Sayfa 176 / 1204 İlkİlk ... 761261661741751761771781862262766761176 ... SonSon
5,251 ile 5,280 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Çalım atmasını Serdar Özkan'dan öğrendim... Arda Turan..

ÖnemLi oLan çaLımı atmasını kimden öğrendiğin değiL, buLunduğun yerde kimLere çaLım atabiLiyor oLman.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ÖnemLi oLan çaLımı atmasını kimden öğrendiğin değiL, buLunduğun yerde kimLere çaLım atabiLiyor oLman.
    Mesele kimlere çalım atabiliyor olmak değil.Mesele çalımdan sonra batırmamak

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ramiz Dayı'ya bağladınız

Serdar Özkan'ın Galatasaray'a transferi; Beşiktaş'lıları çok mutlu edecek. Bu sezon başında Gökhan Zan'dan kurtuldular, şimdi de Serdar Özkan'dan kurtulacaklar. Galatasaray yönetimi de Yıldırım Demirören gibi. Yıldırım Demirören bir ara takmıştı, sürekli Fenerbahçe'de oynamış oyuncular transfer ediyordu. Galatasaray yöneticileri de her sezon 1 yıldız sözü gibi her sezon 1 Beşiktaş'lı oyuncu sözü verecek yakında.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Mesele kimlere çalım atabiliyor olmak değil.Mesele çalımdan sonra batırmamak
    Ben Serdar Özkanı eLeştiriyorum. Arda ya çaLım atmasını öğretmiş ama kendisi daha çaLım atamıyor, nasıL öğretmiş ona kafam basmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben Serdar Özkanı eLeştiriyorum. Arda ya çaLım atmasını öğretmiş ama kendisi daha çaLım atamıyor, nasıL öğretmiş ona kafam basmıyor.
    Playstation oynarken öğretmiştir abi hatta Arda da onu kastediyordur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Galatasaray yöneticileri de her sezon 1 yıldız sözü gibi her sezon 1 Beşiktaş'lı oyuncu sözü verecek yakında.
    Artık seneye de Nobre'yi alır Galatasaray, bütün yeteneksiz adamları yollamış oluruz. Eğer haberdeki gibi Serdar senede 1 M€ alacaksa Galatasaray hayatının kazığını yemiş olur. Serdar Özkan Aydın'dan sadece birazcık daha yetenekli bence. Onun yerine Berkin Arslan'ı as takıma alıştırabilir Galatasaray.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

GS Serdar'i ilk 11 oynatmak icin almiyordur elbet. Rotasyon icin almislardir.

Duyduğum En Güzel Transfer Haberi Allah Galatasaray-ı Başımızdan Eksik Etmesin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Playstation oynarken öğretmiştir abi hatta Arda da onu kastediyordur
    Serdar Özkan daha genç olduğu yaşlarda büyük ümitler beklenen bir isimdi.Daha Ertuğrul Sağlam ona şans vermeden önce.Hatta Sergen'in bir açıklaması vardı Serdar Özkan'ın paf takımda oynadığı zaman ile ilgili.Taa paftayken methi duyuluyordu yani.Ertuğrul hoca döneminde piyasaya çıktığında büyük ümitler besleniyordu kendisine karşı ancak futbolunun üstüne koyamadı,kendisini geliştiremedi.Hatta üstüne geriye gitti.Arda üstüne koydu şu an bu duruma geldi.Olay bundan ibaret.Belki Tigana gönderilmeseydi Serdar Özkan bugün çok farklı bir konumda olabilirdi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Nisan.2010 at 12:35
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Serdar Özkan'a futbolcu diyenlere şaşıyorum. Serdar Özkan kadar ben de oynasam 3-5 gol atardım Beşiktaş'ta, bu mu marifet? Kesinlikle yetenekli değil. Neill bile gol attı Galatasaray'da. Galatasaray eğer alırsa gerçekten tarihinin kazığını yemiş olur. Futbolcu olarak 5 para etmez Serdar Özkan. Şiddet olmadan kınıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hadi sırada Nobre var.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakan Arıkan'ı alıyomuş Galatasaray Bugün gazetelerde vardı hep bu haber

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu medya BJK'nın bütün yerlilerini bize transfer edene kadar bıkmayacak anlaşılan
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FB'li Futbolcular BJK'ye, BJK'liler GS'ye, GS'den de FB'ye yollasınlar tam olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Serdar Özkan hani $u Messi'yle Kiyaslanan cocuktu dimi Alalim alalim. Real Madrid'e satariz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gökhan Zan'ı Gs'ye yolladıktan sonra Ferrari'yi almıştık...
    Bu seferde Serdar'ı yolladıktan sonra Açığa iyi bir adam alırsak ohh tadından yenmez
    Allah Razı Olsun Galatasaray be !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Emre Aşık da çakıldı kaldı, o nerden gelmişti Galatasaray'a yav..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok saçmaladı basın GS o hatayı bi kere yapar yahu zaten resmi açıklama gelmeden basınlara inanmıyorum...Leo Franco ile Bobo'yu takas ediliyor yarın Vatan'da kaçırmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Galatasaray eger buyuk dusunuyorsa , yeni stadinda buyuk isler becermek istiyorsa artik transfer politikasindada degisiklik yapmasi gerekiyor , Hamit Altintop , Nuri Sahin , Gokhan Inler , Omer Toprak bu oyuncularin 3 u alinmalidir diye dusunuyorum , gelmiycek olanda olmaz bu oyunculardan
    bence hiç biri gelmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yani sallanır da bu kadar mı saLLanır arkadaş
    Totti ve Galatasaray
    (FOTOSPOR)

İtalyan yıldız Francesco Totti’ye G.Saray’dan ilginç bir teklif yapıldığı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı bazı yöneticilerin Roma kulübünden Totti’nin bonservisini almak için nabız yokladıkları ve 34 yaşındaki futbolcuya “İki yıl bizde oyna sonra da jübile yap” teklifinde bulundukları iddia edildi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi insan biraz araştırır. Totti Romanın hissedarLarından. Yönetimden birisi sayıLır aynı zamanda. Adam gidecek oLsa bu yaşına kadar çoktan giderdi. Herifin 26 yaşından beri Roma da hissesi var. Adam Roma da doğdu, Roma da öLecek. Yuh ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Neeskens, Arda ile ilgili bir soru üzerine, ''İstatistiklere bakarsak, Arda en çok asist yapan futbolcumuz. Ayrıca birçok gol attı. Zaten Arda'nın ne kadar iyi futbolcu olduğunu buraya gelmeden de biliyorduk. Bu sene de Galatasaray için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha ispatladı. Transfer konusuna gelince, genç yaşta ve çok kaliteli bir futbolcusunuz. Onun için yurt dışından, büyük takımlardan teklif gelmesi çok doğal. Burada tabii ki önemli olan Arda'nın ne düşündüğü, kulübün ne düşündüğü. Arda'nın, kaptanlığı da çok iyi yaptığını düşünüyorum. Onun liderlik vasıflarına sahip olduğunu ve bunu iyi bir şekilde yerine getirdiğini düşünüyorum'' demiş.

ntvspor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hakan imzayı attı
    Tepkilerden çekindiği için yöneticilere 'Teklif var, imza yok' diyen Beşiktaş'ın kalecisi, seneye kesin Cim Bom'da.

FANATİK
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Hakan imzayı attı
    Tepkilerden çekindiği için yöneticilere 'Teklif var, imza yok' diyen Beşiktaş'ın kalecisi, seneye kesin Cim Bom'da.

FANATİK
    Kaynak fanatik ise inanmıyoruz .Hele kesin varsa direk kolpadır .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakan-Galatasaray haberleri çıkıyor sürekli.Umarım Hakan gibi iyi bir kaleciyi kaptırmayız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakan iş yapmaz Nobre'yi verelim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fanatik,Fotomaç ve Fotospor'a inananlara selam NtvSpor bile bazen yalan atıyor ben kısacası resmi açıklama gelmeden hiç bir basına inanmıyorum FM'de bile bu kadar sallamıyorlar yav

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yolcudur Abbas!
    Galatasaray'da taraftarların gözdesi olan Harry Kewell'la yolların ayrılmak üzere olduğu ortaya çıktı.
    01/05/10 10:06

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Avustralyalı futbolcuyla "parasal anlamda çözüme yaklaşmadığı" gerekçesiyle yeni anlaşma yapılamadığı belirtildi.

Ayrıca ağır bir sakatlık döneminden sonra toparlanma süreci uzayan Kewell'ın eski formuna kavuşmasının zaman alabileceği bildirildi. Kewell'ın Gençlerbirliği maçıyla birlikte Galatasaray'la vedalaşacağı kaydedildi.

Kiralık oynayan Jo ve Dos Santos'la da yolları ayıracak olan yöneticilerin kaleci Leo Franco içinse yapılacak teklifleri değerlendirecekleri öğrenildi. Yöneticilerin, "Leo Franco iyi bir profesyonel. Ayrılırken sorun yaratacağına inanmıyoruz" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Başkan Adnan Polat; önümüzdeki sezon pahalı transferler yapmayacaklarını, Arda Turan'ı da satmayacaklarını bir kez daha tekrarladı. Polat, teklifler olduğu belirtilen Mehmet Topal ve Servet Çetin için de "Herkesin mutlu olacağı rakamları bulursak transfer gerçekleşir, aksi taktirde böylesine kıymetli futbolcuları yok pahasına verecek değiliz" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında savunmada cezalı Lucas Neil'in yerine kimi oynatacağı konusunda henüz kararını veremediği belirtildi. Hollandalı çalıştırıcı, Servet Çetin - Emre Güngör ikilisinden birini tercih edecek.

(ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Cim Bom'un rotası!
    Kemerleri sıkan Aslan’ın transfer rotası kesinleşti.
    01/05/10 10:21

Franco, Jo ve Kewell yolcu. Caner ve Dos Santos umutsuz. Barış satılacak. Emre Aşık’a jübile önerilecek. Ayhan’dan indirim istenecek. M.Topal ve Arda için maksimum teklif beklenecek!

GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rotasından şaşması nedeniyle 10 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi ayırması tümhesapları altüst etti.
    Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hafta Fenerbahçe ve Bursaspor’un maçlarını galip kapatarak ligde ilk 2’yi garantilemeleri halinde yeni sezon için düşündüğü operasyonu hayata geçirecek. Gönderilecek oyuncularla teker tekermasaya oturacak olan yönetimin, en az 8 isimle yollarını ayırması, bazı futbolcuların da sözleşmelerindeki ücretleri düşürmesi bekleniyor. Cimbom, yabancılardan başta kaleci Leo Franco olmak üzere, Jo ve Kewell’a yol verecek. Kiralık oynayan Caner Erkin’in 3.5milyon Euro olan bonservisinde CSKAMoskova’nın indirim yapmaması halinde bu oyuncu Rusya’ya geri gönderilecek. Yönetim, Dos Santos konusunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın ısrarı nedeniyle şu an için kararsız görünüyor.

MEKSİKALI ATEŞ PAHASI!
    İngilizler sıcak bakarsa Gio’nun yeniden kiralanması için zemin yoklanacak. Tottenham’ın buna olumsuz yanıt vermesi ve 7milyon sterlinlik bonservis bedelinde yarı yarıya bir indirimyapmaması halindeMeksikalı genç oyuncu da geri dönecek. Emre Aşık’a jübile teklifi
    yapılırken, Ayhan Akman’dan sözleşmesindeki rakamlarda indirim istenecek. Barış da taliplisi olan bir kulübe satılacak.Mehmet Topal’ı
    Valencia’ya asgari 5 milyon Euro bonservis ücretiyle satmayı planlayan G.Saray, Arda Turan konusunda ise yapılacak en yüksek teklifi bekleyecek. Eğer 15milyon Euro veren bir kulüp çıkarsa Arda’nın fikri sorulacak, genç kaptan “Gitmek istiyorum” derse satılacak.

Mesaj Yetkileri