Sayfa 171 / 896 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
5,101 ile 5,130 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig TV Son DK:
    Fenerbahcenin sözlesmesini feshettiği Edu: "Benimle kimse konuşmadı, git hakkını fifada ara dediler. Başkan görüşme talebimi kabul etmedi, yinede Fenerbahceyi cok seviyorum." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Edu'nun 1 senelik sözleşmesi kalmıştı ve alacağını vererek sözleşmeyi fesh edebiliyor kulüp. Aykut Kocaman'ın açıklamaları zaten gönderileceğini gösteriyordu. FIFA'da hakkını ara diye Fenerbahçe mi söylemiş? Eğer hakkı kaldıysa aramasından doğal bir şey de olamaz zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Havaalanından geliyorum. Edu'yla toplu röportajın yanısıra telegol için özel röportaj yaptık.

Aykut kocaman, Edu antremana çıkacakken onu durdurup, bugün çıkabilirsin ama yarından itibaren bizimle çalışmayacaksın. Bir hakkın kaldıysa fifaya gidebilirsin demiş.

Aziz yıldırım paso antremanlara gelip oyunculara ne yapmaları gerektiğini söylermiş. daha bir sürü şey var da artık onu da pazar günü telegolde izlersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman ayrılacağını söylemiş işte. Hakkının kaldığını da sanmıyorum.

Ve takımdan gönderilen oyuncular, konuşmalarına artık alıştım, sırf bu nedenle Hooijdonk'un bende oluşturduğu sevginin bile azalmasını sağlamıştı gittikten sonra konuşarak. O nedenle takımdan gönderilip de, şöyle şöyle yapıyorlardı, bunu yapmıyorlardı, burası böyleydi ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum, Aziz Yıldırım çok iyi başkan diye lafını bitirenleri artık takmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sözleşmesinde özel bir madde yoksa hakkı vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bakalım FiFa'ya başvurucak mı Edu

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Havaalanından geliyorum. Edu'yla toplu röportajın yanısıra telegol için özel röportaj yaptık.

Aykut kocaman, Edu antremana çıkacakken onu durdurup, bugün çıkabilirsin ama yarından itibaren bizimle çalışmayacaksın. Bir hakkın kaldıysa fifaya gidebilirsin demiş.

Aziz yıldırım paso antremanlara gelip oyunculara ne yapmaları gerektiğini söylermiş. daha bir sürü şey var da artık onu da pazar günü telegolde izlersiniz.
    Seni de görebilcek miyiz abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir oyuncunun sözleşmesinde kalan parasını ödeyip serbest bırakma hakkının olduğunu biliyorum kulüplerin yoksa yanılıyormuyum ? aynı zamanda biz bu adamı transfer döneminde serbest bıraktık sezon devam ederken de yollamadık kendine kulüp bulması zorlaşsın ama yabancı oyuncusun kontenjan dolduruyorsun hemde yeri doldurulmayacak bir oyuncu değilsin , ve büyük hedefler koyulmuş bir zamanda 3-4 ay en az sakatsın bu takım seni bekleyemezdi Edu kusura bakmayacaksın paran ödenmediyse istediğin kadar konuş , ama profesyonel bir futbolcuysan bunlar normal herkesin başına gelebilecek şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bildiğim kadarıyla Edu'nun sözleşmesi sene sonu bitiyordu. Fenerbahçe Edu ile muhtemelen yıllık alacağının yarısı gibi bir bedel karşılığında anlaştı ve sözleşme feshedildi. Edu açısından baktığımızda 1 sene oynasaydı parasının tamamını alacaktı ama şimdi hiç oynamadan parasının yarısını ve bonservisini alıyor. Maddi yönden Edu da zor durumda bırakılmamıştır. Keşke böyle bir sakatlık olmasaydı ama olmuşla ölmüşe çare yok. Fenerbahçe'nin Edu'nun dönüşünü bekleyecek durumu yoktu ve mecburen sözleşme feshedildi. Fesih konusunda Fenerbahçe hukukçularının herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bildiğim kadarıyla Edu'nun sözleşmesi sene sonu bitiyordu. Fenerbahçe Edu ile muhtemelen yıllık alacağının yarısı gibi bir bedel karşılığında anlaştı ve sözleşme feshedildi. Edu açısından baktığımızda 1 sene oynasaydı parasının tamamını alacaktı ama şimdi hiç oynamadan parasının yarısını ve bonservisini alıyor. Maddi yönden Edu da zor durumda bırakılmamıştır. Keşke böyle bir sakatlık olmasaydı ama olmuşla ölmüşe çare yok. Fenerbahçe'nin Edu'nun dönüşünü bekleyecek durumu yoktu ve mecburen sözleşme feshedildi. Fesih konusunda Fenerbahçe hukukçularının herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum.
    Sorunda orada Edu benimle anlaşılmadı diyor. Karşılıklı fesh değil tek taraflı fesh var ortada.

Sheriff Misafir

Edu olayı değilde Tuncay transferi olursa eğer çok saçma olur. Tuncay gibi bir futbolcu yedek kalmaz ancak gelirse nerde kimin yerinde oynayacak önemli olan. Genel görüş sanırsam Roberto Carlos'un yeri olacaktır ama Santos'un savunmada ne kadar etkili olacağıda ayrı bir tartışma konusu..

Lugano gitseydi sanırım Edu kalacaktı. Edu'yu göndermek iyi olur ama ileride bir sorun çıkmayacak şekilde gönderilmeliydi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca tuncay geldiginde carlos yedek bırakılır mantığınıda anlamıyorum bence carlos sadece zaman zaman rotasyon gereği yedek bırakılmalıdır kötü oynamıyo bu yıl hatta iyi oynuyo hücumlara destek veriyo gökhan gönülün verdiği destekler konuşuluyo hep ama carlosta hemen hemen gökhan kadar çıkabiliyo ileri
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Edu olayı değilde Tuncay transferi olursa eğer çok saçma olur. Tuncay gibi bir futbolcu yedek kalmaz ancak gelirse nerde kimin yerinde oynayacak önemli olan. Genel görüş sanırsam Roberto Carlos'un yeri olacaktır ama Santos'un savunmada ne kadar etkili olacağıda ayrı bir tartışma konusu..

Lugano gitseydi sanırım Edu kalacaktı. Edu'yu göndermek iyi olur ama ileride bir sorun çıkmayacak şekilde gönderilmeliydi..
    Santos Carlos'un Tuncay da Santos'un yerine geçerse bi sorun olmaz.Santos'un hücumda yaptığını Tuncay rahat rahat yapar.Ayrıca bildiğim kadarıyla Santos'un en iyi olduğu mevkii sol bek.Hücuma çok çıkmasa da yine etkili olur az çok.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bakalım FiFa'ya başvurucak mı Edu

Seni de görebilcek miyiz abi ?
    yok, beni çevirmeni yoktur diye yollamışlardı da çevirmeni vardı. ropörtaj yapılırken karısının yanında oturuyordum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Sözleşmesinde özel bir madde yoksa hakkı vardır.
    Sözleşme kalanını ödemişlerdir, zaten bir hakkın varsa denmiş.
    Öyle bir şeyin yapılmaması gerektiğini bilir yönetim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Sorunda orada Edu benimle anlaşılmadı diyor. Karşılıklı fesh değil tek taraflı fesh var ortada.
    Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun para vermeden kovulmayacağını, sonuçlarını iyi bilir. Çünkü bu tip meselelerle daha önce karşılaşmış Fenerbahçe hukukçuları var.Ben yönetimin böyle bir risk alacağını sanmıyorum. İşin içinde başka birşey olmalı. Yarın konuyla ilgili bir açıklama gelir diye tahmin ediyorum. Zaten açıklama gelmese de yabancı oyuncular eğer hakları varsa sonuna kadar arar ve eninde sonunda Edu şikayetçi olursa dava ve sonuçları basına yansıyacaktır. O zaman daha net bilgi sahibi olabiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Benim anladığım kadarıyla fb yönetimi Edu ile anlaşmak istedi Edu buna fazla yanaşmadı yanaşamayınca yıllık alacağını verip anlaşmayı fesh ettiler Edu buna bozuldu görüşmek istemiş başkanla, başkanda büyük ihtimalle Edu ya bozulduğu için görüşmedi olayın bundan ibaret olduğunu düşünüyorum diğer türlü saçma olurdu

Default Tuncay, İngiltere'de kaldı!

Türkiye’ye gelecek mi gelmeyecek mi tartışmalarıyla transfer sürecinin sürekli gündeminde olan Tuncay Şanlı’nın durumu nihayet belli oldu. Tuncay, Primeir Lig’de kaldı.
    Milli futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran Hakan Özlü ile transfer sürecinde yer alan Murat Kuş, Tuncay’ın kesin olarak İngiltere’de kaldığını söylediler.

Aralarından Birmingham City’nin de bulunduğu üç takımla görüşmelerde son aşamaya geldiklerini vurgulayan ikili, “Tuncay’ın, Premier Lig’deki yeni takımına öğleden sonra imzayı atacağını söylediler.

*Gelişmeler Radyospor ve Radyospor.com'da olacak!

Özgür Sancar / Radyospor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Düşmemeye devam et Tuncay.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tuncay gelmeyecekse bu takıma 1 forvet şart. Bakalım son günlerde bir gelişme olacak mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberin yalan olduğunu sanıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünde LigTVde "18'in içinden" programında Turgay Bayındır'dı sanırım adamın adı O Tuncayın EPL de kalacagını söylemişti.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Dünde LigTVde "18'in içinden" programında Turgay Bayındır'dı sanırım adamın adı
    Tayfun Bayındır adamın adı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

He evet o

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Adamın askerlik sorunu var. Gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Adamın askerlik sorunu var. Gelmez.
    Kiralık gelirse sezon sonuna kadar erteliyebiliyormuş galiba.Böyle bir sorun varsa mutlaka halledilmiştir.Yoksa bu kadar haftadır ilgilenilmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır Kiralık geldiğinde bedelli askerlik hakkını kaybediyor. Çok yerde tartışıldı sonunda yetkili biri bunu söyledi. Tuncay kulüp bulamazsa son çare Fenerbahçeye gelecek. Öncelik yurtdışından gelecek her türlü teklifte çünkü askerliğini bedelli olarak yapmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Hayır Kiralık geldiğinde bedelli askerlik hakkını kaybediyor. Çok yerde tartışıldı sonunda yetkili biri bunu söyledi. Tuncay kulüp bulamazsa son çare Fenerbahçeye gelecek. Öncelik yurtdışından gelecek her türlü teklifte çünkü askerliğini bedelli olarak yapmak istiyor.
    Gelirse zaman askerlik yapabilecek ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gelirse zaman askerlik yapabilecek ?
    ne zaman olucaktı
    Last edited by MeMo : 27.Ağustos.2009 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Taraftarı ateşLeyecek bir oyuncu oLacakdır Tuncay ama şu faktörde var kimi keserek kadroda kendine yer buLacak ?

Takımda sezon başından beri en iyi top oynayan Kazım'ın mı ? SoL kanatta BreziLya Milli takımında'da oynayan Santps'un mu ? Eski günLerdeki performans'ın üstüne çıkan Emre'nin mi ? Yoksa Takımda kesiLdiği anda kıyamet kopacağını biLdiğimiz Alex'in mi ? YedekLere bakınca zaten Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı bu takımda 11'i zorLayabiLecek oyuncuLar..

Tuncay geLirse bence çok gereksiz oLacak.Eğer sezon başında Santos geLmeden aLınsaydı tamam ama şuanda sadece Şov amaçLı bi transfer oLur.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli futbolcu olduğu için askerliğini 38 yaşında yapacak. Ama 3 sene yurt dışında aralıksız çalışırsa bedelli yapma hakkı kazanıyor.

Tuncay takıma gelsin de, nerede oynayacağına Daum karar versin. Yabancı sınırı nedeniyle de en mantıklı seçim Carlos'un kulübeye geçmesi gibi duruyor. Lugano-Bilica ikilisini bozmayacak diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Tuncay gelsinde yer bulunur

Mesaj Yetkileri