Sayfa 171 / 218 İlkİlk ... 71121161169170171172173181 ... SonSon
5,101 ile 5,130 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Güzel adam, güzel insan! Ölümünün 4. yılında saygıyla ve rahmetle anıyorum Vedat Abi'yi!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mekanın cennet olsun Vedat Abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AMK dediyse %80 guvenilirdir bence...

Bilic istifadan döndü
    Hırvat çalıştırıcı, Hutchinson’ın alınmasını istedi. Başkan Fikret Orman oyuncunun menajerleri nedeniyle transfere engel olunca istifa etme noktasına gelen Slaven Bilic zor ikna edildi...

26 Haziran’da resmen Beşiktaş’ın başına getirilen Slaven Bilic geçtiğimiz salı günü yani 16 Tem-muz’da görevini bıraktı. Bu şoke edici ve ispatı zor iddiayı araştıran AMK akıl almaz gerçeklere ulaştı. İşte Beşiktaş’ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

Özen görüştü

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson’ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gelişmeyi öğrenen AMK, 5 Temmuz’da “Kartal’ın son gözdesi Hutchinson” başlığıyla Bilic’in PSV’li yıldızı istediğini, bonservisi elinde olan futbolcu için talep edilen 900 bin euroluk menajerlik parasının sorun teşkil ettiğini haberleştirmişti.
    İlginç tesadüf!
    KONUMUZA dönersek, gerida kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman’a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic’in hem de Hutchinson’ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen’in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N’Doye’nin Bilic’in eski takımı L.Moskova’ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden
    1.9 milyon euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu’nun Beşiktaş’ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson’ın transferini engelliyor.

İpler kopuyor…

Slaven Bilic, Orman’ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa’da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve “Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam” diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş’ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

http://amkspor.com/2013/07/21/bilic-...dan-dondu.html

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    AMK dediyse %80 guvenilirdir bence...

Bilic istifadan döndü
    Hırvat çalıştırıcı, Hutchinson’ın alınmasını istedi. Başkan Fikret Orman oyuncunun menajerleri nedeniyle transfere engel olunca istifa etme noktasına gelen Slaven Bilic zor ikna edildi...

26 Haziran’da resmen Beşiktaş’ın başına getirilen Slaven Bilic geçtiğimiz salı günü yani 16 Tem-muz’da görevini bıraktı. Bu şoke edici ve ispatı zor iddiayı araştıran AMK akıl almaz gerçeklere ulaştı. İşte Beşiktaş’ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

Özen görüştü

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson’ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gelişmeyi öğrenen AMK, 5 Temmuz’da “Kartal’ın son gözdesi Hutchinson” başlığıyla Bilic’in PSV’li yıldızı istediğini, bonservisi elinde olan futbolcu için talep edilen 900 bin euroluk menajerlik parasının sorun teşkil ettiğini haberleştirmişti.
    İlginç tesadüf!
    KONUMUZA dönersek, gerida kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman’a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic’in hem de Hutchinson’ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen’in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N’Doye’nin Bilic’in eski takımı L.Moskova’ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden
    1.9 milyon euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu’nun Beşiktaş’ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson’ın transferini engelliyor.

İpler kopuyor…

Slaven Bilic, Orman’ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa’da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve “Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam” diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş’ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

http://amkspor.com/2013/07/21/bilic-...dan-dondu.html
    Bence % 100 doğru.

Açık Mert Korkusuz isimli gazetede, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in istifa etmeye niyetlendiği haberi hayal mahsulüdür.
    Başkanımız Fikret Orman'ın Slaven Bilic'in istediği bir oyuncunun transferine engel olduğu ve Bilic'in istifaya niyetlendiği ifade edilen haber, tüm unsurlarıyla asılsız ve hayal mahsulüdür.

Masa başında üretilen bu haberi maksatlı buluyor, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu habere itibar etmemesini rica ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

+ olarak;

Açık Mert Korkusuz isimli gazetenin 'Kartal'da Sponsor Krizi' başlıklı asılsız haberini kınıyoruz.
    Sponsorluk çalışmaları çerçevesinde dünyanın en önemli firmaları arasında yer alan Vodafone ile görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına gelen kulübümüz, böyle önemli bir anlaşmanın öncesinde Açık Mert Korkusuz isimli gazetede çıkan uydurma haberi maksatlı bulmaktadır.

Kulübümüz için büyük önemi bulunan bu anlaşmayı baltalamak amacıyla yapıldığı düşünülen bu uydurma haber ile ilgili, kanuni haklarımızı kullanacağımızı belirtiriz.

Taraftarlarımızın ve camiamızın bu gibi maksatlı haberleri dikkate almamalarını özellikle rica ederiz.

Saygılarımızla,
    Beşiktaş JK

Oran buran oynamasın AMK!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon başlamadan masa başı haberler başlamış. Bilic bunlara baya korku verdi anlaşılan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben artık Fanatik, Fotomaç, AMK tarzı hiç bir gazeteyi okumuyorum. İnanmıyorum aynı zamanda. Gerçi bu yeni bir şey değil, 4-5 senedir böyledir bu. Arif'in yazdığını okudum ama kırıcı olmamak için cevap vermek istemedim. Saçma sapan boş haber yapıyorlar tiraj yapmak için. İnanmayınız, okumayınız, almayınız

Edit: Artık Twitter var hayatımızda. En doğrular oralarda çıkıyor zaten. Yalan olunca da 1-2 saat içinde ortaya çıkıyor.

-----------------------

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Olcay, Gökhan Töre, Oğuzhan, Almeida

Schalke 04'ün ilk 11'i: Fahrman, Fuchs, Höwedes, Matip, Höger, Jones, Neustader, Draxler, Farfan, Huntelaar, Szalai
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olcay kaldığı yerden kaleci ile karşı karşıya kaçırmaya devam ediyor. Onlar nasıl kaçar abi ya yuh sana.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

25. dakikadan itibaren izledim. En az 2-3 net kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçtı. Üstelik benim izlediğim bölümlerde Schalke tek kale oynadı. Olcay'ın artık bu problemini çözmesi lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan'a yakışmadı bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçı, rakip Schalke, fena değildik bugün, daha da iyi olabiliriz. Cenk çok iyiydi, Sambade'nin etkisi belli oluyor. Umarım her maç böyle oynar, istikrar yakalar. Pedro Franco açılışı yaptı hayırlı olsun, gayet iyiydi o da. Almeida'yı hiç beğenmedim, çok isteksiz oynadı, vasatı aşamadı. Takım savunması çok iyiydi, ama geçen seneki hücum kombinasyonlarını henüz göremedik. Umarım ileride bu da olur. Sonuç, görüntü hiç fena değil ama takıma transfer şart abi devşirme beklerle olmuyor. Kaleci, sol bek, ön libero ve forvet lazım acilen.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bjk ideal kadrosuna yakin cikmis gibi sanki. rakibi schalke de tum aslarini surmus sahaya. 1-1 guzel sonuc bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

D-Smart yüzünden maçın ilk yarısını izleyemedim, 2. yarı da golü yediğimiz dakikadan 2 dakika öncesi açabildim maçı bir yerlerden link bulup. İzlediğim sürece sahada iyi bir Beşiktaş vardı, önceki 2 maça oranla daha derli topluyduk. Transferler de bitseydi artık, tam kadro izleseydik takımı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında beğendiğim en iyi oyuncu Olcay. Geçen sezonun istikrarlı isimlerinden biriydi bu sezon formunu dahada ilerleteceğini belli ediyor. Topla birlikte çok iyi katediyor. Çoğu zaman kendine uygun pozisyon yaratıyor ama vurmak yerine direk Fernandes'i görüyor. Uzaktan biraz denese şansını yazacak ama hep Fernandes top istediği için ona veriyor. Ayrıca Franco, Toraman ve Ersan'ı kesemeyecek ise ben kötü transfer olarak değerlendiririm. Ne Toraman, nede Ersan artık Beşiktaş'ın ilk 11'indeki stoperleri değil. Kesinlikle ve kesinlikle formayı rahatça almalı. Şu ana kadar en iyi transferimiz gözüyle bakıyorum. He Önder Özen'in transferi olunca ayrı oluyor. Kaleci, ön libero ve forvet transferleri umarım en kısa sürede bitirilir. Sağ bek ve sağ açık transferlerini saymıyorum. O bölgeler bir şekilde doldurulur.
    Last edited by Mamadou : 21.Temmuz.2013 at 23:30

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında beğendiğim en iyi oyuncu Olcay. Geçen sezonun istikrarlı isimlerinden biriydi bu sezon formunu dahada ilerleteceğini belli ediyor. Topla birlikte çok iyi katediyor. Çoğu zaman kendine uygun pozisyon yaratıyor ama vurmak yerine direk Fernandes'i görüyor. Uzaktan biraz denese şansını yazacak ama hep Fernandes top istediği için ona veriyor. Ayrıca Franco, Toraman ve Ersan'ı kesemeyecek ise ben kötü transfer olarak değerlendiririm. Ne Toraman, nede Ersan artık Beşiktaş'ın ilk 11'indeki stoperleri değil. Kesinlikle ve kesinlikle formayı rahatça almalı. Şu ana kadar en iyi transferimiz gözüyle bakıyorum. He Önder Özen'in transferi olunca ayrı oluyor. Kaleci, ön libero ve forvet transferleri umarım en kısa sürede bitirilir. Sağ bek ve sağ açık transferlerini saymıyorum. O bölgeler bir şekilde doldurulur.
    Abi bence Franco rahatlıkla kesecektir bu ikiliyi, gayet iyiydi bugün. Hatta Sivok ile birlikte atacağı goller bu sezon rekor olur. Stoperlerin gol rekoru. Olcay'da çok iyiydi, kanattan iyi bindirmeler yaptı ama tekniği yok. Onun kadar rahat gol pozisyonuna giren adam tanımıyorum ama onun kadar rahat kaçıranınıda tanımıyorum. Son vuruşlardaki sorununu bir an önce halletmesi gerek. Bitiricilik 0 yahu adamda, geliştirmesi lazım. Gelelim kaleye, Cenk kendisine geliyor ama Tolga kesinlikle alınmalı. Yani kaleci işi 1 maça bakılarak yapılmamalı, bu riski alamayız. Tolga gelsin o zaman Cenk - Tolga rekabeti ile Cenk daha iyi hale gelir. Sağ bek Serdar Kurtuluş geldi, alternatifi Tanju, orada sıkıntı yok. Sol bek transferi şart, Ersan ile olmuyor. İsmail yetişecek diyorlar ama o yetişene kadar o bölgede çok aksarız. Gökhan Süzen, Uğur Boral gibi devşirme sol bekler ile oradaki aksaklık çözülmez. O mevkiye takviye şart. Ön Libero ise en göze batan yer ve en büyük zaafımız şuan o mevki. Şöyle kuvvetli, duracağı yeri iyi bilen, top tekniği yüksek, iyi top dağıtan libero alırsak tadından yenmez. Bugünkü maçta defans ve orta sahanın arasında bu akşam böyle bir ön libero olsaydı oyuncuların çoğu x2, Oğuzhan ve Fernandes x3 - x4 performans gösterirdi eminim. Forvet bölgesinde ise Almeida ile olmayacağı bugün net bir şekilde görüldü. O çıktı takım canlandı, daha iyi oynamaya başladık. Çok isteksiz, çok ruhsuz oynadı. Böyle devam ederse şans bulması zor. Forvet bölgesine takviye şart, Almeida'nın satılması koşuluyla tabii. Bugün fena değildik. Gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılırsa daha iyi hale geliriz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Abi bence Franco rahatlıkla kesecektir bu ikiliyi, gayet iyiydi bugün. Hatta Sivok ile birlikte atacağı goller bu sezon rekor olur. Stoperlerin gol rekoru. Olcay'da çok iyiydi, kanattan iyi bindirmeler yaptı ama tekniği yok. Onun kadar rahat gol pozisyonuna giren adam tanımıyorum ama onun kadar rahat kaçıranınıda tanımıyorum. Son vuruşlardaki sorununu bir an önce halletmesi gerek. Bitiricilik 0 yahu adamda, geliştirmesi lazım. Gelelim kaleye, Cenk kendisine geliyor ama Tolga kesinlikle alınmalı. Yani kaleci işi 1 maça bakılarak yapılmamalı, bu riski alamayız. Tolga gelsin o zaman Cenk - Tolga rekabeti ile Cenk daha iyi hale gelir. Sağ bek Serdar Kurtuluş geldi, alternatifi Tanju, orada sıkıntı yok. Sol bek transferi şart, Ersan ile olmuyor. İsmail yetişecek diyorlar ama o yetişene kadar o bölgede çok aksarız. Gökhan Süzen, Uğur Boral gibi devşirme sol bekler ile oradaki aksaklık çözülmez. O mevkiye takviye şart. Ön Libero ise en göze batan yer ve en büyük zaafımız şuan o mevki. Şöyle kuvvetli, duracağı yeri iyi bilen, top tekniği yüksek, iyi top dağıtan libero alırsak tadından yenmez. Bugünkü maçta defans ve orta sahanın arasında bu akşam böyle bir ön libero olsaydı oyuncuların çoğu x2, Oğuzhan ve Fernandes x3 - x4 performans gösterirdi eminim. Forvet bölgesinde ise Almeida ile olmayacağı bugün net bir şekilde görüldü. O çıktı takım canlandı, daha iyi oynamaya başladık. Çok isteksiz, çok ruhsuz oynadı. Böyle devam ederse şans bulması zor. Forvet bölgesine takviye şart, Almeida'nın satılması koşuluyla tabii. Bugün fena değildik. Gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılırsa daha iyi hale geliriz.
    Ben bir tek Pedro'dan değil Tanju'dan da umutluyum. Bu adam tek sağ bek değil, sol bekte de oynamasını bilen bir oyuncu. Sanki her iki bekten birinde Tanju'yu izleyeceğiz. Tanju'nun en büyük şanssızlığı Carvalhal döneminde iyi oynarken omuzundan sakatlanması oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Ben bir tek Pedro'dan değil Tanju'dan da umutluyum. Bu adam tek sağ bek değil, sol bekte de oynamasını bilen bir oyuncu. Sanki her iki bekten birinde Tanju'yu izleyeceğiz. Tanju'nun en büyük şanssızlığı Carvalhal döneminde iyi oynarken omuzundan sakatlanması oldu.
    O şanssız sakatlığı çok kötüydü ama toparlandı sayılır. Kampın yıldızlarından biri Tanju. Kesinlikle kazanılması gereken bir oyuncu, tam bir joker. Yerli statüsünde olması da avantaj. Sağ ve sol bek için en büyük alternatifimiz. Yedek kulübesinde bize büyük katkı sağlayabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

firat gunayerde dogrulamis

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 30 sn
    BJK,resmi internet sitesinden,AMK Gazetesi'nin 'Bilic istifadan döndü' haberini yalanladı ancak haberde bir çok açıdan doğruluk payı var..

Slaven Bilic'in transferini istediği 2 isim, kendi menajerine ait oyuncular..Bu yüzden başkan ve yönetim bu durumdan pek memnun değil..

Bilic, Psv'den Hutchinson’ı istiyor..Oyuncunun menajeri ki -Bilic'le de çalışan bir menajer bu - komisyon olarak ciddi bir rakam istiyor..

Bilic'in istediği 2.isim Eneramo..
    Menisküs+kalp ritmi sorunu olan golcünün menajeri,aynı zamanda Bilic'in menajerinin Türkiye temsilcisi..

Hutchinson'un menajerliğini yapan kişi, geçen sezon da Bilic'in çalıştırdığı L.Moskova'ya 2 isim satıp,1.9 m euro komisyon almış...

Bu menajer olayına önce Ö.Özen daha sonra Başkan Orman el koyuyor.
    Bilic'in istifasıyla ilgili bişey duymadım ama durumdan pek hoşnut değil.

Şunu da söylemek lazım..Avrupa'da işler böyle yürüyor.Yabancı hocaların çalıştığı menajerler,hocanın gittiği takıma oyuncu satar..Bu normal.

Ama Bjk'nin ekstra bir durumu var..Tek bir kuruşun hesabını yapmak zorunda Önder Özen..Dolayısıyla maliyet konusunda kuş uçurtmuyorlar.
    Last edited by byariff : 22.Temmuz.2013 at 01:06

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

firat gunayerde dogrulamis

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 30 sn
    BJK,resmi internet sitesinden,AMK Gazetesi'nin 'Bilic istifadan döndü' haberini yalanladı ancak haberde bir çok açıdan doğruluk payı var..

Slaven Bilic'in transferini istediği 2 isim, kendi menajerine ait oyuncular..Bu yüzden başkan ve yönetim bu durumdan pek memnun değil..

Bilic, Psv'den Hutchinson’ı istiyor..Oyuncunun menajeri ki -Bilic'le de çalışan bir menajer bu - komisyon olarak ciddi bir rakam istiyor..

Bilic'in istediği 2.isim Eneramo..
    Menisküs+kalp ritmi sorunu olan golcünün menajeri,aynı zamanda Bilic'in menajerinin Türkiye temsilcisi..

Hutchinson'un menajerliğini yapan kişi, geçen sezon da Bilic'in çalıştırdığı L.Moskova'ya 2 isim satıp,1.9 m euro komisyon almış...

Bu menajer olayına önce Ö.Özen daha sonra Başkan Orman el koyuyor.
    Bilic'in istifasıyla ilgili bişey duymadım ama durumdan pek hoşnut değil.

Şunu da söylemek lazım..Avrupa'da işler böyle yürüyor.Yabancı hocaların çalıştığı menajerler,hocanın gittiği takıma oyuncu satar..Bu normal.

Ama Bjk'nin ekstra bir durumu var..Tek bir kuruşun hesabını yapmak zorunda Önder Özen..Dolayısıyla maliyet konusunda kuş uçurtmuyorlar.
    Resmi siteye ve Bilic'in kendi ağzından yaptığı açıklamalara inanmıyorsun da, Fırat Günayer'e inanıyorsun. O da iyiymiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilic bugün bazı gazetelerde Başkan Fikret Orman ile sorun yaşadığı ve görevini bırakabileceği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

"Böyle bir haber nasıl çıktı bilmiyorum. Benim Beşiktaş'tan ayrılmam gibi bir durum söz konusu olamaz. Öncelikle 3 yıl sözleşmem var. Yönetim bana bugün 10 yıllık mukavele teklif ederse kabul etmeye hazırım. Beşiktaş'a geleli kısa bir süre oldu ama ben 2-3 yıl öncesinden Beşiktaş'ı seven ve takip eden bir teknik adamım. Bu söylediklerim çılgınca gelebilir ama hissettiklerim bunlar. Bu aptalca konuyu bugün burada kapatmak istiyorum."

Oyuna gelmemek gerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

besiktasla alakali yapilan bu spekulasyonlar bir futbolsever olarak beni uzuyor. arkadan bicaklama gibi bir sey bu, hic adil degil. kucucuk bir duyumla koca koca haberler uydurmuslar, yazik. devir zaten camur atma devri. camuru atana degil camura bulanana bakiyoruz hep.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sence resmi site dogru dermi evet bilicle anlasamadik yol ayrimina geldik diye ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sence resmi site dogru dermi evet bilicle anlasamadik yol ayrimina geldik diye ?
    öyle bir durumda resmi sitede haber olmaz sessiz kalır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Benden önce yazan arkadaşlar belirtmişler durumu, öyle bir şey olsa sessiz kalırlar diye. Israrla paylaştığın haberin doğru olduğuna inanıyorsun ve bizi de inandırmak istiyorsun. Neyin peşindesin arkadaşım? Resmi site de, Bilic de yalan söylüyor ve Fırat Günayer mi doğru şeyleri yazmış?

Bu durumun aynen sizin başınıza geldiğini düşünemiyorum. Kimbilir neler söylerdin medya için?!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulüp bunları yalanlamaktan bıktı siz söylemekten bıkmadınız, inanıyorsunuz birde. Tek söyleyeceğim, karalama haberleri çıktığına göre böyle devam demek ki iyi yoldayız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Basının uydurmasıdır bence bunlar.Bu sezon Bilic'le ligde ilk 3 ve avrupa'da ceza gelmezse gruplardan çıkarsa takım bu başarıdır bence Beşiktaş için bu sezon.Ondan sonra zaten yollar ayrılmazsa Bilic kolay kolay bırakmaz Beşiktaş'ı öyle bi hoca değil Lokomotiv'i de bırakmazdı diye düşünüyorum ama başarısız oldu sonuçta yollar ayrıldı.Franco nokta atış olmuş bu sezon Sivok ile çok başarılı olurlar stoperde.Kaleye de Tolga gelirse geçen sezonki gibi her maç gol yeme derdinden kurtulur Beşiktaş.Orta sahaya da bi tek liberoda oynayabilen bir isim şart oraya bi isim alınacaktır büyük ihtimal o da olursa Beşiktaş'da bu sezonun iddialı ekiplerinden olur diye düşünüyorum.Forvette şart tabi ama olmazsa ligde zaten Almeida-Pektemek-Ömer götürürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçı kadromuz

Yayın: BJK TV
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kadro gerçekten çok güzel olmuş. Hazırlık maçının hakkını vermiş.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha kötü bir stadyum ve takım yokmuydu acaba? Henüz bir tane adam gibi hazırlık maçı izleyemedik. Özellikle biz izleyemeyelim diye mi yapıyorlar anlamadım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yağmurda yavaştan başladı. Ne izlediğimiz belli değil.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Veli asist, Dentinho 1 gol & 1 asist, Almeida gol... Başımıza taş yağacak.

Mesaj Yetkileri