Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 660 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo İzlenimleriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SSleri inceledim de Semih ve Arda aynı fiyatta yanlış bakmadıysam :S Bu biraz saçma değil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Exit çektim oyuna analiz ettim.3D özelliği normal seneye daha kaliteli olur.Transfer ve medyada güzel olmuş genel olarak iyi süper değil.

demodaki bir cok sorun oyunda düzelecektir. bu arada transfer yaparken bazen kontrat bitim tarihi 1900 olarak gösteriyor tabii oyuncu da dogal olarak kontrat süresini begenmedim diyerek kontratı reddediyor bu arada 3dyi ben oldukca begendim bir de istedigimiz mevkiye takımımıza uyacak nitelikteki kiralık oyuncu bakması için yardımcımızı yönlendirebiliyoruz.yani kiralık oyuncu bulmak oldukca kolaylasmıs.şimdilik göze çarpanlar bunlar.saygılar..

Oyunu çalıştırdım TSL oyuncu verileri kiminin abartılmış kiminin kötü olmuş.

Haddim olmayarak bir kaç yorum yapacağım.

Servetin heading hariç diğer özellikleri gayet normal tackling servetin 12 den yukarı olması bana göre saçma olurdu nitekim servet ikili mücadelede direk topu kesemiyor bi mehmet topal gibi..

Arda Turanın passingin 14 olması çok yadırganacak birşey değil diye düşünüyorum tahminimce oyun ilerledikçe 16 ya kadar yükselebilir.Kararlık ve sezgi yeteneklerinin yüksek olmasıda güzel bir ayrıntı.Özelliklede sakinlik(composure)17 olması çok güzel Kısacası arda turan güzel yapılmış.
    Ayrıca ardanın preferred moves kısmında dives into tackles yazıyor..Kayarak müdahale anlamına geliyor güzel yakalanmış tebrik ediyorum

Emre Güngörün tackling ve markingin yüksek olması bence gayet doğal servetten çok daha iyi top kaptığını hepimiz biliyoruz

Fernondo Meiranin özellikleri abartılmadan son derece yerinde yapılmış.

Aydın Yılmaz biraz daha iyi yapılabilirdi diye düşünüyorum..Güncelleme paketlerinde düzeleceğini umuyorum.

Harry Kewell Nonda Lincoln ve Umit Karan abartılmadan son derece yerinde yapılmış..

Milan Baros zayıf ama geçen sene ve önceki senelerdeki performansını göz önüne alırsak oda abartısız yapılmış..

Personellerde galatasarayın doktorları yine rezalet gerçekteki gibi,umarım Futbol şubeside görür artık bu durumu Nanni yine bizi bekler

Fenerbahçede gözüme çarpan bir kaç şey oldu

Emre Belezoğlunun mental özelliklerinin yüksek oluşu :S
    Gökhan Gönülün özellikleri düşük olmuş umarım güncelleme paketinde düzelir birazda olsa.

Semihin Finishingi belki biraz daha yüksek olabilirdi.

Beşiktaşta Nobreyi göremedim )

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Bide kalecinin üzerine pek çekilmiyor top genellikle dışarı gidiyor uzaktan saçma ve basit goller yiyorlar full versiyonda düzelir inşallah düzelmesse Fm playerlerini acayip bir şekilde kaybeder.

dershaneden gelir gelmez yüklemeye başladım %60 şuan 18 dk 1 asır gibi geliyor bana

Nesil
    2008
    Yer
    GaziAntep

Aynen banada öle geliyordu ama çabuk iner msn,facebook bişeylerle uraş işte

%90 oldu son 4dk

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu birazda sizin hayal gücünüzle alakalı bir mevzu.. siz o maçı tarlada yada bayırda oynatıyorsanz hayal gücünüzü çokta yansıtmadığınız anlamı taşır. Genelde hiç görüntü yokken oyuncuların tiplerini hayal eder ileride adamın fotosonu görünce yahu bu adam benim hayalimde kurduğum adam tipinden ne kadarda farklıymış yahut sarışın olarak hayalini kurduğunuz sıska kısa boylu bir forvetin gerçek hayatta siyahi uzun tombul birşey olduğunu görünce hayretler içinde kalabilirdiniz. Şimdi artık oyuncuların hiç yoktan ten rengi boyu posu gibi ayrıntıları görme imkanına sahibiz.

Diğer mevzu sizlere sürpriz olarak sunmak istediğimiz baklava, tulumba ve kadayıf demolarda yaşadığımız teknik problem. SI'dan bu konuda izin almıştık herkes Türkiye ligini oynama imkanı yaşayacaktı ama son yaşanan teknik problemle bu mümkün olmadı bizlerde üzüldük.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    bu birazda sizin hayal gücünüzle alakalı bir mevzu.. siz o maçı tarlada yada bayırda oynatıyorsanz hayal gücünüzü çokta yansıtmadığınız anlamı taşır. Genelde hiç görüntü yokken oyuncuların tiplerini hayal eder ileride adamın fotosonu görünce yahu bu adam benim hayalimde kurduğum adam tipinden ne kadarda farklıymış yahut sarışın olarak hayalini kurduğunuz sıska kısa boylu bir forvetin gerçek hayatta siyahi uzun tombul birşey olduğunu görünce hayretler içinde kalabilirdiniz. Şimdi artık oyuncuların hiç yoktan ten rengi boyu posu gibi ayrıntıları görme imkanına sahibiz.

Diğer mevzu sizlere sürpriz olarak sunmak istediğimiz baklava, tulumba ve kadayıf demolarda yaşadığımız teknik problem. SI'dan bu konuda izin almıştık herkes Türkiye ligini oynama imkanı yaşayacaktı ama son yaşanan teknik problemle bu mümkün olmadı bizlerde üzüldük.
    Elbette dediğin dogru hayalgücü çok önemli..Görüntü yokken hayal edilebiliyor..veya 2d ekranda tribün kısmı görülmediği için dolayısıyla tribün görüntüsü yokken gene hayal edilebiliyor ama top auta gittiğinde çayırlara gidince ne yazıkki görülen görüntü hayalleri etkiliyor..3d başarılı...Ona lafım yok..Zaten ilklerde hep eksik olacaktır..Ancak ve ancak tribünün olmaması bence bu kadar zahmete tamamen ters birşey olmuş..Umarım buna çözüm bulurlar..

Gene de oyunumuzun bir diğer versionda türkçe çıkması için orjinalini alacağım ve 3d oynamaya belki yukarıdan stadın-yani çayırların gözükmeyeceği şekildeki versiyonuyla oynamaya devam edeceğim..
    Ekibe de kolaylık gelsin,çok uğraşıyor ve emek sarfediyorsunuz..
    Oyun gelince nacizane başka eleştirilerimi de güzelce forumumda paylaşacağım..

Thumbs down

Quote Originally Posted by Vieri View Post

Arkadaşım maçı tarlada bayırda oynatan biz değiliz oyunu hazırlayanlar. oyuncu durduğu yerden 200km hızla şut atacak, pas atmadan önce 5dak durup düşünecek, top dağa bayıra gidecek... sorunda benim hayal gücümde olacak? bu ne kadar haklı bir eleştiri olabilir?

FM bir dinmidirki eleştirilere kimsenin tahammülü yok?

3d kötü, veritabanı yanlışlarla dolu, hepsinden önemlisi türkçe dil desteği yok...

Che Guevera gibi bir efsanenin resmini koyuyorlar, devrimden bahsediyorlar sonra karşımıza 90lı yılların grafiklerini sürüyorlar!

yapmaya imkan olmasa, 90larda yaşasak tamam ama günümüzde grafik motorları başta olmak üzere her türlü imkan var. yapılmıyorsa başka bir sebep olmalı.

oyunda güzel gelişmeler var ama bunlarda dil sorunu yüzünden hiçbir şey ifade etmiyor. basın toplantıları, transfer pazarı, kulüp güveni... birçok gelişme var. türkçe olmadıktan sonra kullanılamaz hale geliyor bunlarda. oyun görsel bir eğlence ile sınırlı kalıyor. görselliğin kaliteside ortada zaten.

türkçe çevirinin maliyeti nedir? 20 milyar, 50 milyar... dahadamı fazla?
    hikaye anlatmasınlar. gelsinler turksportal ekibinin ayağının altını öpsünler. bu ekip bütün mütevaziliğiyle çevirinin kralını yapıyor ama onlar milyonlarca dolar kar eden bir şirket olarak yapmıyor. adamlar takmıyor demekki türkiye kullanıcısını.

veritabanına gelince bir tarafa ardayı, semihi, barosu bırak diğer tarafa güizayı, carlosu. nasıl bir dengedir bu anlamadım.

güizanın bitiriciliği 18 ise barosun 30dur semihinki 36dır.

carlos buysa wederson hakan balta 10 katıdır.

çok uzatmak istemiyorum. güzel artıları olan ama dil eksikliği yüzünden anlamsız kalan, grafikte saçmasapan bir oyun olmuş.

tek artısı taktik altyapının pek bozulmadığını görmek.

gs de aykut yok ayrıca oyuncu özellikleri oldukça iyi olmuş ancak aydın yılmaz biraz düşük gibi gözlemci raporunda serkan kurtuluş aydından daha iyi ve daha iyi bir gelecek bekleniyor... herkese teşekkürler...

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    gs de aykut yok ayrıca oyuncu özellikleri oldukça iyi olmuş ancak aydın yılmaz biraz düşük gibi gözlemci raporunda serkan kurtuluş aydından daha iyi ve daha iyi bir gelecek bekleniyor... herkese teşekkürler...
    galatasaray'da aykut'un olmamasının nedeni türkiye ligi'nin olmayışı yoksa bu kadar önemli bi hata yapmış olamazlar...

ya arkadaşlar oyun kuruldu ardındanda direct 9 yükleniyordu.iptal ettim siz vanillayı yüklerken direct 9u kurdunuz mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    ya arkadaşlar oyun kuruldu ardındanda direct 9 yükleniyordu.iptal ettim siz vanillayı yüklerken direct 9u kurdunuz mu?
    Benim ki otomatik olarak kurulmaya başladı ama sonra hata verdi, yüklenmedi yani. Ama ona rağmen oyuna girip oynayabildim demoyu. Vanilla idi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ya arkadaşlar linkler açılmıyor ! yeni link varsa koyabilirmisiniz ? özellikle çilekliyi .

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

10dk oynadım aklıma gelen ilk yorumu yazayım. Bence 3dnin daha gelişmesi lazım, özellikle oyuncuların duraksaması pek göze hoş görünmüyor.

Bunun dışında belki hiç kullanılmayacak ufak bir ayrıntı ama olursa iyi olur. Kamera açıları arasına gerçekte olduğu gibi tdlerin bakış açısının eklenmesi lazım. Yedek kulübesinin oradan bakmak eklenmeli. Sonuçta onların oyunu nasıl gördüğünü falan görebilmemiz lazım bence.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul/zeytinburnu

arkadaslar yardım lütfen ( please ) help

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Oyunu oynayan arkadaşlar biraz ss koyabilirmi ben oynayamıyorum ve çok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Oyunu oynayan arkadaşlar biraz ss koyabilirmi ben oynayamıyorum ve çok merak ediyorum
    ALEX DE SOUZA

ARSHAVİN

AYDIN YILMAZ

BATUHAN KARADENİZ

BRUNO ALVES

DARJO SRNA

DAVİD VİLLA

ELANO

FERNANDO MEİRA

GİUSEPPE ROSSİ

GÖKHAN GÖNÜL

JAVİER SAVİOLA

JOAO MOUTİNHO

.
    .
    .

JUAN MANUEL MATA

KARİM BENZEMA

LUGANO

LUKA MODRİC

MARK NOBLE

MATİAS FERNANDEZ

MAXİ RODRİGUEZ

MİCHAEL JOHNSON

.
    .
    .

MİGUEL VELOSO

MİREL RADOİ

NİHAT KAHVECİ

ROBERTO CARLOS

ROMAN PAVYLUCHENKO

SERCAN YILDIRIM

SERVET ÇETİN

SİMON VUCKEVİC

XİSCO

SS'lerin hepsi tarafımdan TSİ üyeleri için çekilmiştir. Saygılarımla...

al arkadaşım bunlar oyuncu profilleriydi. İsteyen olursa başka profil resmide koyarım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

acill! ben programı indirdim nasıl yükleyecem

22. Default

kayseride yendi bizi

ben oyunu steamden indirdim kurdum arkadaşıma da kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımızı bulamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

ss lerden baktım da volkan demirel ile semih'in acceleration aynı gibi volkan 9 semih 10...

bu arada edu'nun finishing kaç bilen var mı?16-17 olmalı minimum.

bu arada galatasaray ve fenerbahcenin ortalama bilet fiyatı 36 ytl olarak gösterilmiş..kombine fiyatları da ortalama 420 ytl gösterilmiş bunların hepsi hatalı gibi geld cok daha pahalı olması lazım..demodandır umarım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Linkler kırık mı ? Sağlam başka link yok mu arkadaşlar ?
    Ayrıca torrent linkini yanlış kopyalımışın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar tsl oyuncuların pa ları ne durumda acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FX 5500 256 ile oynayabilen var mı?Tüm sayfalara bakamadım malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    FX 5500 256 ile oynayabilen var mı?Tüm sayfalara bakamadım malesef.
    FX5200 512 ile oynuyorum MeMo.
    I'm back...

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    FX5200 512 ile oynuyorum MeMo.
    aynen bende 3D yi FX5200 512 Ram ile oynuyorum bir problem yok

Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri