Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

antremanlarıda maç motoruyla izlesek ve anlık komutlar verebilsek güzel olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında maç öncesi toplantıya katılsak, yemek verilse ve taraftarlar arasında olaylar çıkabilse. Bunlarda maçlarda yaşanan şeyler

kalecilerde penaltı yapsın artık ve ceza sahası içinde endirek serbest vuruş olsun kaleciye geri pasdan dolayı

FM data editor 09'dan ''create own league'' özelligini istiyorum... ülke + şehirler + lig kupa takım sayıları statüler hepsini kendimiz ayarlıyalm ve istediğimiz bir kıtanın istediğimiz bir ligi oynanabilir ülkesiyle yer değiştirelm.

08 data editorden sureklı degıstırmeye calıssamda degıstırdgm database de bir turlu secemıyorm yaptıgım ülkeyi.

Türkçe çeviride Vista kullanıcılarınında faydalanabilecegi bi ceviri güzel olur zira 2008de Türkçe FM den yoksun kaldık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence en başta elbetteki türkçe dil desteği olmalı. bunun yanı sırada oyundaki menejer profilim diğer menejerlerden farklı olmamalı. mesela şu anda var olan fm de benim oyundaki profilim diğer menejerlerden farklı ve ben bunu bir türlü anlamıyorum. oysaki ben de bu oyunda menejer olarak diğer menejerlerden farksızım ve onlar gibi onların oyunda yaptıklarını yapıyorum. o zaman niye benim profilim de var olanlarla öteki menejerlerin ki farklı? buna çözüm istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkanlık seçimleri de olsa güzel olabilir başkanlar değiştikçe yönetim şekli de değişmeli tabi... 2020 yılında Beşiktaş'ın başında hala Yıldırım Demirören'i görüyorum ve korkuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Şu an için tek beklentim; FM 2009 Demonun çıkacağı tarihi vermeleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Şu an için tek beklentim; FM 2009 Demonun çıkacağı tarihi vermeleri.
    katılıyorum kardeşim site yetkililerinden ise bizi merakta bırakmayacak bir açıklama bekliyoruz...

10. Default

Birincisini üst düzey liglerdeki üst düzey takımların futbolcularının görsellik amacıyla resimlerinin kesinlikle olması lazım.

İkincisi diğer oyundaki gerçek managerlerin profilinde iletişim,antreman gücü gibi terimler var.Aynı futbolculardaki gibi değişebilen güçler verilmiş ancak oyunda bizlerin managerlik güçleri hiç oynamıyor sabit maç kazanma ve antreman güçü haricinde bence oradaki diğer güçlerinle zamanla kazanılan kupa ve ödüllerle gelişmesi lazım.Şahsen ben Bayern'de 7. sezonumda 5 lig kupası, bir Şampiyonlar Ligi birde uefa kupası kazandım.Ancak managerlik güçlerinde hiçbir değişme olmadı.

Son olarak adjust üzerinden yönetimden maaş yada transfer kaynağı istediğin zaman sonuç hiçbir zaman olumlu olmuyor.Ultimatom verdiğin zamanda zaten görevden alıyorlar.Bir kerede kaynak istediğimde sağlasalar dişimi kırıcam

3 OYUNCU BİRDEN DEĞİŞTİRİRSEN HEMEN BİR OYUNCUN SAKATLANIR VE MAÇI 10 KİŞİ TAMAMLARSIN KURALI KALDIRILMALI
    isteyen denesin 2. yarı 3 oyuncu değiştirme hakkınızı aynı anda kullanın bakalım noluyo %80 bi oyuncunuz sakatlanır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    transferler daha vicdani olmalı senin yıldız oyuncuna ancak kendi değerini veren bir kulupten sen bi oyuncu istediğinde 4-5 katını istemesin
    takas olayı oyundaki süs olmaktan çıksın kullanılabilsin
    gerçek hayattaki gibi 23 yaşın üstündeki bi oyuncuyuda kiralık yollayabilelim
    Last edited by fm2008 delisi : 05.Ekim.2008 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

öncelikle oyuncu özellikleriyle oyuncu pararel pefformans gostermelı tmm psıkolojık seyler olmlu olumsuz etkıler ama bazı oyuncu ozellkılerı ii ama oyn**mıo bazısı kotu ma 30 macta 20 gol atıo bu duzeltılmelı sonra tranfer paraları duzeltılmelı ve bıde kupada kazanılan para gercek gıbı olsun superlıg de mac yenıom 130 000 para kazanıom neyıme yeter bu mesela s. lıgıne kalan takım 10-15 mılyon euro kazanıo burda ole olmalıv yanı herseyıyle gercege yakın olmalı

valla benim doluuuu istegim var bir kac tanesini yazayım.bir mesaj okudum hepsini bir anda cıkarmaz diye oyle seymi olur.15 gune bir teknoloji gelisiyor.hayalet arabalar cıkıyor felan filan fm oyuna yenilik bulamıcakmı sacma ve cok kucuk capta dusunuyonuz.sıralayım: 1-manager icon umuz gozukmeli.ve surekli saga sola oynamalı cok net bir fırsatta atamıyorsak one cıkmalı gol oldugu zaman oyuncuları ile birlikte sevinmeli su sisesi felan atmalı.(yeni versiyon resimlerinde manageri gordum eger oysa ins hareket de ediyordur) 2-barca yı almamak elde olmuyor.ilk sene 12m paund transfer butcesi varken 2.sene 100 150mn paund oluyor ucuk bisey bu ki en zengin klup o degil. 3-oyunculara ev araba tahsil etmeliyiz.karısı felan olmalı ne biliyim cocukları transfere karısmalı cocukları istemiyorsa gelmemeli.boylece gercekteki gibi olur. 4-buglar kalkmalı.bazen oluyor mac tam baslama vurusunu yapıyo kaleci orta sahanın ortasında oluyor. 5-takımlar yenme sozu vermeli.ne biliyim mac baslamadan hep beraber toplanıp kaptan konusma yapmalı. 6-kalecilerin vurdugu toplar hemen oyuncunun onune dusmemeli. 7-dunyada cok fazla yetenek olmamalı.1 senede 50 ye yakın yetenek doguyor.hangisini alıcaksın!? 8-2008 de yukselme yapan klubler o cizgisini cok onemli seyler olmadıkca bozmamalı.mesela cluj ecc ye katıldı.bu cizgisini ilerki senelerde t.d. yanlısları olmazsa degismemeli. 9-takım konusmaları maca gore olmalı ben kayserisporsam man utd ile yapıcaksam kendinize guvenin gibi sozler soylemek lazım. 10-takım konusmaları cok daha etkili olunmalı ben soyluyom sanki bir yerden giriyor diger yerden cıkıyor gibi 11-baskan secimleri olması lazım ama gercekteki gibi mesela fenerinki mayıs ayı besiktasınki mart ne biliyim boyle olmalı belli tarihte olmalı onemli mac oncesi secim ertelenmeli. 12-bir oyuncu eger alt yapıdan geliyorsa takımını bırakması icin klubden kovması gerekiyor o derece klube baglı.ben bojan krkic e haftalık 120k para veriyorum gelmiyor.hemde interde felan dunya klubunde. 13-genc ve yetenekli oyuncular cogunlukla brazil yadan ve italy france spainden cıkıyor cok sacma bence.cunku diger yerlerden yılda 1 defa bile cıkmazken orada yılda 10 20 defa genc ve yetenekli oyuncu cıkarıyor. 14-ben ecc ceyrek finale cıkıyorum 3m alıyorum diyelim uefa kupasını alıyorum 1m bile zor geliyor.oyuncumun gol primini karsılamıyor.cok sacma bisi 15-turkce olunması gerekiyor.her ne kadar turksportal yapıyorsa da bu oyunun orjinal turkce olması ayrı bir zevktir. 16-kornerden atılan ortalara vurulan kafalar hep faul oluyor 1000/1 ihtimal faul olmuyor. 17-oyuncu satamıyorum yemin ederim ya.dolu yetenekli oyuncum var ben man utd yonetirken gerard pique yi alan olmuyor.chelsea ya geciyom hemen satın alınıyor 20 15e cok sıkıcı oluyo. 18-ben bir macı izlerken kaleci autu attı top yere dusmeden oyuncu faul yaptı hemen kırmızı kart %100 kırmızı cıkıyor.ne kadar sacma birsey.yani oyuncu o anda digerini yatırıp tekme tokat dovuyor herhalde 19-bazı oyuncular abartıltıkca abartılmıs.mesela fb deki alex goren messi sanacak.messi ronaldinho alex forvette henry agüero koy her mac bu 5liden gol geliyor.anlasılması guc durum. 20-oyuncular gidecegi takımı sadece parasal ve un yonunden degilde birde orada mesela kaka messi ronaldinho xavi montolivo ve iniesta var.gourcuffu alıcam bu adam bunları gecip oynaması benim gozumde imkansız ama teklif yapınca geliyor.oyuncu 2 yonde degil 10 20 yonde dusunsun. 21-transfer teklifleri daha cok secenekli olsun.manager lere tazminat verilsin.mesela 2 yıllık sozlesme imzaladık.madde de soyle olsun 2 yılda herhangi bir zamanda istifa ederse herhangi bir tazminat verilmez.bunun gibi olsun. 22-ben barcada oynuyorsam heracles le yapıcam 3-0 yenik durumdayım.2. yarının 70den sonra arka arkaya goller geliyor.sanki sike var 4-3 felan kazanıyorum.her zaman boyle olmaması lazım 23-oyuncunun ozellikleri genc ise cok cabuk artıyor ama boyle olmaması lazım ilk 11 de oynuyorsa artsın yoksa cok zor arttsın sadece fiziksel ozzelikleri artsın. valla benden bu kadar aslında daha cok fikirim var ama aksam aksam yorulduk.eger bunlar oluyorsa birde kendi paramızı harcayalım mesela messi ye hediye araba alalım.marka onemli degil.araba olsun veya ev olsun.ev1 fiyatı 10000000 olsun ev2 1000000051000 gibi ne biliyim boyle olsun.ooof cok yazdım gorusuruz sonra bu kadar yeterli.
    Last edited by MrBaloncuk : 08.Ekim.2008 at 21:20

14. Default

destan yazmışsın işte karşınızda fm destanı dediklerine katılmamak elde degil belki ev araba deil ama digerlerine katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Saha içi gerilim , coşku vb. şeyler olmasını hep hayal etmişimdir mesela oyunda şöyle gelişmeler olmasını dilemişimdir : Uğur Boral oyun dururken Arda'ya tekme atacak ve Hasan Şaş yerinde duracak Öldürür walla , Nuri gol atacak ve Fatih Terim'e koşacak , Servet'le Ayhan tartışacak , Meira ayıracak , Teknik direktör Burak %100'lük gol pozisyonunu kaçırınca delirecek kafayı yiyecek ... Bu tür şeyler olsa çok güzel olur , ama ben bunları henüz FM09'da beklemiyorum ...

Quote Originally Posted by MrBaloncuk View Post
    valla benim doluuuu istegim var bir kac tanesini yazayım.bir mesaj okudum hepsini bir anda cıkarmaz diye oyle seymi olur.15 gune bir teknoloji gelisiyor.hayalet arabalar cıkıyor felan filan fm oyuna yenilik bulamıcakmı sacma ve cok kucuk capta dusunuyonuz.
    Bütün yenilikleri bir oyunda çıkaracak kadar aptal bir firma mı gözüküyor sigames? Bu işi hayır dua için yapmıyorlar sonuçta, amaçları bu işten bir gelir elde etmek. Bütün yenilikleri 2009 versiyonunda çıkardığını düşün. Diğer serilerde ne yenilik yapacak? Sadece data update ile yeni seriyi çıkaracak değiller heralde. Ki öyle olduktan sonra patchmakerler data update işini hallederler si games'e gerek kalmaz.

Elbette isteklerimiz olacaktır. Ama olayı tek taraflı düşünüp bütün yeniliklerin Fm 2009 serisinde gerçekleşmesinide beklemeye hakkımız yok...

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Bütün yenilikleri bir oyunda çıkaracak kadar aptal bir firma mı gözüküyor sigames? Bu işi hayır dua için yapmıyorlar sonuçta, amaçları bu işten bir gelir elde etmek. Bütün yenilikleri 2009 versiyonunda çıkardığını düşün. Diğer serilerde ne yenilik yapacak? Sadece data update ile yeni seriyi çıkaracak değiller heralde. Ki öyle olduktan sonra patchmakerler data update işini hallederler si games'e gerek kalmaz.

Elbette isteklerimiz olacaktır. Ama olayı tek taraflı düşünüp bütün yeniliklerin Fm 2009 serisinde gerçekleşmesinide beklemeye hakkımız yok...
    ben o yazımda yazdım yine yazıyım arkadasım sigames i felan bırak.bugun dunyada 15 gune bir yeni tur bir pc oto felan cıkıyor.15GUNE bir!bu ne demek sen gelecek seneye kadar yaklasık teknoloji 100 adım one gidecek.o kadar olaydan sonra sigames oyuna yenilik bulamıyorsa valla o onların kadro yetersizliligi veya yaratıcı olamamasından kaynaklanır.bilmem anlatabildim mi?

Default oyuncu gelişimi

bana göre oyuncuların daha da geliştirilmesi lazım ...mesela ben sözleşmesinin son sezonundaki oyuncuyu kulupte kalmaya ikna edemeyince onu satıyorum ve tekrar transfer ediyorum o oyuncuda sanki o kulupte daha önce forma GİYMEMİŞ GİBİ DAVRANIYOR ve tekrar kulube gelemek istiyor bu da bence önemli bir eksikliği...bence bubun geliştirilmesi lazım

bi kere saten butun yenilikleri yapmıyor ben o 20 30 maddeyi daha da arttırrım ve 100e getirrim ben o maddeyi.bu yıl 20 tane dediklerimden yapsın gelecek yıl daha mutavezı sekilde 3 4 yenilik yapsın

20. Default

demo çıksada oynasak az buçuk fm 2008 oynayamıyorum artık 2009 heyecenı sardı .Kaçan golleri 3d de daha iyi görüyümde bak o zaman fırça nasıl atılıyomuş futbolcuya antremanda geberticem onları
    Fm 2oo9 gel artık...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aslında üstte yazdıklarımı yazarken aklıma bi şey geldi futbolculara antremanda ceza verebilsek mesele bu seçenek olsa maçta kötü rating le oynayan oyunculara örnek 5 ve altı gibi antremanda falzdan koşu yada şınav gibi cezalar verebilsek
    Last edited by BLAZİN1903 : 10.Ekim.2008 at 23:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Benim isteğim transfer ile ilgili...
    Herkesin haklı olduğu noktalar muhakkak var...
    Benim deginmek istediğim ise başka...
    Örneğin benim kabul etmeyip yönetimin kabul ettiği ve sadece yeni kontrat önererek önüne geçtiğim transferler var...
    Örneklemek gerekirse 18-19 yaşında genç bir AMC buldum...
    Altyapıya aldım.Seneler içerisinde dünyanın en iyi AMC si oldu...(Sezon 2010-2011)
    Yeni sezona başlarken Roma bonservis bedelinin çok üstü olmayan bir teklif sundu...
    Kasada yaklasık 200 miyon Euro var..
    Fakat başkan süper teklif kabul ediyoruz diye kabul etti...
    Tamam güzel özellik küçük takımlar için...
    Fakat kasada 200 milyon Euro var para lazım değil...
    Artı para lazım olsa bile Lucescu gibi İlhan Mansız ı satmak Sampiyonlugu satmaktır tarzı acıklama yapmak olsun ya da İlhan ı satarsak istifa ederim restini çekelim yönetime karsı...
    Yoksa en iyi oyuncumuza yapılan bu teklife karsı tek çaremiz yeni kontrat önermek oluyor...
    Bu da bana yetersiz geliyor...

*Takas
    *Türkiye Ligine Yıldız Getirebilme(R.Carlos Kewell Baros Ricardinho Güiza)
    *Lig Tanınırlıgının da Klüp Basarısına baglı artıp Tranfere yansıması
    Mesela son 2-3 CL Şampiyonu Fenerbahçe ise rahat transfer yapabilmesi...
    *Uçuk rakamların ortadan kalkması...
    *Daha fazla detay katılması(Manejer,takımdaki aynı milliyet oyuncular vs.)
    *Oyuncu satma
    *Birde basarısız bir sezonun arkasından bu sene bir şey beklemiyoruz takımın omurgasını yenile denmesi...(Dünyanın bütün büyük takımları basarısız bir sezonun ardından yeni bir yapılanmaya gider)

Quote Originally Posted by MrBaloncuk View Post
    ben o yazımda yazdım yine yazıyım arkadasım sigames i felan bırak.bugun dunyada 15 gune bir yeni tur bir pc oto felan cıkıyor.15GUNE bir!bu ne demek sen gelecek seneye kadar yaklasık teknoloji 100 adım one gidecek.o kadar olaydan sonra sigames oyuna yenilik bulamıyorsa valla o onların kadro yetersizliligi veya yaratıcı olamamasından kaynaklanır.bilmem anlatabildim mi?
    Birincisi teknoloji ile futbolu aynı kefeye koymanızın yanlış olduğunu düşünüyorum. Evet teknoloji 15 güne yeni buluşlar, yeni uygulamalar geliştirebilir buna bir itirazım yok. 1 Senede 100 adım önede gidebilir teknoloji. Ama unuttuğunuz bir şey var ki futbol bir teknoloji kadar ilerleme kaydetmiyor. Yıllardır futbol dünyasında değişen ne var? Futbol'da her 15 günde bir yeni bir şeyler mi oluyor? Yeni kurallar, yeni uygulamalar, yeni stadlar mı yapılıyor 15 günde bir? Ve Futbol gelecek seneye kadar 100 adım öne mi gidecek?

Evet bu bir futbol simülasyonu ve biz bunu teknolojinin nimetlerinden biri olan Bilgisayar sayesinde oynuyoruz. Ama bu hiç bir zaman futbolun teknoloji kadar hızlı gelişen, hızlı değişen bir alan olduğunu söyleyemeyiz.

Dolayısıyla her yeni oyundan çok fazla yeniliklerin beklenmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yapabileceklerinin hepsini yapıp, monotonlaşan fm serileriyle gelirlerini düşürmeyide göze almazlar...

Evet ben anlatacaklarımı anlattım, bilmem anlayabilecek misin?

bence oyundakı dıller arasında turkcede olmalı.diğer ulkelerde orjınal oyun alımlara bakılıyo devamlı ama gelır kaynaklarına bakılmıyo.turkıyede fm oynayan her ınsan acaba orjınal cd alacak guctemı bıde bunu dusunsunler.madem oyunu yapıolar layıkıyla yapsınlar turkceyıde koysunlar.orjınal bır oyun almaya kalksak bazı aılelerın 2 haftalık masrafıdır o para.birde bole dusunulmelı bence

wala söylenecek çok şey olabilir ama bu sene sonunda 3D maç motoruna ilk adım atıldı ileriki seneler için umutlandırdı bana kafi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arkadaşlar bilmem farkettinizmi bir transfer yapıyorum adam bana isteyerek geliyor. Biraz oynadıktan sonra bir transfer teklifi alıyorum olmaz satmıyorum diyorum oyuncu hemen mutsuz oluyor. Bu olaya bir çözüm olmalı. Birisi değil tüm oyuncular kendine transfer teklifi gelipte reddedilince mutsuz oluyor. Nadiren takımda kalmak isteyenler de oluyor..

oynanabilir olsun abartı olmasın Türk genç yeteneklere daha fazla p.a. verilsin

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Saha kapatma ve para cezası. Bu ikisi çok gerçekçilik katar...
    bide ek olarak her mactan önce ve sonra hakemi eleştirmek iyi olurdu cm 2001/2002 de ki gibi bir sezonda 5 6 mac ceza alıyordum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hala mı Alex'e laf atıyorsunuz, daha fazla bir şey söylemiyorum iğneyi batırın kendinize anlayın siz ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

bir an önce piyasaya çıkması en büyük beklentim

bencede ya 1 aydan kısa bir süre kaldı ama dayanamıyorum artık

Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri