamik bir kaleci olduğunu söyleyen Mehmet Özdilek, " Kaleci bir takım için çok önemli değerdir. Rüştü çok deneyimli bir kaleci. Geçtiğimiz yıllarda kritik maçlarda iyi performans sergiledi. Cenk Gönen'e baktığımız da o da iyi bir süreç geçirdi. Sinan çok genç ve dinamik bir kaleci. " dedi.

Son olarak Babalar günü mesajı veren Özdilek, " Eskiden ben babamı arar babalar gününü kutlardım. Hala da ararım. Şimdi ise beni çocuklarım arıyor. Bu çok güzel bir bir şey. Baba olmak çok önemli bir duygu, iyi bir baba olmak istiyorum. Herkesin babalar günü kutlu olsun. " diyerek sözlerini tamamladı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Quaresma Beşiktaş'ta istikrar yakaladı“

Manisaspor’un Teknik direktörü Hikmet Karaman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Nihat’ın çok önemli bir değer olduğunu ve haksızlığa uğradığını belirtti.

İşte Hikmet Karaman’dan Nihat Kahveci ile ilgili çarpıcı açıklamalar;

“Ben Nihat’ın haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Nihat çok akıllı, çok karakterli çok dürüst ve çok mert bir adam. Beşiktaş’ın maçlarını seyrederken vasat maçlar çıkardı ama Nihat gibi oyuncular oynayarak güven kazanır. Beşiktaş’ta Guti’yi, Quresma’yı kesmek istesen sorun olur, Nihat’a da sürekli oynama şansı verilse daha verimli olurdu. Quresma’da İnter’de başarılı olamadı, çünkü fazla forma şansı bulamıyordu. Türkiye’ye geldi ve Beşiktaş formasıyla istikrar yakaladı. Taraftarın desteğini de arkasına aldı. Nihat için aynı şeyi söylemem, zaman zaman ıslıklandı. Bu kolay değil, büyük takımlarda 40 bin kişinin sizi ıslıklaması. Nihat bir şanssızlık yaşadı, keşke benim elimde olsaydı. 5 Hafta sonra Nihat’ın nasıl bir futbolcu olduğunu herkes görürdü.” diyerek sözlerini tamaladı.

Haber Kaynağı: Haber1903

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşte Real Madrid'in teklifi

Real Madrid, 24 Ağustos’ta Beşiktaş’la Bernabeu Kupası’nda karşılaşabilmek için resmi teklif yolladı ama Beşiktaş’ın Avrupa Ligi takvimi, bu müthiş organizasyona katılamamasına sebep oldu.

İşte R.Madrid ve Beşiktaş arasında gerçekleşen yazışmanın detayları;

REAL MADRİD'İN TEKLİFİ

Sayın Yıldırım Demirören,

ADIM Alfonso Roberes. Uluslararası sponsorluk şirketinin menajeriyim. CEO’muz Jose Angel Sanchez’in bana ilettiği görüşme bilgilerine göre Beşiktaş ile Real Madrid, Santiago Bernabeu’da 24 Ağustos’ta hazırlık maçı yapacaktır. Bu fantastik organizasyon ayrıca Guti’nin Real Madrid’deki başarılı kariyerini de hatırlatacaktır. Hepimiz ona özel bir organizasyon düzenlemek istiyoruz.

Gelecek hafta size hazırlık maçıyla ilgili aşağıdaki şartların da yer aldığı bir kontrat ileteceğiz:

Maç tarihi: 24 Ağustos

Real Madrid, şunları karşılayacaktır:

Uçuş: 40 adet ekonomi sınıfı uçak bileti.

Otel: Madrid’de 5 yıldızlı otelde 2 gece herşey dahil konaklama.

Yerel ulaşım: 1 takım otobüsü,

1 malzeme aracı, 1 başkan için araba.

4 Maç için Beşiktaş’a ödenecek miktar: 150 bin Euro

*Lütfen herhangi bir ihtiyaç ya da sorularınız için bizimle bağlantıya geçmekten çekinmeyiniz.

BEŞİKTAŞ'IN CEVABI

Sayın Alfonso Roberes,

İlk olarak şunu belirtmek isteriz ki Real Madrid’le oynamak bizim için heyecan verici. Ancak maalesef tarihlerde problem var. Biz ilk görüşmede karşılaşmanın 24 Temmuz’da oynanacağını anlamıştık, Ağustos’ta değil. 25 Ağustos’ta Avrupa Ligi eleme turu 2. maçımız var.

Üzülerek özür diliyoruz ki, bizim için çok önemli ve heyecan verici bu deneyimi tarihler nedeniyle gerçekleştiremeyeceğiz.
    Haber Kaynağı: Vatan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Bizim yılımız olacak“

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman, yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Tatilini geçirdiği Çeşme'de açıklamalar yapan tecrübeli oyuncu, yeni transferlerin çok kaliteli olduğunu ifade ederek, "Bu yıl, bizim yılımız olacak" dedi.

İşte İbrahim Toraman'ın açıklamaları;

"İyi bir tatil geçirmeye çalışıyoruz. Son bir haftamız kaldı. Bunun yanında yeni sezona hazır girebilmek için antremanlarımızı da sürdürüyoruz. Şu anda güzel bir şekilde sürüyor.

Tendonumda rahatsızlığım olduğu için Milano’da sürekli gözüktüğüm bir doktor var ona göründüm son bir kontrolleri yaptık. Bizim kendi doktorumuzun bulduğu bir tedavi yöntemi vardı onu denedim iki buçuk üç haftalık. Şu anda ayağım iyi koşularımı yapıyorum antremanımı yapıyorum. Son bir haftamız tamamen hazır olup yeni sezona başlamayı düşünüyorum."

- Eksik görülen yerlere takviyeler yapıldı -
    "Geçen yıldan çok iyi kadromuz vardı bizim. Flas transferler yapıldı. Geçen yıl kaynaşma dönemiydi. Yeni transfer çok olduğu için takım birbirini tanımıyordu. Şu anda takımın iskeleti kurulmuş gibi. Eksik görülen yerlere takviyeler yapıldı. Hatalarımızı eksiklerimizi biliyoruz kamp döneminde bunları gidererek yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz."

- Rekabet olması takıma yarar sağlar -
    Egemen iyi bir oyuncu. Diğer alınan oyuncularda iyi oldukları için beşiktaş takımına transfer olmuştur. O yüzden ben katkı yapacaklarını düşünüyorum. Sidnei’yi çok fazla tanımıyorum, genç bir oyuncu olduğunu biliyorum. Faydalı olacağını düşünüyorum. Defans bölgesinde şu anda çok alternatif var ama geçen sezonda dört beş oyuncu vardı ama sezon sonuna doğru kart cezaları, sakatlıklar o bölgede çok sıkıntı yaşadık. Bir bölgede çok alternatifin olması her zaman olsun iyidir. Rakabeti güçlendirir. Kim daha çok çalışırsa, kim daha çok hocanın istediğini verirse o oynar diye düşünüyorum. Rekabetin olması iyi bir şeydir her zaman takım kazanır.

- Hocamız ne görev verirse en iyi şekilde yaparım -
    Benim için hangi bölgede oynadığımın önemi yok. Geçmiş yıllarda da hocalarım sağ bekte, ön liberoda görevlendirmişlerdi beni en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Ben kendime güveniyorum. Önemli olan hocanın ne düşündüğü o gün o maçta benden nerede fayda sağlayacaksa taktik gereği de olabilir ben orada oynarım. Hocamız ne görev verirse onu en iyi şekilde yapacağımı düşünüyorum.

- Başarılı bir Beşiktaş izlettireceğiz -
    Geçen yıl neleri eksik yaptığımızı biliyoruz. Ona göre önlemimizi alacağız. Geçen yıl çok iyi coşkulu oynadığımız maçlar da vardı, kötü oynadğımız maçlar da vardı. Bu sezon hatalarımızı giderip takım savunmasını iyi bir şekilde yaparsak başarılı oluruz. Zaten çok yetenekli oyuncularımız var onların göstereceği performans ile takım oyununu da yansıtarak başarılı bir Beşiktaş izlettireceğimizi düşünüyorum.

- Bebe bize katkı sağlar -
    Bebe genç bir oyuncu, güçlü bir fiziği var. Özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda bize katkı sağlayacağını düşünüyorum.

- Milli takımda oynayabileceğimi düşünüyorum -
    Milli takıma seçilememin sebebinin bana değil de milli takımın başında bulunan insanlara sorulması gerekiyor. Ben bu soruyla çok karşılaşıyorum. Ben çok iyi dönemler geçirdim bundan önce milli takımda oynayabilirdim. Bu benim kendi görüşüm ben kendine güvenen biriyim. Milli takımda başarılı olabileceğimi düşünüyorum. En son dönemde özel maçlara çağrılmaya başladım Hiddink’in gelmesi ile beraberi. Sakatlığım vardı sakatlığıma rağmen bir özel maç oynadım Amerika’da buna rağmen iyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Hocanın benim hakkımda olumlu düşündüğünü biliyordum bana söyledikleri, yardımcısının bana ilettiklerinden fakat oynadığımız bir maçtan sonra fatura bize kesildi. Sanki bir maçlık kredimiz varmiş gibi. Şimdi bakıyorum o kadrodan yalnızca ben yokum bunu anlamış değilim. Sonuçta milli takım bu kadar soyutlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Kim hakediyorsa onun forma şansı bulması gerektiğini düşünüyorum. Çağrılmadığım için üzülmüyorum. Hiçbir sorun yok benim açımdan. Kendi takımımda ki performansım benim için önemli . Bunu da ben en iyi şekilde yansıttığımı düşünüyorum. Ben geçtiğimiz sezonlar da kırkbeş elli maç oynuyorum. Tabiki kötü oynadığım dönemler oluyor ama istikrarlı olduğumu düşünüyorum.

- Guti'den çok iyi şeyler bekliyorum -
    Alex geçen sene Fenerbahçenin şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan oyuncu. Guti kendini ispatlamış dünyaca ünlü bir oyuncu. Guti’nin takımda olması büyük bir renk bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Tabiki ondan çok şey bekleniyor, ben de ondan o performansı bekliyorum. Eğer bu sezon gerçek kimliğini sahaya yansıtırsa bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Guti’yi birazda sahada görmeliyiz“

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Recep Çetin; futbol takımı, Bebe transferi, Tayfur Havutçu, Portekizli oyuncular, Guti ve yeni stadyum çalışmalarıyla ilgili Haber 1903’e önemli açıklamalarda bulundu.

-ÇOK İYİ OYUNCULARDAN ÇOK İYİ BİR TAKIM ÇIKMAYABİLİR-

Şimdi çok iyi oyunculardan çok iyi takım olacak diye bir şey yok. Kadroda tabandan yetişen oyuncularında olması lazım, bunlara kaliteli yabancıları da eklersen iyi bir takım oluşur. Ama elinde askerden çok general varsa savaşları kazanamazsın.

-BEBE BEŞİKTAŞ’TA İŞ YAPABİLECEK BİR OYUNCU-

Kiralık alınmış ama genç, yetenekli bir oyuncu. M.United’ta oynamamasının sebebi daha tecrübesiz, genç ve hazır değildi. Beşiktaş’ta iş yapabilecek bir oyuncu. Doğru zamanda, doğru yerde kullanılırsa oyuncunun değeri ortaya çıkar. Beşiktaş taraftarının ona sahip çıkacağını düşünüyorum ve onunda bu moralle daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

-TAYFUR HOCA İLE DEVAM KARARI DOĞRU-

Tayfur hocanın doğal olarak kalması gerekiyordu, Türkiye Kupası’nı getirdi camiaya. Beşiktaş yönetimi de arkasında durması gerekiyordu ve bence çok da doğru yaptı.

-BİR TAKIMDA ÇOK FAZLA PORTEKİZLİ OLMASI DOĞRU DEĞİL-

Portekizlileri değerlendirmekten önce onları kontrol altında tutabilmek lazım. Arsen Wenger’in bir açıklaması vardı geçen sene; “Bir takımda bir Brezilyalı varsa iyi, iki, tane varsa soru işareti ve üç tane varsa tehlikeli ” diye dile getirmişti. Şimdi buradan bakarsak 5-6 tane Portekizli istediklerinde oynar, istemediklerinde oynamaz. Kendi egoları için yanlış şeyler yaparlarsa, antrenör ile sürtüşmeye girerlerse, sıkıntı yaşanır. Bir ülkeden çok oyuncu transfer edilmesi bana göre hata açıkcası. Çünkü o zaman otoritenizi kaybetme riski doğuyor, oyuncular istediği gibi hareket etme lüksü doğuyor. Tamam hepsi, kaliteli oyuncu ama bir takımın bu kadar çok Portekizli oyuncu kadrosunda bulundurması bence hata.

-GUTİ GECE KULÜPLERİNDE DEĞİL SAHALARDA KENDİNİ GÖSTERMELİ-

Guti kaliteli bir oyuncu, R.Madrid’te oynamış bir oyuncu. Onu biraz da spor sahalarında görmek lazım, gece kulüplerinde değil de. Kalitesini tartışmam bile ama vücut sağlığı da bir oyuncu için önemli bir durum.

-BEŞİKTAŞ KALİTELİ VE YENİ BİR STADI HAKEDİYOR-

Beşiktaş’ın daha yeni, daha kaliteli bir stadının olması gerekiyor. Beşiktaş taraftarı yeni stadı doldurabilecek kalitede ve kapasitede. Güzel bir stadyumu hak ediyor. Galatasaray bile yıllar sonra stadyumunu yeniledi. Şimdi sıra Beşiktaş’ta.

-YÖNETİM TRANFERDE HOCAYA GÖRE HAREKET ETTİ-

Baktığınız zaman doğru şeylerde yapıyor, hatalarda yapıyor. Yönetim transferde hocaya göre hareket etti. Eskiden transfer yapılır, sonra hoca gelirdi. Tayfur Hoca ile devam edilmesi bu anlamda da olumlu bir yansımadır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Altyapı devrimi

Başkan Yıldırım Demirören'in amatör şubelere destek çağrısı yanıt buldu. Delta Mobilya'nın sahibi Adem Yılmaz,genç sporcuların masrafları ve antrenörlerin maaş giderlerine ortak olmak için Beşiktaş Altyapı Derneği'ni kuruyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde BJK TV'de yaptığı açıklamada, amatör branşlara camiadan yeterli destek gelmediğini ifade etmişti. Demirören'in bu çağrısına Delta Mobilya'nın sahibi Adem Yılmaz'dan yanıt geldi.
    Siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi olan Yılmaz, Beşiktaş Altyapı Derneği'ni kurarak altyapının giderlerine ortak olacağını bildirdi. Kuracağı derneğe İlker Özbilek ve Mehmet Mutlu gibi camianın içinde yer alan isimleri de dahil edecek olan Adem Yılmaz'ın, dernek yönetimiyle birlikte altyapıdaki bütün yaş gruplarına sponsor olarak maddi destekte bulunacağı öğrenildi.
    Beşiktaş Yönetim Kurulu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan Yılmaz ve ekibinin, tesisler konusunda da altyapıdaki futbolculara destekte bulunacağı kaydedildi. Altyapıdaki teknik heyetin maaş giderlerini üstlenecek olan Beşiktaş Altyapı Derneği'nin yeni sezona kadar kurulması planlanıyor.
    Haber Kaynağı: Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Bebe Beşiktaş'ı taşıyamaz“

Ntvspor yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın yeni transferlerini Vatan gazetesine değerlendirdi.

“Egemen ve Mustafa dışında alınan tüm oyuncular umut veriyor ama soru işaretleri de var. Eğer beklenen yükselişi yapamazlarsa bu durum Beşiktaş’ı alternatifsizliğe itecek.”

BEŞİKTAŞ büyük isimler ile pahalı yıldızlar yerine aç ve gelecek vadeden oyuncular aldı. Bu politika, mevcut kadro yapısı göz önüne alınınca akla yatkın. Çünkü Guti, Q7, Simao ve Almeida gibi yıldız-lar zaten mevcut. Yeniler herşeyden önce takımdaki hiyerarşiyi kabullenecek isimler.

DENGELERİ korumak için de daha önce bazı hakları verip sonra geri aldığınız oyuncuları gözden çıkartmak da transfer kadar önemli. Bobo, Ferrari, Nihat ve Nob-re’nin gönderilmesindeki amaç da bu. Yüksek maliyetli ve kenarda oturmaktan huzursuz olacak oyuncuları tutmak akıllıca değil.

TRANSFER politikası geçen yıl eksik olan takım olgusunu oturtmaya yönelik. Ancak yenilerin hiçbiri (Egemen hariç) “Koy ilk 11’e, oynasın!” türünde değil. Aşama kaydetmesi gereken ve beklenen oyuncular. Şayet gençler düşünülen çıkışı yapamaz ise bu durum Beşiktaş kadrosunu alternatifsizliğe iter.

YENİLERİN en umut vadedeni Mustafa Pektemek. Çok yönlü ve yetenekli. Uyum sorunu yaşamaz ve çalışırsa ligin en önemli yerli santrforu olur. Bekleneni veremezse Beşiktaş gol sorunu yaşayabilir.

BEBE için herkes düz mantıkla ‘M.United’ın 9 milyon Euro verdiği bir oyuncu kötü olamaz’ diye düşünüyor. Ama Alex Ferguson 36 yıllık teknik adamlık kariyerinde, ilk kez bir oyuncuyu izlemeden, tavsiye ile aldığını itiraf etmişti. Şu an için Beşiktaş’ı taşıyabilecek bir oyuncu olmadığını düşünü-yorum. Umarım yanılırım.

NOT: “Bebe’yi Serdal Adalı ile konuştuk. Araştırdığını ve farklı yerlerden pozitif feedback’ler aldığını söyledi. ‘Göreceksin Bebe bizde patlayacak’ dedi. Bebe ve Sidnei’in çok ucuza mal olduğunu, kiralık oldukları için işler kötü giderse kaybedecekleri bir şey olmadığını vurguladı. Bu açıklamalar bana mantıklı ve ikna edici geldi.”

3 gurbetçi oyuncudan Veli ve Tanju 22; Burak ise 21 yaşında. Gelişme kaydetmesi gereken oyuncular.

MEHMET Akyüz, geçen yıl Tavşanlı’yı taşıdı. Hızlı, güçlü ve topa iyi vuruyor. Ancak Süper Lig’in düzeyi farklı.

SIDNEI genç bir oyuncu. David Luiz Chelsea’ye satıldıktan sonra düzenli olarak forma buldu. Benfica daha pişmesi gerektiğini düşünüyor ki kiraya verdi. Güçlü ve hava hakimiyeti var. Fakat şu an üst düzey değil, olmaya aday.

BONSERVİSİ alınan Ersan çapraz bağı koptuktan sonra nasıl dönecek? O da bir soru işareti.

BEŞİKTAŞ’TA ayrıca Hilbert, Holosko, Aurelio ve hatta Fernandes ile ilgili soru işaretleri var. Yabancı sayısı serbest olacak ise kalmalılar.

Sonuç:

GUTI, Simao ve Quaresma’nin alternatifi yok. İstikrarları önemli. Özellikle Guti geçen yılın ilk yarısındaki çizgisini mutlaka yakalamalı. YENİLER Egemen ve Mustafa ha-riç genç ve tecrübesiz, hepsi umut veriyor ancak hepsi de soru işaretli. BENCE Beşiktaş’ın ihtiyacı bu transferde şunlardı: 1-Lucio tipinde kaliteli bir stoper, 2-Hücumu iyi olan tempolu bir sağ bek, 3-Guti’nin performansını arttırmak.

Haber Kaynağı: Vatan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Fernandes mükemmel bir oyuncu“

G. Antepspor’un yıldız oyuncusu Olcan Adın, HABER1903’e birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun kendisi ve takımı adına iyi geçtiğini söyleyen Olcan, Beşiktaş yönetiminin Tayfur Havutçu’ya destek vermesini gerektiğini vurguladı. Öte yandan Beşiktaş’ın Portekizli futbolcularını beğendiğini dile getiren yıldız oyuncu, Beşiktaş taraftarının muhteşem bir taraftar olduğunu belirtti.

İşte Olcan Adın’ın HABER1903’e yaptığı açıklama;

- İYİ BİR SEZON GEÇİRDİM -

Geçtiğimiz sezonun takımı ve kendisi adına iyi geçtiğini söyleyen yıldız oyuncu, “Bizim hedeflerimiz arasında Ziraat Türkiye Kupası vardı. Ama bunu yarı finale kadar başarabildik. Ligde de başarılı olma hedefimiz vardı ve bunu da son haftalarda gösterdiğimiz performanslarla başardık. Uzun yıllardan sonra G.Antepspor Avrupa kupalarına katılıyor. Bu sezon benim için iyi geçti. Benim için geçen sezonu diğer sezonlardan ayıran fark gol atmamdı. “ dedi.

- FERNANDES MUHTEŞEM -

Beşiktaş’ın Portekizli transferlerini beğendiğini vurgulayan Olcan Adın, “Beşiktaş’ın Portekizli transferleri çok iyi. Zaten hepsi kendini kanıtlamış dünyaca ünlü yıldızlar. Bence Beşiktaş’ın yaptığı transferleri kutlamak gerekir. Portekizlerin arasında en iyisini Fernandes olarak görüyorum. Fernandes’in oyun anlayışını çok beğeniyorum. “ dedi.

- BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF GELMEDİ -

Beşiktaş’a transferi hakkında kendisine gelen her hangi bir teklifin olmadığını söyleyen başarılı oyuncu, “G.Antepspor’da 4. Yılım olacak. Burası artık benim yuvam, evim gibi. Ben burayı çok seviyorum. Deseler ki “Burada 2 yıl daha oyna” seve seve oynarım. G.Antepspor ile sözleşmemi geçen sezon başında imzaladım. Bu sezonda da Beşiktaş yönetiminden her hangi gelen bir teklif olmadı. “ dedi.

- TAYFUR HAVUTÇU’NUN ARKASINDA DURULMALI -

Beşiktaş yönetiminin Tayfur Havutçu’yu desteklemesi gerektiğini söyleyen Olcan Adın, “ Avrupa’da yaşayan genç hocalar uzun yıllar takımlarının başında kalıyor. Tayfur Havutçu’nun Beşiktaş teknik direktörü olmasını olumlu buluyorum. Tayfur hoca ile çok büyük başarılar gelebilir. Bence Tayfur hocaya güvenilip, arkasında durulmalı. “ dedi.

- CENK TOSUN ÇOK YETENEKLİ -

Beşiktaş ile adı anılan Cenk Tosun hakkında da değerlendirme yapan yıldız oyuncu, “ Cenk Tosun’u daha önceden oynadığı kulüpten de tanıyorum. Türk futbolunda forvet anlamında aranan her kriter Cenk Tosun’da var. Cenk, sadece Türkiye'de değil, Avrupa’da oynayabilecek yeteneklere sahip.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARI MUHTEŞEM -

Son olarak Beşiktaş taraftarını değerlendiren Olcan, “ Beşiktaş taraftarı sadece Türkiye’de değil, Dünya’da da kendini kanıtlamış bir taraftar grubudur. İnönü’de oynanan maçlarda rakip takım oyuncularına baskı kuruyorlar. Beşiktaş taraftarının takımına sahip çıkması, sevmesi çok güzel bir durum. Beşiktaş taraftarı muhteşem.“ diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Rüştü abi her zaman birinci kaleci“

Beşiktaş’tan Sivasspor’a kiralık giden Korcan Çelikay, basında çıkan “Beşiktaş’a geri dönecek” haberlerin ardından Haber 1903’e konuştu.

Beşiktaş’a geri dönmesinin kendi elinde olmadığını, Sivasspor ile 1,5 yıllık sözleşmesi olduğunu ve Rüştü Reçber’in her zaman takımın birinci kalecisi olduğunu söyleyen Çelikay, diğer iki kalecinin her zaman onun yedeği olacağını belirtti.

İşte Korcan Çelikay’ın HABER1903’e yaptığı açıklama;

- BENİM ELİMDE OLAN BİR ŞEY YOK -

Yeni sezonda Beşiktaş’a geri dönmesinin yönetimin elinde olduğunu söyleyen Korcan Çelikay, “ Beşiktaş’tan şuana kadar bana gelen teklif yok. Zaten benim Sivasspor ile 1,5 yıllık kiralık sözleşmem var, yarım sezonum bitti ve kontratım devam ediyor. Ben burada çok mutluyum. Beşiktaş kulübü tarafından bu anlamda geri çağrılılırsam değişiklik olur ancak, benim tarafımdan olamaz. Yani bu konuda her şey Beşiktaş’ın elinde. “ dedi.

- RÜŞTÜ TAKIMIN BİRİNCİ KALECİSİ -

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber’in her zaman birinci kaleci olduğunu vurgulayan Çelikay, “ Hakan Arıkan için inşallah her şey iyi olur ve iyi performans gösterir. Transferde Sinan Bolat isimi geçmektedir. Buda Beşiktaş yönetiminin tasarrufudur. Transfer nasıl sonuçlanır bunu bilemiyorum. Beşiktaş’ın şuan çok iyi iki kalecisi var. Beşiktaş’ta Rüştü abi gibi üst düzey bir kaleci var. Rüştü abi oynadıkça diğer iki kaleci yedek bekleyecektir. Bir kaleci de oynayarak kendini geliştirir açıkcası ve gelişmeleri hep beraber izleyeceğiz. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Şampiyonluğun en büyük adayıyız”

Beşiktaş'ta Futbol Özkaynak Düzeninde çeşitli kategorilerinde 17 yıl görev yaptıktan sonra Tayfur Havutçu’nun yardımcısı olarak A takımda çalışmaya başlayan Ömer Gülen, “Zor bir sezon olacak ancak şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş’tır” diye konuştu.

İhtiyaç duyulan bölgelere yapılan transferlerle güçlü bir takım kurulduğunun altını çizen Gülen, “Yeni sezon için alternatifi bol bir kadro oluşturuldu. Takım olarak ilk hedefimiz Süper Kupa’yı kazanmak. Lige de iyi başlamak istiyoruz. Geçen sezon olduğu gibi takım ruhunu ön plana çıkartan bir ekip oluşturacağız” dedi. Yeni gelen oyuncularımızın kamp süresinde uyum sorununu atlatacaklarına inandığını ifade eden tecrübeli futbol adamı, “Geçen sezon transfer ettiğimiz futbolcularımız ligimize alıştılar, artık daha tecrübeliler. Deneyimli ve genç oyunculardan kurulu bir takım olduk. Bu iki önemli faktörü birbirine uyumlu hale getirip hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Tayfur Havutçu’nun göreve gelmesiyle birlikte takımdaşlık ruhunu ortaya çıkartmak için çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını ifade eden Ömer Gülen, bu durumun kazanılan başarılardaki en önemli faktör olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun dinamik, bilgili, tecrübeli bir teknik adam olduğunu ve başarılı olacağına tüm kalbiyle inandığını sözlerine ekleyen Gülen, “Tayfur hoca sıkıntılı bir dönemde göreve gelmişti. Ancak oynattığı futbol, aldığı sonuçlar ve kazandığı kupayla kendisini ispatladı. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diyebilirim. Beşiktaşımızı layık olduğu yere taşıyacağına yüzde yüz inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ömer Gülen ayrıca ligdeki takımlarının birçoğunun yerli teknik adamlarla çalıştığını ve Türk futbolunun kendi değerlerine sahip çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Beşiktaş resmi internet sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Beşiktaş'ın birinci kalecisi Rüştü'dür“

Yeni Şafak gazetesi yazarı Sanlı Sarıalioğlu, Beşiktaş'ın gündeminde ki konularını HABER1903'e değerlendirdi.

Sarıalioğlu, Beşiktaş'ın bir an önce Ferrari ile yollarını ayırmasını söylerken, Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş'ta başarılı olmasını canı gönülden istediğini dile getirdi. Öte yandan Manchester United'den gelen Bebe'nin kötü bir futbolcu olmayacağını vurguladı.

İşte Sarıalioğlu'nun HABER1903'e yaptığı açıklama;

- FERRARI İLE YOLLAR HEMEN AYRILMALI -

Beşiktaş’ın Ferrari ile yollarını hemen ayırmasını vurgulayan Sanlı Sarıalioğlu, “ Beşiktaş’ın geçen seneye göre daha güçlü bir defans kurgusu var. Ersan Gülüm’ün sakatlığı büyük bir şanssızlıktı geçtiğimiz yıl ve bonservisinin alınması bence olumlu oldu. Ancak Ersan’ın özel yaşamına çok dikkat etmesi lazım, sade bir yaşam sürmesi ve performansını hep en üst seviyede tutması gerekiyor. Egemen’de çok doğru bir transfer oldu. Hırslı, kuvvetli sağlam ve hem stoper oynayabilir, hem de defansın solunda oynayabilir. Bunların dışında Sivok var defansta kalması durumunda. Ferrari’yi saymıyorum yeter çünkü, istikrarsız, gece hayatını seven ve sakatlığı çok olan bir futbolcu. Bir an önce onunla yollar ayrılmalı diye düşünüyorum. İbrahim Toraman hem sağbek, hem de defansın göbeğinde oynayabilir fakat ben yine de bu bölgeye takviye yapılmasından yanayım. Topu iyi kullanan ve hücum yönü de kuvvetli biri bulunursa çok faydalı olur. Sidnei hakkında fikrim yok, hep beraber izleyip göreceğiz performansını. “ dedi.

- BEŞİKTAŞ’IN 1. KALECİSİ RÜŞTÜ’DÜR -

Beşiktaş’ın kaleci transferinde Sinan Bolat’ı değil Serdar Kulbilge’yi düşünmesi gerektiğini söyleyen Sarıalioğlu, “Ben Rüştü’ye çok güveniyorum. Yaşıyla ilgili kaygılar var gördüğüm kadarıyla ama bence yaşında bir sıkıntı yok. Refleksleri son derece sağlam ve bana göre Beşiktaş’ın 1. kalecisi Rüştü’dür. Cenk Gönen’de son derece yetenekli ve gelecek vadeden bir kaleci. Beşiktaş’ın bence 3. olacak bir kaleciye ihtiyacı var ve bu Sinan Bolat değil. Çünkü Belçika’da 1. kaleci konumunda takımında ve milli takıma da seçilen bir kardeşimiz. Bence Serdar Kulbilge daha iyi olur bu anlamda. “ dedi.

- BEBE’NİN KÖTÜ OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM -

Bebe’nin iyi bir transfer olduğunu söyleyen Sanlı Sarıalioğlu, “Bence Bebe iyi bir oyuncudur. Çünkü Manchester United gibi büyük bir takımdan geldi. Bu oyuncunun kötü olacağını düşünmüyorum. “ dedi.

- HAVUTÇU’NUN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM -

Beşiktaş teknik direktörünü Tayfur Havutçu’nun başarılı olacağını vurgulayan Sarıalioğlu, “ Tayfur hocanın başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Biz bence kendi çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Yabancı teknik direktör geliyor, başarılı mı oluyor sanki? Sonrasında bir sürü de tazminat alıp gidiyorlar. “ dedi.

- BEŞİKTAŞ’A AVANTAJ SAĞLAR -

Beşiktaş’ta Portekizli oyuncuların bu sene başarılı bir grafik çizeceğini söyleyen Sanlı Sarıalioğlu, “Beşiktaş’ta Bebe’nin transferi ile birlikte Portekizli oyuncu sayısının fazla olması takıma avantaj sağlar. Aksi düşünüldüğü gibi birlik olup sıkıntı yaratacak karakterde değiller. Simao, Almedia, Quaresma, Fernandes hepsi de deneyimli oyuncular ve bence takım için iyi bir ahenk oluşturacaklardır. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş hisselerini satıyor

20 Haziran 2011 Pazartesi 16:47

Beşiktaş kulübü hisse senetlerinin satışı ile ilgili borsaya açıklama gönderdi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimizin ana hissedarı Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, sahibi olduğu ve şirketimizin ödenmiş sermayesinin % 2,5'una tekabül eden her biri 1. -TL nominal değerde toplam bir milyon adet hissenin 1 yıl içerisinde satılması için Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'ne yetki vermiştir.
    Anılan hisse senetlerinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvuruda bulunulacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Koch abartılıyor“

Beşiktaş'ın eski kondüsyoneri Stefano Moreno, bugün İstanbul'a gelecek olan Roland Koch hakkında HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koch'un tecrübeli bir isim olduğunu ancak ileride Tayfur Havutçu için handikap olduğunu dile getiren Stefano, Koch'un çok fazla abartıldığını söyledi.

- KOCH TECRÜBELİ BİR İSİM -

"Roland Koch oldukça tecrübeli bir isim. Türkiye'yi iyi tanıyor. Koch çok tecrübeli olduğu için Tayfur Havutçu'nun yanına getiriliyor. Burada Koch'u kimin tercih ettiği çok önemli. Eğer yöneticiler Tayfur'un tecrübesizliğini Koch ile kaparız düşüncesi ile bu transferi yaptılarsa doğru bir hamledir. Ancak Tayfur Havutçu'nun isteği doğrultusunda yapılan bir transfer ise, bu Tayfur için hiç iyi değildir. Çünkü Tayfur Koch'dan çok genç. Aralarında 20 yaş gibi büyük bir fark var. Ben Koch'un Beşiktaş için Türkiye'ye geldiğini düşünmüyorum. Oda diğer yabancılar gibi para için gelmiştir. Beşiktaş takımının başında 4-5 sene kalmak hiç kolay değil. Tayfur Havutçu Koch ile nereye kadar gidebilecek? Bir gün Tayfur Beşiktaş'tan ayrılırsa Koch onunla gelecek mi? Tabii ki gitmeyecek. Bu yüzden kariyer konusunda Koch Tayfur için dezavantaj olabilir" dedi.

- KOCH ABARTILIYOR -

"Koch idmanlarda oldukça neşeli gözüküyor. Bende neşeli bir insanım. Fakat benim için önemli olan sezon sonunda yaşanacak neşedir. Bence idmanda yapılan şakalar ve kutlamalar iyi bir şey değildir. Bunu Fenerbahçe'nin başındayken gördük. Bir kere şov yapacaksın onuda sezon sonunda herkes görecek. Koch'un dünyadaki en iyi kondüsyonerlerden bir tanesi olduğu sözlerine de katılmıyorum. Koch Almanya ve Türkiye dışında nerelere gitmiş? Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadılar. Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak büyük bir iş değil. Bu sezonda Fenerbahçe 5/5 yaptı. Çok fazla ülkede çalışmadı. Bence Koch biraz abartılıyor. " diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Koch bugün İstanbul'da

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Roland Koch bugün İstanbul'a geliyor.

Daum ile uzun yıllar başarılı bir şekilde çalşan Alman Antrenör, Tayfur Havutçu'nunda en büyük destekçisi olacak.

Kondisyonerliğin yanında teknik taktik konusundada uzman olan Koch'un takım içinde büyük ağırlığı olması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Mustafa Pektemek'i çok beğeniyorum"

Türk futbolunun en iyi golcülerinden bir tanesi olan Antalyaspor'un tecrübeli golcüsü Necati Ateş, Beşiktaş'ın gol yollarındaki bu sezon en büyük silahlarından olacak olan Mustafa Pektemek ve Mehmet Akyüz'ü HABER1903'e değerlendirdi.

Mustafa Pektemek'i çok beğendiğini, Mehmet Akyüz'ü tanımadığını fakat çevresinde olumlu konuşulduğunu dile getiren Necati Ateş, bütün futbolcuların yeni sezona sakatlık yaşamadan girmesini temenni etti.

İşte Necati Ateş'in HABER1903'e yaptığı açıklama;

" Mustafa Pektemek'i çok beğeniyorum. Yaşadığı sakatlığın ardından çok iyi adapte oldu. Mehmet Akyüz'ü o kadar çok tanımıyorum. Fakat çevremde herkes onun için olumlu şeyler söylüyor. Türk futbolcuları, Türk futbolcularının değerini inşallah oynadıkları futbol ile herkese gösterirler. Çünkü bu dönemlerde inanılmaz derecede Türk futbolcusuna ihtiyaç var. Kardeşlerimde inşallah hem kendileri hem de takımları için olumlu işler yaparlar. Allah onlara sakatlık göstermesin. İnşallah bütün futbolcular sakatlık yaşamadan yeni sezona giriş yaparlar " diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Serdar Kulbilge Beşiktaş'ta üçüncü kaleci olur"

Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Sinan Bolat ve Serdar Kulbilge'yi HABER1903'e değerlendirdi.

Sinan Bolat'ın Beşiktaş'a gelmesi ile Cenk ile arasında iyi bir rekabet olacağını söyleyen Tuncay, Rüştü Reçber'in Türkiye'nin en iyi kalecilerinden bir tanesini olduğunu vurguladı.

Öte yandan Beşiktaş taraftarını çok özlediğini ve yeni sezonda Beşiktaş kulübüne başarılar diledi.

İşte Fevzi Tuncay'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

- SİNAN BOLAT İLE CENK ARASINDA GÜZEL REKABET OLUR -

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Sinan Bolat'ın Cenk Gönen ile iyi bir rekabete gireceğini vurgulayan Fevzi Tuncay, "Sinan Bolat'ı uzun zamandır takip ediyorum ve oldukça yetenekli bir kaleci. Sinan'ın yaşıda oldukça genç. Beşiktaş'a transfer olması onun kendisini geliştirmesi açısından çok iyi olur. Kaldı ki Beşiktaş'ta Sinan kadar iyi bir kaleci olan Cenk Gönen var. Sinan'ın Beşiktaş'a gelmesi durumunda Cenk ile arasında güzel bir rekabet olacağını düşünüyorum. İki kalecinin bu rekabetinden kazanan Beşiktaş olacaktır."

- RÜŞTÜ BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ -

Rüştü Reçber'in Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olduğunu söyleyen Tuncay, "Kalecilerin yaşı ilerledikçe tecrübeleride artar. Bence kaleciler için yaş sorunu hiç bir zaman yoktur. Rüştü abi Türkiye'de ki en iyi kalecilerden bir tanesidir. Rüştü Reçber Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu."

- SERDAR ÜÇÜNCÜ KALECİ OLUR -

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Serdar Kulbilge'nin Beşiktaş üçüncü kalecisi olabileceğini söyleyen tecrübeli file bekçisi Fevzi "Rüştü abi ve Cenk varken Serdar Kulbilge Beşiktaş'ta üçüncü kaleci olur " dedi.

- BEŞİKTAŞ'A BAŞARILAR DİLİYORUM -

Beşiktaş taraftarlarını çok sevdiğini dile getirerek, " Beşiktaş taraftarını çok seviyorum. Onların bende yeri her zaman çok farklıdır. Yeni sezonda Beşiktaş'a başarılar diliyorum. "

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İşte Dünya Kulübü

Daha düne kadar 'televizyonda izleyip iç geçirdiğimiz' büyük yıldızlar Beşiktaş çatısı altında buluştu

Beşiktaş, İnter'den Barça'ya Real'den Manchester'a Avrupa devlerinde forma giyen oyuncularıyla dünya karması kurdu

Beşiktaş Yıldırım Demirören'in başlattığı 'Dünya kulübü' projesinde büyük adımlar atıyor. Çok değil 2-3 sene öncesine kadar televizyon başında adrenalinimizi yükselten futbolun yıldızlarını Türkiye'de hayal bile edemezdik. Beşiktaş önemli bir transfer başarısı sergiledi ve R.Madrid, Barcelona, M.United, Chelsea ve Inter formaları giyen fiyakalı yıldızları Türkiye'ye getirdi.

BÜYÜK REKLAM YAPTI
    PORTO, Barcelona, Inter ve Chelsea'de oynayan Ricardo Quaresma'nın, R.Madrid'in markası Guti'nin ve Dünya'nın tanıdığı Simao'nun Siyah-Beyazlılar'a reklam açısından yaptığı büyük katkının maddi bir değeri yok! Beşiktaş'ın kadrosundaki önemli isimlerin, oynadıkları takımlardan Şampiyonlar Ligi'nde kalbur üstü 3 grup yapabilirsiniz.

REAL'İN TERCİHİ BEŞİKTAŞ
    HER ne kadar geçen sezon tohumları atılan 'Dünya kulübü' projesi, sportif açıdan beklenen hedeflere ulaşmasa da, dünya devi Real Madrid'in 'Bernabeu kupası' için Beşiktaş'ı davet etmesi gelinen noktanın ispatıydı. M.United'dan Bebe ve Benfica'dan Sidnei gibi devlerin genç star adaylarının da Beşiktaş'ı tercih etmesi, Kartal'ı dünyanın dört bir yanından gelen yıldızlarla dolu 'Dünya kulübüne' çevirdi. Avusturya'nın köklü kulübü Rapid Wien'den transfer edilen Veli Kavlak ve Tanju Kayhan da cabası oldu.
    Haber Kaynağı: Akşam

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş, savunmada işi sağlama aldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu sezon bitimiyle birlikte yönetime verdiği ilk raporda transfer önceliğinin defansa verilmesini istemişti.

Geride kalan lig döneminde sakatlıklar ve cezalar sebebiyle defansın göbeğini oluşturmakta sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlı teknik heyet, bazen oynatacak 2. stoper bile bulmakta güçlük çekti. İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanan Türkiye Kupası finalinde Tomas Sivok'un partneri orta sahadan devşirme Mehmet Aurelio oldu. Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek Kartal, defans zafiyeti yaşamamak için transferde savunma yönü güçlü oyuncuları tercih etti. Beşiktaş defansta oynatacak stoper bulamazken şimdi elinde direkt oynayacak 6 isim bulunuyor.
    Siyah-Beyazlı yönetim, Egemen Korkmaz'ı Trabzonspor'dan, Sidnei Rechel'i de Benfica'dan renklerine bağladı. Siyah-Beyazlı formayı kiralık giyen Ersan Gülüm'ün bonservisi alındı. İbrahim Toraman, Tomas Sivok ve Matteo Ferrari de hâlâ kadroda bulunuyor. Gençlerden Atınç Nukan da oynayabilecek durumda.
    Tayfur Havutçu bu isimlerden bir tek İtalyan oyuncu Ferrari'nin takımdan gönderilebileceği raporunu verdi. Tecrübeli oyuncunun ayrılması halinde stoper sayısı 6 olacak. Transferi düşünülen Samsunsporlu Kemal Tokak'ın alınması halinde bu sayı yeniden yediye yükselecek. Geçen yıl defans konusunda ağzı yanan Siyah-Beyazlı yönetim, alternatifli defans bloku oluşturarak bunun önlemini aldı. Tayfur Havutçu, İbrahim Toraman'ı sağ bek, Sivok'u da ön libero kullanma alternatiflerine sahip. Yabancı kontenjanı sebebiyle önceliğin yerli isimlere verilmesi beklenirken, genç hoca, Ersan Gülüm, İbrahim Toraman ve Egemen Korkmaz arasında tercih yapmak zorunda kalacak.

Haber Kaynağı: Zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

“Vazgeçilmez değil“

Teknik Direktör Tayfur Havutçu, Beşiktaş'ın yeniden anlaşmaya çalıştığı Manuel Fernandes'in kendisi için vazgeçilmez olmadığını söyledi, orta sahanın merkezinde Necip - Ernst ikilisine görev vereceğini bildirdi.

Manuel Fernandes transferinde Portekizli yıldızdan kaynaklanan sıkıntıları çözmeye çalışan Kartal'da, teknik heyetin bütün oyun planını bu oyuncu üzerine kurmadığı ifade edildi. Fernandes'in yeni sezon taktik planları içerisinde yer aldığı, fakat "vazgeçilmez" olmadığı kaydedildi.
    Tatilini ABD'de geçiren Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun, orta sahanın merkezinde Necip ile Ernst ikilisine görev vermeyi düşündüğü, Guti ve Fernandes'e ise dönüşümlü olarak şans tanımayı planladığı vurgulandı. Bu bölgede Aurelio ve Burak Kaplan gibi isimlerin de bulunması nedeniyle rahat olan Havutçu'nun, Fernandes'in kalmak istememesi halinde bunun kendisi için sorun oluşturmayacağını yakın çevresine söylediği belirtildi.
    Schuster'den sonra göreve gelen ve teknik direktörlük koltuğuna oturduğu ilk günden beri özellikle Necip ile Ernst'in adeta üzerine titreyen Tayfur Havutçu'nun yeni sezondaki bir diğer kozu da Guti olacak. Bire bir toplantılar yaptığı İspanyol yıldızla yakından ilgilenecek olan siyah-beyazlı teknik adam, Guti'yi hem kaptan hem de saha içindeki yardımcı teknik adam gibi kullanacak.

KOCH BEKLENİYOR
    Sezon biter, bitmez kondisyoner için harekete geçerek, Roland Koch'u ikna eden Teknik Direktör Tayfur Havutçu, önümüzdeki günlerde Alman kondisyoner ile bir araya gelecek. Kısa süre içinde Türkiye'ye gelecek olan Koch'un hemen görevine başlayacağı bildirildi. Daum döneminde Beşiktaş'ta görev yapan Alman çalıştırıcının, Havutçu ile yeni sezon antrenman programını hazırlayacağı ifade edildi. Koch sözleşme imzaladıktan sonra tesisleri gezerek sahalara ve teknik malzemeler için de bir rapor hazırlayacak.
    Haber Kaynağı: Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu dünya kulübü saçmalığından bir an önce vazgeçilmeli.2 transferle dünya kulübümü olunuyor Allah aşkına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.youtube.com/watch?v=scNr13TLYLY

Almeidada boyle bi yetenek varmiydi yahu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Evet frikikleri fena değil. Bizde Simao olduğu için Almeida kullanmıyor yoksa gayet tabi Almeida'ya da kullandırılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Varmışta bizdeyken daha göremedik.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Simao varken kimse kullanamaz bence frikikleri zaten kullanmamalı da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hisse satışı vergiye gidecek
    Beşiktaş'ta geçtiğimiz gün yaşanan hisse satışı girişiminin nedeni belli oldu.

22 Haziran 2011 Çarşamba - 09:15
    Zaman

Beşiktaş Kulübü Derneği, önceki gün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) hisse satışı için Garanti Yatırım Menkul Kıymetler AŞ'ye yetki verdiğini bildirmişti.

Şirketin ana hissedarı dernek, sahibi olduğu şirketin ödenmiş sermayesinin yüzde 2,5'una tekabül eden bir milyon adet hissenin 1 yıl içerisinde satılmasına karar verdi. Siyah-Beyazlıların böyle bir işleme başvurmasının altında ise vergi borçlarının kapatılmasının yattığı öğrenildi.

Yeni çıkartılan torba yasayla birlikte kulüplerin vergi borçları yeniden yapılandırılmış ve anapara taksitler halinde ödenecek duruma getirilmişti. Beşiktaş'ın faizleriyle beraber 40 milyon lirayı bulan borçları, yapılandırma sonrası 4,5 milyon liraya kadar düştü. Ödemelerin zamanında yapılmaması halinde vergi sıkıntısının bir kez daha ortaya çıkma ihtimalinin bulunması Siyah-Beyazlı yönetimi harekete geçirdi. Yapılacak yüzde 2,5'luk hisse satışıyla vergi borcu kapatılarak Beşiktaş bu riskten kurtulmuş olacak.

Daha önce kulüp, Serdar Bilgili döneminde yüzde 15'lik bir hisse satışına gitmişti. Yıldırım Demirören başkanlığında ise parça parça yüzde 15'lik hisse senedi satışa çıkartılmıştı. Son olarak yüzde 2,5'luk kısmına da satış için yetki verildi. Beşiktaş tüzüğüne göre bütün hisselerin ancak yüzde 49'luk bölümü satışa sunabiliyor. Bu satışlar sonrası derneğin elinde halka açılabilecek yüzde 16,5'luk bir hisse kaldı. Beşiktaş yapılacak bu satış işleminden 5-6 milyon liralık bir gelir bekliyor. Geçen yıl yapılan satışta Beşiktaş 11 milyon liralık bir gelir elde etmişti.

Öte yandan Türkiye'de, farklı takımlarda uzun süre Alman teknik adam Christoph Daum'un yardımcılığını yapan Roland Koch'un, Kartal'da antrenör olacağı bildirildi. Koch, kendini geliştirmek istediğini dile getirdi.

Manuel Fernandes'te sorun yok

Beşiktaş'ın İspanya'nın Valencia takımından renklerine bağladığı Manuel Fernandes'in Siyah-Beyazlılara gelmesinde bir sorun olmayacağı belirtildi. Portekizli yıldızın alacağı ücretle ilgili sıkıntı yaşadığının konuşulmasına rağmen Beşiktaşlı yöneticiler tecrübeli ismin kadroya dahil olacağını söyledi. 27 Haziran'da top başı yapacak olan Kartal, 4 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek. Teknik ekip, Fernandes dahil tüm yabancıların kampta olacağını açıkladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Cenk Gönen dayak yedi!

22 Haziran 2011 Çarşamba 11:35

Sabah Gazetesi yazarlarından Ayşe Özyılmazel olay açıklamalarda bulundu. Özyılmazel, bugün kaleme aldığı yazısında, Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen ile ağabeyinin Çeşme'de dayak yediklerini açıkladı.

İşte Ayşe Özyılmazel'in gündeme damgasını vuracak o yazı....

Kimi dövüyorsun kardeşim!
    Alın size yazlık rezalet.Böylesine yazıklar olsun. Malum, Bodrum ve Çeşme önderliğinde 2011 yaz sezonu açıldı. Fakat Çeşme'den aldığım ilk haber hiç hoşuma gitmedi.
    Efendim olayımız şu; Şimdi Çeşme'nin Aya Yorgi koyu var ya, koyda da yan yana dizili havalı tabiriyle "beach clublar" var ya. Gündüzleri plaja, geceleri eğlenceye bara gidiyorsun hani.
    Geçen cuma gecesi Beşiktaşlı milli kalecimiz Cenk Gönen ve abisi Can Gönen Aya Yorgi'deki Marrakech'e gidiyorlar. Kapıdaki güvenlik görevlileri kendilerini içeri almayınca tartışma çıkıyor.
    Sonrası tufan. Ortalığı sakinleştirmesi gereken, düzeni, güvenliği sağlaması gereken güvenlik görevlileri Cenk Gönen ve Can Gönen'i tartaklamaya başlıyorlar.

Tartaklama Can Gönen'in sağlam dayak yemesiyle devam ederken, kariyerini ve sağlığını koruması gereken milli kaleci Cenk Gönen canını kurtarmak için taksiye atlayıp olay yerinden uzaklaşıyor.
    Cenk Gönen ertesi gün şaşkınlık ve üzüntüyle olayı bir arkadaşıma anlatıyor.
    Ve bu, Marrakech güvenliğinin ilk vukuatı değil. İki senede kaç dayak meselesi yaşandı bilenler bilmeyenlere anlatsın.
    Peki hoş mu?
    Peki doğru mu?
    Güvenliğin görevi kapıya gelen müşteriyi dövmek midir yoksa huzuru sağlamak mıdır?
    Sen içeri birilerini almak istemeyebilirsin, bu senin hakkın ve kararın, ancak içeri almayacağın adamı da dövemezsin. Kim kimi dövüyor yahu?
    Kabadayı mısınız? Mafya mısınız? Nesiniz siz?
    Çeşme'de daha fazla tatsızlık yaşanmaması için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne buradan kocaman harflerle "DİKKAT DİKKAT" demek istiyorum.

Haber Kaynağı: Sabah

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Cenk doğrulamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Cenk Gönen HABER1903'e konuştu

Sabah Gazetesi yazarlarından Ayşe Özyılmazel'in " Milli kaleci dayak yedi " yazısı sonrası genç kaleci Cenk Gönen'e ulaştık.

HABER1903'e açıklamalarda bulunan başarılı file bekçisi Cenk Gönen yaşanan olayların fazla büyütülmemesi gerektiğini dile getirdi.

Olay gecesi Aya Yorgi'deki Marrakech'e girmek isterken güvenlik görevlileri ile tartıştıklarını ve daha sonra olay yerinden uzaklaştığını belirtti.

Sağlık durumunda her hangi bir problem olmadığını belirten genç kaleci yaşanan talihsiz olay sonrası gece kulübü yetkililerinin kendilerinden özür dilediğini belirtip şikayetçi olmayacağını dile getirdi.

Sayfa 17 / 220 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri