Valla benim öyle bi düşüncem yoktu , asıl düşünceler derken neyi kastediyorsun bilmiyorum da , başkanın tehlikeli bir adam olduğunu da gayet iyi biliriz yani gerçek düşünce bu , he işin diğer kısmı , yani ; benim ona olan sevgim Fenerbahçe sevdasındandır , takıma kattıklarındandır.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aziz Yıldırım : "Çok yoruldum 1 hafta kafamı dinlemek istiyorum. 1 hafta sonra Fenerbahçeliler hazır olsun çok farklı projelerim var."
İçerde çok düşünme fırsatı oldu 1 yıldır yeni fikirler bulması zor olmamıştır.
Fenerbahçe başkanı olduğu için takımını düşünmesi nomal kalkıp İBB'yi düşünecek hali yok.Sari Şener içerde olsaydı oda Trabzonspor'u düşünürdü.Olması gerekenler bunlar zaten ama senin olayı yanlış anlayıp hemen buna nasıl bir yanıt versemde havamı bassam moduna girmene gerek yok.
hayda , senin garip mesajına , gayet normal bir cevap verdim , istediğim moda girer çıkarım , seni ne ilgilendiriyor ? kaldı ki öyle bir amacım yok , gururluyuz başkanımızla diyorum.
Sadri Şener'in mahkemede bile eli ayağına dolanıyor , içeride pek düşünemezdi diyeyim ben de o zaman.
Aziz Başkan çıktığı için başkanınızın da sizin de biraz garip duygular içine girmeniz doğal gerçi , fazla uzatmayayım , normaldir.
Hayatımın hiçbir evresinde nokta kadar değeri olmayan birisi beni neden etkilesin ki?Birde dışarda fazla kalmayacak olan birisi neden etkilesin?
Benim yazdığım yazıya garip diyip ona verdiğin cevaba normal diyorsan zaten her moda girmen normal,karışmamam lazımmış haklısın.
ben öyle ahım şahım bişiler beklemiyorum
bu ene formalarımız naıl olacak acaba biz hep en geç tanıtıyoruz formayı nedene![]()
sadri sener cas'a gidecekmisiyi güldürdü beni
FB TV yi açıp izleyin Fenerbahceli arkadaslar..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gençler Kavga Etmeyin![]()
![]()
Sonsuza kadar FENERBAHCE belgeseli süper olmuş
Süper ötesi bir belgeseldi 10 saat olsa izlerdim.
öyle demeyin adam dogru söylemis gecen seneninde asil sampiyonu trabzonaziz yildirim demir pamakliklar ardindan ne isler cevirdi trabzonun sampiyon olamamasi icin asil sike gecen seneydi
![]()
Rakamlara takilmanin anlami yok nasilsa verilen mesaj alinmistir.Bir iki rakamain yanlis yazilmasi bilinen gercegi degistirmez.
- Kaptan sence seneye hangi sistemle oynamalıyız 4-4-2 mi ? 4-2-3-1 mi ?
Alex: 1 Kaleci ve 10 oyuncu.
Twitter'dan sormuşlar cevabıda almışlar![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
αунαη кαуα @ayhankaya1907
Baskanin ilk projesini tanitmak icin kuracagi cumle ; 'Stat oyle buyutulur ki, havuzdan cikiliverir' olacaktir. Yazin bir kenarda dursun...
Stad 100.000 kisi yapilir , 70.000 kombine 250 loca satilir. Havuzun icine isenir. Maclari FBTV yayinlar... Senelik 50 milyon reklam alir...
Deplasman maclari icin stadyumda organizasyonlar yapilir. Hatta deplasman maclarini stadda izlemek icin senelik kombine satilir...
Fenerium halka acilir... Avrupa'nin onemli takimlarinin stadlarinin altina Fenerium kornerlari kurulur. CL maclarinda urun satisi yapilir...
Kenan Evren lisesinin oldugu yere Fenerland AVM yapilir. Stada direk gecis yapilir. Aileler sabah gelir sinema yemek sonra maca girer.
Fenerland AVM'nin ust 4-5 kati butik otel yapilir. Deplasmana maca gelen takimlar orada konaklar. Buradan ortalama 20 milyon $ gelir...
Yahu bunlar benim aklimdan gecenler degil baskanin yapacaklari
Yeni stad tapusu dahil kendini 3 yilda amorti eder... Ayrica suanda cok buyuk bir arazi olayi var... Ama o araziye ne yapilir bilmiyorum...
Ayrica 10.000 TL olan uyeligin bir sure dusurulecegi , universitelere ciddi indirimler yapilmasi da aklinda. Uye sayisi 100.000 hedef...
------------------------------------------------------------------------------
![]()
(/s)
Deplasman maclari icin stadyumda organizasyonlar yapilir. Hatta deplasman maclarini stadda izlemek icin senelik kombine satilir...
Böyle bişeyi hep düşünmüşümdür.Çok güzel olurdu yapılsa![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başkanda çıktığına göre yapılacak en iyi sey iyi bir planlama yaparak Fenerbahceye açık açık düşmanlik sergileyen, her fırsatta zarara ugratmaya çalışan kulüplerle bulunduğu bütün ortamlardan kendini soyutlamak olacaktır. Yayın havuzu, Kulüpler birliği vs.
Yeter artık bırakın su ülke menfaatleri, ülke futbolu meselelerini. Herkes kendi yağında kavrulsun.
...