bu partta fm 2009a kadar olan hikayeden bahsedilmiş sanırım şimdi ki gelecek partta 2009dan bahsedecek umarım ..arada 3d olayını gördüm ama..inşallah öyle bişeyler yoktur
bu partta fm 2009a kadar olan hikayeden bahsedilmiş sanırım şimdi ki gelecek partta 2009dan bahsedecek umarım ..arada 3d olayını gördüm ama..inşallah öyle bişeyler yoktur
arkadaşlar tam olarak cıkıs tarihi bellimi peki sitede yazmıslarmı
beyler ben anlayamadım ama 3D olmussa efsane bıtmıs demektır yani
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
upload ediliyorrrrrrrrrrrrrr
Adminim verdiğiniz Link haLa açıLmadı,giriş biLe yapamıyorum.:s
site açıldı bu arada..
fm 09-the greatest job on earth![]()
upload ediliyor çok az kaldı rapidshareye...
3d tamamen amator gozukuyor bence efsane biter 3d gibi bir hata yapılmıssa, biz fm'yi o kucuk ayaklı yuvarlak adamlarla sevdik...
ResimLer yayınLanmadımı haLa ?
Ne kötü vidyo bu yahu, ne nedir ne ne değildir hiçbirşey anlamadım ben.
2 Seçenek yaptılarsa daha güzel olur. Ancak bende herzaman 3d istemişimdir..
Ayrıca efsane bitti diyenlere bi sözüm var.. CM ilk çıktığında maçı hiç izleyemiyodunuz.. Buna neden sesiniz çıkmadı.. Ortada 2D'nin efsaneleşmesi gibi bişi yok yani..
yöneticilerden veya ingilizcesi iyi olanlardan biri aydınlatırsa seviniriz 3d varmı yokmu ne oluyor hiç birşey anlamadık
(ve evet 3d ise fm oynamam istediği kadar kaliteli görüntü olsun oyun belli şablonlarda ilerler yeterli serbestlik kalmaz)
Oyun Demosu'nun çıkış tarihi 30 Eylül.
Oyunda geçtiğimiz senelere bakarsak tahmini olarak 15-20 Ekim arasında çıkacaktır. Şahsi tahminim 19 yada 20 Ekimde oyun çıkmış olur.
Resimler yayınlanacak diye bir şey denmedi sanırım ?
arkadaşlar 1.partta bişey yok boşuna izlemeyin
insallah oledir archvortex ama ne bileyim fm de 3D değisik gelio bana kac senedir güzeldi 2D ama bakıcaz tabi belki dahada güzel olabilir görmeden birsey söyleyemeyiz
3d ne kadar güzel işte efsane neden bitsin inanılmaz halegelıyor
Arkadaşlar efsane tam anlamıyla bitmemiş olabilir ama böyleyse oyun Fifa Manager'e döner ..
Ayrıca efsana bitti, efsana öldü, efsane bilmem ne oldu diye aynı kişiler zilyon kere tekrar etmeseler iyi olur.
Her seferinde aynı mesajı görmekten acaba eski sayfadamıyım diyorum kendime.
Bencede, fm farkı ortada kalkmıs olur.
arkadaşlar skin aynı değişmemiş
fifa manager in 3d sini de gorduk. ea sports un muhendisleri sigames den daha mı kotu?
3d yapıldıgında herkes mukemmellik arar pes serileri gibi olsun ister ama bir managerlik oyunu için o kadar yaratıcı hareket yaratmak imkansıza yakın...
3d motorda bir cok eksiklik olur gorursunuz...
sigames bu oyundan o kadar para kazanırken niye enayilik yapıp da oyunu bozsun. fm2008 den daha az başarılı bir fm2009 çıkması bence imkansız.
54 % (8877 KB from 16310 KB)
Upload speed: 23.86 KB/Sec, Time remaining: 5.2 minutes