Sevilla, UEFA'ya giderse iyidir.![]()
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Sevilla, UEFA'ya giderse iyidir.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bence Real Sampiyon olur gibi. Umarım olurseverim ReaLi.
Ey Hıncal efendi ey...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
guzel olmus.ii transferler beklioruz transfer sezonunda
İmza attırılmış birkaç isim var. Onlar yarın kulüpler tarafından basına tanıtılacak.
El Stadium'un 3.konuğu yarın açıklanacak. 20.Hafta programını ise dick ve ben beraber hazırlayacağız. Bilginize.![]()
kiss nuri for me geyiği de yapılmış olsaydı tam süper olacaktı![]()
Komik yau!! ForZa Valencia
SEVİLLLLLAAAAAAAAAAAA...
Geri Döneceğiz....![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yine komik,hep komik =)
real madrid alir
kariyer gercekten cok guzel ozellikle program tat katiyor basarilar...
EL STADIUM 20.HAFTA
EL STADIUM, 2.devrenin ilk programıyla ekranlara geliyor. Ahmet Çakar, Kazım Kanat, Gürcan Bilgiç'in yorumlarıyla, Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu El Stadium, bu hafta Adnan Aybaba'yı konuk ediyor.
Merakla bekliyoruz.
ne zmn yazacaksiniz meraklandim
Çok geç kaldınız.
Malumunuz, turnuva yöneticilerinden biriyim. Bu nedenle maç yapmamız, turnuva gidişatını oturtana kadar zor. Ama en yakın zamanda yapıp 20.Hafta programını ekleyeceğiz.![]()
Bekliyoruz...
cok Guzel Gidiyor Insallah Biran Once Mac Yaparsiniz
Bekliyoruz.....
Hala bekliyoruz..![]()
şu turnuva dolayısıyla biraz yoğun olmalılar ondan gecikmişlerdir biraz sabredelim
ARA TRANSFERLERDEN GAZETE BAŞLIKLARI
VALENCIA "BÜYÜK" BİR YILDIZLA ANLAŞTI
Dün sabah saatlerinde yapılan basın toplantısıyla, Valencia şok bir transfere imza attı. Bir ofansif orta saha oyuncusu olan, Finlandiya'lı 35 yaşındaki Jari Litmanen'le 5 Aylık bir sözleşmeye imza attı. İlginç olan ise, AMC mevkiinde; Hugo Viana, Silva, Jorge Lopez gibi oyunculara sahip olan Valencia'nın neden Litmanen'i tercih ettiği.
Takım arkadaşlarına göre, BAYA BÜYÜK bir yıldız olan Litmanen'in forma şansı bulup, bulamayacağı ise merak konusu. Mert Can Uslu, transferden sonra açıklama yapmadı.
REAL MADRID'DEN MÜTHİŞ TRANSFERLER
Lige kötü başlayan, ancak sonradan müthiş bir yükselişe geçip devreyi lider kapatan Real Madrid, 3 bomba transfer yaptı. İlk olarak, 18 yaşında ve Fluminese takımında forma giyen Marcelo ile anlaşan Real Madrid, bu oyuncu için 11 Milyon 500 Bin $ ödedi.
2.bir isim ise yine Brezilya'lı. Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri olan Alex De Souza ile anlaşan Real Madrid, bu oyuncu için, Fenerbahçe'ye tam 13 Milyon $ ödedi. Alex, basın toplantısında: "Yeni kulübümden ve hocamdan memnunum. Bu sene çok iyi şeyler yapacağımızdan eminim. Hocama kendimi fark ettirmeye çalışacağım." dedi.
3. ve en bomba isim ise, 23 yaşındaki Portekiz'li RICARDO QUARESMA. Real Madrid'in 25 Kasım'dan beri izlediği ve birçok problem yaşadığı yıldız oyuncuyla bugün resmen anlaşarak 2 yıllık sözleşmeye imza atıldı. R.Madrid, Quaresma'nın eski kulübü Porto'ya tam 26 Milyon 500 Bin $ bonservis bedeli ödediği öğrenildi.
Şu an da Sevilla ve Valencia'nın transfer girişimleri sürüyor. Gelişmelerden haberdar edeceğiz...
Mert 35 yaşında adam.Çok şaşırdım.
Bombalar patlamış ara transfer döneminde.
Mert Can Uslu dan Litmanen açıklaması bekliyoruzçok gereksiz bi transfer kanımca
![]()
EL STADIUM, TRANSFER DOSYASI BÖLÜMÜYLE GELİYOR!
20.Hafta programına Adnan Aybaba'yı çağıran El Stadium, 2.devreden önceki son programına TRANSFER DOSYASI ÖZEL ile geliyor. Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu programda, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç, İspanyol Takımlarının transferlerini yorumlayacak. İlk kez maçlar dışında bir formatla ekrana gelecek olan El Stadium'un bu bölümü, merakla bekleniyor...
Bizden ayrılmayın...
Çok meraklandım şimdi
Transferler gerçekten daha da renklendirecek![]()