Murat Özdemir'i bu kariyerde görmek istemiyoruz![]()
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Murat Özdemir'i bu kariyerde görmek istemiyoruz![]()
gerginlik yok
Maçlar kolaymış buarada.
Telegol İspanya'ya Geliyor
EL STADIUM fırtınası sürerken, İspanya'dan bir transfer daha önümüzdeki yarıya ekrana giriyor. EL TELEGOAL ismiyle ekrana gelecek olan TELEGOL, ekranlarda EL STADIUM'un yerini alacak.
-İspanya'da takımlar arasında verilen teşvik primleri, kanıtlarıyla, EN DOĞRU HABERİ YAPAN EL TELEGOAL'de
-İspanya'da kimler hakem satın aldı? Hangi teknik direktörlere para teklif edildi? Kimler maç sattı, hangi oyuncular doping aldı?
İspanya'daki tüm kirli çamaşırlar ve buzdağının görünmeyen kısmı EL TELEGOAL'de birbir ortaya çıkacak.
EL TELEGOAL La Liga 19.Haftadan itibaren yayın hayatına başlayacak. EL STADIUM'un yapımcısı dick, İspanya'ya yine sansasyonel bir program getiriyor.
HER ZAMAN EN DOĞRU, EN GÜVENİLİR HABER KAYNAĞI EL TELEGOAL!!
Bekleyin...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Evet İspanya'da kirli çamaşırlar ortaya çıkacak.
Valencia maçlarına önem versinler
Valencia liderliği hiç hak etmeden aldı![]()
Mert yanlışın var.Her maç benim adamlar kırmızı kart görüyorduÖzellikle Puyol ve Belletti
Penaltıları da hep rakip takım kazandı.
Evet benim ilk hafta ki maçları kesin araştırsın.Her maç Barcelonalı futbolcuların gördüğü kartlar,rakibin kazandığı penaltılar
Bu arada ne hikmetse senin her maçı kazanman
Dick konuya el atsın araştırsın.Temiz bir lig istiyoruz![]()
Yeni puan durumunu koysanız çok makbule geçecek.
koyduk ya 11.Hafta Puan Tablosunu.Bir arka sayfada.
![]()
Tamam bakıyorum.Yeni maçlarıda koyun merak ettim![]()
La Liga 12.Hafta Maçları
EL STADIUM
İzin alan dick'in yerine LaKe tarafından hazırlanmıştır.
Ersin Düzen: Bir El Stadium programından daha iyi akşamlar sayın seyirciler. Yine 4 kişiyiz. Programa sonradan katılan yorumcumuz maalesef balkondan düştüğü için gelecek hafta gelecek. O sürpriz ismi haftaya açıklayacağız.
Ahmet Çakar: Yemezler Ersin. O bi kere olur.
Gürcan Bilgiç: Aslına bakarsan 2 oldu hocam.
Ahmet Çakar: Beni düzeltme Gürcan.
Kazım Kanat: Ben bu repliği bir yerden hatırladım sanki.
Gürcan Bilgiç: Evet abi. Organize İşler’de vardı. Yılmaz Erdoğan söylüyodu. Çok severim. Kendime örnek aldığım komedyendir yani ehehehe
Ahmet Çakar: Bi dakka bi dakka. Şimdi sen bu esprileri Yılmaz Erdoğan’ı örnek alarak mı yapıyorsun Gürcan?
Gürcan Bilgiç: Eee tabi ben…
Ersin Düzen: Öhmmm… İsterseniz artık başlayalım. Haftanın ilk maçı R.Madrid – Atletico’ydu. Madrid derbisinde Real yine puan kaybetti. Söz sizde Sn.Çakar.
Ahmet Çakar: Ben söyleyecek söz bulamıyorum. Alican Tosun, artık gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar kadar yalnız. Bi Allah’ın kulu destek çıkmaz artık ona.
Kazım Kanat: Peki sence ne olacak bu takımın hali doktor?
Ahmet Çakar: Tosun’un gözünü açması lazım. Başkan onu sırf ucuz diye tutuyor. Garibim daha el kadar çocuk. Atıyolar önüne haftada 20 İspanyol Lirası’nı, anladığı yok zaten paradan, seviniyo.
Gürcan Bilgiç: İspanyol Lirası mı? ehehehehehehe
Ahmet Çakar: Ne var Gürcan efendi? Hoşuna mı gitti?
Kazım Kanat: Yahu doktor İspanyol Lirası diye bir para birimi yok ki.
Ahmet Çakar: Ne demek yok kardeşim? Bal gibi var. Benim önümde verildi!
Ersin Düzen: İspanya’nın para birimi Peseta, başkenti Madrid, yüz ölçümü 498.507’dir.
Ahmet Çakar: Peseta ne Ersin?
Gürcan Bilgiç: Peçete gibi bişey heralde ehehehehe.
Ahmet Çakar: Gürcan!
Ersin Düzen: Haftanın 2.maçı olan Sevilla – Levante maçındayız.
Ahmet Çakar: Kümeye oynayan Sevilla için güzel 1 puan.
Ersin Düzen: Valencia – Betis maçındayız.
Kazım Kanat: Bende bu maçtaydım. Müthişti gerçekten.
Ahmet Çakar: Bende, TV’de izlerken o amigoluk yapan, dedem yaşındaki adamın maçta ne işi var diyordum. Demek senmişsin Kazım.
Gürcan Bilgiç: ehehehehehe
Kazım Kanat: Çok mu komik Gürcan?
Ahmet Çakar: Komik tabi.
Kazım Kanat: Ahmet, bu çocuğa kızıyorsun ama onun esprileri seninkilerden daha iyi yani.
Gürcan Bilgiç: Sağolasın hocam. Ahmet Abi sana Cem’in selamı var bu arada.
Ahmet Çakar: Cem mi? Hangi Cem’in?
Gürcan Bilgiç: Sivilcemin puhahahahahahahahahahahahahahaha
Kazım Kanat: ehehehehehehehe
Ahmet Çakar: Allah’ım sana geliyorum yarabbim!
Ersin Düzen: Ve son maç olan Getafe-Barcelona maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Barça, sıkıcı olan bu maçta 45+2’de golü buldu ve kazandı.
Ahmet Çakar: Bu arada ilk kez, Barça, deplasmanda kazandı. Helal valla.
Kazım Kanat: Evet şaşılacak şey. Bırakın artık Valencia’mın peşini.
Gürcan Bilgiç: Ya hocam, geçen telefonum çaldı, programdan önce. Ses geldi; Merhaba ben Çağrı dedi.
Ahmet Çakar: Hangi Çağrı yav?
Gürcan Bilgiç: Cevapsız çağrı ehehehehehehee
Ahmet Çakar: Programın reytingi düşmeden en iyisi kapat sen programı Ersin.
Ersin Düzen: Haftaya bir El Stadium programıyla daha karşınızda olacağız. Şimdilik hoşçakalın.
Mert her geçen gün kendini geliştiriyon.
ellerine sağlık süper olmuş
Gürcan Bilgiç: Sağolasın hocam. Ahmet Abi sana Cem’in selamı var bu arada.
Ahmet Çakar: Cem mi? Hangi Cem’in?
Gürcan Bilgiç: Sivilcemin puhahahahahahahahahahahahahahaha
Gürcan Bilgiç: Ya hocam, geçen telefonum çaldı, programdan önce. Ses geldi; Merhaba ben Çağrı dedi.
Ahmet Çakar: Hangi Çağrı yav?
Gürcan Bilgiç: Cevapsız çağrı ehehehehehehee![]()
Komik olmuş, eline sağlık Mert .. (:
Saolasın Mert![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel olmuş gene![]()
Sağolun.Bu gece dick'ten de harika bir 13.Hafta programı gelecek.
![]()
walla yine gulmekten oldum senden ii kurgucu olur
Hala gelmedi merakla bekliyoruz.
Cevapsiz cagri esprisi müthisti
Ellerine saglik Mert![]()
Biraz yoğun olduğumuzdan dolayı yapamadık. Bugün veya yarın 13.Hafta maçlarını ekleyeceğiz.
La Liga 13.Hafta
EL STADIUM
İzin alan dick'in yerine LaKe tarafından yazılmıştır.
Ersin Düzen: Bir El Stadium programıyla daha karşınızdayız. Maalesef 4.yorumcumuz yine aramızda olamayacak.
Ahmet Çakar: Eeee sıktı bu herifte yahu. 2 haftadır bizi bekletiyor. Öyle programda kim yorumlayacak lafına BEN diye artislik yapmasını biliyo. Hani nerde?
Ersin Düzen: Neyse biz haftanın ilk maçı olan Atletico – Valencia maçındayız. Söz sizde Kazım Kanat.
Kazım Kanat: Ehehehehe. Fincanı taştan oyarlarrr canımmm oyarlarrrr Madrid’e de böyle koyarlarrr. Ehehehehehe. Liderrr kim Ahmettt Efendi??
Ahmet Çakar: Evde çok fındık yedin galiba sen Kazım. Baya coşmuş gördüm seni.
Gürcan Bilgiç: ehehehehehe
Kazım Kanat: Onu bunu bıraktaa Villa’ya bak sen Villa’ya doktor.
Gürcan Bilgiç: Kaç oda kaç salon abi ehehehehehehehehehehe
Kazım Kanat: Gürcan formundasın yine. Ama beni bugün kimse sinirlendiremez. SİYAHHHHH-BEYAZZZ ŞAMPİYON VALENCIAA !!!
Ahmet Çakar: Kazım, daha 13.hafta. Unutma ki lig uzun bir maraton.
Kazım Kanat: Geç bunları doktor geç bunları. Aslanlarım bee. 7 kere üst üste kazandılar. EE tabi sende haklısın. Seninkiler daha 2 kere üst üste bile kazanamadıkları için bu duyguyu bilmiyorsun. Artık Valencia Forever. Tek takımım.
Ahmet Çakar: Eyyy Kazım Efendiii. Her hafta değişiyor bakıyorum. Bir hafta Valencia tek, bir hafta önce BJK sonra Valencia. Senin durumun şuna benziyor, Adamın birine sormuşlar yaşın kaç? diye. Adamda “Bilmem her yıl değişiyor.” demiş.
Gürcan Bilgiç: eheheheheheheheh
Kazım Kanat: Keyif kaçırmakta üstüne yok doktor.
Ersin Düzen: Evet yine 3-0’lık skorla biten Levante – R.Madrid maçındayız.
Ahmet Çakar: Tosun’u tebrik ediyorum. Aylar sonra ilk kez adam gibi bi kadroyla çıktı ve kazandık. Helal!
Gürcan Bilgiç: Ahmet abi sana bir şey danışmak istiyorum.
Ahmet Çakar: Buyur Gürcan danış. Biliyosun ki her zaman benim engin bilgi tecrübemden yararlanabilirsin. Çekinmeden aklındakini sor.
Gürcan Bilgiç: Yeşil domatesi niye güneşe koyarlar abi?
Ahmet Çakar: Kızarsın diye.
Gürcan Bilgiç: Yoo…Niye kızayım ki? ehehehehehehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, kelime-i şahadet getir.
Kazım Kanat: Tamam doktor. Sakin ol.
Ersin Düzen: R.Sociedad – Sevilla maçındayız
Kazım Kanat: Sevilla, Özdemir gelince düzelmeye başlar gibi olmuştu. Ama durum pek öyle değil. Takım iyice yaydı. Şu an 13.sıradalar. Lig uzun bir maraton olabilir. Ancak şu an çok kötü durumdalar. Üstlerindeki takımlar onlara geçit vermeyecek ve Sevilla için bu sene berbat olacak kanaatindeyim.
Ahmet Çakar: Aynen. Adamlar daha Sociedad’ı bile yenemiyorlarsa haftaya Barcelona maçında ne yapacaklar?
Gürcan Bilgiç: Ayıpsın hocam. Tabi ki biz yencez. Napacaklar başka?
Kazım Kanat: Siz yensenizde yenilsenizde ŞAMPİYON VALENCIA. Bu böyle biline.
Gürcan Bilgiç: Bu arada Ahmet Abi Viyana kuşatması neden bitmiş?
Ahmet Çakar: Bilmem. Neden?
Gürcan Bilgiç: Etrafta atacak kuş kalmadığı için ehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan! Sinirlenmeye başlıyorum. Damarım tuttu mu çekerim neşteri biliyosun
Ersin Düzen: Barcelona-Zaragoza maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Bu hafta bize nazar değdi. Müthiş giderken bir anda duraksadık. Aslında 90 dakika boyunca iyiydik ama önümüze gelen fırsatları teptik. Üstelik birde evimizde kaybettik, kötü oldu.
Kazım Kanat: EEE hak yerini bulur her zaman Gürcan. Valencia’mın yakasından da düşmüş oldunuz.
Ersin Düzen: Evet programımızın….
Gürcan Bilgiç: Dur Ersin kapanışı ben yapacağım bugün.
Ersin Düzen: Tabi Sayın Bilgiç. Buyrun.
Gürcan Bilgiç: Bir adam diğerine yorgan mı demiş, o da “yes, it’s my gun” demiş ehehehehehehehehe. Bu muhteşem espriyle programımızı kapatıyoruz. Haftaya tekrar birlikte olmak dileğiyle. Hoşçakalın.
Gene cok komik olmusEllerine saglik Mert
![]()
Gürcan Bilgiç: Bir adam diğerine yorgan mı demiş, o da “yes, it’s my gun” demiş ehehehehehehehehe. Bu muhteşem espriyle programımızı kapatıyoruz. Haftaya tekrar birlikte olmak dileğiyle. Hoşçakalın.
Gülmekten öldüm öldüm
ellerine sağlık Mert![]()
Ne diyeyim yaa
Kazım Kanat ve Ahmet Çakar'da sürekli benle dalga geçiyor yaa![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gürcan Bilgiç: Yeşil domatesi niye güneşe koyarlar abi?
Ahmet Çakar: Kızarsın diye.
Gürcan Bilgiç: Yoo…Niye kızayım ki? ehehehehehehehehehehe
Koptum buna![]()
![]()
![]()
Mert keşke lig tablosunu da koysaydın ya.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.