Sayfa 173 / 220 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon
5,161 ile 5,190 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında beğendiğim en iyi oyuncu Olcay. Geçen sezonun istikrarlı isimlerinden biriydi bu sezon formunu dahada ilerleteceğini belli ediyor. Topla birlikte çok iyi katediyor. Çoğu zaman kendine uygun pozisyon yaratıyor ama vurmak yerine direk Fernandes'i görüyor. Uzaktan biraz denese şansını yazacak ama hep Fernandes top istediği için ona veriyor. Ayrıca Franco, Toraman ve Ersan'ı kesemeyecek ise ben kötü transfer olarak değerlendiririm. Ne Toraman, nede Ersan artık Beşiktaş'ın ilk 11'indeki stoperleri değil. Kesinlikle ve kesinlikle formayı rahatça almalı. Şu ana kadar en iyi transferimiz gözüyle bakıyorum. He Önder Özen'in transferi olunca ayrı oluyor. Kaleci, ön libero ve forvet transferleri umarım en kısa sürede bitirilir. Sağ bek ve sağ açık transferlerini saymıyorum. O bölgeler bir şekilde doldurulur.
    Abi bence Franco rahatlıkla kesecektir bu ikiliyi, gayet iyiydi bugün. Hatta Sivok ile birlikte atacağı goller bu sezon rekor olur. Stoperlerin gol rekoru. Olcay'da çok iyiydi, kanattan iyi bindirmeler yaptı ama tekniği yok. Onun kadar rahat gol pozisyonuna giren adam tanımıyorum ama onun kadar rahat kaçıranınıda tanımıyorum. Son vuruşlardaki sorununu bir an önce halletmesi gerek. Bitiricilik 0 yahu adamda, geliştirmesi lazım. Gelelim kaleye, Cenk kendisine geliyor ama Tolga kesinlikle alınmalı. Yani kaleci işi 1 maça bakılarak yapılmamalı, bu riski alamayız. Tolga gelsin o zaman Cenk - Tolga rekabeti ile Cenk daha iyi hale gelir. Sağ bek Serdar Kurtuluş geldi, alternatifi Tanju, orada sıkıntı yok. Sol bek transferi şart, Ersan ile olmuyor. İsmail yetişecek diyorlar ama o yetişene kadar o bölgede çok aksarız. Gökhan Süzen, Uğur Boral gibi devşirme sol bekler ile oradaki aksaklık çözülmez. O mevkiye takviye şart. Ön Libero ise en göze batan yer ve en büyük zaafımız şuan o mevki. Şöyle kuvvetli, duracağı yeri iyi bilen, top tekniği yüksek, iyi top dağıtan libero alırsak tadından yenmez. Bugünkü maçta defans ve orta sahanın arasında bu akşam böyle bir ön libero olsaydı oyuncuların çoğu x2, Oğuzhan ve Fernandes x3 - x4 performans gösterirdi eminim. Forvet bölgesinde ise Almeida ile olmayacağı bugün net bir şekilde görüldü. O çıktı takım canlandı, daha iyi oynamaya başladık. Çok isteksiz, çok ruhsuz oynadı. Böyle devam ederse şans bulması zor. Forvet bölgesine takviye şart, Almeida'nın satılması koşuluyla tabii. Bugün fena değildik. Gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılırsa daha iyi hale geliriz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

firat gunayerde dogrulamis

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 30 sn
    BJK,resmi internet sitesinden,AMK Gazetesi'nin 'Bilic istifadan döndü' haberini yalanladı ancak haberde bir çok açıdan doğruluk payı var..

Slaven Bilic'in transferini istediği 2 isim, kendi menajerine ait oyuncular..Bu yüzden başkan ve yönetim bu durumdan pek memnun değil..

Bilic, Psv'den Hutchinson’ı istiyor..Oyuncunun menajeri ki -Bilic'le de çalışan bir menajer bu - komisyon olarak ciddi bir rakam istiyor..

Bilic'in istediği 2.isim Eneramo..
    Menisküs+kalp ritmi sorunu olan golcünün menajeri,aynı zamanda Bilic'in menajerinin Türkiye temsilcisi..

Hutchinson'un menajerliğini yapan kişi, geçen sezon da Bilic'in çalıştırdığı L.Moskova'ya 2 isim satıp,1.9 m euro komisyon almış...

Bu menajer olayına önce Ö.Özen daha sonra Başkan Orman el koyuyor.
    Bilic'in istifasıyla ilgili bişey duymadım ama durumdan pek hoşnut değil.

Şunu da söylemek lazım..Avrupa'da işler böyle yürüyor.Yabancı hocaların çalıştığı menajerler,hocanın gittiği takıma oyuncu satar..Bu normal.

Ama Bjk'nin ekstra bir durumu var..Tek bir kuruşun hesabını yapmak zorunda Önder Özen..Dolayısıyla maliyet konusunda kuş uçurtmuyorlar.
    Last edited by byariff : 22.Temmuz.2013 at 01:06

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bilic bugün bazı gazetelerde Başkan Fikret Orman ile sorun yaşadığı ve görevini bırakabileceği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

"Böyle bir haber nasıl çıktı bilmiyorum. Benim Beşiktaş'tan ayrılmam gibi bir durum söz konusu olamaz. Öncelikle 3 yıl sözleşmem var. Yönetim bana bugün 10 yıllık mukavele teklif ederse kabul etmeye hazırım. Beşiktaş'a geleli kısa bir süre oldu ama ben 2-3 yıl öncesinden Beşiktaş'ı seven ve takip eden bir teknik adamım. Bu söylediklerim çılgınca gelebilir ama hissettiklerim bunlar. Bu aptalca konuyu bugün burada kapatmak istiyorum."

Oyuna gelmemek gerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

besiktasla alakali yapilan bu spekulasyonlar bir futbolsever olarak beni uzuyor. arkadan bicaklama gibi bir sey bu, hic adil degil. kucucuk bir duyumla koca koca haberler uydurmuslar, yazik. devir zaten camur atma devri. camuru atana degil camura bulanana bakiyoruz hep.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    firat gunayerde dogrulamis

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 30 sn
    BJK,resmi internet sitesinden,AMK Gazetesi'nin 'Bilic istifadan döndü' haberini yalanladı ancak haberde bir çok açıdan doğruluk payı var..

Slaven Bilic'in transferini istediği 2 isim, kendi menajerine ait oyuncular..Bu yüzden başkan ve yönetim bu durumdan pek memnun değil..

Bilic, Psv'den Hutchinson’ı istiyor..Oyuncunun menajeri ki -Bilic'le de çalışan bir menajer bu - komisyon olarak ciddi bir rakam istiyor..

Bilic'in istediği 2.isim Eneramo..
    Menisküs+kalp ritmi sorunu olan golcünün menajeri,aynı zamanda Bilic'in menajerinin Türkiye temsilcisi..

Hutchinson'un menajerliğini yapan kişi, geçen sezon da Bilic'in çalıştırdığı L.Moskova'ya 2 isim satıp,1.9 m euro komisyon almış...

Bu menajer olayına önce Ö.Özen daha sonra Başkan Orman el koyuyor.
    Bilic'in istifasıyla ilgili bişey duymadım ama durumdan pek hoşnut değil.

Şunu da söylemek lazım..Avrupa'da işler böyle yürüyor.Yabancı hocaların çalıştığı menajerler,hocanın gittiği takıma oyuncu satar..Bu normal.

Ama Bjk'nin ekstra bir durumu var..Tek bir kuruşun hesabını yapmak zorunda Önder Özen..Dolayısıyla maliyet konusunda kuş uçurtmuyorlar.
    Resmi siteye ve Bilic'in kendi ağzından yaptığı açıklamalara inanmıyorsun da, Fırat Günayer'e inanıyorsun. O da iyiymiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sence resmi site dogru dermi evet bilicle anlasamadik yol ayrimina geldik diye ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulüp bunları yalanlamaktan bıktı siz söylemekten bıkmadınız, inanıyorsunuz birde. Tek söyleyeceğim, karalama haberleri çıktığına göre böyle devam demek ki iyi yoldayız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sence resmi site dogru dermi evet bilicle anlasamadik yol ayrimina geldik diye ?
    öyle bir durumda resmi sitede haber olmaz sessiz kalır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Basının uydurmasıdır bence bunlar.Bu sezon Bilic'le ligde ilk 3 ve avrupa'da ceza gelmezse gruplardan çıkarsa takım bu başarıdır bence Beşiktaş için bu sezon.Ondan sonra zaten yollar ayrılmazsa Bilic kolay kolay bırakmaz Beşiktaş'ı öyle bi hoca değil Lokomotiv'i de bırakmazdı diye düşünüyorum ama başarısız oldu sonuçta yollar ayrıldı.Franco nokta atış olmuş bu sezon Sivok ile çok başarılı olurlar stoperde.Kaleye de Tolga gelirse geçen sezonki gibi her maç gol yeme derdinden kurtulur Beşiktaş.Orta sahaya da bi tek liberoda oynayabilen bir isim şart oraya bi isim alınacaktır büyük ihtimal o da olursa Beşiktaş'da bu sezonun iddialı ekiplerinden olur diye düşünüyorum.Forvette şart tabi ama olmazsa ligde zaten Almeida-Pektemek-Ömer götürürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Benden önce yazan arkadaşlar belirtmişler durumu, öyle bir şey olsa sessiz kalırlar diye. Israrla paylaştığın haberin doğru olduğuna inanıyorsun ve bizi de inandırmak istiyorsun. Neyin peşindesin arkadaşım? Resmi site de, Bilic de yalan söylüyor ve Fırat Günayer mi doğru şeyleri yazmış?

Bu durumun aynen sizin başınıza geldiğini düşünemiyorum. Kimbilir neler söylerdin medya için?!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Abi bence Franco rahatlıkla kesecektir bu ikiliyi, gayet iyiydi bugün. Hatta Sivok ile birlikte atacağı goller bu sezon rekor olur. Stoperlerin gol rekoru. Olcay'da çok iyiydi, kanattan iyi bindirmeler yaptı ama tekniği yok. Onun kadar rahat gol pozisyonuna giren adam tanımıyorum ama onun kadar rahat kaçıranınıda tanımıyorum. Son vuruşlardaki sorununu bir an önce halletmesi gerek. Bitiricilik 0 yahu adamda, geliştirmesi lazım. Gelelim kaleye, Cenk kendisine geliyor ama Tolga kesinlikle alınmalı. Yani kaleci işi 1 maça bakılarak yapılmamalı, bu riski alamayız. Tolga gelsin o zaman Cenk - Tolga rekabeti ile Cenk daha iyi hale gelir. Sağ bek Serdar Kurtuluş geldi, alternatifi Tanju, orada sıkıntı yok. Sol bek transferi şart, Ersan ile olmuyor. İsmail yetişecek diyorlar ama o yetişene kadar o bölgede çok aksarız. Gökhan Süzen, Uğur Boral gibi devşirme sol bekler ile oradaki aksaklık çözülmez. O mevkiye takviye şart. Ön Libero ise en göze batan yer ve en büyük zaafımız şuan o mevki. Şöyle kuvvetli, duracağı yeri iyi bilen, top tekniği yüksek, iyi top dağıtan libero alırsak tadından yenmez. Bugünkü maçta defans ve orta sahanın arasında bu akşam böyle bir ön libero olsaydı oyuncuların çoğu x2, Oğuzhan ve Fernandes x3 - x4 performans gösterirdi eminim. Forvet bölgesinde ise Almeida ile olmayacağı bugün net bir şekilde görüldü. O çıktı takım canlandı, daha iyi oynamaya başladık. Çok isteksiz, çok ruhsuz oynadı. Böyle devam ederse şans bulması zor. Forvet bölgesine takviye şart, Almeida'nın satılması koşuluyla tabii. Bugün fena değildik. Gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılırsa daha iyi hale geliriz.
    Ben bir tek Pedro'dan değil Tanju'dan da umutluyum. Bu adam tek sağ bek değil, sol bekte de oynamasını bilen bir oyuncu. Sanki her iki bekten birinde Tanju'yu izleyeceğiz. Tanju'nun en büyük şanssızlığı Carvalhal döneminde iyi oynarken omuzundan sakatlanması oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Ben bir tek Pedro'dan değil Tanju'dan da umutluyum. Bu adam tek sağ bek değil, sol bekte de oynamasını bilen bir oyuncu. Sanki her iki bekten birinde Tanju'yu izleyeceğiz. Tanju'nun en büyük şanssızlığı Carvalhal döneminde iyi oynarken omuzundan sakatlanması oldu.
    O şanssız sakatlığı çok kötüydü ama toparlandı sayılır. Kampın yıldızlarından biri Tanju. Kesinlikle kazanılması gereken bir oyuncu, tam bir joker. Yerli statüsünde olması da avantaj. Sağ ve sol bek için en büyük alternatifimiz. Yedek kulübesinde bize büyük katkı sağlayabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçı kadromuz

Yayın: BJK TV
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kadro gerçekten çok güzel olmuş. Hazırlık maçının hakkını vermiş.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha kötü bir stadyum ve takım yokmuydu acaba? Henüz bir tane adam gibi hazırlık maçı izleyemedik. Özellikle biz izleyemeyelim diye mi yapıyorlar anlamadım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yağmurda yavaştan başladı. Ne izlediğimiz belli değil.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Veli asist, Dentinho 1 gol & 1 asist, Almeida gol... Başımıza taş yağacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O asist Mami'ye yazılmalı abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Muhammed de, Bilicle birlikte kendini bulacak inşallah. Devamlı şans buluyor maçlarda. Sezon başlayınca da kadroya girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in kaptan olmasını doğru bulmuyorum. Sportmenlik ve profesyonellik özellikleri yüksek olan oyuncular ve tabi ki saha içerisinde liderlik yapabilecek oyuncular kaptan olmalıdır. Sırf takımın yıldızı diye kaptan olmamalı bir oyuncu. Geçmişte Quaresma'ya yapılan gibi...
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaptanın sürekli ilk 11'de oynaması gerekir, Toraman'da bu sene ilk 11'de çok zor yer alacak gibi. Bu yüzden kaptanlık ondan alınmıştır, duygusallığa gerek yok. Bilic olaylara çok objektif yaklaşıyor, kimseye af yok. Aybaba devri bitti artık, duygusallığı bırakalım. Fernandes'den %100 verim almak için kaptan yapmak çok doğru karar. Yani Bilic'in yapmak istediği şey Fernandes'in takımı sahiplenmesi, sırtlaması. Bunun içinde kaptanlığı vermesi çok doğru. Galatasaray'da da mesela kaptan Sabri oluyordu ancak Selçuk geldi artık o oluyor. Bunu da böyle düşünün.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaptanın sürekli ilk 11'de oynaması gerekir, Toraman'da bu sene ilk 11'de çok zor yer alacak gibi. Bu yüzden kaptanlık ondan alınmıştır, duygusallığa gerek yok. Bilic olaylara çok objektif yaklaşıyor, kimseye af yok. Aybaba devri bitti artık, duygusallığı bırakalım. Fernandes'den %100 verim almak için kaptan yapmak çok doğru karar. Yani Bilic'in yapmak istediği şey Fernandes'in takımı sahiplenmesi, sırtlaması. Bunun içinde kaptanlığı vermesi çok doğru. Galatasaray'da da mesela kaptan Sabri oluyordu ancak Selçuk geldi artık o oluyor. Bunu da böyle düşünün.
    Sabri'nin kaptan olması deli saçmasından başka bir şey değildi. Selçuk ve Fernandes arasında ise (futbolcu kimliği ve kişiliği bakımından ) dağlar kadar fark var. Kaptan dediğin oturaklı, sakin ve soğutucu bir yapıya sahip olması gerekir. Fernandes kızdığında bambaşka bir oyuncu oluyor. Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı bu olmamalı. Demin de yazdım, bir ara Quaresma tercihinde yapılan saçmalık ne ise şu anki seçim de ondan farklı değil. Kaptanlık çok ayrı bir şeydir. Mesela Tolga, tam bir kaptan. Tek eksiği yeni gelmiş olması. Ben olsam direk kaptan yaparım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sabri'nin kaptan olması deli saçmasından başka bir şey değildi. Selçuk ve Fernandes arasında ise (futbolcu kimliği ve kişiliği bakımından ) dağlar kadar fark var. Kaptan dediğin oturaklı, sakin ve soğutucu bir yapıya sahip olması gerekir. Fernandes kızdığında bambaşka bir oyuncu oluyor. Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı bu olmamalı. Demin de yazdım, bir ara Quaresma tercihinde yapılan saçmalık ne ise şu anki seçim de ondan farklı değil. Kaptanlık çok ayrı bir şeydir. Mesela Tolga, tam bir kaptan. Tek eksiği yeni gelmiş olması. Ben olsam direk kaptan yaparım.
    Toraman çok mu doğru abi ? Üzülmez ile kavgasından sonra hala kaptanlık yapıyor olması ne kadar doğru tartışılır. Fernandes sahada gerçek bir lider, bu kaptanlıkla kendisi daha da motive olacaktır.

Toraman bu yıl büyük ihtimalle yedek bekleyeceği için kaptanlığı zaten yapamayacaktı, en mantıklı seçimde böylelikle Fernandes ve Sivok oldu. Ben memnunum şahsen.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Sivok'u unuttum yahu Sivok dururken yakışırmı başkasına bu ünvan? Önce bunu sorgulamak lazım. Ayrıca ben Toraman'ı savunmuyorum. Bana kalsa geçen yıl bile gitse olurdu takımdan. Beşiktaş'ın stoperi değil artık. Ancak bunun kavga ile alakası yok. Beğenmiyorum eskisi gibi. Eskiden hiç değilse kafa golleri atardı artık onlarda yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbol abi bu, herkes yeri geldiğinde pazubandı başkasına verecek. Bu sadece bizde olan birşey değil, o yüzden sıkıntı yok. Toraman'da hala oyuncumuz sonuçta, takımla çalışmaya devam edecek. Bilic yıldızları nasıl motive edeceğini çok iyi biliyor, farkı yakında anlarız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki senin dediğin gibi olsun Takım başarılı olsunda varsın ben haksız çıkayım sıkıntı değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Peki senin dediğin gibi olsun Takım başarılı olsunda varsın ben haksız çıkayım sıkıntı değil.
    Ben senin ne demek istediğini anladım abi. Performansında istikrar sağlamış, yılların stoperi Sivok'da olabilirdi tabii kaptan. Ancak benim şahsi düşüncem, bir takımda oyunu kim forse ediyorsa, yani kim liderse kaptanda o olmalı. Zamanında GS'de Hagi, FB'de Alex kaptan oldu. Çünkü takımın lider isimleri bunlardı. Fernandes tam kaptan olması gereken kişi. Bilic çok akıllı davranıyor bu konuda. Böyle yaparak Fernandes'ii daha çok sorumluluk altına sokuyor, tamamen işine odaklansın istiyor. Aynısını Hırvatistan Milli takımında genç yaşına rağmen Modric'e kaptanlık vererek yapmıştı. Eğer sakatlık yaşamazsa bu sene Fernandes'in senesi olacak. Ne diyelim abi, umarım yanılan sen olursun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Muhammed bu sene sahneye çıkacak umarım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Muhammed bu sene sahneye çıkacak umarım
    Muhammed sıra dışı abi ya. Takıma yavaş yavaş ısınıyor, oynadıkça pişiyor, kendine güveni artıyor. Bu sene kendisini bolca izleme fırsatı bulacağız inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Muhammed sıra dışı abi ya. Takıma yavaş yavaş ısınıyor, oynadıkça pişiyor, kendine güveni artıyor. Bu sene kendisini bolca izleme fırsatı bulacağız inşallah.
    Henüz 18 yaşında bir futbolcu, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 senedir bu günleri bekliyorduk. Bilic de büyük ihtimal daha önceden tanıyordu Muhammed' i ve o da kendi elleriyle bir yıldız çıkartmak istiyor . Umarım bu sene en azından 8-10 maç oynar da ligde de neler yapabileceğini veya yapamayacağını görmüş oluruz.

Mesaj Yetkileri