Sayfa 175 / 578 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
5,221 ile 5,250 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Unutulan birşey var. Fenerbahçe'ye de bu sene küme düşecek mi sorusu soruluyordu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    valla bizde can yanma falan yok, her takım şampiyonluğu kaybettiğinde üzülüyor ama GS li futbolcular sadece bizim takım sataşarak mutlu oluyorlar gördüklerim kadarıyla. demek ki bir yerlerde bir şey olmuş ki bunlara bu kadar dert edinmişler. cristian'ın gol sevincinin alakasını kurun tamam bir şey yok diyeceğim
    Hani Melo gol atınca seviniyor ya o hareketiyle.Sonra Fenerbahçeli bazı oyuncular orta sahada bu hareketle dalga geçiyorlar.Baroni'de gol atınca öyle sevinç yapınca bizim oyuncularda böyle dalga geçmiş.Yaptıkları yanlış bir şey ama aynı şey kendi takımın için geçerli olsa hoşuna gider.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İfade etme şekilleri kişiden kişiye değişir. Dediğim gibi arada şampiyon olun geçen seneki gibi yoksa tadı olmaz. Evet şampiyonluk sayınıza sonradan ulaştık ama KADIKÖY' de ulaştık o da ayrı bir olay. Siz gelip Arena' da şampiyon olursanız tekrar konuşalım bu konuyu. Gerçi ben pek sanmıyorum böyle bir şeyi yapabileceğinizi.

Bu arada o gördüklerin kutlamaların küçük ve sizi kızdırmak için yapılmış kısmı. Siz de sadece oraya alındığınız için "aa bak biz olmasak sevinemeyecekler bile hihihihi " diye düşünüyorsunuz. Ama böyle birşey yok

@Cenker , haklısın Fenerbahçe kümeye düşecek mi yoksa puanı mı silinecek diye düşünüp duruyoruz
    Biz bari kendimiz ettik Bi nevi kendin ettin kendin buldun dünyası peki ya siz ?

Bende sanmıyorum öyle birşey olacağını malesef sizin kadar ballı olamayız gidip son maç Arenada olsun öyle bi durum olursada biz yarım şampiyon olmayız sizin gibi Sizi yener sonra şampiyon oluruz.

Yapmadığımız şey değil hani açılışta olsun bu sezon olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Unutulan birşey var. Fenerbahçe'ye de bu sene küme düşecek mi sorusu soruluyordu
    keşke düşseydide kurtulsaydık.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Unutulan birşey daha var pardon ya ne unutması İşinize gelmeyen biz bu sorulara rağmen 2 kupaya yarıştık ve son hafta Şerefimizle kaybettik.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Biz bari kendimiz ettik Bi nevi kendin ettin kendin buldun dünyası peki ya siz ?

Bende sanmıyorum öyle birşey olacağını malesef sizin kadar ballı olamayız gidip son maç Arenada olsun öyle bi durum olursada biz yarım şampiyon olmayız sizin gibi Sizi yener sonra şampiyon oluruz.

Yapmadığımız şey değil hani açılışta olsun bu sezon olsun.

Yarım şampiyon ne Cenker ? Yok çeyrek şampiyon olduk

Normal sezon + Play-off yetmedi tüm derbileri de mi kazanmamız gerekiyordu ? Öyle bir kural var da biz mi bilmiyoruz ? Daha ne tür şeyler üreteceksiniz merak ediyorum.

son hafta Şerefimizle kaybettik.
    Tartışılır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yarım şampiyon ne Cenker ? Yok çeyrek şampiyon olduk

Normal sezon + Play-off yetmedi tüm derbileri de mi kazanmamız gerekiyordu ? Öyle bir kural var da biz mi bilmiyoruz ? Daha ne tür şeyler üreteceksiniz merak ediyorum.

Tartışılır.
    O benim gözümde olan birşey bunuda ekleyeyim.

Tartışılır diyosunda sahada olanları herkes gördü Melonun yaptıkları, oyunculara sataşmalar yok kendini yere atıp 3-4 dakika bi yeri kırılmışcasına hareketler rakip takım için o kavram tartışılabilir bencede

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Cristian 2009-2010 yılında geldi abi
    Bursa'nın şampiyonluğuydu o zaman.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yahu sanki Şerefiyle oynamayan takım mı var? Şerefimizle kazandık , kaybettik deyip duruyorsunuz. Fenerbahçe oyuncuları hiç hakemi kandırmayan sütten çıkmış ak kaşıklar sanki ! Az biraz mantıklı konuşun yahu.

Her ligdeki her takım şerefiyle çıkıp sonuna kadar savaşıyor. Savaşmadığını düşünülenleri de TFF , UEFA tarzı kurumlar düşünüyor rahat olun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tartışılır.
    şunu biraz tartışsana merak ettim. yoksa size maçı mı sattık, anlamadım?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bunların tartışılması ne katıyor size. Yok yarım şampiyonluk, yok sizin kadar ballı olamadık yok şöyle yok böyle. Normal ligde dokuz puan fark yiyende Galatasaray'dı zaten. Kendi evinde yıllardan beri üstünlük sağlayıpta şampiyonluk maçının kendi evine denk gelmesi ve berabere kalmanda Galatasaray'ın ballı oluşu zaten. Cidden bir yerden sonra insan saçmalamaya başlıyor. Onu bunu yenene değil, en fazla puan toplayan şampiyon oluyor ligde. Mahalle takımları ile yarışmıyoruz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu sanki Şerefiyle oynamayan takım mı var? Şerefimizle kazandık , kaybettik deyip duruyorsunuz. Fenerbahçe oyuncuları hiç hakemi kandırmayan sütten çıkmış ak kaşıklar sanki ! Az biraz mantıklı konuşun yahu.

Her ligdeki her takım şerefiyle çıkıp sonuna kadar savaşıyor. Savaşmadığını düşünülenleri de TFF , UEFA tarzı kurumlar düşünüyor rahat olun.
    Tabii hareket kısmını pas geç zaten hiç takılma oraya saldır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ee şerefimizle kaybettik deyince niye tartışılır diyorsun o zaman ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

ee şerefimizle kaybettik deyince niye tartışılır diyorsun o zaman ?
    Hakkınızda açılan davalar var. Bir insan, bir konu hakkında şüphesi varsa sürekli onu vurgularmış. Siz de sürekli ŞEREFİMİZ ile onu yaptık, bunu yaptık, bakkaldan ekmek aldık diye konuşunca insan şüphe etmiyor değil

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne sevinmeyi becerebiliyoruz nede üzülmeyi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hakkınızda açılan davalar var. Bir insan, bir konu hakkında şüphesi varsa sürekli onu vurgularmış. Siz de sürekli ŞEREFİMİZ ile onu yaptık, bunu yaptık, bakkaldan ekmek aldık diye konuşunca insan şüphe etmiyor değil
    yani maçı size şikeyle verdik pardon berabere kaldık. yahu siz bir ömür boyu bunları konuşursunuz artık. geçen seneyle bu sene arasındaki bağlantın mükemmel ötesinde olmuş , tebrikler.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sizinde Uefa kupası hakkında şüpheleriniz var sanırım.
    Herkes temiz bir tek biz pis takımız zaten sizin hiçbir oyuncunuz ırkçı hareket yapmadı dimi ?
    Yaptı ve ben bunu kanıtlarım.Bizim adamlarımız pis sizinkiler sütten çıkmış ak kaşık geçin efendim bunları...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

yani maçı size şikeyle verdik pardon berabere kaldık. yahu siz bir ömür boyu bunları konuşursunuz artık. geçen seneyle bu sene arasındaki bağlantın mükemmel ötesinde olmuş , tebrikler.
    Aklanmadığınız bir olay halen devam ediyor olabilir. O yüzden geçen sene bu sene denemez.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sizinde Uefa kupası hakkında şüpheleriniz var sanırım.
    Yok onu daha çok siz söylüyorsunuz "Galatasaray UEFA Kupasını almış diye". Sanırım alabileceğinizden şüphe ettiğiniz için.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Daha önce de söyledim, işler fenerli arkadaşların hayal ettikleri, kendi ruh dünyalarında ki gibi holiganizm içerisinde yürümüyor. Melo sürekli uğraştığı Baroni ile ailece kaç kez yemeğe çıktı, çoğu futbolcu bi zamanlar aynı takımdaydı yada milli takımdan arkadaşlar. Eminim bugün birçok GS'lı futbolcu fenerbahçede oynayan arkadaşını arayıp "hahah nasıl şampiyon olduk" diye takılmıştır. Bu muhabbet onların arasında olan bişey burda kendinizi parçalayıp futbolcuların kültür seviyelerini belirleyerek bişeye varamazsınız.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Daha önce de söyledim, işler fenerli arkadaşların hayal ettikleri, kendi ruh dünyalarında ki gibi holiganizm içerisinde yürümüyor. Melo sürekli uğraştığı Baroni ile ailece kaç kez yemeğe çıktı, çoğu futbolcu bi zamanlar aynı takımdaydı yada milli takımdan arkadaşlar. Eminim bugün birçok GS'lı futbolcu fenerbahçede oynayan arkadaşını arayıp "hahah nasıl şampiyon olduk" diye takılmıştır. Bu muhabbet onların arasında olan bişey burda kendinizi parçalayıp futbolcuların kültür seviyelerini belirleyerek bişeye varamazsınız.

umarım böyledir

[ben hiç zannetmiyorum.]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aklanmadığınız bir olay halen devam ediyor olabilir. O yüzden geçen sene bu sene denemez.

Yok onu daha çok siz söylüyorsunuz "Galatasaray UEFA Kupasını almış diye". Sanırım alabileceğinizden şüphe ettiğiniz için.
    Adnan Polat'ın da davası sürüyor. yahu kendinize gelin, Fenerbahçe'ye laf atacağım diye benim takımım bu şampiyonluğu şikeyle almış demeye getiriyorsun. Corpus'un şu son yorumlarına katılan başka GS li arkadaş var mı merak ettim. herkes mi böyle düşünüyor yoksa o tek mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gençsler Kavga Etmeyin Lig Bitti Guzel Seyler Konusun Transfer Konusun , Acaba Takimlarimiz Avrupada Ne Yapar Onlari Konusun

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alakası yok bunu diyen sizsiniz, bizi kendimizden iyi tanıman ne kadar hoş

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yahu Muhammet ne bekliyorsun herkes tek tek Evet katılıyorum diye mesaj mı atacak senin o sorun için

İçini bilirim senin Cenker

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Gökhan&Sabri olayı sadece böyledir.Diğerlerinin böyle olacağını sanmıyorum.Zaten bir Melo&Mehmet,Gökhan&Sabri atışması var ha birde Galatasaraylı bazı futbolculuar&Baroni var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kimi Fenerli çıkmış ; ''Biz olmasak sevinemeyecekler'' , kimiside ''Seneye bakalım kiminle yarışacağız'' falan diyor.

Kusura bakmayın ama benim için. Ezeli rekabet, Fenerbahçe Arena'da kupa kaldırana kadar bitmiştir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu Muhammet ne bekliyorsun herkes tek tek Evet katılıyorum diye mesaj mı atacak senin o sorun için

İçini bilirim senin Cenker
    bence katılan olması imkansız, olan olursa da az olur. buralarda ne boş şeyler konuşuluyor. buna da katlıyorum yazmak zor olmaz kimse için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kimi Fenerli çıkmış ; ''Biz olmasak sevinemeyecekler'' , kimiside ''Seneye bakalım kiminle yarışacağız'' falan diyor.

Kusura bakmayın ama benim için. Ezeli rekabet, Fenerbahçe Arena'da kupa kaldırana kadar bitmiştir.
    bizim için yıllar önce bitti. sizin için yeni bittiyse hayırlı olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

bizim için yıllar önce bitti. sizin için yeni bittiyse hayırlı olsun
    Tek övüncü 13 yıldır kendi sahasında Galatasaray'a yenilmemesi ve Galatasaray'ı 6-0 yenmesi olan bir takım taraftarından bunları duymak şaşırtıcı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne diye gelip, anlamsız anlamsız yorumlar atıyorsunuz o zaman
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri