Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Foot - Transferts : Sasa Ilic vers Monaco
    Sasa Ilic, 29 ans, le milieu de terrain offensif international serbe de Galatasaray, serait sur le point de rejoindre Monaco, d'après L'Equipe de samedi. Le montant du transfert est estimé à 3,5 millions d'euros pour un contrat de trois ans et demi avec un salaire de 1,5 million d'euros par an. Le joueur, un temps suivi par le Paris-SG avant la venue de Gallardo, a été formé au Partizan Belgrade. Il a également porté le maillot du Celta Vigo pendant six mois avant de rejoindre Galatasaray en 2005. Il a inscrit 12 buts en 30 matches de championnat l'an passé et 3 en Ligue des champions cette saison.

keşke fransızcam olsaydı ama bu haber fransada çıkan bi haber olduğu için biraz inandırıcı geldi bana ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haberı yapan gazete Fransa'nın fotosporudur bence

Waldo Ponce a Turquia:

¿Waldo Ponce? Pese a que la oferta de Galatasaray era muy tentadora (le ofrecían US$ 1,5 millón por el pase y una indemnización para la U), el zaguero prefirió respetar el contrato que ya había firmado con los azules por el primer semestre de 2007 y seguirá en Universidad de Chile.

waldo ponce nin şilide çıkan haberleri keşke bunu da anlıyabilsem . ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bu haberı yapan gazete Fransa'nın fotosporudur bence
    Fransa'nın L'equipe gazetesi fotospor gibi bi gazete değil merak etme ....

Yarın bu işin aslını öğrenirim.. Böyle fotospor, fanatik, L'equipe fln olmayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

para iyi olmasına iyide Ilic gönderilmemeli

Kayseri ile Mehmet Topuz'un transferi için bir kez daha görüşen Galatasaray yönetimi söz aldı. Milli futbolcu gelecek sezon büyük ihtimalle Cimbom'da....

Galatasaray'ın Mehmet Topuz inadı bitmek bilmiyor. Antalya'da Kayserisporlu yöneticilerle bir araya gelen sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcu için bir kez daha teklifte bulundu. Ancak Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın "Sistemimin en önemli adamlarından biri. Bu sezon bana lazım" sözünden sonra, Mehmet Topuz'un transferi sezon sonuna bırakıldı. Kayserispor yönetiminin, Galatasaray'a Mayıs ayında yapılacak görüşmede kolaylık sağlamak adına söz verdiği öğrenildi. Eğer bir aksilik olmazsa Mehmet Topuz, gelecek sezon sırtına yeni bir sarı-kırmızılı forma geçirecek.

kaynak:sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

öffffff saçmalık yaaa mehmet topuz bi fb de bi bjk de aha şimdi de gs dee

adam 3 takımda da oynayacak herhalde ehhe

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hangi enayi İlic gibi ba adama 3.5 miyon veriri balon haber bu
    Ilic cok kotu futbolcumu niye verilmesin adamin her sene attigi ortalama gole bak yorumun kotu olmus

Mehmet Topuz, Yıldıray Baştürk ve Hamit Altıntop gelmeyecek onu söyliyeyim.. Bilal gibi 1-2 genç deneyip alabiliriz veya gönderebiliriz. Bununla birlikte 1-2 futbolcu bu dönemde gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ilic cok kotu futbolcumu niye verilmesin adamin her sene attigi ortalama gole bak yorumun kotu olmus
    İlic bana göre cok kötü bir futbolcu hiçbir katkısı yok attıgı goller hep belese Hakan vuruyor dönen topu tamamlıyor baska bısı yapmıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence Ilice 3,5 milyon Euro veriyorlarsa hemen satsınlar bir daha böyle fırsat olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlic bana göre cok kötü bir futbolcu hiçbir katkısı yok attıgı goller hep belese Hakan vuruyor dönen topu tamamlıyor baska bısı yapmıyor
    yapmaya yorumunu adeletli yap lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    yapmaya yorumunu adeletli yap lutfen
    Adaletlı yapıyorum zaten İlic'İ siz playmaker olarak aldınız ama suana kadar bir calım attıgını iki asist yaptıgını goremedık sadece donen topları tamamlayıp gol atıyor buda bana gore cok kotu bır oyuncu oldugunu gosterıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri 1000 kere söyledi Mehmet Topuzun gönderilmeyeceğini Hamit gelmez Ponce nin devre arasında geleceğini düşünmüyorum Carrusca da gitmek istemiyor İliç'te gitmesin yararlı bir oyuncu en azından sezon sonunda satılmalı İliç giderse yerine kimi bulacak yönetim?İliç gibi bir oyuncuyu kolay kolay göndermek çok büyük hata olur

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Adaletlı yapıyorum zaten İlic'İ siz playmaker olarak aldınız ama suana kadar bir calım attıgını iki asist yaptıgını goremedık sadece donen topları tamamlayıp gol atıyor buda bana gore cok kotu bır oyuncu oldugunu gosterıyor
    sen gorememissin calimda atiyo asistte yapiyo

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Kayseri 1000 kere söyledi Mehmet Topuzun gönderilmeyeceğini Hamit gelmez Ponce nin devre arasında geleceğini düşünmüyorum Carrusca da gitmek istemiyor İliç'te gitmesin yararlı bir oyuncu en azından sezon sonunda satılmalı İliç giderse yerine kimi bulacak yönetim?İliç gibi bir oyuncuyu kolay kolay göndermek çok büyük hata olur
    transfer dönemimizin kısaca özetini dinlediniz herkese iyi akşamlar..

Hamit Seneye Galatasarayda!

Galatasaray Başkan Özhan Canaydın ile Schalke Başkanı Gerhard Rehberg dün gece geç saatlere kadar Hamit Altıntop'un transferini görüştüler. Hamit'in devre arasında gitmesine izin vermeyen Rehberg, Canaydın'a sezon sonu için söz verdi.Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün davetlisi olarak İstanbul'a gelen Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Büyükçekmece Kaya Ramada Otel'de bir araya geldiler.

Toplantı boyunca Hamit Altıntop'un transferi, Galatasaray'ın Seyrantepe'ye yapacağı stadyum inşaatı ve gelecek yıl Schalke 04'ün Bolu'da kamp yapması konuları görüşüldü.
    "HAMİTİ SATMAK İSTEMİYORUZ"
    Schalke 04 Başkanı Rehberg futbolcuları Hamit Altıntop'un sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini, bunun için kendilerinin de Hamit ile sözleşme yapmak istediğini ancak eğer sezon sonu ayrılmak isterse de bunu kendi tercihine bırakacaklarını, Türkiye'de bir kulübe giderse bunun sadece Galatasaray olacağını, sezon sonunda Hamit ayrılmak isterse bunun için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.
    CANAYDIN "HAMİT SEZON SONU GALATASARAY'DA"
    Toplantı sonunda açıklama yapan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın yaptıkları görüşmeler sonucunda "Hamit Altıntop'un sözleşmesi sürdüğü için şu an itibarı ile devre arasında Galatasaray'a gelmesi söz konusu değil. Rehberg bize Hamit'in formasını getirerek bir jest yaptı. Ancak söz verdiği gibi Hamit bir aksilik olmadığı taktirde sezon sonunda Galatasaray'da olacak. Ayrıca Türkiye'de de Galatasataray'dan başka hiçbir kulüpte oynamayacak" dedi.
    SEYRANTEPE'YE ARENA
    Yıllardır Galatasaray'ın en büyük hayali olan Seyrantepe projesinin artık hayata geçmek üzere olduğunu belirten Canaydın "Schalke Başkanı Rehberg ile görüşmelerimiz sırasında ki en önemli konu Seyrantepe'ye yapacağımız stadyum. Model olarak Schalke'nin stadı "ARENA" yı örnek aldık. Neler yapmamız gerektiğini Rehberg'den alıyoruz. En kısa zamanda camiamızın büyük sabırla beklediği Galatasarayımıza yakışır stadyumu Seyrantepe'ye yapacağız" şeklinde konuştu.
    ALTINTOP'A ÖZEL SPONSOR
    Hamit Altıntop'un gelecek sezon Galatasaray'da forma giyeceğini açıklayan Başkan Özhan Canaydın Hamit'in bonservis bedeli için sponsor bulduklarını da açıkladı. Canaydın, toplantının yapıldığı Kaya Ramada Otel'in sahibi Burhanettin Kaya'nın Hamit'in sponsoru olacağını söyledi.
    SCHALKE VE GALATASARAY BOLU'DA KAMP YAPACAK
    Öte yandan Türkiye'nin yaz sezonunda ve kış sezonunda tercih edilen turizm yöresi Bolu Abant, 2007'de Schalke ve Galatasaray'ı ağırlayacak. İki kulüp aynı anda Bolu'da kamp yapmak için anlaştı.

Kaynak : DHA

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit'in geleceğini düşünmüyorum sezon sonunda ama umarım gelir

valla bence biz kimseyi alamıcaz kendi yağımızda kavrulalım bu kadroylada Türkiyede iş yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    İST

"Avrupa'da devam etmek istiyoruz"
    Türkiye'de son günlerde isimleri transfer gündeminden düşmeyen, Bundesliga'da bu sezon şampiyonluk kovalayan Schalke 04'ün milli futbolcuları Hamit ve Halil Altıntop kardeşler futbolculuk kariyerlerine Avrupa'da devam etmek istediklerini belirttiler.

Türkiye'de ismi hemen her gün transfer haberleriyle anılan Hamit Altıntop, Galatasaray'dan çok iyi bir teklif aldığını belirterek, ''Avrupa'daki imkanlar çok daha fazla ve farklı. Biz burada doğduk ve buralara daha alışık bir yapımız var. Huzur sadece futbol demek değil, ama maalesef Türkiye'de öyle görülüyor.

Önemli olan huzurumuzun olması. İki kuruş fazla almışız az almışız bizim için çok önemli değil'' dedi. Turkcell Süper Lig'deki futbol kalitesinin istenen düzeyde olmadığının altını çizen başarılı oyuncu, ''Türkiye'de kalite bazen düşüyor. Türkiye'deki futbolun kalitesizliği altyapının çok gelişmiş olmamasından kaynaklanıyor diye
    düşünüyorum. Almanlara karşı eksikliğimiz, mesela disiplinsizlik. Türkiye'de disiplin sorun oluyor. Otobüs taşlama korkumuz gibi konular yazılmış. Bu olay
    İtalya'da da var, ama sorun o değil'' şeklinde konuştu.

Hamit, Ay-yıldızlı formayı giymesinin kendisi ve kardeşi için bir şeref olduğunu söyledi.Avrupa'da kendisini daha iyi geliştirebileceğine inandığını ifade eden Hamit, İtalya, İspanya ve İngiltere'den çok sayıda teklifler aldığını belirtti.

Schalke'nin diğer yıldız futbolcusu Halil ise ilerideki hedefinin İspanya ya da İngiltere'de futbol oynamak olduğunu söyledi.Bundesliga'da ikinci yarıda daha çok gol atmak istediğini kaydeden Halil, ''Bu sezon şampiyon olmak, seneye de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyorum. Asıl hedefim İspanya ve İngiltere liginde forma giymek'' diye konuştu.

Milli takım ile Avrupa şampiyonasına katılmak istediğinin de altını çizen Halil, milli takımın Frankfurt'taki Avrupa Şampiyonası elemeleri ilk Malta maçında kadroya alınmadığı için üzüldüğünü belirterek, ''İnanıyorum ki daha çok çalışarak ben de kadroda yerimi alacağım. Hakan ağabeyimin geçmişi çok büyük.

Türk futboluna çok şey katmış ve kazandırmış bir futbolcu. Onun yerini almak tabii ki kolay değil'' dedi.Hamit'in Schalke'de dördüncü yılı olduğunu hatırlatan başarılı futbolcu, ''Hamit, yeni görev ve başarılara koşmak için Bundesliga ve ülkeyi değiştirebilir. Hoş görmek gerekir. Kendisinin mutlu olması beni de mutlu eder''
    diye konuştu.

kaynak: mynet

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hamit gelmeyeceğini söyledi.Bu haberi uzatmaya gerek yok.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cimbom, yeni R.Carlos'un peşine düştü

G.Saray, 'Avrupa'nın 'yeni Roberto Carlos'u olarak gösterilen Sevilla'lı Adriano'nun peşinde. Sarı-kırmızılı kulübün, Gerets'in istediği Brezilyalı sol kanat oyuncusu için Sevilla'ya Carrusca'yı önerdiği belirtildi.

Galatasaray'a Rober to Carlos

Sarı-kırmızılı ekip, Carrusca'yı verip, Brezilyalı yıldıza benzetilen Adriano'yu transfer edecek.

Solda oynuyor
    G.Saray, Sevilla'da oynayan Brezilyalı Adriano'yu istiyor Hem sol bekte, hem de sol kanatta görev yapabilen ve Real Madrid'in ünlü oyuncusu Roberto Carlos'a benzetilen Adriano'yu almak isteyen sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibe takas teklifinde bulunacak.

Teklif değişecek
    Sarı-kırmızılı ekibin öncelikle
    gönderilmesi gündemde olan Carrusca artı para önermeyi planladığı ifade edilirken, Sevilla'nın kabul etmemesi halinde yeni bir teklif sunacağı bildirildi. 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon İspanya'da 16 maçta, 2 gol attı.

Yönetim bas bas bağrıyor para yok diye gazetelerde kendileri bile yalan olduklarını bile bile hala yabancı transfer haberleri veriyorlar... Hay Allahım ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Süperdi ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray'dan Yıldıray'a 2.5 milyon euro
    Galatasaray, Hertha Berlin'in yıldız futbolcusu Yıldıray Baştürk'e resmi transfer teklifinde bulundu. Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, hazırlık maçı için İzmir'e gelen Hertha Berlin'in yıldızı Yıldıray Baştürk ile Princess Otel'de yaklaşık 1 saat görüştüler. Yıldıray'a önümüzdeki yıl için 2.5 milyon Euro teklif eden sarı kırmızılılar, yıldız oyuncudan en kısa sürede kendilerine yanıt vermesini istediler.

Yıldıray ise, öncelikli tercihinin Türkiye olmadığını bildirerek, "Yine de teklifiniz çok güzel. Bunu düşüneceğim. Türkiye'ye gelirsem, zaten bu takım Galatasaray olacak" diyerek, sarı kırmızılı yöneticilere az da olsa ümit verdi.

Böylece Galatasaray yönetimi, gelecek yıl Hamit ile Yıldıray'ı birlikte transfer ederek, alt yapıdan gelen gençler ile birlikte yeni bir takım yaratmayı hedefliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yıldırayla Hamit bulundukları takımlarda Cimbom'dan aldıklarından daha fazla alır.(Yada biz daha fazla veririz adam senede iki sefer maaş alır ).İkiside Avrupa'da oynuyor.İkisinin de yaşı 30'un altında.Bu futbolcular Türkiye'ye gelirse hayatlarının hatasını yaparlar.Avrupa'da kalsınlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yav transfer yapmıyacağız dediya yöneticiler daha ne haberleri bunlar ya ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    bişey anlamadım hani farklı günlerin olsa "" dicektim ama aynı günün gazetesinde nasıl iki farklı manşet oluyo onu anlamadım

aynı günün gazetesi olduğu yandaki haberlerden anlaşılıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Farklı günün haberleri. Birer gün aralıklarla çıkmış olması lazım. Aynı resmi kullanmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

bencede farklı resimler aynı olurmu yani

Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri