Yahu şu maçı izleyemedim! Varmıdır geniş özeti falan bulamıyorum aramadığım yer kalmadı.
Yahu şu maçı izleyemedim! Varmıdır geniş özeti falan bulamıyorum aramadığım yer kalmadı.
FM Gazetesi
maçi izledim hemen hemen 70 dakika falan evet atiba baya iyiydi ama besiktas hucumda cogalamiyor hucum kombinasyonlarini gelistirmesi lazim yoksa ligde çok SIKINTI yasarlar.
Pedro Franco nasıl kafa vurmuş öyle resmen top mermi gibi gitmiş.
[YOUTUBE="NO2xgjfP2wc"]BJK-RİZE HAZIRLIK MAÇI[/YOUTUBE]
Ben Beşiktaşın yerinde olsam Almeida satardım.Bir Gs li olarak diyorum ki Pektemek-Eneramo ikilisi de çok iş yapar özelikle Pektemek Türk futbolu açısından da önemli
Bu arada kaptanlık bandı Ersan'da idi maçta değil mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Daha sonrada Necip girince kaptanlığı devraldı Ersan çıktığı için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Fernandes'in kaptan olmasını zaten saçma buluyordum. Sivok varken neden Fernandes?
FM Gazetesi
cok erken ama bence tolga yada sivok kaptan olmali
Saçma değil gayet mantıklı bir hamle ama dün niye kaptan olmadı bende anlamadım. Bu kaptanlık konusu iyice sıkmaya başladı. Önder Özen madem futbolun tek patronu, çıkar söyler Beşiktaş takımının kaptanı bu oyuncudur diye ama yok işte. Takım profesyonel bir şekilde yönetilecek denilirken en basit konularda bile amatörce yanlışlar yapılıyor.
Canım FEDA olsun sana !
Bence biz -olaya dışarıdan bakanlar- bu olayları fazla büyütüyoruz. Akışına bırakmıyoruz, şu şöyle yapıyor, bu böyle yapıyor, şu şunu demiş, bu bunu demiş diyerek paranoya yapıyoruz. Ben bu tarz şeyleri dışarıdan tartışmayı pek sevmiyorum. Sezon başlar ve kaptan belli olur. Bu kadar net. Beklemek lazım bazı şeyler için.
FM Gazetesi
BJK-TS Bilet fiyatları... Kuzey Kale Arkası 30.00 TL, Doğu Tribün 60.00 TL, Batı Tribün 90.00 TL, Batı VIP - 200.00 TL
FM Gazetesi
Edit: Görkem yazmış. Fiyatlar fazla gibi geldi bana. O stadda, o saatte bir maça daha az rakamlar olabilirdi.
Katılıyorum. Gitmeyi düşünüyordum ancak o stadyumda kale arkasından maç izlenmez. Bende 30 liradan fazla veremeyeceğime göre gidemeyeceğim.
FM Gazetesi
Haber yazısına dikkat.
![]()
Hahah habere bak.vay bilic sen neymissin be
![]()
Almeida'da bel fıtığı bulguları çıkmış.
FM Gazetesi
Öncelik sol bek sanırım ama ben Ersan'ın sol bekte idare edeceğini düşünüyorum. Bize acil olan, öncelikli transfer bence forvet ama eldeki forvetlerden biri gönderilmedikçe bu iş zor. Yani 6 aylığına olsa bile Gekas alınabilse var ya ilaç gibi gelir. Sadece 6 ay.
ALİ ECE: FB'nin, GS'nin sattığı kombineler ortada. Beşiktaş'ın sattığı kombine sayısı 7000. Sadece Twitter'da görüyorum Beşiktaşlıları.
Ali Ece: Artık olmuyor Sayın Başkan! Önümüzdeki hafta netleşecek. Kimdir bu NETLEŞECEK? Çek futbolcu mu?
ALİ ECE: Almeida'da fıtık riski varmış ya! Ne olacak, Almeida yüzünden Beşiktaş taraftarının % 90'ında fıtık riski var!
ALİ ECE: Bu sezon verilen sözleri tutma sezonu. Sen Ronaldinho ismini zikrediyorsan, Ronaldinho'yu getireceksin.
ALİ ECE: Sen Ronaldinho'yu getiremiyorsun söylediğin halde, bir de Fernandes'i satarsan taraftar tabii ki seni yerden yere vurur.
ALİ ECE: Adebayor'u da sen söyledin, aklına soktun, şartlandırdın taraftarlarını. Sonra, Eneramo'yu getirirsen tabii eleştirirler.
ALİ ECE: Beşiktaş yönetiminin yüzde 49'luk kısmına sesleniyorum; siz haber ajansı mısınız?! Sürekli demeç verip fiyat artırıyorsunuz!
ALİ ECE: Haziran ortası, Önder Hoca, Fernandesle konuştu. Fernandes'e planlarından bahsetti ve çok heyecanlandı Fernandes. Yıllık 2.5 milyon imza parası konusunda anlaşıldı, sonra 1 hafta geçti, Mendes devreye girdi ve imza parasını 3 milyon yaptı. Fernandes'e de 'sezon sonuna kadar bekle, Fb-Gs'yi birbirine düşürüp yıllık 4 milyon imza parasına anlaşırız dedi. Daha sonra Fernandes sözleşme uzatmaya ikna olmuşken vazgeçti.
ALİ ECE: O adamları (YD), Dortmund'a 8 sene yönetici yap, bak bakalım kaç kişi geliyor?! 2000 kombine satlırsa, Ali Ece değilim.
ALİ ECE: Twitter'de Beşiktaşlılık ne kadar güzel ya! Herkes çok güzel konuşuyor; ama kombine rakamı 7 bin. Sat tabletini, al kombineyi.
TRTSPOR - FUTBOL KEYFİ PROGRAMINDAN
1- Önder Özen
2- Ali Ece
3- Güntekin Onay
Sabaha kadar konuşsunlar, dinlerim.![]()
@erginaslan
Ali Ece 2019 kongresinde Baskan adayi olacak. (Uyelikte 5 yili doldurmus olacak) O yuzden bagimsizlar uye olun...
FM Gazetesi
Kombine konusunda diyeceğim şu ki Beşiktaş taraftarı gişe taraftarıdır. Yeni statla birlikte kombine satışı epey artar.
Önder Özen Yardımcısını Seçti!
Kendisine yardımcı olarak NTVSPOR'dan çalışma arkadaşı Fatih Baltepe'yı seçti.
FM Gazetesi
Beşiktaş Yönetimi, 20 Ağustos Salı günü Vodafone ile herkes tarafından beklenen sözleşmeyi açıklayabilir..
İyice uzadı bu iş.
FM Gazetesi
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ
KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. (KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS - 21:45)
@ErayEAydemir
Arkadaşlar Beşiktaş'ta sağlık ekibi ile yollar ayrıldı
FM Gazetesi